• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Kızlar, bir kac gundur opu transfer mısafır derken lısteyı bıraz ıhmal ettım geçmısı tumuyle okuyamadım. Sonuç alıp aşılama yaptırıp transfer yaptıran var mı yazmadığım? Tarihlerini verırsenız guncelleyeyim.

çok üzüldüm,ama herşeyin hayırlısı:KK43: kaç çıktı değer?

hayırlısı olsun en kısa zamanda pozitifi de görürsün inşallah

Uzulme ama... demekki daha zamani var. Sizde sorun neydi buarada?
Dua et bol bol rabbim elbet bizede evlat vericek. Tevekkül et...

uffff su an ağlıyordum birde bunu okuyunca

Canım dualarım seninle ben iki gün oldu kendime gelemedim

kızlarr okadar kötüyüm ki resmen yıkıldım kendimi içten içe galiba kesin hamileyim diye alıştırmışım
değer 0,336 çıktı iğnenin etkisi bile kalmamış
kendi kendime ceza verdim ben çok kola içen bir insanım normalde bu aşılamadan beri içmedim bişey vardır diye dün akşam kendi vücuduma kızdım sanki 1 lt kolayı kafama dikerek içtim
bizde sorun sperm azlığı ama dr kesinlikle hamile kalamıycak kadar değil diyo tam olarak bi sorun bulamıyolar o yüzden
çok tşk ederim hepinizin destekleri için
sanırım ben bir süre ara vericem yeni tedavi için ne maddi ne manevi hazır değilim

canım sağlık olsun bozma moralini sabırlı olmamız lazım tedavilere devam inşallah bizler de birgün hamile kalacaz bebeklerimizi kucağımıza alacaz inşallah .bu arada kaçıncı gününde test yaptın kan testi miydi
inşallah cnm inşallah bu aşılamadan okadar umutluydum ki
12.gün kan testi 0,336 :KK61::KK61::KK61::KK61:

kızlarr okadar kötüyüm ki resmen yıkıldım kendimi içten içe galiba kesin hamileyim diye alıştırmışım
kendi kendime ceza verdim ben çok kola içen bir insanım normalde bu aşılamadan beri içmedim bişey vardır diye dün akşam kendi vücuduma kızdım sanki 1 lt kolayı kafama dikerek içtim
bizde sorun sperm azlığı ama dr kesinlikle hamile kalamıycak kadar değil diyo tam olarak bi sorun bulamıyolar o yüzden
sanırım ben bir süre ara vericem yeni tedavi için ne maddi ne manevi hazır değilim
Canim daha yasin genç ve 1. Aşılaman en baştan pes edersen olmazki demekki zamanı var üzülme ve kafana takma benim 2. Aşılamam ama şimdiden kendimi hazırlıyorum olmazsa tüp deniycem diyorum hep pozitif ol o lanet kolayida birak ben 6 _7 aydır icmiyorum kurtuldum ondan da hersey bebiş icinnn

Canim daha yasin genç ve 1. Aşılaman en baştan pes edersen olmazki demekki zamanı var üzülme ve kafana takma benim 2. Aşılamam ama şimdiden kendimi hazırlıyorum olmazsa tüp deniycem diyorum hep pozitif ol o lanet kolayida birak ben 6 _7 aydır icmiyorum kurtuldum ondan da hersey bebiş icinnn
evet haklısın daha yaşım genç ama çok kötü oldum nedense bu tutucakmış gibi geldi
tabiki pes etmiycem Hep ümit edicem Allahımdan ne gelirse razıyım
ama çok zor Allah hepimize sabır versin gerçekten çok zor o sonucu görünce nasıl yıkıldığımı anlatamamam

evet haklısın daha yaşım genç ama çok kötü oldum nedense bu tutucakmış gibi geldi
tabiki pes etmiycem Hep ümit edicem Allahımdan ne gelirse razıyım
ama çok zor Allah hepimize sabır versin gerçekten çok zor o sonucu görünce nasıl yıkıldığımı anlatamamam
Canim seni çok iyi anliyorum. Bizimde sorunumuz sperm azligindandi. Bu yuzden asilamayla kesin olur gozuyle bakiyoduk. Ama sonucu gorunce bende cok uzulmustum. Meger olmuyomus. Hakkinsa hayirlisi olsun. Yikilma...

Canim seni çok iyi anliyorum. Bizimde sorunumuz sperm azligindandi. Bu yuzden asilamayla kesin olur gozuyle bakiyoduk. Ama sonucu gorunce bende cok uzulmustum. Meger olmuyomus. Hakkinsa hayirlisi olsun. Yikilma...
durup durup sonuç kağıdına bakıyorum 0,336 (hala diyorum ki sonuç yanlış yaptılar belki hastanede) biraz bari yükselseydi iğnenin etkisi bile kalmamış artık
dr okadar umutlu konuşmuştu ki 3 tane olgun yumurtan var üçüz olma ihtimali bile var demişti

durup durup sonuç kağıdına bakıyorum 0,336 (hala diyorum ki sonuç yanlış yaptılar belki hastanede) biraz bari yükselseydi iğnenin etkisi bile kalmamış artık
dr okadar umutlu konuşmuştu ki 3 tane olgun yumurtan var üçüz olma ihtimali bile var demişti
Doktorlar o an moral vermek icin belkide olur diolar :( sizin sperm sonucundakii deger kac? Bana 4milyonla asilama yaptilar. Merger bu sayi tup bebeklikmis. Ama olur gozuyle bakmisti doktorum.

Doktorlar o an moral vermek icin belkide olur diolar :KK43: sizin sperm sonucundakii deger kac? Bana 4milyonla asilama yaptilar. Merger bu sayi tup bebeklikmis. Ama olur gozuyle bakmisti doktorum.
49 milyondu cnm bizim sperm sonucu
napıcam bilmiyorum,sen napmayı düşünüyosun artık

Doktorlar o an moral vermek icin belkide olur diolar :( sizin sperm sonucundakii deger kac? Bana 4milyonla asilama yaptilar. Merger bu sayi tup bebeklikmis. Ama olur gozuyle bakmisti doktorum.
Benim dr da aynısını demişti ikiz ucuz olabilir. Ben de cok umitlenmistim.
Bu ay yine aşılama yapılacak ama tutmayacağını biliyorum.
Eşimle dün kavga ettik aglamakla geçti günüm. Iliski demekten sıkıldım yoruldum biktim..
Ne aşılama öncesi ne de sonrası birlikte olmak istemiyorum artık hayattan soğudum ya.. tek başıma yapamam çocuğu ben elimden gelen herseyi yapıyorum. Demekki kaderimde yok çocuk.eşim bu yüzden böyle saçmalıklar yapıyor. Şeytan diyor her sorana tek basima yapamam de!!!!

Eşimle dün kavga ettik aglamakla geçti günüm. Iliski demekten sıkıldım yoruldum biktim..
Ne aşılama öncesi ne de sonrası birlikte olmak istemiyorum artık hayattan soğudum ya.. tek başıma yapamam çocuğu ben elimden gelen herseyi yapıyorum. Demekki kaderimde yok çocuk.eşim bu yüzden böyle saçmalıklar yapıyor. Şeytan diyor her sorana tek basima yapamam de!!!!
Ayy yok sakin! Kizlar tutun dilinizi valla azicik millet bsey sezinlesin hemen ceker uzatirlar. Boyle bi surecte hepimiz dik durmaliyiz. Adamlarda hakli canim hergun hergun nasil yapsinlar. Olmazkiii. Bizim icin hava hos asil icraat afedersiniz ama onlarda bitiyo. Eeee kocalarimizda bunu biliyolar ama adamcagizlar napsin. Ben asilamaya cok sicak bakmiyorum bu arada. Ama doktorum istedi die yaptirmistim. Tup daha kesin sonuc. Braz zorlu ama olsun. Maddi olarak musaitseniz direk tupe gidin derim. Cunku baksana olmicagini biliyorum diosun eee nolcak bile bile kendini uzmus olacaksin :(

49 milyondu cnm bizim sperm sonucu
napıcam bilmiyorum,sen napmayı düşünüyosun artık
Ben mikroenjeksiyon yaptirdim canim. Cunku sayimiz cok cok cok az bizim. Transferimide oldum. Haftaya pazar test gunum.. ama sizin sonuc yuksekmis 39 milyon cok iyi deilmi. Bu sayiyla sen normal yolla bile gebe kalabilirsin. Bizim 4 milyon. Acaba hareketmi yok o_O

Ben mikroenjeksiyon yaptirdim canim. Cunku sayimiz cok cok cok az bizim. Transferimide oldum. Haftaya pazar test gunum.. ama sizin sonuc yuksekmis 39 milyon cok iyi deilmi. Bu sayiyla sen normal yolla bile gebe kalabilirsin. Bizim 4 milyon. Acaba hareketmi yok o_O
cnm inşallah sen bize güzel haberler verirsinde biraz mutlu oluruz
evet doktorlarda öyle diyo tmm biraz düşük ama kesinlikle hamile kalamıycak kadar değil diyo,harekket %50 iyimi bilmiyorum ama?
ben bi tek hsg çekinmedim korkudun artık diyorum ki kesin benim tüplerim tıkalı
şimdi bu ay onu çektiricem belki şubat mart gibi tekrar tedaviye başlarım

cnm inşallah sen bize güzel haberler verirsinde biraz mutlu oluruz
evet doktorlarda öyle diyo tmm biraz düşük ama kesinlikle hamile kalamıycak kadar değil diyo,harekket %50 iyimi bilmiyorum ama?
ben bi tek hsg çekinmedim korkudun artık diyorum ki kesin benim tüplerim tıkalı
şimdi bu ay onu çektiricem belki şubat mart gibi tekrar tedaviye başlarım
Ben hsg hic cektirmedim. Acikcasi korkuyorumda. Ama anesteziyle cekilirsin. Biz tup yaptirdigimiz icin doktorum gerek gormedi. Bak mesela bi hata daha banada bu yapildi hsg cekilmeden asilama yapiliyo. Sanki para dagitiyoruz. Hadi kapaliysa tupler ne ise yaricakki o asilama. Banada bu yapildi. Ouuff oufff Allah yardimcimiz olsun cok deil bir evlat istiyoruz sadece. Dilerim isteyen herkeze rabbim nasip eder. Sende uzulme artik. Cozum ararsin. Ne gerekiyosa onu yaparsin.

Ben hsg hic cektirmedim. Acikcasi korkuyorumda. Ama anesteziyle cekilirsin. Biz tup yaptirdigimiz icin doktorum gerek gormedi. Bak mesela bi hata daha banada bu yapildi hsg cekilmeden asilama yapiliyo. Sanki para dagitiyoruz. Hadi kapaliysa tupler ne ise yaricakki o asilama. Banada bu yapildi. Ouuff oufff Allah yardimcimiz olsun cok deil bir evlat istiyoruz sadece. Dilerim isteyen herkeze rabbim nasip eder. Sende uzulme artik. Cozum ararsin. Ne gerekiyosa onu yaparsin.
haklısın üzülmenin bi anlamı yok artık ama inanmassın hala inyternette bi umut yazı arıyıorum belki 12.gün negatif çıkıp sonra yükselen vardır diye,gülüncek haldeyim:cry::cry::KK42::KK42:
yok doktorumu suçlayamam bana çektir dedi ben şansımı denemek istedim korktuğum için ama artık kesin tüplerimin tıklaı olduğunu düşünüyorum çektiricem

Biliyorum insan çok kötü oluyor 4 defa negatif almış biri olarak söylüyorum, hatta kendimi 5. sine hazırlıyorum. Bu kadar negatiflerden sonra ne olumlu düşünebiliyorum nede umudum oluyor. Garip bir his. Her negatiften sonra bir yıkım oluyor,bir süre sonra geçiyor, tekrar ayağa kalkıyorsun, tekrar o gücü buluyorsun kendinde. Daha yolun başındasın, bu zorlu yol bizi daha fazla uğraştırmaz, yormaz inşallah. Rabbim bizlere anneliği nasip etsin inşallah..

Biliyorum insan çok kötü oluyor 4 defa negatif almış biri olarak söylüyorum, hatta kendimi 5. sine hazırlıyorum. Bu kadar negatiflerden sonra ne olumlu düşünebiliyorum nede umudum oluyor. Garip bir his. Her negatiften sonra bir yıkım oluyor,bir süre sonra geçiyor, tekrar ayağa kalkıyorsun, tekrar o gücü buluyorsun kendinde. Daha yolun başındasın, bu zorlu yol bizi daha fazla uğraştırmaz, yormaz inşallah. Rabbim bizlere anneliği nasip etsin inşallah..
tşk edermm cnm inan sizde olmasanız daha kötü olucam destekleriniz bunları bire bir yaşamış biri olarak beni anlamanız okadar güzel ki,Allahım inşallah bizi daha fazla bekletmez gerçekten çok zor,buda bizim sınavımız farkındayım ama yinede kabullenmek çok zor

tşk edermm cnm inan sizde olmasanız daha kötü olucam destekleriniz bunları bire bir yaşamış biri olarak beni anlamanız okadar güzel ki,Allahım inşallah bizi daha fazla bekletmez gerçekten çok zor,buda bizim sınavımız farkındayım ama yinede kabullenmek çok zor
Haklısın insan kabullenemiyor, neden başıma geldi diyor,,,ama elden de hiç bir şey gelmiyor, dua etmekten başka..

cnm sen şimdi o kaçıyo diye ona takıyosun benimkiside tam tersi hergün yapsan yine ister ama ben istemiyorum artık 5 senede tutsa bikere tutardı boşuna ümitleniyoruz normal yollarla olsaydı olurdu şimdiye kadar hiçmi yumurtlama gününe denk gelmedi sanki,sen sakin ol kimseyede bişey deme yoksa bu sefer bide dışarıdaki insanlara uğraşmak zorunda kalırsın

Dün akşam geldi Benm kırmızılar bu ay aşılama yaptırmicem tüp bebek için beklicem birkaç ay para biriktiricem KIZLAR DAHA ÖNCEKI SAYFALARDA OKUMUŞTUM ADA ÇAYI YUMURTA GELIŞTIRIYOR DIYE HATIRLIYORM BAŞKA TAVSIYENIZ VARMI ? Bende yumurta tembelliği ve pko var yumurtam gelişmiyo ilaçsız bu ay kelimen baslicem takviye ne tasviye edersiniz ada çayını nerden alayım attarlardanmı

Back