- 6 Aralık 2010
- 499
- 338
- 358
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #3.701
oooo iyi bile dayanmışsın ben bu akşam yaptırmayı düşünüyorumm16. Günüm
keşke ama gebelik testinde çıkmıyor,ovülasyon testinde çıkıyor[/QUOTE]idrarda hemen çıkmaz ki reyhan. komşumun tüp bebeği gebelik boyunca idrarda çıkmadı ama kanda çıktı. onlara bakıp canını sokma
Aminnn benim guzel arkadaslarim, allah sizden razi olsun. Benim 20 yum toplandi, 10una islem yapildi. 3. Gune 6 tane kaldi, iki iyi durumda bi orta kalite vardi 3 tane de vasat olan. Dr ya bi iyi bi irta kalite koyalim diger iyi kaliteyi donduralim dedi, ya da iki iyi olani verelim vasat olani dondurmayalim cunku cozulunce de yasayamama durumu var dedi. Biz de kabul ettik. Dondurma yapilmadi 2 iyi kalite transfer edildi. 12 gun sonra test gunum. Idrara cok sikisiktim ve cok gazim vardi o yuzden biraz zor oldu. Dr um besmeleyle koydu, bittiginde ellerimden tuttu avuclarimi avclarina aldi hayirli olsun dedi. Cok sikisik oldugum icin islemden sonra hemen orda sinda takip bi kismini bosaltti. Sonra odaya gelince iki sefer surguye yaptim (hayatimda ilki ve zordu). 2 saat yatirip eve gonderdiler. Yarin gobekten bi ignem var onun disjnda ilaclara devam.
kızlar ben bu akşam kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum artık kafayı yedim kendimde belirti aramaktan varsa çıkar zaten yoksada yoktur en azından ümitlenmem
Bu mübarek günde Allahım inşallah hayırlı haberler gösterir bize
aşılamamın 12.günü çıkar dimi artık kanda?
offf çıkmazmıı diyosunuzzzCikacagini sanmiyorum, bence haftasonunu´da bekleyip Pazartesi yaptirin. Bugün yaptirsaniz bile, haftaya tekrar yaptirmak durumunda kalacaksiniz deger yükseldimi diye. Nacizane fikrim. Hayirlisi ve saglikli sonuclariniz olsun insallah.
Çıkar heralde çok erken değil çünkü varsa zaten sıfır çıkmaz mesela..Ama bir gün ara ile yine test yaptırmak gerekebilir, hem artışı öğrenmek hemde keseyi görmek için.Bende 12. yada 13. günü yapacağım, böyle belirsizlik çok kötü yapıyor insanı..kızlar ben bu akşam kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum artık kafayı yedim kendimde belirti aramaktan varsa çıkar zaten yoksada yoktur en azından ümitlenmem
offf çıkmazmıı diyosunuzzz
İnşallah çıkar ya şimdi beta hcg değerlerine baktımda yumurtlamadan sonra 12 gün en az 17 en fazla 116 olması gerekiyomuş ee çatlatma iğneside 12 günü geçtiğine göre inşallah çıkar varsaÇıkar heralde çok erken değil çünkü varsa zaten sıfır çıkmaz mesela..Ama bir gün ara ile yine test yaptırmak gerekebilir, hem artışı öğrenmek hemde keseyi görmek için.Bende 12. yada 13. günü yapacağım, böyle belirsizlik çok kötü yapıyor insanı..
yaptırıyım gitsinn ya böyle deli olmaktansaaCikmayabilir ama tabiki yinede yaptirabilirsiniz. Icinizde kalacagina yaptirin gitsin
yaptırıyım gitsinn ya böyle deli olmaktansaa
Tabii cikar. Git yaptir canim yoksa icin icini yicek. Bende 11 yada 12. Gunde yaptirdim ustelik asilamaydi tabii sonucum negatiftii ama olsun meragim gitdi ve hemen zirlamayi birakip tup bebek icin kollari sivadim. Git ozel bi tip merkezine yaptir yarim saat 45 dakikada da sonucun cikiyo zaten. Hadii pozitif le donersin insallah bol sanskızlar ben bu akşam kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum artık kafayı yedim kendimde belirti aramaktan varsa çıkar zaten yoksada yoktur en azından ümitlenmem
evet cnm 1-2 saate çıkıyor sonuçç dua edinn nolurr buraya mutluluk haberleriyle gelrimm inşallahhAynen öyle, ayyy bende heyecanlandim simdi. Bugün yaptirinca sonuc ne zaman cikiyorki? Bugün cikmazsa sonuc degmez ama yaptirmaniz. O zaman Pazartesini bekleyin derim. Ayni gün cikarsa sonuc kosunnnnnn derim
ayyy cnmm nasıl morall verdinn bana yaa teşekkürr ederimm inşallah bu mübarek günde size güzel haberler veririmmTabii cikar. Git yaptir canim yoksa icin icini yicek. Bende 11 yada 12. Gunde yaptirdim ustelik asilamaydi tabii sonucum negatiftii ama olsun meragim gitdi ve hemen zirlamayi birakip tup bebek icin kollari sivadim. Git ozel bi tip merkezine yaptir yarim saat 45 dakikada da sonucun cikiyo zaten. Hadii pozitif le donersin insallah bol sans
inşallah günlerdir beklediğimiz ve yılın ilk pozitif haberini senden alırız,belirtin var mıevet cnm 1-2 saate çıkıyor sonuçç dua edinn nolurr buraya mutluluk haberleriyle gelrimm inşallahh
Aminnn benim guzel arkadaslarim, allah sizden razi olsun. Benim 20 yum toplandi, 10una islem yapildi. 3. Gune 6 tane kaldi, iki iyi durumda bi orta kalite vardi 3 tane de vasat olan. Dr ya bi iyi bi irta kalite koyalim diger iyi kaliteyi donduralim dedi, ya da iki iyi olani verelim vasat olani dondurmayalim cunku cozulunce de yasayamama durumu var dedi. Biz de kabul ettik. Dondurma yapilmadi 2 iyi kalite transfer edildi. 12 gun sonra test gunum. Idrara cok sikisiktim ve cok gazim vardi o yuzden biraz zor oldu. Dr um besmeleyle koydu, bittiginde ellerimden tuttu avuclarimi avclarina aldi hayirli olsun dedi. Cok sikisik oldugum icin islemden sonra hemen orda sinda takip bi kismini bosaltti. Sonra odaya gelince iki sefer surguye yaptim (hayatimda ilki ve zordu). 2 saat yatirip eve gonderdiler. Yarin gobekten bi ignem var onun disjnda ilaclara devam.
valla cnm ben ne bilim psikolojikmi bilmiyorum kasığıma sancı giriyo çok ayakta kalınca belim ağrıyo bide bugün göğüslerim acımaya başladıinşallah günlerdir beklediğimiz ve yılın ilk pozitif haberini senden alırız,belirtin var mı
Canm sende daha regl olamadın dimi? İnşallah Canm Hiçte olmazsın umarım geç döllenmedir biZde en son 20sinde birlikte olduk son umudum DİYORM inşallah o ilişkiden olursa olur diğerlerinde gebelik olmuş olsaydı 31aralıkta kanda azda olsa çıkardı ama sana daha öncede anlattım Canm gecen sene Benm Sıfır çıkmış 1hafta sonra 1200lerdeydi kan testinde ben kanaat etmiyorum. Sen iğne vurdurmuştın Canm acaba ondan da regl gecikmesi olurmuymuş? Bende yumurta takibiyle hamile kalabilmiştimayy aynen ben de senin gibi umut ediyorum. aşılama olmadım yumurta takibi yapılmıştı. 16 sında çatlatma iğnesi vuruldum. 15-17-18-19-20 ilişki oldu. 30 unda baktık ama 0,779 çıktı. doktor 5 gün sonra adet olmazsan tekrarla dedi. hiç umudum yok ayaklarım buz gibi. adet olucam belli ama bi yandan da keşke geç döllenmiş olsa diye dua ediyorum.
idrarda hemen çıkmaz ki reyhan. komşumun tüp bebeği gebelik boyunca idrarda çıkmadı ama kanda çıktı. onlara bakıp canını sokma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?