• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Dün asilama gerceklesti ve bugün karnimda siskinlik hissi var. Aynisini HSG sonrasida yasamistim ama o zaman cokca gazim vardi, ayaklarima sicak su torbasi koymustum ve iki gün sonra rahatlamistim. Sakin karniniza koymayin sicak su torbasini. Suan ilik meyve cayi iciyorum, sislik gececek insallah.

aynen canım doğru yoldasın ayağına koy sıcak suyu ve bol bol tüket o şişkinlik ve gerginlik çatlayan yumurtaların ve çatlatma iğnesinin etkisi.

kızlar valla erkeğin çıkmadığını ilk kez duyuyorum ne zamana kadar çıkmıo kanda hormon yukselio nası çıkmaz :s tuhaf geldi.
bu arada canım tüpte 5. gun transferinde 10 gun sonra diyorlar sana da 12 gun demişler işte. aşılama da 14 gun diyorlar ben az önce yanlış aktarmış olabilirim. sen yine dr unu dinle yani :)
idrarda çıkmayabiliyor şekerim.kardeşimde de öyle olmuştu.erkek bebek idrarda zor tesbit ediliyor ama kanda öyle bi ayrım yok.hemen çıkıyor.kanda çıkıp idrarda negatif olması durumunu genelde erkeğe yorarım ben.birde eskilerden kanıtlanmış bir bilgidir,göğüs ucları hemen kararmaya başlarsa(kopkoyu olurlar) ve annenin ayakları çok üşürse de erkeğe işarettir.demedi demeyinnnnnn:KK46::KK46::KK46:

idrarda çıkmayabiliyor şekerim.kardeşimde de öyle olmuştu.erkek bebek idrarda zor tesbit ediliyor ama kanda öyle bi ayrım yok.hemen çıkıyor.kanda çıkıp idrarda negatif olması durumunu genelde erkeğe yorarım ben.birde eskilerden kanıtlanmış bir bilgidir,göğüs ucları hemen kararmaya başlarsa(kopkoyu olurlar) ve annenin ayakları çok üşürse de erkeğe işarettir.demedi demeyinnnnnn:KK46::KK46::KK46:
ay hadi bakalım hamile kalalım hayırlısıyla test ederiz :)

aynen canım doğru yoldasın ayağına koy sıcak suyu ve bol bol tüket o şişkinlik ve gerginlik çatlayan yumurtaların ve çatlatma iğnesinin etkisi.
ay hiç aklıma gelmemişti sıcak su.ben öldüm öldüm dirildim gazdan.ilk3-4 gün hele gazzman gibiydim yaaa,felakettiiii:KK57: çatlıyodum resmen:mad:

en azından sen durumu biliyormuşssun ve söylemişsin biz bide sanki ilk ilişkide hamile kalıcakmışız gibi 2.5 yıl korunduk bide. eşimde ilk bıraktığımız ilişkiden sonra hadi hayırlı olsun şimdi doğum ne zaman demişti. ama malesef öyle konuşulduğu gibi olmuyor işte. sen önce bi defa dışarıya kulaklarını tıka. senin muhattabın eşin. o durumu biliyorsa izahat da bırak ona kalsın etrafa. sen kendini hiç üzme, durumunu anlayabiliyorum. ne kadarlık evlisin?
Ben 16 aylik evliyim hani durumu bildigim icin hic korunmadim ve 3 ayimda doktora gittim hemen tek avantajim erken davranmam oldu. Kimse bilmiyo olmadigini esim istemiyoruz diyor herkese.

Ben 16 aylik evliyim hani durumu bildigim icin hic korunmadim ve 3 ayimda doktora gittim hemen tek avantajim erken davranmam oldu. Kimse bilmiyo olmadigini esim istemiyoruz diyor herkese.
şu meraklı kalabalıklara nasıl illet oluyorum yaaaaa:KK11: işleri güçleri yok milletin çükünü takip ediyolar.sizene kardeşim,bırakın insanları rahat yaaa:63:

senden bendensın cnm bende 14 aylık evlıyım 3. aımdan berı tedavıdeyim

Bana ilk asilamadada 2. De de dr um su gun test yap demedi..dedigi olursan 2. Gunu olmazsan batdan bi 5 gun kdr sonranin tarihini verio o zamn gel dio..

Ah simdi geldi aklima, birde Dr. karnimdan ultrasondan bakinca dediki, yumurta catlamasinin belirtisi karin boslugunda biriken su oluyormus. Bende baya belirgindi. Sanirim oda siskinlik hissi veriyor.

Günaydın canım, diyarbakırda memorial ve bahçeci tüp merkezi var... Ben memorialda aşılamamı yaptırdum, dr. Umda gayet başarılı ve iyi bir ekibesahipti. Ama ben tüpü ankarda, ailemin yanında yaptırayım diyorum, burda onlardan uzakta olmak da moral açısından beni geriyor. Üstelik gatanın tüp bebek fiyatları daha uygun... Bakalım bir araştıralım, ne sonuç alacağız, hakkımızda hayırlısı, bende bir koca gün ağladım nerdeyse ama ne çare? Hiç sıkma canını, o bebeler bu evlere girecek arkadaş, öyle yada böyke:)
Çok iyi anlıyorum canım seni. Aynen ben de çok ağladım. Gözyaşlarım kurudu resmen. Ama yapacak bişey yok. Önümüze bakcaz artık. Gata çok mantıklı. Keşke ankaradayken ben de orada yaptırsaydım ama kısmet işte. Ailenin yanında olman senin için çok iyi olur. Burada ailem hep bana destek oldu. En azından annen sana bakar, sen de dinlenirsin canım. İnşallah dediğin gibi evlerimiz bebelerle şenlenir:))))

Canım hakkında hayırlısı olsun. İnşallah tedavin mutlu bir şekilde sonuçlanır:)
amin canım çok sağoll

Kizlar birsey merak ediyorum, bu Asilama tedavisinde cogul gebelik olasiligi varmi? Yoksa sadece Tüp Bebek tedavisindemi oluyor bu ihtimal?

facebookda üye olduğum bi grupta bi arkadaş aşılama ile 4 üz doğurdu

Back