- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
- 448
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #3.661
CANM BENM gecen sene betam 0.49 cıkmıstı bır hafta sonra det olmayınca tekrarmıstm 1200dü ama ozman esım yanımdaydı sımdı esım 10gundur yanımda yoktukı dıyeyımkı gec döllenme deme ıhtımalımde yok malesef hayırlısı olsn cok uzuldm keske yılbasına denk gelmeseydi testım artk bana tüp bebek yolu gorundu ama ondada umduum yok sankı Allah özellikle vermıyo bana gbi hissediyorm malum eşimin ailesiule onca sorun yasıyorm acba allahım özelliklemi vermıyo
Benimde içim içimi yiyor ama misafirlerim var,bugun gidecekler,bende yarin yaptırırım artıkCanım senin sonucun kanda çoktan çıkmıştır 2gündür ne duruyorsun test yapsana
Ben olsam duramazdım ne biliyim ben mi aceleciyim acaba
Cnm benm bugün aşılamann 10. Günü 8. Günü itibari ile ssağ kasığımda ve sağ belimde ağrılar var. Ara ara kramp şeklinde oluyor. Nefesç kesiliyor.. Diğer zamanlar regli olacakmsm gıbı yada gaz sancısı gıbı. Yazarken bile ağrı girdi. İlk 7 gün hıc ağrım yoktu. 8. Gun itibarıyla sadece sağ tarafında yaşıyorum. İnş bu ağrılar iyiye işarettir. Benim 2. Aşılamam. Cok umidim olmasada inş tutmuuştur hepimizin bebişler.Kızlarrrrr bugün 8. Günüm kasığımda fena ağrı var böyle olan varmiydi aranizda
Benimde ikinci canım inşallah bebisimizdir öyleyse böyle ağrıya can kurbanCnm benm bugün aşılamann 10. Günü 8. Günü itibari ile ssağ kasığımda ve sağ belimde ağrılar var. Ara ara kramp şeklinde oluyor. Nefesç kesiliyor.. Diğer zamanlar regli olacakmsm gıbı yada gaz sancısı gıbı. Yazarken bile ağrı girdi. İlk 7 gün hıc ağrım yoktu. 8. Gun itibarıyla sadece sağ tarafında yaşıyorum. İnş bu ağrılar iyiye işarettir. Benim 2. Aşılamam. Cok umidim olmasada inş tutmuuştur hepimizin bebişler.
İnş cnm inşallah bebiş ağrısıdır beterine bile razıyım yeterki bebiş olsunBenimde ikinci canım inşallah bebisimizdir öyleyse böyle ağrıya can kurban
benim sancı birkaç gün sürdü, kanama olmadı,olabilirmişAyy umari tüp yaptiranlar cvp yazar... kizlar dun yazmistim transfer yapilmisti, ancak benim bugun altimdan igne saplaniyo gibi aniden bi sanci giriyor. Kahverengide cok hafif camasirim kirlenmis. Boyle olan oldumututunmicak mi acaba
canım hayırlı olsun inşallah tutunur da sende bebıs ını alırsın kucağına inşallah bakalım 2015 te ılk mujdeyı kım verecek bızeAyy umari tüp yaptiranlar cvp yazar... kizlar dun yazmistim transfer yapilmisti, ancak benim bugun altimdan igne saplaniyo gibi aniden bi sanci giriyor. Kahverengide cok hafif camasirim kirlenmis. Boyle olan oldumututunmicak mi acaba
Kanama deilde boyle kahverengi akinti oda cok hafif.. cok saol braz icim rahatladibenim sancı birkaç gün sürdü, kanama olmadı,olabilirmiş
Tesekkur ederim umarim tutunur :) 2015 te hepimiz bebislenelimcanım hayırlı olsun inşallah tutunur da sende bebıs ını alırsın kucağına inşallah bakalım 2015 te ılk mujdeyı kım verecek bıze
hadi bakalım hayırlısı
Ayy umari tüp yaptiranlar cvp yazar... kizlar dun yazmistim transfer yapilmisti, ancak benim bugun altimdan igne saplaniyo gibi aniden bi sanci giriyor. Kahverengide cok hafif camasirim kirlenmis. Boyle olan oldumututunmicak mi acaba
Kanama deilde boyle kahverengi akinti oda cok hafif.. cok saol braz icim rahatladi
Ayy insallah insallah :) evet 5.gun embriyosuydu canimCanım 5. Gun embrıyoydu senın degıl mı?
Tutunma lekesı olabılır. Speklumun tahrısınden dolayı olabılır zor gectı dıyordun dun. Insallah sıkı sıkı gomulmustur onun lekesıdır
di inşallah canımAyy insallah insallah :) evet 5.gun embriyosuydu canim
Kızlar sıze bur sorum var. Crınone jel kullanan ya da bılgı sahıbı olan varsa. Opudan sonra ertesı gun crınone jel kullanmaya basladım. Jelı surdukten 1-2 saat sonra kahverengı pütürukler gelıo hem wc kagıdına hem de gunluk pede. Jeldendır dı mı? Acaba kandır da gusul etmem gerekırmı dıye dusunuyorum da. Gercı opunun lekelenmesı bıttı. Bı de mesela jeli sabah surdum bı kac saate o pütürükler kesıldı. Jel ıcerde kahverengıleşıyor olabılır mı?
Benim tup değil aşılama ama bende jeli kullanıyorum. Benden sarımsı ve beyaz akıntı geliyor ama tup bebek yaptıranlarda kahverengi yada kanlıngelebiliyor dıye bılıuorum.Kızlar sıze bur sorum var. Crınone jel kullanan ya da bılgı sahıbı olan varsa. Opudan sonra ertesı gun crınone jel kullanmaya basladım. Jelı surdukten 1-2 saat sonra kahverengı pütürukler gelıo hem wc kagıdına hem de gunluk pede. Jeldendır dı mı? Acaba kandır da gusul etmem gerekırmı dıye dusunuyorum da. Gercı opunun lekelenmesı bıttı. Bı de mesela jeli sabah surdum bı kac saate o pütürükler kesıldı. Jel ıcerde kahverengıleşıyor olabılır mı?
Benim tup değil aşılama ama bende jeli kullanıyorum. Benden sarımsı ve beyaz akıntı geliyor ama tup bebek yaptıranlarda kahverengi yada kanlıngelebiliyor dıye bılıuorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?