Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Ya kizlar birsey soracam, bu Tüp bebek tedavisinde tüplerin biri veya her ikisi tikanik oldugunda yumurta toplama islemini nasil yapiyorlar?

Ancak geceleri baglaniyorum Pc´den. Ben yazayim, siz gündüz okursunus artik. Bizim sorunumuz benim sag tüpün Hsg´de tikali görünmesi ve esimin sayi düsüklügü. Biz gecen ay Asilama yaptirdik ama tutmadi. Bu ayda sadece yumurta takibi yaptirdik. 11. günüm/gecen Sali yumurta takibi icin gittim, her bir yumurtada birer adet gelismis 21mm´lik Folikül mevcut dedi Doktor. Rahim zarida gayet saglikli görünüyor, ilac takviyesine gerek yok bu ay dedi. Dogal sürece müdahale etmemek icin catlatma ignesi yazmadi, 31-02-04 günlerinde iliski tavsiyesinde bulundu. Bu ay tek fark ettigim, düne kadar akintim seffaf yumurta aki tarzindaydi. Bugün artik cok afederseniz rengi sari ve dokusu parca parca. Yumurta aki seklinde akinti zaten yumurtlama belirtisi olarak görülüyor. Demekki dün (Cuma) bitti benim yumurtlamam diye düsünüyorum. Ayrica ben meraktan idrarli Ovulasyon testi´de yaptim evde ve 01-02-03 günlerinde günden güne daha silik cikti ikinci cizgi. Onun disinda rahim bölgesinde batismalar, ince ince sancilar vs. 12. Adet günümden beri var. Hayirlisi bakalim. Pazartesi, yani Adetimin 17. günü kontrole cagirdi Doktor. O zaman Dr. ultrasonda Folikülün tutunup tutunmadigini görebilirmi?

Slm @happymeal 2.aşılamam yılın son günü 31 aralıkta yapıldı uzun zmndır foruma girmiyorum senin transferinde hayırlı olsun umarım Allah bu sefer yüzümüzü güldürür.Bnm bu sefer herşey güzel gitti ama çok düşünmek istemiyorum o yüzden forumada pek girmek istemiyorum geçenkinde kendimi farketmeden çok kaptırmışım çok üzüldüm bu sefer Allaha bıraktım hayırlısı inşallah..sonucu bildiririm Allaha emanet olun fazla düşünmeyin hatta aklınızdan çıkartın görüşmek üzere...

Kizlar yumurta toplama islemine giriyorum . Dualarinizda beni de unutmayin. Happy Meal seni merak ediyorum iyi misin dun nasil gecti?

Bitanemm nasılsın. Daha yenı goruyorum yazdıgını. Yum toplama guzel geçmişti. 20 yum toplandı 10u işlem yapılabılecek boyuttaydı. 7 sı dollendı. 3. Gune 6 tane gelebildi. Onların da ıkısı ıyı bırı orta dıgerleri dusuk kaliteydi. Persembe transferım yapıldı. 3 gundur istirahatteyim. Sen nasılsın canım. Transferın 5. Gune kalıyor sanırım Allah'ın izniyle. Henuz ses çıkmamış senden çunku hadi inşallah.

Arkadslar ben bisey ogrendim bagcilarda medipol hastanesi raporu çıkartıyormuş.toplam 5 bin falanmış diye duydum? medipolde böyle bişeyi duyan varmı ?yani devlet hastanesinin istediği evrakları medipol hastanesine veriyormuşuz yarım saat içinde çıkartıyorlarmış.mesela 8 binliraysa ,hastane raporu çıkartıp 5 bine falan yapıyormuş.benim aşılmam tutmadı galiba... tüp yatırıyım bari diye düşünüyorum yoksa olmayacak boşuna kendimi kandırmıyım

Merhaba hayirli olsun,biz asilama gunu ve sonraki gun birlikte olduk ve tuttu ama dusuk oldu.calatma ignesinden sonra 24 saati var yumurtanin..o yuzden ertesi gunu beklemek sansi azaltiyor.bence bu aksam ve yarin deneyin sizde
Hayırlısı olsun canım inşallah Rabbim tez zamanda bir daha bebiş verir

Kızlar bugün aşılamada ikinci gunüm kasık ağrısı var göğüslerimde ve karnımda şişlik var normalmi

Canım çok verimli olmuş önerdiğin topik tşk ederiz. Sende ne belirtiler var. Test tarihin ne zaman kısmetse
salı günü test günüm.2 gündür arada (sadece uzanırken hissediyorum )hafif kasık ve bel ağrısı oluyor,birkaç kez belimden dizime hafif çekilmeler oldu,2 saatte bir idrara çıkıyorum,
göğsümü sıkınca sıvı geldi (ki en çok sevindiğim bu prolaktin yüksekliğinden olur daha öncekilerde de sıvı gelirdi ,gerçi internette 16 haftadan sonra gelir diyor).avuntu işte ağrılar zaten adet olacağımdandır,zaten birkaç gün önce ovülasyon testi yapmıştım negatif çıkmıştı hamilelikte çok koyu 2. çizgi çıkıyor bende eseri bile yoktur,korkumdan bir daha yapamıyorum.adet öncesi sivilcem de çıktı. bugün adet günümdü aldığım hormonlardan olmamışımdır.

Arkadslar ben bisey ogrendim bagcilarda medipol hastanesi raporu çıkartıyormuş.toplam 5 bin falanmış diye duydum? medipolde böyle bişeyi duyan varmı ?yani devlet hastanesinin istediği evrakları medipol hastanesine veriyormuşuz yarım saat içinde çıkartıyorlarmış.mesela 8 binliraysa ,hastane raporu çıkartıp 5 bine falan yapıyormuş.benim aşılmam tutmadı galiba... tüp yatırıyım bari diye düşünüyorum yoksa olmayacak boşuna kendimi kandırmıyım

Canimmm bn epey umitlendim simdi senin su soyledillerinden hadi hayirlisi insallah. Ovulasyon tedtinin gebelikteki verilerinin nasil degerlendirildiguni bilmiyorum, idrar da yaptirma derim ben sali gunu buyuk gun :)

Canimmm bn epey umitlendim simdi senin su soyledillerinden hadi hayirlisi insallah. Ovulasyon tedtinin gebelikteki verilerinin nasil degerlendirildiguni bilmiyorum, idrar da yaptirma derim ben sali gunu buyuk gun :)
Canım sağolasın pek ümidim yok ama salı günü göreceğiz,Allah büyüktür dualarımızı kabul eder inşallah

Merhaba kızlar, sizinle yine dertleşmeye geldim.
Eşim hakkında.
Cuma transferım oldu o gun eşim eve gelene dek annem ve kayınvalidem bşzdeydi. Eşim geldi gittiler. Cts eşim çalıştıgı için annem yanımdaydı saolsun yıne yemek vs bı çok sey yaptı. Akşam onumuze yemegımızı koydu bulaşık fılan halletti gitti.
Akşam çayını eşim yaptı bulaşıklarını eşim halletti yattık. Ama butun bunların yanında eşim beni çok sıkıyor, wc ye kalkmama bile laf ediyor. Oysaki dr um ertsı gun dus yapabilirsin bile demişti, ben dun dus yapmadım, bugun de yapmayacağım, wc hariç kalkmıyorum yemegımı koltukta yıorum. Bu sabah eşimin buyuk sınavıydı. Pzr kahvaltısı artık ona aitti. Ama ilaç saatim geldi kaldıramadım, en son ben kalktım bı paket biskuvi vardı kilerde onu acıp yarısını yedim ilaçlarımı içtim ve beyfendi nihayet kalktı. Aç mısın ben pek aç değilim kahvaltı edesim yok dedi, yok dedim saol aç değilim ben de ama bi parça peynır kesebilir misin içim kıyıldı deim çunku kaymaklı biskuvi yemiştim.
Sonra peynır zeytın ekmek getirmiş saolsun. Ben ders calısmaya giDiyorum bi şey istersen seslen dedi. Yanıma biraz su bırakır mısın senı sık sık cagırmayayıö dedim suratlı getirdi. Surahiyle getir bu içeriö ben bi sferde dedım bi suratla surahi getirdi.
Aradan 4 saat gecti acıktım, bu arada 2 kez wcye gittim ve iki kez kalktığım için bana kızdı.
Seslendım 4 saat sonra acıktım bişeyler hazırlar mısın dedim. Nh cabuk acıkıosun gibi bi çıkışta bulundu gergince. Mikrodalgada bişeyler ısıttı getirdi, yedim, 2 saat daha geçti, akşama jyemegımız kaldı mı annem gelip yemek yapsın mı dedim ben yaparım gerek yok dedi, derken annem geldi, babamla pazara gitmişler saolsunlar bizimm pazar alışverişimizi de yapmışlar, annemin yanına doğru duzgun çıkmadı neymıs ders calısıomuş, anneme ayaklarımı ısıtamıyorum bugundeidm ohh ohh belirtidir inşallah dedip seviondi, eşim her zamanki gibi donuk. Ben dr un dediği gibi yaklaşıyorum heveslenmeye gerek yok deyip buz kestirdi ortamda. Sonra anneme benimle işin var mıı anne benim ders calışmam lazım dedi içeri gitti, sonra annem de ben şimdi eve gideyim yemegımı yapayım sonra gelirim size balık aldım onu pişiririm dedi gitti, annem gidince yine wcye kalktım, eşim hayırıdır dedi wc ye kalktım dedim, gecerken mutfaga baktım. Balıgın suyu tezgaha akmış ben yapsam kızarsın onun altına bı tabak koyar mısın dedim. Oflayarak kalktı yaptı. Wc den donerken de su sisemindoldurmak için mutfsga uğradım. Duymuş ki ne yapıosun sen ne yaptığının farkında mısın dıye yanıma geldi, salonla mutfak kapıları yan yana sanki karsı apt na geçtim. Neyse suyumıu dolduruyorum senden bişey rica etmeye korkar oldum artık çokh gergınsın benı de geriyorsun dedim. İşim var ders çalışıorum işim gucum var diye bağırıdı, ben de sus deyip ağlayarak yerime geldim yattım, o da öküz gibi gitti yine çalışma odasına, halbukip ben ağlıyorum gel yanıma canım sana her sey feda de, sen ne istersen soyle zevkle yapayım de. Ben sanki keyfimden nazımdan yatıyorum burda. Bana kalsa ondan bişey istemem ama beni kaldırmayan kendisi. Bi bardak suya erinen ve ona seslendiğim için evde kızgın boğa gibi gezen de kendisi. Senden bıley ıstemeye korkuyorum artık gergınsın ve benı de gerıyorsun dedım. Benı ızlemeyı bırak işim var goruyorsun çalışmam lazım dedi gitti,
Kızlar şimdi söyleyin bana ben mi çok hassasım yoksa eşim gerçekten öküzün teki mi?

Ayy okudum ama sinir ola ola canım rabbim yardimcin olsun ama uzulmemeye bak sıkma canını

Bu arada canın sıkılırsa özelden yazisabiliriz

Ayy okudum ama sinir ola ola canım rabbim yardimcin olsun ama uzulmemeye bak sıkma canını

Bu arada canın sıkılırsa özelden yazisabiliriz

Tskler canım özelden de konusabılırız tabı, ben genelde burda herkesle bırden dertleşıyorum bilmiyorum ama sanki daha çok kısıyle paylaşınca yukum daha hafifliyor gibi geliyor.

Tskler canım özelden de konusabılırız tabı, ben genelde burda herkesle bırden dertleşıyorum bilmiyorum ama sanki daha çok kısıyle paylaşınca yukum daha hafifliyor gibi geliyor.
Senin için dedim tatlım belki içini daha rahat dökersin valla hiç bişeyi kafana takma bebisini dusun

Benim transfer pazartesi olacak canim. Ama garip bir ruh halim var . Hic bir sebep yokken opu isleminden sonra depresif bir hale geldim. Esimle gayet iyiyiz , ailede de problem yok yani kafama taktigim hicbirsey yok ama birden bire icimde ne heyecan ne mutlululk hicbisey yok. Neden boyle oldum anlayamiyirum. Icim kipir kipir olacak sanmistim notr bir halde dolaniuorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…