- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #3.781
Dün akşam geldi Benm kırmızılar bu ay aşılama yaptırmicem tüp bebek için beklicem birkaç ay para biriktiricem KIZLAR DAHA ÖNCEKI SAYFALARDA OKUMUŞTUM ADA ÇAYI YUMURTA GELIŞTIRIYOR DIYE HATIRLIYORM BAŞKA TAVSIYENIZ VARMI ? Bende yumurta tembelliği ve pko var yumurtam gelişmiyo ilaçsız bu ay kelimen baslicem takviye ne tasviye edersiniz ada çayını nerden alayım attarlardanmı
civan perçemi en iyisiiiCanım bende adacayı cok etkılı olmuştu, tavsıye ettıgım arkadaşlar da memnun kaldı.
Ben lipton kullanmıştım hıjyenık ambalaj ve tarıhlı dıye aktardakının taze olduguna ınanıyorsan ole de alabılırsın. Ama doğadan marka olanın içinde başka bıtkıler de oluo az da olsa. Liptonda %100 yazıo ve zaten bariz adacayı tadı alıyorsun. Onu tavsıye ederım.
Canım bende hala umut taşıyorum adet olana kadar umudum bitmeyecek sanırım ..yok birbirimizden farkımız ortak noktamız bebiş istemek rsbbim birimizin yüzü suyu hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin .. Inanin Yorumları okuyup ağlıyorum :-'(haklısın üzülmenin bi anlamı yok artık ama inanmassın hala inyternette bi umut yazı arıyıorum belki 12.gün negatif çıkıp sonra yükselen vardır diye,gülüncek haldeyim
yok doktorumu suçlayamam bana çektir dedi ben şansımı denemek istedim korktuğum için ama artık kesin tüplerimin tıklaı olduğunu düşünüyorum çektiricem
Hastanede bir bayan su çekilmemiş top karabiber tavsiye etmişti bana canım.3tane bir iki yudum subile iç demişti.araştır istersenDün akşam geldi Benm kırmızılar bu ay aşılama yaptırmicem tüp bebek için beklicem birkaç ay para biriktiricem KIZLAR DAHA ÖNCEKI SAYFALARDA OKUMUŞTUM ADA ÇAYI YUMURTA GELIŞTIRIYOR DIYE HATIRLIYORM BAŞKA TAVSIYENIZ VARMI ? Bende yumurta tembelliği ve pko var yumurtam gelişmiyo ilaçsız bu ay kelimen baslicem takviye ne tasviye edersiniz ada çayını nerden alayım attarlardanmı
su çekilmemiş ne demek canmHastanede bir bayan su çekilmemiş top karabiber tavsiye etmişti bana canım.3tane bir iki yudum subile iç demişti.araştır istersen
Canım çok sevındım hayırlı olsun bizlerede dua et hamilelerin duası kabul olurmuş Allahım bizlerede nasip etsinKızlar hamileyim
o kadar mutsuzumkiiiiiAyy yok sakin! Kizlar tutun dilinizi valla azicik millet bsey sezinlesin hemen ceker uzatirlar. Boyle bi surecte hepimiz dik durmaliyiz. Adamlarda hakli canim hergun hergun nasil yapsinlar. Olmazkiii. Bizim icin hava hos asil icraat afedersiniz ama onlarda bitiyo. Eeee kocalarimizda bunu biliyolar ama adamcagizlar napsin. Ben asilamaya cok sicak bakmiyorum bu arada. Ama doktorum istedi die yaptirmistim. Tup daha kesin sonuc. Braz zorlu ama olsun. Maddi olarak musaitseniz direk tupe gidin derim. Cunku baksana olmicagini biliyorum diosun eee nolcak bile bile kendini uzmus olacaksin
Teşekkür ederim Canm Migros'ta bulabilirim OZaman cok teşekkürlerCanım bende adacayı cok etkılı olmuştu, tavsıye ettıgım arkadaşlar da memnun kaldı.
Ben lipton kullanmıştım hıjyenık ambalaj ve tarıhlı dıye aktardakının taze olduguna ınanıyorsan ole de alabılırsın. Ama doğadan marka olanın içinde başka bıtkıler de oluo az da olsa. Liptonda %100 yazıo ve zaten bariz adacayı tadı alıyorsun. Onu tavsıye ederım.
civan perçemi daha etkiliTeşekkür ederim Canm Migros'ta bulabilirim OZaman cok teşekkürler
Ah Canm ya ben devlette de yaptıramıyorum aşılamayı yapan devlet hastanesi bana 100km uzakta cepten gittiğin iğneler ilaçlar aşılama bende tüp bebeğe Gecicem para biriktiricem bu aydan sonra DHA doğrusu karta ödeyip Kartı kullanmicem Benm YAŞ faktörüm varmış 34oldugunu düşünürsem 2015yılı hemn hemn son şansım çünkü 35taşından sonra çok DHA zor olucakmıs zoru buysa çok daha zorunu tahmin edemiyorumo kadar mutsuzumkiiiii
ya hiç mi insan kendi istemez anlamıyorum spermlerinde sorun olsa dicemki performansı bu. ama yok değil..
canım maddi durum musaıt olsa hc dusunmeden tupe gecerdım. tıp fakultesınde yaptırdım asılamayı da bedava olsun dıye.. bu asılamayı da yapmak zorundayım ki rapor alayım tüp için.
hsg cekildikten sonra oldu benım asılama. velhasıl olmayınca olmuyor..
Teşekkür ederim Canm araştırayım hemenHastanede bir bayan su çekilmemiş top karabiber tavsiye etmişti bana canım.3tane bir iki yudum subile iç demişti.araştır istersen
TŞkr ederim Cnm onuda araştırayım hemen attarlardanmı Alıcam Civan perçemini ben her ay sadece Soğan suyu içiyorumcivan perçemi daha etkili
hayır civan perçemi her derde deva geliomuss inciri de günde 1 tane ye prolaktını yukseltıo fazla ıncır soğan suyu da iç testere dişli aslan pençesi deeeeTŞkr ederim Cnm onuda araştırayım hemen attarlardanmı Alıcam Civan perçemini ben her ay sadece Soğan suyu içiyorum
hayır civan perçemi her derde deva geliomuss inciri de günde 1 tane ye prolaktını yukseltıo fazla ıncır soğan suyu da iç testere dişli aslan pençesi deeee
su çekilmemiş ne demek canm[/QUOTE
Pardon canım su değil bu, su,o gibi işaret zamirini kullanmisim. Karabiberi çekilmemiş hali yani ,
İnsülin direnci için düzenli ilaç kullanmanı tavsiye ederim. Muhtemelen doktorun vermiştir sana glifor. Aksatmadan düzenli kullanmanı tavsiye ederim.Dün akşam geldi Benm kırmızılar bu ay aşılama yaptırmicem tüp bebek için beklicem birkaç ay para biriktiricem KIZLAR DAHA ÖNCEKI SAYFALARDA OKUMUŞTUM ADA ÇAYI YUMURTA GELIŞTIRIYOR DIYE HATIRLIYORM BAŞKA TAVSIYENIZ VARMI ? Bende yumurta tembelliği ve pko var yumurtam gelişmiyo ilaçsız bu ay kelimen baslicem takviye ne tasviye edersiniz ada çayını nerden alayım attarlardanmı
o kadar mutsuzumkiiiii
ya hiç mi insan kendi istemez anlamıyorum spermlerinde sorun olsa dicemki performansı bu. ama yok değil..
canım maddi durum musaıt olsa hc dusunmeden tupe gecerdım. tıp fakultesınde yaptırdım asılamayı da bedava olsun dıye.. bu asılamayı da yapmak zorundayım ki rapor alayım tüp için.
hsg cekildikten sonra oldu benım asılama. velhasıl olmayınca olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?