• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
canım sana daha önce sordummu hatırlamıyorum ama öncelikle tedavin hayırla sonuçlanır inşallah bende kısmetse bugün iğnelere başlıycam tüp bebek için.kaç gün iğne vuruldun?yumurtaların adetin kaçıncı günü toplanmış olacak bilgi verebilirmisin?tşk
Miyankizu, hayırlı olsun tedavin, güzel haberler ile sonuçlansın inşallah

Anladım canım. Ben ilk hamileliğimde kanamam olduğunda oraya gitmiştim. Çok ilgilenmişler hemen yatışımı yapmışlardı. Hatta neden ilk buraya gelmedin demişti doktorlar. Ne bileyim çok ilgililerdi. İkiz oktorları da duydum. Onlar da çok iyilermiş. İnan Ankara bir nimet inşallah gönlüne göre bir merkez bulursun. Gelişmelerden beni de haberdar ederden çok sevinirim. Çünkü benim tüp olayı baharı bulabilir...
Mutlaka ederim canım, inşallah fayda buluruz

kızlar benimde bu 3.aşılamam iğnemin 6.günündeyim
2.aşılamam tutmuştu ama malesef kimyasal gebelik çıktı

Canim hayirlisi olsun hakkinda.. banada bir dr hemn hic kolmen fln denemeden asilama dedi bu simdiki dr uma gittim rahim filmi cekti sonra serophene kullandim iliski gunu verdi o ay olmadi sonra yani 27ekim asilama yapildi yine serphne ile 4 yumurtam vardi olmadi..24 kasimda 2. Asilamam yapildi serophne kullndim yine ama 5 gunde 1 tane ( 5 gunde sabh aksam kyllnmistim oncesi ) asilamaya yakin 3 tane 1 er gun arayla en dusuk gonal f vuruldum 6 yumurtam vardi 4 u 20 ustu.. pek umudum yok inslh pzt gunu adet olmam..esimde ikiz olsun istiyor..bn aslinda dusunmuodum ama bu kdr ugrasinca hayirlisi olsun diyorum..bnce kilo ile alakasi yoktur asiri bi durum yoksa tabi
gönlünden geçen neyse o olsun canım. insallah bu ay emekler bosa cıkmaz hepımız ıcın

Kizlaaar ya bn bu 2 . De bekliyemiyorum bat i .... 24 kasim aksam asilamam yapildi en yakin ne zamn test yaptryim..ilkinde adtmi bekledim yapmadim ufff kalbim sikisioooo bekliyemicem pzt gunu bat

Canim filrimi sorarsan 8 araliktan ince yapmamalisin

Kizlar benim bu gece 00:30 da çatlatma iğnem yapılacak cuma da yumurtalarim toplanacak 7 adet yumurtam var gelişimi normal allah yüzüme baksin da bu çektiğimiz eziyetlerin karşılığını versin

Hadi bakalim baslasin surec ;)

Kızlar merhaba,
Ben bugün kontrole gittim. Doktor hormonları baskılayan bir iğne yaptı, 13aralıkta tekrar çağırdı ve o zamanki kontrolde herşey yolunda olursa rahim duvarını kalınlaştırmak için ilaca başlarız ve transfer süreci başlar dedi. Bu arada bugün lekelenmem olmaya başladı. Bu ay böyle olacak normal bir adet beklemeyeceğiz dedi doktorum. Yani muhtemelen aralık ayı bitmeden transferim olacak . Çok heyecanlıyım. Allah yüzümüzü güldürsün.

Tatlimmm ben de seni dusunuyordum naptiarkadasim diye, hadi hayirlisi canim, dr unu basindan beri cok gozum tuttu benim cok tatmin edici bilgilendirmeleri, hadi insallah yeni yola bebislerin karninda gireceksin canim ;)

Happymeal bana genetik testi yapıldı. Ama eşime yapılmadı. Ondan istemediler. Benim sonucum çok şükür temiz çıktı. Kandan bakıyorlar yalnız sonucun çıkması 15-20 günü buluyor..
Masallah canim, valla benim dr um o testten hic bahsetmedi once onu mu yaptirmak gerekirdi ki? Nerden aklina geldi de yapmayi uygun girdu acaba.

kızlar benimde bu 3.aşılamam iğnemin 6.günündeyim
2.aşılamam tutmuştu ama malesef kimyasal gebelik çıktı
Canim son adet tarihini ve 3. Asilama tarihi verir misin seni de ekleyelim listee

Ay kizlar asilama yaptirçm igne yapiyorum hergun.bugun 9.ignem.kontrolde 3yum.vardi. ama bu sabah yumurta aki dedigmiz kivamda baya akintim oldu da acaba çatladi mi bu yumurta diye dusundum.kizlar akil verin bana.dun de hafif kasik agrim vardi,buyuyolar diye dusunmustm.

Arkadaşlar merhaba, ben adetimin 4. günü yani dün doktora gittim. Rahim temiz. Herhangi bir kist oluşmamış. Tekrar klomen verdi. Günde 3 tane. Bu ay moralin bozuk gibi dedi. Biraz teselli verdi. Gerçekten suratım asıktı. Sonra işe geldim ve arkadaşımın morali çok bozuktu . Noldu dedim. Oda anlattı. Akrabası bir kız varmış ve 4 yıldır evliymiş Çocuk yapmak için 4 yıldır uğraşıyolarmış. En sonunda hamile kalmış. Bebek 9 aylık olmuş. Doğuma 2 hafta kala geçtiğimiz salı günü herhangi bir kontrol zamanı bile olmadan demişler biz gidip bir baktıralım her şey yolunda mı. Vee hastane yolunda kaza yapıyorlar. Kadın karnındaki bebeğiyle birlikte ölüyor. 140 km hızla tırı sollarken kaza yapıyorlar. Kocası 8 de 8 kusurlu çıkıyor. Şimdi kafasını duvarlara vuruyor ama neye yarar ölen öldü. Kadının facebook hesabına girdim. İnternetten bebek siparişleri vermiş. Tek tek resmini çekmiş facebook'a koymuş. Kızımı bekliyorum. Çok iyi bir anne olucam v.s diye bir sürü paylaşımı var. Vee zaman tünelinin en üstünde arkadaşlarının yazdığı taziye mesajları. İşte hayat bu kadar basit. Bebeği karnından çıkarmışlar, kumdaklamışlar. Melek gibi bir yüzü var. Sanki yaşıyor. O kadar tatlı ki. Arkadaşım resmini yolladı bana. Böyle bir güzellik olamaz. Resmini koyuyorum. Bebek üşücek gibi nasıl da battaniyeyle sarmışlar :KK43: ..... İşte bu olanlardan sonra tekrar kendimi toparladım. Ve önce sağlık diledim. İsyan etmicem. Eğer bebeğimiz olursa başımız gözümüz üstüne ama olmazsa da canımız sağolsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay kizlar asilama yaptirçm igne yapiyorum hergun.bugun 9.ignem.kontrolde 3yum.vardi. ama bu sabah yumurta aki dedigmiz kivamda baya akintim oldu da acaba çatladi mi bu yumurta diye dusundum.kizlar akil verin bana.dun de hafif kasik agrim vardi,buyuyolar diye dusunmustm.

canım endişe etme, o akıntı ve kasık ağrıması yumurtaların buydugune delalet. kaçırmazsın çatlamasını kaçırsan bile 3 yumurtam vardı diyorsun. hiç kuruntu yapma kontrolun sonrası yaz bize :)

Arkadaşlar merhaba, ben adetimin 4. günü yani dün doktora gittim. Rahim temiz. Herhangi bir kist oluşmamış. Tekrar klomen verdi. Günde 3 tane. Bu ay moralin bozuk gibi dedi. Biraz teselli verdi. Gerçekten suratım asıktı. Sonra işe geldim ve arkadaşımın morali çok bozuktu . Noldu dedim. Oda anlattı. Akrabası bir kız varmış ve 4 yıldır evliymiş Çocuk yapmak için 4 yıldır uğraşıyolarmış. En sonunda hamile kalmış. Bebek 9 aylık olmuş. Doğuma 2 hafta kala geçtiğimiz salı günü herhangi bir kontrol zamanı bile olmadan demişler biz gidip bir baktıralım her şey yolunda mı. Vee hastane yolunda kaza yapıyorlar. Kadın karnındaki bebeğiyle birlikte ölüyor. 140 km hızla tırı sollarken kaza yapıyorlar. Kocası 8 de 8 kusurlu çıkıyor. Şimdi kafasını duvarlara vuruyor ama neye yarar ölen öldü. Kadının facebook hesabına girdim. İnternetten bebek siparişleri vermiş. Tek tek resmini çekmiş facebook'a koymuş. Kızımı bekliyorum. Çok iyi bir anne olucam v.s diye bir sürü paylaşımı var. Vee zaman tünelinin en üstünde arkadaşlarının yazdığı taziye mesajları. İşte hayat bu kadar basit. Bebeği karnından çıkarmışlar, kumdaklamışlar. Melek gibi bir yüzü var. Sanki yaşıyor. O kadar tatlı ki. Arkadaşım resmini yolladı bana. Böyle bir güzellik olamaz. Resmini koyuyorum. Bebek üşücek gibi nasıl da battaniyeyle sarmışlar :KK43: ..... İşte bu olanlardan sonra tekrar kendimi toparladım. Ve önce sağlık diledim. İsyan etmicem. Eğer bebeğimiz olursa başımız gözümüz üstüne ama olmazsa da canımız sağolsun.

ay inanmıyorum ya valla içimden bişeyler koptu gitti :( keske fotografı eklemeseydin :( insan bakmak istiyor elbet ama gözümün önunden gitmicek. hamile arkadaşlarım hele yanılıp lütfen bakmayın sizin psikolojiniz bizden daha hassas. Rabb'im mekanlarını cennet etsin. ama eşi de nasıl 140km ile kullanır :( hamile olmaya gerek yok o hızla gitmemek için bile. Allah rahmet ve merhamet eylesin... boğazım düğüm. mübarek ezan vakti fotoğrafı da gördüm nasıl toparlanıcam bilmiyorum :( başka söz yok!!!

a
Kızlar bu sabah adet oldum... İlk defa adet olduğuma seviniyorum...
Yarın saat 11'de randevum var Bismillah diyerek tedaviye başlamış olacağım...
det gününü senin kadar iyi bilen hatun görmedim başından beri 4 aralık diyordun hadi bakalım hayırlı olsun canım hemen düzenleme yapıyorum darısı başıma :)

Merhaba canım, nasılsın? Sen ankaradaydın dimi? Berde yaptırdın tüpü? Bende ankarada yaptırayım diyorumda, araştırıyorum?
canım benim dr um şükran çakmak kadın doğum uzmanı.takiplerimi muaynehanesinde yapıyor yumurta toplama işini ve tüp bebeği novaart tüp bebek merkeziyle anlaşması var orda yapacak.oranın labratuarını kullanacak yani.transeferide kendisi yapacak.

çoook üzücü bir durum. Allah akıl vermiş düşünelim diye ama maalesef kullanamıyoruz. Eminim kocası vicdan azabından ölüyordur ama ne fayda. Allah rahmet eylesin inşallah cennete beraber olurlar . :( Rabbimiz hepimize hayırlı yazılar yazsın...

Canım gata hakkında epey bilgi geldi bu akşam, annemin kuzeni askeri hemşire, orda çalışan arkadaşları var, önermemişler, ankarada ahmet- mehmet erdem adında ikiz profesörler varmış, nova art diye kendi tüp bebek merkezlerini açmışlar... Ankara memorial da bu işde iyiymiş:) gata dan bize ekmek çıkmayacak gibi anlayacağın!
ben asker eşiyim ama bizede gatayı tavsiye etmediler kızlar.zaten ben bi kaç kez gittim kadın doğum bölümü bi garip daracık koridorlar sıkış tıkış.ruhu daralıyo insanın.benimde tüp bebek transferimi novartta yapacak dr um.

offfffffffff Allahım hayırtlısını nasip et yarabbim tamamına erdireceğin mutluluklar ver bize allahım :(nasıl güzel yanaklarııı :(melek ya

Of aman Allahım ya nasıl kötü ya çok üzüldüm.:((( bebege bak ya melek gibi..

Back