- 21 Mart 2014
- 1.039
- 200
- 63
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #3.801
Merhaba hayirli olsun,biz asilama gunu ve sonraki gun birlikte olduk ve tuttu ama dusuk oldu.calatma ignesinden sonra 24 saati var yumurtanin..o yuzden ertesi gunu beklemek sansi azaltiyor.bence bu aksam ve yarin deneyin sizdeMerhaba kızlar bugün aşılamam yapıldı kasıklarda çok az ağrım var sizce normal mi Dr protestan fitil verdi yarından itibaren beraber olun dedi eşimin spermi yıkandıktan sonra artmış inşallah tutmuştur dualarınızı bekliyorum birde testi su zaman yap diye bişey demedi adet gunün geçerse haberim olsun adet olursanda haberim olsun dedi kaçıncı gunü test yapmalıyım
kızlar herkese merhaba... bugün aşılamamın 6.günü...ama bende hala bir belirti yok ufacık bi belirti bile yok gayet sağlıklıyım.ya herkeste batmalar falan okuyunca umudumu kestim ben...olmadı yine olmadı işte umutlarım yıkıldı diyebiilirim.kabullenmeye başladım durumu aslındas.hissetmiyorum içimdeki seste olmadı bu sfer diyor.şimdi adet olmayı bekliyorum.bi an önce olsamda bari ikinci aşılamaya başlasalar .peki hemen yaparlarmı ikinci aşılamayı bana bu adetimle beraber sizce? birde aşılaması tutan arkadaşlar bi fikir verebilirmi
Bende de hic belirti olmadi...ta ki dusuk yapana kadar'meger tutmuskızlar herkese merhaba... bugün aşılamamın 6.günü...ama bende hala bir belirti yok ufacık bi belirti bile yok gayet sağlıklıyım.ya herkeste batmalar falan okuyunca umudumu kestim ben...olmadı yine olmadı işte umutlarım yıkıldı diyebiilirim.kabullenmeye başladım durumu aslındas.hissetmiyorum içimdeki seste olmadı bu sfer diyor.şimdi adet olmayı bekliyorum.bi an önce olsamda bari ikinci aşılamaya başlasalar .peki hemen yaparlarmı ikinci aşılamayı bana bu adetimle beraber sizce? birde aşılaması tutan arkadaşlar bi fikir verebilirmi kaçıncı günden itibareh ufakta olsa belirtiler çıktı? ama dustu...bu ay kismetse bir daha deniycez..
Hicbirsey olmadi ne kasik agrisi ne bel ne gogus agrisi..herkesin belirtisi farklidir ondan dolayi rahat ol bence...iyi dusun iyi olsun :)herhangi en ufak bi belirti yokmuydu sizdede.bende sürekli kendimi dinliyorum ama yok yani gayet iyiyim
ya aslında ben durumu kabullenmeye çalışıyorum.tutmadı gibi his var içimde.... okuyorum herkeste bişeyler olmuş....galiba tutmadı diye umutsuzluğa kapğılmaya başladım bile. iki hafta sonra kan tahlili yaptırıcam ama o zamana kadar nasıl beklerim hiç bilmiyorumHicbirsey olmadi ne kasik agrisi ne bel ne gogus agrisi..herkesin belirtisi farklidir ondan dolayi rahat ol bence...iyi dusun iyi olsun :)
Canım belirti olmayanlardan da olumlu sonuçlar çıktı içimi ferah tutu ki güzellikler seni bulsunya aslında ben durumu kabullenmeye çalışıyorum.tutmadı gibi his var içimde.... okuyorum herkeste bişeyler olmuş....galiba tutmadı diye umutsuzluğa kapğılmaya başladım bile. iki hafta sonra kan tahlili yaptırıcam ama o zamana kadar nasıl beklerim hiç bilmiyorumikinci aşılamayı hemen yaparlarmı acaba
ay hadi inşallahh canım ya.geçermi 15 gün ya nasıl geçicek bilemiyorum.ben yinede ikinci aşılmaya hazırlıyorum kendiimi:)Canım belirti olmayanlardan da olumlu sonuçlar çıktı içimi ferah tutu ki güzellikler seni bulsun
Bende dusuk sonrasi hamilelik ihtimali yuksek diye 1 ay bekletti doktorum..siz deneyin dedi..ama olmadi ve pazartesi kontrolden sonra insallah persembe falan2. asilamam olacak.ben hep hamileyim diye motive ettim kendimi...hep iyi dusundum..sende iyi dusun..kendine dikkat et..insallah gonlune gore olur :)ya aslında ben durumu kabullenmeye çalışıyorum.tutmadı gibi his var içimde.... okuyorum herkeste bişeyler olmuş....galiba tutmadı diye umutsuzluğa kapğılmaya başladım bile. iki hafta sonra kan tahlili yaptırıcam ama o zamana kadar nasıl beklerim hiç bilmiyorumikinci aşılamayı hemen yaparlarmı acaba
inşallah canım hayırlısı olsun artık.zaten bu gidişle psikolojim bozuldu sağlığımdan olucam .en yakın zamanda psikoloğa gitmeyi düşünüyorum.Bende dusuk sonrasi hamilelik ihtimali yuksek diye 1 ay bekletti doktorum..siz deneyin dedi..ama olmadi ve pazartesi kontrolden sonra insallah persembe falan2. asilamam olacak.ben hep hamileyim diye motive ettim kendimi...hep iyi dusundum..sende iyi dusun..kendine dikkat et..insallah gonlune gore olur :)
Ilk asilamasi tutan bi dolu insan var'sayida ve yumurtada sorun yoksa asilama daha mantikli...benim de ilk asilama tuttu ama dustu..ben 3 kere denerim,olmazsa tup yaparim diyorum..senin tup tuttu mu arkadasim?Aşilama fiyatlari asagi yukari ne kadar acaba? Yani sanirim 2 yada 3 asilama 1 tup bebek fiyatina denk geliyor.asilamada da yumurta gelisimi icin ya klomen yada gobekten igne veriyolar.tup bebekte ilac maliyeti biraz daha fazla oluyor ama tup bebekte sans asilamaya gore daha yuksek.her sekilde bunyeye hormon aliniyo aslinda iki yada uc asilama yerine tup yaptirmak daha mantikli diil mi?normalde bnde asilama yaptirmayi dusunuyordum yani gittigim doktorum yumurta takibi yapti klomen kullandm olmadi ignelere gectik puregon onda yumurta ii olsaydi asilama denicektik bu seferde yumurta cok gelisti yine asilama olmadi tup bebege yonlendirdi.tup bebek yaptirdik.
Evet canim cok sukur tuttu.dogru diyosun yumurta ve sayi normalse asilama mantikli.yani benm gibi durumlarda biraz zor oluo pko var bnde kndiliginden yumurtlamam hic yok dolayisiyla adette ilacsiz olamiyorum.ilk asilama yapilamayinca cok uzulmustum tup dediklerinde cok aglamistim ama sürec icinde aslnda cok zor olmadigini anladm.tup bebekten oncede asilama icin gobekten igne olmustum o yuzden ondanda korkmadim.ama senin yumurta sorunun yok anladigim kadariyla insallah ikinci asilamanda tutar ve saglikla ilerler.Allah yardimcimiz olsunIlk asilamasi tutan bi dolu insan var'sayida ve yumurtada sorun yoksa asilama daha mantikli...benim de ilk asilama tuttu ama dustu..ben 3 kere denerim,olmazsa tup yaparim diyorum..senin tup tuttu mu arkadasim?
Benimde psikolojim bozuldu :-'(inşallah canım hayırlısı olsun artık.zaten bu gidişle psikolojim bozuldu sağlığımdan olucam .en yakın zamanda psikoloğa gitmeyi düşünüyorum.
benimde kızlar benimdeBenimde psikolojim bozuldu :-'(
Birde bu tatil hiç iyi gelmedi evde kur kur otur bunu yazarken bile ağlıyorum ya.benimde kızlar benimde
Doktorlar o an moral vermek icin belkide olur diolarsizin sperm sonucundakii deger kac? Bana 4milyonla asilama yaptilar. Merger bu sayi tup bebeklikmis. Ama olur gozuyle bakmisti doktorum.
haklısın üzülmenin bi anlamı yok artık ama inanmassın hala inyternette bi umut yazı arıyıorum belki 12.gün negatif çıkıp sonra yükselen vardır diye,gülüncek haldeyim
yok doktorumu suçlayamam bana çektir dedi ben şansımı denemek istedim korktuğum için ama artık kesin tüplerimin tıklaı olduğunu düşünüyorum çektiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?