• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Bugün eşimle tüp bebek merkezine gittik ön Görüşmeye adetliylen yapılması gereken testleri önceden öğrenip yaptırmak için Şuan için tüp bebek paramız yok ama ben herseyi hasır etmek istiyorm yani para olduğunda çok beklememek için bana kredi çıkmadı eşime çıkarsa belki bi umut

Canm sende daha regl olamadın dimi? İnşallah Canm Hiçte olmazsın umarım geç döllenmedir biZde en son 20sinde birlikte olduk son umudum DİYORM inşallah o ilişkiden olursa olur diğerlerinde gebelik olmuş olsaydı 31aralıkta kanda azda olsa çıkardı ama sana daha öncede anlattım Canm gecen sene Benm Sıfır çıkmış 1hafta sonra 1200lerdeydi kan testinde ben kanaat etmiyorum. Sen iğne vurdurmuştın Canm acaba ondan da regl gecikmesi olurmuymuş? Bende yumurta takibiyle hamile kalabilmiştim
2012 kurban bayramında 1 hafta memleketdeydim .en son ctesi günü ilişki oldu sonraki çarşamba yumurtlama günümdü,dahasonra yumurtlamanın 5 günü ptesi beraber olduk, buna rağmen hamile olduğumu öğrenmiştim ,( gelişimi yavaştı düştü)

İnşallah çıkar ya şimdi beta hcg değerlerine baktımda yumurtlamadan sonra 12 gün en az 17 en fazla 116 olması gerekiyomuş ee çatlatma iğneside 12 günü geçtiğine göre inşallah çıkar varsa
Hadi güzel haberlerle gel bakalım, inşallah pozitftir canım..

Kizlar merhaba, hepinizin kandili mubarek olsun insallah. Bugun transferim oldu su an evde uzaniyorum. 3. Gun transferi oldu. Dondurulma malesef olamadi. Dualarinizi eksik etmeyin. Saglicakla kalin.
Canım seninde kandilin mübarek olsun .. Ve bu mübarek günün yüzusuyu hürmetine Rabbim evladını kucağına almaya nasip etsin inşallah

kızlar ben bu akşam kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum artık kafayı yedim kendimde belirti aramaktan varsa çıkar zaten yoksada yoktur en azından ümitlenmem
Bu mübarek günde Allahım inşallah hayırlı haberler gösterir bize
aşılamamın 12.günü çıkar dimi artık kanda?
İnşallacanım hayırlı haberlerini bekliyorum

işte bu ya en sonunda müjdeli bir haber aldık,şeytanın bacağı kırıldı.Tebrik ediyorum ,mübarek bu günün hürmetine rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin,ayağını sürürsün inşa
llah ardı a

rdına pozitifleri görelim.[/QUOTE
Allah razı olsun canım.darısı herkezin başına inşallah.halen şoktayım.

Canim Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin belirtin falan olmusmuydu
belirtim nasıldı,asılamanın ilk üç günü ağrım vardı,3.–9.gün arası hiçbir şeyim yoktu.10günden itibaren adet ağrılarım başladı,ve yüzüm aşırı sivilcelendi,kasıklarımda batma ve bacak sızlaması halen var,bugün ,16.günüm.dün ve bugün adet ağrılarım gitti.birde benim çamaşırım hep ıslanıyordu,hatta acaba idrar mı kacırıyorum diye korkuyordum,gün 4 çamaşır değiştiriyordum,değişik bir su geliyordu

Ayyyy canım hayırlısı olur inşallah... İstediğin gibi 2 embriyo transfer edilmiş... Rabbim gönlüne göre versin... Bende şuan o kadar heyecanlandım ki senin adına... İnşallah senin için bu 12 gün çabuk geçer ve yavrularına kavuşursun...

Canım seninde kandilin mübarek olsun .. Ve bu mübarek günün yüzusuyu hürmetine Rabbim evladını kucağına almaya nasip etsin inşallah

Kızlar cok tsk ederım. Bır yanım bu da tutmıcak dıo bır yanım bırınden bırı tutsa yetecek dıyo. Kayınvalıdem olacak dıye sartlama kendını dıo annem torunlarımı yerım ben dıe gobıkımden opuo bende ortada kalmaya calışıyorum.

Bu mubarek gunde Rabb'ım hepimizin gonlunden gecenı nasıp etsın ınsallah.

Back