Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
idrarda hemen çıkmaz ki reyhan. komşumun tüp bebeği gebelik boyunca idrarda çıkmadı ama kanda çıktı. onlara bakıp canını sokma[/QUOTE]
keşke ama gebelik testinde çıkmıyor,ovülasyon testinde çıkıyor

kızlar ben bu akşam kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum artık kafayı yedim kendimde belirti aramaktan varsa çıkar zaten yoksada yoktur en azından ümitlenmem
Bu mübarek günde Allahım inşallah hayırlı haberler gösterir bize
aşılamamın 12.günü çıkar dimi artık kanda?

Hepinizin Mübarek Mevlid Kandilini kutlarim & Hayirlara vesile olmasini temenni ederim. Mevlam Hayirlisi ile saglikli evlatlar nasip etsin isteyen herkese. Onlari bize hayirli evlat, bizide onlara hayirli ebeveyn olmak nasip etsin insallah. Amin!

Kizlar benim bugün adetimin 14. günü. Gecen ay asilama tutmadigi icin bu ay sadece yumurta takibi yaptiralim dedik. 11. günümde Dr. gittim ve sagli sollu birer yumurtamin gelistigini ve 21 küsür mm oldugunu gözlemledik. Masallah, Rahim zarida cok iyi, takviye´ye gerek yok bu kez dedi. Adetimin bitiminden itibaren buradaki arkadaslarin tavsiyesine uyup günde 2-3 fincan Adacayi icmeye calistim ve gercekten faydasini gördüm. Gecen ay 11. günümde daha 18 mm zor bulmustu yumurtalar. Tabiki artik daha icmiyorum. Dr. gün asiri iliski önerdi. Pazartesine kadar catlamis olmasini bekliyorum dedi ve Pazartesi tekrar kontrole cagirdi. Iliski günlerinde yine burda okudugum tavsiyeler üzerine esime sade türk kahvesi icirdim ve sürec devam ediyor. Hayirlisi olsun bakalim. Happy Meal & diger arkadaslarin tüm tavsiyelerine tesekkür ederim

Hayirli ve saglikli sonuclarin olsun insallah HappyMeal. Ben bu ay senin tavsiyelerine uydum ve adacayi ictim ve gercekten yumurta gelisiminde büyük etken oldugunu düsünüyorum. Gecen ay 11. günde daha 18mm zor yakalayan yumurta, bu ay 11. günde 21 küsür mm olmustu. Mevlam bu sinavida Hayirlisiyla gecmek nasip etsin insallah. Amin

Cikacagini sanmiyorum, bence haftasonunu´da bekleyip Pazartesi yaptirin. Bugün yaptirsaniz bile, haftaya tekrar yaptirmak durumunda kalacaksiniz deger yükseldimi diye. Nacizane fikrim. Hayirli ve saglikli sonuclariniz olsun insallah.

Cikacagini sanmiyorum, bence haftasonunu´da bekleyip Pazartesi yaptirin. Bugün yaptirsaniz bile, haftaya tekrar yaptirmak durumunda kalacaksiniz deger yükseldimi diye. Nacizane fikrim. Hayirlisi ve saglikli sonuclariniz olsun insallah.
offf çıkmazmıı diyosunuzzz

Çıkar heralde çok erken değil çünkü varsa zaten sıfır çıkmaz mesela..Ama bir gün ara ile yine test yaptırmak gerekebilir, hem artışı öğrenmek hemde keseyi görmek için.Bende 12. yada 13. günü yapacağım, böyle belirsizlik çok kötü yapıyor insanı..

İnşallah çıkar ya şimdi beta hcg değerlerine baktımda yumurtlamadan sonra 12 gün en az 17 en fazla 116 olması gerekiyomuş ee çatlatma iğneside 12 günü geçtiğine göre inşallah çıkar varsa

Tabii cikar. Git yaptir canim yoksa icin icini yicek. Bende 11 yada 12. Gunde yaptirdim ustelik asilamaydi tabii sonucum negatiftii ama olsun meragim gitdi ve hemen zirlamayi birakip tup bebek icin kollari sivadim. Git ozel bi tip merkezine yaptir yarim saat 45 dakikada da sonucun cikiyo zaten. Hadii pozitif le donersin insallah bol sans

Aynen öyle, ayyy bende heyecanlandim simdi. Bugün yaptirinca sonuc ne zaman cikiyorki? Bugün cikmazsa sonuc degmez ama yaptirmaniz. O zaman Pazartesini bekleyin derim. Ayni gün cikarsa sonuc kosunnnnnn derim
evet cnm 1-2 saate çıkıyor sonuçç dua edinn nolurr buraya mutluluk haberleriyle gelrimm inşallahh

ayyy cnmm nasıl morall verdinn bana yaa teşekkürr ederimm inşallah bu mübarek günde size güzel haberler veririmm

Ayyyy canım hayırlısı olur inşallah... İstediğin gibi 2 embriyo transfer edilmiş... Rabbim gönlüne göre versin... Bende şuan o kadar heyecanlandım ki senin adına... İnşallah senin için bu 12 gün çabuk geçer ve yavrularına kavuşursun...

inşallah günlerdir beklediğimiz ve yılın ilk pozitif haberini senden alırız,belirtin var mı
valla cnm ben ne bilim psikolojikmi bilmiyorum kasığıma sancı giriyo çok ayakta kalınca belim ağrıyo bide bugün göğüslerim acımaya başladı

inşallah biraz morelinizi yerine getiririm inşallahh

Canm sende daha regl olamadın dimi? İnşallah Canm Hiçte olmazsın umarım geç döllenmedir biZde en son 20sinde birlikte olduk son umudum DİYORM inşallah o ilişkiden olursa olur diğerlerinde gebelik olmuş olsaydı 31aralıkta kanda azda olsa çıkardı ama sana daha öncede anlattım Canm gecen sene Benm Sıfır çıkmış 1hafta sonra 1200lerdeydi kan testinde ben kanaat etmiyorum. Sen iğne vurdurmuştın Canm acaba ondan da regl gecikmesi olurmuymuş? Bende yumurta takibiyle hamile kalabilmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…