- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
Dün asilama gerceklesti ve bugün karnimda siskinlik hissi var. Aynisini HSG sonrasida yasamistim ama o zaman cokca gazim vardi, ayaklarima sicak su torbasi koymustum ve iki gün sonra rahatlamistim. Sakin karniniza koymayin sicak su torbasini. Suan ilik meyve cayi iciyorum, sislik gececek insallah.
idrarda çıkmayabiliyor şekerim.kardeşimde de öyle olmuştu.erkek bebek idrarda zor tesbit ediliyor ama kanda öyle bi ayrım yok.hemen çıkıyor.kanda çıkıp idrarda negatif olması durumunu genelde erkeğe yorarım ben.birde eskilerden kanıtlanmış bir bilgidir,göğüs ucları hemen kararmaya başlarsa(kopkoyu olurlar) ve annenin ayakları çok üşürse de erkeğe işarettir.demedi demeyinnnnnnkızlar valla erkeğin çıkmadığını ilk kez duyuyorum ne zamana kadar çıkmıo kanda hormon yukselio nası çıkmaz :s tuhaf geldi.
bu arada canım tüpte 5. gun transferinde 10 gun sonra diyorlar sana da 12 gun demişler işte. aşılama da 14 gun diyorlar ben az önce yanlış aktarmış olabilirim. sen yine dr unu dinle yani :)
ay hadi bakalım hamile kalalım hayırlısıyla test ederiz :)idrarda çıkmayabiliyor şekerim.kardeşimde de öyle olmuştu.erkek bebek idrarda zor tesbit ediliyor ama kanda öyle bi ayrım yok.hemen çıkıyor.kanda çıkıp idrarda negatif olması durumunu genelde erkeğe yorarım ben.birde eskilerden kanıtlanmış bir bilgidir,göğüs ucları hemen kararmaya başlarsa(kopkoyu olurlar) ve annenin ayakları çok üşürse de erkeğe işarettir.demedi demeyinnnnnn
ay hiç aklıma gelmemişti sıcak su.ben öldüm öldüm dirildim gazdan.ilk3-4 gün hele gazzman gibiydim yaaa,felakettiiiiaynen canım doğru yoldasın ayağına koy sıcak suyu ve bol bol tüket o şişkinlik ve gerginlik çatlayan yumurtaların ve çatlatma iğnesinin etkisi.
Ben 16 aylik evliyim hani durumu bildigim icin hic korunmadim ve 3 ayimda doktora gittim hemen tek avantajim erken davranmam oldu. Kimse bilmiyo olmadigini esim istemiyoruz diyor herkese.en azından sen durumu biliyormuşssun ve söylemişsin biz bide sanki ilk ilişkide hamile kalıcakmışız gibi 2.5 yıl korunduk bide. eşimde ilk bıraktığımız ilişkiden sonra hadi hayırlı olsun şimdi doğum ne zaman demişti. ama malesef öyle konuşulduğu gibi olmuyor işte. sen önce bi defa dışarıya kulaklarını tıka. senin muhattabın eşin. o durumu biliyorsa izahat da bırak ona kalsın etrafa. sen kendini hiç üzme, durumunu anlayabiliyorum. ne kadarlık evlisin?
şu meraklı kalabalıklara nasıl illet oluyorum yaaaaaBen 16 aylik evliyim hani durumu bildigim icin hic korunmadim ve 3 ayimda doktora gittim hemen tek avantajim erken davranmam oldu. Kimse bilmiyo olmadigini esim istemiyoruz diyor herkese.
gdd...........................10.11.2014.................1. aşılama(26.11.2014).....sonuç bekliyor
Sormayin ben normalde cok rahatimdir ama galiba bu benim zayif noktam oldu..şu meraklı kalabalıklara nasıl illet oluyorum yaaaaaişleri güçleri yok milletin çükünü takip ediyolar.sizene kardeşim,bırakın insanları rahat yaaa
Ben 16 aylik evliyim hani durumu bildigim icin hic korunmadim ve 3 ayimda doktora gittim hemen tek avantajim erken davranmam oldu. Kimse bilmiyo olmadigini esim istemiyoruz diyor herkese.
aynen canım doğru yoldasın ayağına koy sıcak suyu ve bol bol tüket o şişkinlik ve gerginlik çatlayan yumurtaların ve çatlatma iğnesinin etkisi.
Çok iyi anlıyorum canım seni. Aynen ben de çok ağladım. Gözyaşlarım kurudu resmen. Ama yapacak bişey yok. Önümüze bakcaz artık. Gata çok mantıklı. Keşke ankaradayken ben de orada yaptırsaydım ama kısmet işte. Ailenin yanında olman senin için çok iyi olur. Burada ailem hep bana destek oldu. En azından annen sana bakar, sen de dinlenirsin canım. İnşallah dediğin gibi evlerimiz bebelerle şenlenir:))))Günaydın canım, diyarbakırda memorial ve bahçeci tüp merkezi var... Ben memorialda aşılamamı yaptırdum, dr. Umda gayet başarılı ve iyi bir ekibesahipti. Ama ben tüpü ankarda, ailemin yanında yaptırayım diyorum, burda onlardan uzakta olmak da moral açısından beni geriyor. Üstelik gatanın tüp bebek fiyatları daha uygun... Bakalım bir araştıralım, ne sonuç alacağız, hakkımızda hayırlısı, bende bir koca gün ağladım nerdeyse ama ne çare? Hiç sıkma canını, o bebeler bu evlere girecek arkadaş, öyle yada böyke:)
Canım hakkında hayırlısı olsun. İnşallah tedavin mutlu bir şekilde sonuçlanır:)kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
hastane aradı yarın kan verip muayene olucam
Bildiğim kadarıyla ikisinde de var. Ama tüpte olasılık artıyor sanırım...Kizlar birsey merak ediyorum, bu Asilama tedavisinde cogul gebelik olasiligi varmi? Yoksa sadece Tüp Bebek tedavisindemi oluyor bu ihtimal?
amin canım çok sağollCanım hakkında hayırlısı olsun. İnşallah tedavin mutlu bir şekilde sonuçlanır:)
Kizlar birsey merak ediyorum, bu Asilama tedavisinde cogul gebelik olasiligi varmi? Yoksa sadece Tüp Bebek tedavisindemi oluyor bu ihtimal?
Happy Meal bugün benim kırmızılarda geldi tatlım yarın doktoruma gitcem bakalım ne diycek ilaçlarını getir tarif ediyim demişti , ilk aşılamam olcak hepimizin göbüşleri bu ay dolar inşallah benide listeye ekleyebilirsin
amin canım çok sağoll
facebookda üye olduğum bi grupta bi arkadaş aşılama ile 4 üz doğurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?