- 8 Haziran 2009
- 2.182
- 1.969
- 448
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #3.681
Sanada iyi seneler canım bugün negatifi gördüğüm için dünyam basıma Yıkılmış durumda olsada iyiki sizler varsınız umut oluyorsunuz Rabbim 2015 kucaklarımızı doldursun ..
Ayy umari tüp yaptiranlar cvp yazar... kizlar dun yazmistim transfer yapilmisti, ancak benim bugun altimdan igne saplaniyo gibi aniden bi sanci giriyor. Kahverengide cok hafif camasirim kirlenmis. Boyle olan oldumututunmicak mi acaba
Kızlar sıze bur sorum var. Crınone jel kullanan ya da bılgı sahıbı olan varsa. Opudan sonra ertesı gun crınone jel kullanmaya basladım. Jelı surdukten 1-2 saat sonra kahverengı pütürukler gelıo hem wc kagıdına hem de gunluk pede. Jeldendır dı mı? Acaba kandır da gusul etmem gerekırmı dıye dusunuyorum da. Gercı opunun lekelenmesı bıttı. Bı de mesela jeli sabah surdum bı kac saate o pütürükler kesıldı. Jel ıcerde kahverengıleşıyor olabılır mı?
Benım tup olacak canım evet ama daha transferım olmadı. Opu oldu salı gunu.
yapılıyo cnmmm kaçıncı gününnHastanelerin acillerinde gebelik testi yapılabilirmi acaba.meraktan çatlıyacam
kızlarr ya benim bugün ateşimm düştü sanki ateş ölçer yok yanımda şu anda ama ben boynumun altına bakıyodum soğuyunca hasta oluyodum sanki şimdi soğuk gibi gerçi dün sabahta soğukta sonradan düzeldi ama böyle olunca morelim bozuluıyo yaa offff
Hastanelerin acillerinde gebelik testi yapılabilirmi acaba.meraktan çatlıyacam
geçmiş olsun,şu mübarek gün sana uğur getirsin,bebeğine kavuşmana vesile olsun(ben sportmene kul. adımı değiştirdim)Kizlar merhaba, hepinizin kandili mubarek olsun insallah. Bugun transferim oldu su an evde uzaniyorum. 3. Gun transferi oldu. Dondurulma malesef olamadi. Dualarinizi eksik etmeyin. Saglicakla kalin.
hadi bakalım 12 gün sonra güzel haberlerini duyurursun inşallah.dondurulma olmadı derken iyi yumurta toplanmıştı senden diye hatırlıyorum canım.kaç tane transfer oldu.Kizlar merhaba, hepinizin kandili mubarek olsun insallah. Bugun transferim oldu su an evde uzaniyorum. 3. Gun transferi oldu. Dondurulma malesef olamadi. Dualarinizi eksik etmeyin. Saglicakla kalin.
Hayirli olsun happy. Nasil oldu acin varmi. Islem benim braz zorlu olmustur. Bizde 4 tane embriyo kaldigi halde dondurmamistik. Insallah gerek duymayizda onlara. Dualarimiz hepimizin kabul olsun bu gece... Insallah hemencik gecer 10 gunKizlar merhaba, hepinizin kandili mubarek olsun insallah. Bugun transferim oldu su an evde uzaniyorum. 3. Gun transferi oldu. Dondurulma malesef olamadi. Dualarinizi eksik etmeyin. Saglicakla kalin.
geçmiş olsun,şu mübarek gün sana uğur getirsin,bebeğine kavuşmana vesile olsun(ben sportmene kul. adımı değiştirdim)
hadi bakalım 12 gün sonra güzel haberlerini duyurursun inşallah.dondurulma olmadı derken iyi yumurta toplanmıştı senden diye hatırlıyorum canım.kaç tane transfer oldu.
Hayirli olsun happy. Nasil oldu acin varmi. Islem benim braz zorlu olmustur. Bizde 4 tane embriyo kaldigi halde dondurmamistik. Insallah gerek duymayizda onlara. Dualarimiz hepimizin kabul olsun bu gece... Insallah hemencik gecer 10 gun
Kizlar merhaba, hepinizin kandili mubarek olsun insallah. Bugun transferim oldu su an evde uzaniyorum. 3. Gun transferi oldu. Dondurulma malesef olamadi. Dualarinizi eksik etmeyin. Saglicakla kalin.
Seninde kandilin mübarek olsun canım ne güzel peygamberimzin doğum gününe denk geldi aşılsman bolbol dua edelim birbirimize. Hazır yatıyorken 41 yasin başla arapçasının türkçe yazılı olanlarından okuyabilirsin.Kizlar merhaba, hepinizin kandili mubarek olsun insallah. Bugun transferim oldu su an evde uzaniyorum. 3. Gun transferi oldu. Dondurulma malesef olamadi. Dualarinizi eksik etmeyin. Saglicakla kalin.
Kızlar kandiliniz mübarek olsun aşılamamın 14.günü kan testim 0.61 çıkmıştı bugün 17.gün hala regl olmadım geç Döllenme olmuş olsun diye dua ediyorum ama sanmam en son eşimle aşılamadan sonra 20sinde birlikte olmuştuk yani yumurtam geç çatlasa dahi kan testi yapıldığı gün 11.gün oluyo yine Sıfor çıkmaması Lazım Hayırlısı bakalım pazartesi ye kadar adet olmasam eğer tekrarlicem bebek OLDUĞUNU sanmıyorm çünkü 22aralıkta eşim gitmişti şehir dışına
arkadaşlar herhalde ben gebe kalamadım.test günü salı günü .ben ovülasyon testi aldım,3 gündür yapıyorum hayalet çizgi bile yok.internette 3 gündür araştırıyorum hamile olup da ovülasyon testi negatif çıkan diye 1 kişi dahi yok,herkes tersini söylüyor 2.çizgi daha koyu diye.kafayı yiyeceğim,zaten belirti de yok,ağrı yok sızı yok ,tek avuntum ateşimin 36.6-36.8 civarı olması,ateş basmaları hafif göğüs dolgunluğu.(ben sportmene)
16. Günümyapılıyo cnmmm kaçıncı gününn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?