- 7 Ekim 2014
- 363
- 350
- 133
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #3.641
Hastanedekiler bile yeniyil hediyesi diyip takildilar :) valla anlamadim kii heralde idrara sıkışıp kendimi kastigim icin olabilir. Esim girmedi iceriye bagirirsam dayanamazmisayyy canım Rabb'im hayırlısıyla guzel haberler almayı nasip etsin inşallah sana yılbaşı hediyesi olsun miniğin :)
nie o kadar acıdı anlamadım amabana aşılamadaki gibi olacak diyorlar transferi.
peki eşin de girdi mi canım gördü mü ultrasondan :)
bu da iyi bir şey seni kötü bir şey olduğu için değil vakit bulamadıklarından arayamamışlar.kızlar dayanamadım aradım hastaneyi, aldığım cevap;
operasyonlar henüz bitmemiş, bugun içerisinde beni konuyla ilgili arayıp bilgilendireceklermiş.
Hastanedekiler bile yeniyil hediyesi diyip takildilar :) valla anlamadim kii heralde idrara sıkışıp kendimi kastigim icin olabilir. Esim girmedi iceriye bagirirsam dayanamazmisbanada biraktiktan sonra ekrani cevirip gosterdiler zaten. Ama cok guzel bi duygu. Hadi sira sana geliyo hayirlisiyla
bu da iyi bir şey seni kötü bir şey olduğu için değil vakit bulamadıklarından arayamamışlar.
beni çok fena gaza getirdin canım, kuru temizleme değil ki bunlar canım sizinkine daha başlamadık desinler di mi ama :)
En azından neden aramadıklarını öğrendin... İnşallah hayırlı haberler alacaksın canım...
ayyyy şimdi bişe dicem ama böyle karıstırma olmaz, duyarsız insanmış.. bi tane vurup ay pardon yanlıs oldu deseydin :)
Ay ben orda doverdim o doktoru
Ya inanmıyorummm. Böyle yanlış okumamı olur. Ne kadar özensiz, düşüncesiz insan bunlar yaa.
Ay ben orda doverdim o doktoru
ayyyy şimdi bişe dicem ama böyle karıstırma olmaz, duyarsız insanmış.. bi tane vurup ay pardon yanlıs oldu deseydin :)
Dualarıms seninle canıminşallah canım duaların eksik olmasın üzerimden.
Sanada iyi seneler canım bugün negatifi gördüğüm için dünyam basıma Yıkılmış durumda olsada iyiki sizler varsınız umut oluyorsunuz Rabbim 2015 kucaklarımızı doldursun ..Canlarim yeni yıl hepimize istediğimiz herseyi getirsin iyiki varsınız kader arkadaşlarım hepinizi öpüyorum yeni yılda bebislerimize kavuşmak dileğiyle iyi senelerrr
Ben canım 3.gün ile 9.gün arası agrısız,9.günden 15.gün ağrı ile geçiyor.bakalım artık yarine adet ılmazsam test yaptırırımKızlarrrrr bugün 8. Günüm kasığımda fena ağrı var böyle olan varmiydi aranizda
Kızlar aşılamadan kaç gün sonra test yaptınız.ne zaman yapsam
Ben canım 3.gün ile 9.gün arası agrısız,9.günden 15.gün ağrı ile geçiyor.bakalım artık yarine adet ılmazsam test yaptırırım
Çok kazançlı, keyifli, sevgi dolu, başarılı birde bol bebili bir yıl olması dileğiyle.mutlu yıllarr
Yrn büyük gün kan testi vericem Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?