• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Kızlaar bukadar çok negatif varken inanın sorı sormaya utanıyorum ama sizden başka sorucağım hiç kimse yok
Taze hamilelere bi sorum olacak bu karın altındaki sertlik sizde olmuşmuydu illa bütün hamile kalanlarda hemen hissediliyomu?

yok canım özelde yaptırdım ama embriyoloji laboratuvarında 24 saat biri var mıdır? akşam 21 de iğne vurulmaya gidicem sabretsem o zamana kadar acaba birini bulabilir miyim bana cevap verebilecek :KK43:
bilmiyorum merak içinde kalmaktansa ara sor,benim sabah 7 de topladılar,ertesi gün öğleyin 12 de aradılar.

canm okurken agladım yazdıklarını çok haklısın eşime whatap tan yazdım senın mesajından sonra negatif sonuc ama tek tesellim yanımda olman yanımda oldugun için tşkr ederim seni seviyorm yazdım uyanınca okur eşim arada kaldı garibim dun faceye vıdeo eklemıs 160 ile gelıyor yolla hep kar buz :KK43: benm ıcın geldı allahıma sukur ama ailesi beni cok incitti bırdaha kolay kolay unutamam allahtan yakın degılım esım benm memlektımde bırde yanlarında olsam demekkı ! aynen bende sesımı cıkarmasaydım eşime gel demeseydım benen ıyısı olmazdı zoruma giden bizimkiler 6 kardeş dıerlerı bunu yasamıyor dıer eltım neden esıyle kavga etmıyor onlarla tartısmıyo onun cocugu var cunku AGZILARINI ACINCA ÇOR YOK ÇOCUK YOK tabiki o gelice diyolar işte bu yuzden istiyorm cocugumun olmasını cocugu olanı cagırıp yılbasına cocgundan ayrı gırdrmezler kaldıkı cocugu olan evladını görmeden 10gun duramaz
Canım böyle insanlara tapsan yaranamazsın en iyisi gerekmedikçe muhattab olmamak.. Bırak kötü olurlarsa olsunlar kötü kaynana her adm oğlunu kaybetmeye mahkumdur

Kızlaar bukadar çok negatif varken inanın sorı sormaya utanıyorum ama sizden başka sorucağım hiç kimse yok
Taze hamilelere bi sorum olacak bu karın altındaki sertlik sizde olmuşmuydu illa bütün hamile kalanlarda hemen hissediliyomu?
tatlım o sertlıge hıc aldanma bende vardı hemde bıldıgın tas gıbıydı sankı rahım yukarı cıkmıs gıbı. ama olmadı bılıyorsun.. hatta hala sertlık var:))))))

Evet kizlar ben yumosumu aldim. 5.gun embriyosuydu happy meal :) 1 tane transfer yapildi. braz zor oldu canim cok acidi Ama herseye deger. Iceri goturulurken cok heycanlandim gozlerim doldu biri dokunsa aglicaktim. Daha ortada bsey yok ama ne kadar guzel bi duyguymus bide pozitifi duysam kendimi dusunemiyorum. Simdi bile icim kipir kipir 10 gun sonra test gunum artik zamanda gecmez :KK9:

canım yardımcı olamamıyacağım :'( hiç bir fikrim yok lakin senin kaçıncı günün ?

Evet kizlar ben yumosumu aldim. 5.gun embriyosuydu happy meal :) 1 tane transfer yapildi. braz zor oldu canim cok acidi Ama herseye deger. Iceri goturulurken cok heycanlandim gozlerim doldu biri dokunsa aglicaktim. Daha ortada bsey yok ama ne kadar guzel bi duyguymus bide pozitifi duysam kendimi dusunemiyorum. Simdi bile icim kipir kipir 10 gun sonra test gunum artik zamanda gecmez :KK9:

ayyy canım Rabb'im hayırlısıyla guzel haberler almayı nasip etsin inşallah sana yılbaşı hediyesi olsun miniğin :)
nie o kadar acıdı anlamadım ama :( bana aşılamadaki gibi olacak diyorlar transferi.
peki eşin de girdi mi canım gördü mü ultrasondan :)

aminnn kızlar inşallah. bugun bu saat oldu daha ses yok hastaneden, endişelenmeli miyim?
dun opu 12de oldu 2 de daha yeni başlıyoruz demişti dr a embriyolog. yani sizce beklemeli miyim? yoksa bi süre daha bekleyip aramalı mıyım hastaneyi?

Ara canım yaaa kimin ne düşüneceği kimin umurunda... Benimde 13:30 yapıldı opu ertesi gün 11:00 arayıp bilgi verdiler...
Elbette merak edeceksin, elbette heycanlanacaksın... Bu günleri az beklemedin... Ara sen canım ara...

Hadi canım hayırlı olsun... Allah gönlüne göre versin... Umarım senin için çabuk geçer bu 10gün ve pozitif sonuçlar alırsın...

Ara canım yaaa kimin ne düşüneceği kimin umurunda... Benimde 13:30 yapıldı opu ertesi gün 11:00 arayıp bilgi verdiler...
Elbette merak edeceksin, elbette heycanlanacaksın... Bu günleri az beklemedin... Ara sen canım ara...

Hadi canım hayırlı olsun... Allah gönlüne göre versin... Umarım senin için çabuk geçer bu 10gün ve pozitif sonuçlar alırsın...
beni çok fena gaza getirdin canım, kuru temizleme değil ki bunlar canım sizinkine daha başlamadık desinler di mi ama :)

umarım annesine sıkı sıkı tutunur.çok hoş bir duygu değil mi?canlı olarak içinde olduğunu bilmek,ama sonra bir şey oldu mu acaba diye endişeleniyorsun,Allahım inşallah bebeğimizi kucağımıa almayı nasip eder.

kızlar dayanamadım aradım hastaneyi, aldığım cevap;

operasyonlar henüz bitmemiş, bugun içerisinde beni konuyla ilgili arayıp bilgilendireceklermiş.

Back