Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168

doktora sonucumu bildirdim 5 gün içinde adet olmazsan yine baktır diyo
niye bizle oynuyolar yaa
seninki gibi bişey yaşar mıyım acaba?

Canım senin sonucun kanda çoktan çıkmıştır 2gündür ne duruyorsun test yapsana
Ben olsam duramazdım ne biliyim ben mi aceleciyim acaba
Benimde içim içimi yiyor ama misafirlerim var,bugun gidecekler,bende yarin yaptırırım artık

Kızlarrrrr bugün 8. Günüm kasığımda fena ağrı var böyle olan varmiydi aranizda
Cnm benm bugün aşılamann 10. Günü 8. Günü itibari ile ssağ kasığımda ve sağ belimde ağrılar var. Ara ara kramp şeklinde oluyor. Nefesç kesiliyor.. Diğer zamanlar regli olacakmsm gıbı yada gaz sancısı gıbı. Yazarken bile ağrı girdi. İlk 7 gün hıc ağrım yoktu. 8. Gun itibarıyla sadece sağ tarafında yaşıyorum. İnş bu ağrılar iyiye işarettir. Benim 2. Aşılamam. Cok umidim olmasada inş tutmuuştur hepimizin bebişler.

Beni negatif olarak yazabilirsiniz artık listeye. 13.günüm 0.79 çıktı.bu ay dinlenip diğer ay tüp yapıcam

Benimde ikinci canım inşallah bebisimizdir öyleyse böyle ağrıya can kurban

kızlar benimde iğnelerde 6. gün bitti iki iğne vuruyorum artık yarın kontrol var dün yani 5. günde yumurtalar 14mm olmuştu bakalım yarın ne diyecek doktor en geç pazartesi gibi opu yapılacak sanırım artık iğneler morluk yapmaya başladı ama ağrı sızısı yok şükür inşallah rabbim pozitif sonuç almayı nasip eder benim ilk tüp bebeğim aşılamada hiç yapılmadı zaman kaybı olur denmişti direk tüp bebekle deniyoruz bakalım Rabbim hayırlısıyla sonucunu da almayı nasip eder inşallah

Ayy umari tüp yaptiranlar cvp yazar... kizlar dun yazmistim transfer yapilmisti, ancak benim bugun altimdan igne saplaniyo gibi aniden bi sanci giriyor. Kahverengide cok hafif camasirim kirlenmis. Boyle olan oldumu tutunmicak mi acaba

Ayy umari tüp yaptiranlar cvp yazar... kizlar dun yazmistim transfer yapilmisti, ancak benim bugun altimdan igne saplaniyo gibi aniden bi sanci giriyor. Kahverengide cok hafif camasirim kirlenmis. Boyle olan oldumu tutunmicak mi acaba
benim sancı birkaç gün sürdü, kanama olmadı,olabilirmiş

canım hayırlı olsun inşallah tutunur da sende bebıs ını alırsın kucağına inşallah bakalım 2015 te ılk mujdeyı kım verecek bıze
hadi bakalım hayırlısı

Kanama deilde boyle kahverengi akinti oda cok hafif.. cok saol braz icim rahatladi

Canım 5. Gun embrıyoydu senın degıl mı?
Tutunma lekesı olabılır. Speklumun tahrısınden dolayı olabılır zor gectı dıyordun dun. Insallah sıkı sıkı gomulmustur onun lekesıdır

Kızlar sıze bur sorum var. Crınone jel kullanan ya da bılgı sahıbı olan varsa. Opudan sonra ertesı gun crınone jel kullanmaya basladım. Jelı surdukten 1-2 saat sonra kahverengı pütürukler gelıo hem wc kagıdına hem de gunluk pede. Jeldendır dı mı? Acaba kandır da gusul etmem gerekırmı dıye dusunuyorum da. Gercı opunun lekelenmesı bıttı. Bı de mesela jeli sabah surdum bı kac saate o pütürükler kesıldı. Jel ıcerde kahverengıleşıyor olabılır mı?

Canım 5. Gun embrıyoydu senın degıl mı?
Tutunma lekesı olabılır. Speklumun tahrısınden dolayı olabılır zor gectı dıyordun dun. Insallah sıkı sıkı gomulmustur onun lekesıdır
Ayy insallah insallah :) evet 5.gun embriyosuydu canim

Ben kullanıyorum benimki tüp değil belkide ondandır,sarımtırak renkte geliyor benden,ama zaten onun için abdest almaya gerek yok canım.ozel bir durum sonuçta

Benim tup değil aşılama ama bende jeli kullanıyorum. Benden sarımsı ve beyaz akıntı geliyor ama tup bebek yaptıranlarda kahverengi yada kanlıngelebiliyor dıye bılıuorum.

Benim tup değil aşılama ama bende jeli kullanıyorum. Benden sarımsı ve beyaz akıntı geliyor ama tup bebek yaptıranlarda kahverengi yada kanlıngelebiliyor dıye bılıuorum.

Benım tup olacak canım evet ama daha transferım olmadı. Opu oldu salı gunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…