• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Sanada iyi seneler canım bugün negatifi gördüğüm için dünyam basıma Yıkılmış durumda olsada iyiki sizler varsınız umut oluyorsunuz Rabbim 2015 kucaklarımızı doldursun ..

Allah sabrını versin seni çok iyi anlıyorum canım ama geçecek bu hüznün ve yeni umutlar yeşerecek yüreğinde... Hayırlısı ile bizde o güzel haberi elbet birgün vereceğiz...

Ayy umari tüp yaptiranlar cvp yazar... kizlar dun yazmistim transfer yapilmisti, ancak benim bugun altimdan igne saplaniyo gibi aniden bi sanci giriyor. Kahverengide cok hafif camasirim kirlenmis. Boyle olan oldumu :KK43: tutunmicak mi acaba :KK43:

Canım benim bildiğim Opu ve Transfer sonrası hafif lekelenme görülmesi normalmiş... Canını sıkma doktorunu ara bence en sağlıklı cevabı alırsın...

Kızlar sıze bur sorum var. Crınone jel kullanan ya da bılgı sahıbı olan varsa. Opudan sonra ertesı gun crınone jel kullanmaya basladım. Jelı surdukten 1-2 saat sonra kahverengı pütürukler gelıo hem wc kagıdına hem de gunluk pede. Jeldendır dı mı? Acaba kandır da gusul etmem gerekırmı dıye dusunuyorum da. Gercı opunun lekelenmesı bıttı. Bı de mesela jeli sabah surdum bı kac saate o pütürükler kesıldı. Jel ıcerde kahverengıleşıyor olabılır mı?

Canım benim bildiğim Opu ve Transfer sonrası hafif lekelenme görülmesi normalmiş... Canını sıkma doktorunu ara bence en sağlıklı cevabı alırsın...

2015-01-02-03-10-26-190647557.jpeg

kızlarr ya benim bugün ateşimm düştü sanki ateş ölçer yok yanımda şu anda ama ben boynumun altına bakıyodum soğuyunca hasta oluyodum sanki şimdi soğuk gibi gerçi dün sabahta soğukta sonradan düzeldi ama böyle olunca morelim bozuluıyo yaa offff

kızlarr ya benim bugün ateşimm düştü sanki ateş ölçer yok yanımda şu anda ama ben boynumun altına bakıyodum soğuyunca hasta oluyodum sanki şimdi soğuk gibi gerçi dün sabahta soğukta sonradan düzeldi ama böyle olunca morelim bozuluıyo yaa offff

benim de ayaklarım buz gibi olduğunda biliyorum ki adet olucam :KK43:

Hastanelerin acillerinde gebelik testi yapılabilirmi acaba.meraktan çatlıyacam

ben yaptırdım bu hafta 1 saatte de veriyolar

Kizlar merhaba, hepinizin kandili mubarek olsun insallah. Bugun transferim oldu su an evde uzaniyorum. 3. Gun transferi oldu. Dondurulma malesef olamadi. Dualarinizi eksik etmeyin. Saglicakla kalin.
geçmiş olsun,şu mübarek gün sana uğur getirsin,bebeğine kavuşmana vesile olsun(ben sportmene kul. adımı değiştirdim)

Kizlar merhaba, hepinizin kandili mubarek olsun insallah. Bugun transferim oldu su an evde uzaniyorum. 3. Gun transferi oldu. Dondurulma malesef olamadi. Dualarinizi eksik etmeyin. Saglicakla kalin.
hadi bakalım 12 gün sonra güzel haberlerini duyurursun inşallah.dondurulma olmadı derken iyi yumurta toplanmıştı senden diye hatırlıyorum canım.kaç tane transfer oldu.

Hayirli olsun happy. Nasil oldu acin varmi. Islem benim braz zorlu olmustur. Bizde 4 tane embriyo kaldigi halde dondurmamistik. Insallah gerek duymayizda onlara. Dualarimiz hepimizin kabul olsun bu gece... Insallah hemencik gecer 10 gun ;)

geçmiş olsun,şu mübarek gün sana uğur getirsin,bebeğine kavuşmana vesile olsun(ben sportmene kul. adımı değiştirdim)

hadi bakalım 12 gün sonra güzel haberlerini duyurursun inşallah.dondurulma olmadı derken iyi yumurta toplanmıştı senden diye hatırlıyorum canım.kaç tane transfer oldu.

Hayirli olsun happy. Nasil oldu acin varmi. Islem benim braz zorlu olmustur. Bizde 4 tane embriyo kaldigi halde dondurmamistik. Insallah gerek duymayizda onlara. Dualarimiz hepimizin kabul olsun bu gece... Insallah hemencik gecer 10 gun :KK66:

Aminnn benim guzel arkadaslarim, allah sizden razi olsun. Benim 20 yum toplandi, 10una islem yapildi. 3. Gune 6 tane kaldi, iki iyi durumda bi orta kalite vardi 3 tane de vasat olan. Dr ya bi iyi bi irta kalite koyalim diger iyi kaliteyi donduralim dedi, ya da iki iyi olani verelim vasat olani dondurmayalim cunku cozulunce de yasayamama durumu var dedi. Biz de kabul ettik. Dondurma yapilmadi 2 iyi kalite transfer edildi. 12 gun sonra test gunum. Idrara cok sikisiktim ve cok gazim vardi o yuzden biraz zor oldu. Dr um besmeleyle koydu, bittiginde ellerimden tuttu avuclarimi avclarina aldi hayirli olsun dedi. Cok sikisik oldugum icin islemden sonra hemen orda sinda takip bi kismini bosaltti. Sonra odaya gelince iki sefer surguye yaptim (hayatimda ilki ve zordu). 2 saat yatirip eve gonderdiler. Yarin gobekten bi ignem var onun disjnda ilaclara devam.

canım Allah hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin.

Kızlar kandiliniz mübarek olsun aşılamamın 14.günü kan testim 0.61 çıkmıştı bugün 17.gün hala regl olmadım geç Döllenme olmuş olsun diye dua ediyorum ama sanmam en son eşimle aşılamadan sonra 20sinde birlikte olmuştuk yani yumurtam geç çatlasa dahi kan testi yapıldığı gün 11.gün oluyo yine Sıfor çıkmaması Lazım Hayırlısı bakalım pazartesi ye kadar adet olmasam eğer tekrarlicem bebek OLDUĞUNU sanmıyorm çünkü 22aralıkta eşim gitmişti şehir dışına

arkadaşlar herhalde ben gebe kalamadım.test günü salı günü .ben ovülasyon testi aldım,3 gündür yapıyorum hayalet çizgi bile yok.internette 3 gündür araştırıyorum hamile olup da ovülasyon testi negatif çıkan diye 1 kişi dahi yok,herkes tersini söylüyor 2.çizgi daha koyu diye.kafayı yiyeceğim,zaten belirti de yok,ağrı yok sızı yok ,tek avuntum ateşimin 36.6-36.8 civarı olması,ateş basmaları hafif göğüs dolgunluğu.(ben sportmene)

Seninde kandilin mübarek olsun canım ne güzel peygamberimzin doğum gününe denk geldi aşılsman bolbol dua edelim birbirimize. Hazır yatıyorken 41 yasin başla arapçasının türkçe yazılı olanlarından okuyabilirsin.
inşallah.
12gün sonra müjdeli haberi paylaşırsın burdan

Kızlar kandiliniz mübarek olsun aşılamamın 14.günü kan testim 0.61 çıkmıştı bugün 17.gün hala regl olmadım geç Döllenme olmuş olsun diye dua ediyorum ama sanmam en son eşimle aşılamadan sonra 20sinde birlikte olmuştuk yani yumurtam geç çatlasa dahi kan testi yapıldığı gün 11.gün oluyo yine Sıfor çıkmaması Lazım Hayırlısı bakalım pazartesi ye kadar adet olmasam eğer tekrarlicem bebek OLDUĞUNU sanmıyorm çünkü 22aralıkta eşim gitmişti şehir dışına

ayy aynen ben de senin gibi umut ediyorum. aşılama olmadım yumurta takibi yapılmıştı. 16 sında çatlatma iğnesi vuruldum. 15-17-18-19-20 ilişki oldu. 30 unda baktık ama 0,779 çıktı. doktor 5 gün sonra adet olmazsan tekrarla dedi. hiç umudum yok ayaklarım buz gibi. adet olucam belli ama bi yandan da keşke geç döllenmiş olsa diye dua ediyorum.

arkadaşlar herhalde ben gebe kalamadım.test günü salı günü .ben ovülasyon testi aldım,3 gündür yapıyorum hayalet çizgi bile yok.internette 3 gündür araştırıyorum hamile olup da ovülasyon testi negatif çıkan diye 1 kişi dahi yok,herkes tersini söylüyor 2.çizgi daha koyu diye.kafayı yiyeceğim,zaten belirti de yok,ağrı yok sızı yok ,tek avuntum ateşimin 36.6-36.8 civarı olması,ateş basmaları hafif göğüs dolgunluğu.(ben sportmene)

idrarda hemen çıkmaz ki reyhan. komşumun tüp bebeği gebelik boyunca idrarda çıkmadı ama kanda çıktı. onlara bakıp canını sokma

Back