- 8 Haziran 2009
- 2.182
- 1.969
- 448
- Konu Sahibi Happy Meal
- #3.681
Sanada iyi seneler canım bugün negatifi gördüğüm için dünyam basıma Yıkılmış durumda olsada iyiki sizler varsınız umut oluyorsunuz Rabbim 2015 kucaklarımızı doldursun ..
Allah sabrını versin seni çok iyi anlıyorum canım ama geçecek bu hüznün ve yeni umutlar yeşerecek yüreğinde... Hayırlısı ile bizde o güzel haberi elbet birgün vereceğiz...
Ayy umari tüp yaptiranlar cvp yazar... kizlar dun yazmistim transfer yapilmisti, ancak benim bugun altimdan igne saplaniyo gibi aniden bi sanci giriyor. Kahverengide cok hafif camasirim kirlenmis. Boyle olan oldumu tutunmicak mi acaba
Canım benim bildiğim Opu ve Transfer sonrası hafif lekelenme görülmesi normalmiş... Canını sıkma doktorunu ara bence en sağlıklı cevabı alırsın...
Kızlar sıze bur sorum var. Crınone jel kullanan ya da bılgı sahıbı olan varsa. Opudan sonra ertesı gun crınone jel kullanmaya basladım. Jelı surdukten 1-2 saat sonra kahverengı pütürukler gelıo hem wc kagıdına hem de gunluk pede. Jeldendır dı mı? Acaba kandır da gusul etmem gerekırmı dıye dusunuyorum da. Gercı opunun lekelenmesı bıttı. Bı de mesela jeli sabah surdum bı kac saate o pütürükler kesıldı. Jel ıcerde kahverengıleşıyor olabılır mı?
Canım benim bildiğim Opu ve Transfer sonrası hafif lekelenme görülmesi normalmiş... Canını sıkma doktorunu ara bence en sağlıklı cevabı alırsın...