• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Dün akşam geldi Benm kırmızılar bu ay aşılama yaptırmicem tüp bebek için beklicem birkaç ay para biriktiricem KIZLAR DAHA ÖNCEKI SAYFALARDA OKUMUŞTUM ADA ÇAYI YUMURTA GELIŞTIRIYOR DIYE HATIRLIYORM BAŞKA TAVSIYENIZ VARMI ? Bende yumurta tembelliği ve pko var yumurtam gelişmiyo ilaçsız bu ay kelimen baslicem takviye ne tasviye edersiniz ada çayını nerden alayım attarlardanmı

Canım bende adacayı cok etkılı olmuştu, tavsıye ettıgım arkadaşlar da memnun kaldı.
Ben lipton kullanmıştım hıjyenık ambalaj ve tarıhlı dıye aktardakının taze olduguna ınanıyorsan ole de alabılırsın. Ama doğadan marka olanın içinde başka bıtkıler de oluo az da olsa. Liptonda %100 yazıo ve zaten bariz adacayı tadı alıyorsun. Onu tavsıye ederım.

Canım bende adacayı cok etkılı olmuştu, tavsıye ettıgım arkadaşlar da memnun kaldı.
Ben lipton kullanmıştım hıjyenık ambalaj ve tarıhlı dıye aktardakının taze olduguna ınanıyorsan ole de alabılırsın. Ama doğadan marka olanın içinde başka bıtkıler de oluo az da olsa. Liptonda %100 yazıo ve zaten bariz adacayı tadı alıyorsun. Onu tavsıye ederım.
civan perçemi en iyisiii

haklısın üzülmenin bi anlamı yok artık ama inanmassın hala inyternette bi umut yazı arıyıorum belki 12.gün negatif çıkıp sonra yükselen vardır diye,gülüncek haldeyim:cry::cry::KK42::KK42:
yok doktorumu suçlayamam bana çektir dedi ben şansımı denemek istedim korktuğum için ama artık kesin tüplerimin tıklaı olduğunu düşünüyorum çektiricem
Canım bende hala umut taşıyorum adet olana kadar umudum bitmeyecek sanırım ..yok birbirimizden farkımız ortak noktamız bebiş istemek rsbbim birimizin yüzü suyu hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin .. Inanin Yorumları okuyup ağlıyorum :-'(

Dün akşam geldi Benm kırmızılar bu ay aşılama yaptırmicem tüp bebek için beklicem birkaç ay para biriktiricem KIZLAR DAHA ÖNCEKI SAYFALARDA OKUMUŞTUM ADA ÇAYI YUMURTA GELIŞTIRIYOR DIYE HATIRLIYORM BAŞKA TAVSIYENIZ VARMI ? Bende yumurta tembelliği ve pko var yumurtam gelişmiyo ilaçsız bu ay kelimen baslicem takviye ne tasviye edersiniz ada çayını nerden alayım attarlardanmı
Hastanede bir bayan su çekilmemiş top karabiber tavsiye etmişti bana canım.3tane bir iki yudum subile iç demişti.araştır istersen

Merhaba kızlar bugün aşılamam yapıldı kasıklarda çok az ağrım var sizce normal mi Dr protestan fitil verdi yarından itibaren beraber olun dedi eşimin spermi yıkandıktan sonra artmış inşallah tutmuştur dualarınızı bekliyorum birde testi su zaman yap diye bişey demedi adet gunün geçerse haberim olsun adet olursanda haberim olsun dedi kaçıncı gunü test yapmalıyım

Ayy yok sakin! Kizlar tutun dilinizi valla azicik millet bsey sezinlesin hemen ceker uzatirlar. Boyle bi surecte hepimiz dik durmaliyiz. Adamlarda hakli canim hergun hergun nasil yapsinlar. Olmazkiii. Bizim icin hava hos asil icraat afedersiniz ama onlarda bitiyo. Eeee kocalarimizda bunu biliyolar ama adamcagizlar napsin. Ben asilamaya cok sicak bakmiyorum bu arada. Ama doktorum istedi die yaptirmistim. Tup daha kesin sonuc. Braz zorlu ama olsun. Maddi olarak musaitseniz direk tupe gidin derim. Cunku baksana olmicagini biliyorum diosun eee nolcak bile bile kendini uzmus olacaksin :KK43:
o kadar mutsuzumkiiiii
ya hiç mi insan kendi istemez anlamıyorum spermlerinde sorun olsa dicemki performansı bu. ama yok değil..
canım maddi durum musaıt olsa hc dusunmeden tupe gecerdım. tıp fakultesınde yaptırdım asılamayı da bedava olsun dıye.. bu asılamayı da yapmak zorundayım ki rapor alayım tüp için.
hsg cekildikten sonra oldu benım asılama. velhasıl olmayınca olmuyor..

:(cnm bende aşılama yapacam kaç gün sürdü aşılama işlemin .bende umutsuzluğa düştüm şimdi

Teşekkür ederim Canm Migros'ta bulabilirim OZaman cok teşekkürler

o kadar mutsuzumkiiiii
ya hiç mi insan kendi istemez anlamıyorum spermlerinde sorun olsa dicemki performansı bu. ama yok değil..
canım maddi durum musaıt olsa hc dusunmeden tupe gecerdım. tıp fakultesınde yaptırdım asılamayı da bedava olsun dıye.. bu asılamayı da yapmak zorundayım ki rapor alayım tüp için.
Ah Canm ya ben devlette de yaptıramıyorum aşılamayı yapan devlet hastanesi bana 100km uzakta cepten gittiğin iğneler ilaçlar aşılama bende tüp bebeğe Gecicem para biriktiricem bu aydan sonra DHA doğrusu karta ödeyip Kartı kullanmicem Benm YAŞ faktörüm varmış 34oldugunu düşünürsem 2015yılı hemn hemn son şansım çünkü 35taşından sonra çok DHA zor olucakmıs zoru buysa çok daha zorunu tahmin edemiyorum

TŞkr ederim Cnm onuda araştırayım hemen attarlardanmı Alıcam Civan perçemini ben her ay sadece Soğan suyu içiyorum
hayır civan perçemi her derde deva geliomuss inciri de günde 1 tane ye prolaktını yukseltıo fazla ıncır soğan suyu da iç testere dişli aslan pençesi deeee

İnsülin direnci için düzenli ilaç kullanmanı tavsiye ederim. Muhtemelen doktorun vermiştir sana glifor. Aksatmadan düzenli kullanmanı tavsiye ederim.

o kadar mutsuzumkiiiii

Canım sıkma tatlı canını. Aslında biz de seks seks diye ölmüyoruz. Her şey bebek için. Erkekler malesef kadınlar kadar düşünceli olmuyorlar. Eşinde bir sorun olmaması çok güzel. Gerçi spermlerde sorun olmasıyla performansın bir alakası yok. Arkadaşımın eşinde sıfır sperm çıktı. Ameliyatla içten sperm aldılar. O da sıfır çıktı ama adam resmen düz duvara tırmanıyor. Neredeyse her gün birlikte oluyorlar. Benim kocamın da spermlerinde bir problem yok. Tamam ben istediğimde birlikte oluyor hakkını yiyemem ama o kadar isteksiz ve mutsuz ki anlatamam. Sanki seks yapmıyor da tıkış tıkış bir dolmuşta ayakta yolculuk ediyor ve gideceği yere bir an önce varmak istiyor gibi. Dolayısıyla benim de hevesim kaçıyor. Islanamıyorum. Kuru kuru canım yanıyor. Kayganlaştırıcı kullanmakta spermlere zarar veriyormuş. Nedir bizim bu çektiğimiz ooff ooff

Back