Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Hastanedekiler bile yeniyil hediyesi diyip takildilar :) valla anlamadim kii heralde idrara sıkışıp kendimi kastigim icin olabilir. Esim girmedi iceriye bagirirsam dayanamazmis banada biraktiktan sonra ekrani cevirip gosterdiler zaten. Ama cok guzel bi duygu. Hadi sira sana geliyo hayirlisiyla

hadi inşallah canım ya evet çok sıkışık oldugun için olabilir. bana da o gun çok ucunda gelmeyin sonra bu masada çok zorlanıyorsunuz biraz idrarınız olsun yeter dediler.

bu da iyi bir şey seni kötü bir şey olduğu için değil vakit bulamadıklarından arayamamışlar.

evet inşallah ararlar bugun zaten gece 21 de iğneye gidicem hastaneye aramamış olurlarsa o zaman bilgi verecek birini bulursam öğrenir size yazarım :)

Kizlar dr umun hemsiresi aradi bilgi almak icin aramissiniz diye ve soyle dedi, embriyoligla gorustuk ilk gun acip bakmigorlarmis dolayisiyla bugun acmamislar ama baktiklarinda bize haber verecekler biz de size bilgi verecegiz. Ne dersiniz? Normal mi? Ters giden bisey yoktur di mi?

Canlarim yeni yıl hepimize istediğimiz herseyi getirsin iyiki varsınız kader arkadaşlarım hepinizi öpüyorum yeni yılda bebislerimize kavuşmak dileğiyle iyi senelerrr
Sanada iyi seneler canım bugün negatifi gördüğüm için dünyam basıma Yıkılmış durumda olsada iyiki sizler varsınız umut oluyorsunuz Rabbim 2015 kucaklarımızı doldursun ..

2015 in ilk msjı benden olsun :)

RAbbiM CÜMLEMİZE BU SENE İÇİNDE HAKKIMIZDA HAYIRLI OLACAK SAĞLIKLI .HAYIRLI. SALİH EVLATLAR NASİP ETSİN.

Madden ve manen bol bereketli bir yıl olsun .
Rabbim kem gözlülere kem sözlülere fırsat vermesin.

Musmutlu olalım inşallah :)
Kederler sıkıntılar her türlü dertler 2014 de kalsın bu yıl bizim yılımız olsun..

MUTLU YILLAR

Kızlarrrrr bugün 8. Günüm kasığımda fena ağrı var böyle olan varmiydi aranizda

Ben canım 3.gün ile 9.gün arası agrısız,9.günden 15.gün ağrı ile geçiyor.bakalım artık yarine adet ılmazsam test yaptırırım

Canım senin sonucun kanda çoktan çıkmıştır 2gündür ne duruyorsun test yapsana
Ben olsam duramazdım ne biliyim ben mi aceleciyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…