Arkadaşlar merhaba, ben adetimin 4. günü yani dün doktora gittim. Rahim temiz. Herhangi bir kist oluşmamış. Tekrar klomen verdi. Günde 3 tane. Bu ay moralin bozuk gibi dedi. Biraz teselli verdi. Gerçekten suratım asıktı. Sonra işe geldim ve arkadaşımın morali çok bozuktu . Noldu dedim. Oda anlattı. Akrabası bir kız varmış ve 4 yıldır evliymiş Çocuk yapmak için 4 yıldır uğraşıyolarmış. En sonunda hamile kalmış. Bebek 9 aylık olmuş. Doğuma 2 hafta kala geçtiğimiz salı günü herhangi bir kontrol zamanı bile olmadan demişler biz gidip bir baktıralım her şey yolunda mı. Vee hastane yolunda kaza yapıyorlar. Kadın karnındaki bebeğiyle birlikte ölüyor. 140 km hızla tırı sollarken kaza yapıyorlar. Kocası 8 de 8 kusurlu çıkıyor. Şimdi kafasını duvarlara vuruyor ama neye yarar ölen öldü. Kadının facebook hesabına girdim. İnternetten bebek siparişleri vermiş. Tek tek resmini çekmiş facebook'a koymuş. Kızımı bekliyorum. Çok iyi bir anne olucam v.s diye bir sürü paylaşımı var. Vee zaman tünelinin en üstünde arkadaşlarının yazdığı taziye mesajları. İşte hayat bu kadar basit. Bebeği karnından çıkarmışlar, kumdaklamışlar. Melek gibi bir yüzü var. Sanki yaşıyor. O kadar tatlı ki. Arkadaşım resmini yolladı bana. Böyle bir güzellik olamaz. Resmini koyuyorum. Bebek üşücek gibi nasıl da battaniyeyle sarmışlar
..... İşte bu olanlardan sonra tekrar kendimi toparladım. Ve önce sağlık diledim. İsyan etmicem. Eğer bebeğimiz olursa başımız gözümüz üstüne ama olmazsa da canımız sağolsun.