• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
@miyankizu

haklısın canım korkulacak bir şey değilmiş, odaya geldiğimde yarı uyanıktım. 20 yum toplandı dedi dr son çatlatmadan 2 gun önce ultrasonda 12 görmüştü en kucugu 13mm idi en buyugu 19mm idi. şimdi bu toplananların boyutları neydi olgun muydu bilmiyorum. dr dun odaya geldi 20 tane toplandı dedi. bunların kaçı dollenmeye musait henuz bilmioyrum çunku embriyolog işleme henuz başlamamış dedi operasyondan 2 saat sonra. bu durumda canım opunun ertesi gunu mu bilgi veriyorlar hastaneden döllenmeyle ilgili yoksa opudan 2 gun sonra mı bilgi veriyorlar?
hakkınızda hayırlısı olur inş

yok be anam kendi bileziği. tek oğlu var demiyo ki alın şunu ihtiyacınızı görün. sözde herkes destek olacak kimsenin bi halt ettiği yok
özlemciğim,tek oğlan çok oğlan farketmez ,işin için de gelin var ya.Kızları olsa birgün düşünmezler,bizimkinin ailesi de bize zırnık koklatmaz, yazın 10 kg kuru fasülye istedim iş arkadaşlarım için babası vermek istemedi söylenip durdu,ama güvey öğretmen olduğu halde 2 senedir tarla üstüne tarla alıyor öyle 3-5 bin değil ha toplamda 300 bini geçmiştir,50 dönüme yakın aldı, ona hemen yardım ettiler üstelik 40 bin liralık yeri eniştesi telefon açmış kaparo verdik sen alıyorsun demez mi, bizim tarla ekeceğimizden değil ;1-eşimi tüm izinlerinde oraya bağlamak ve işgücü almak (bizim kendi adımıza ekmeyeceğimizi bilir maksat gelsin çalışsın)'-ad bizim tat onun olacak tarlayı o kullanacak 3-parayı bize ödeterek borç yükü azalacak Az daha hemen edirneye gidiyordu,sürekli bahanelerle engel oldum gizlice kredi çekmediyse biz almadık param olsa evimin borcunu öderim ne diye ömrümce satamayacağım,kar edemeyeceğim şeyi alayım ki.DBakırda iyi çevremiz vardı 1-1,5 ton pirinç istedik( fabrika fiyatından) 1hafta önce tarladan sattık dediler 17 senedir tarladan pirinç sattıklarını hiç duymadım,kaza yaptık araba pert oldu,ev borcumuz davardı babsı bana o arabaya binilmez satın arabayı, size araba alacağım dedi,sattık anası aldırtmamış diye duydum,5 sene sonra kendi arabamızı kendimiz aldık.yani tek oğlan diye düşünüp canını sıkma arada sen varsın asla yardım etmezler,tırnağın varsa başını kaşıyacaksın,onlardan geleceğine Allahtan gelsin

@miyankizu

haklısın canım korkulacak bir şey değilmiş, odaya geldiğimde yarı uyanıktım. 20 yum toplandı dedi dr son çatlatmadan 2 gun önce ultrasonda 12 görmüştü en kucugu 13mm idi en buyugu 19mm idi. şimdi bu toplananların boyutları neydi olgun muydu bilmiyorum. dr dun odaya geldi 20 tane toplandı dedi. bunların kaçı dollenmeye musait henuz bilmioyrum çunku embriyolog işleme henuz başlamamış dedi operasyondan 2 saat sonra. bu durumda canım opunun ertesi gunu mu bilgi veriyorlar hastaneden döllenmeyle ilgili yoksa opudan 2 gun sonra mı bilgi veriyorlar?
Maaşallah iyi sonuçlar alırsın inşallah

düne kadar belirtim yoktu.dün akşam yumurtalıklarıma çok fazla ağrı girdi.bugünde karnım inanılmaz ağrıyor.yrn kan verip öğreniceğim artık

özlemciğim,tek oğlan çok oğlan farketmez ,işin için de gelin var ya.Kızları olsa birgün düşünmezler,bizimkinin ailesi de bize zırnık koklatmaz, yazın 10 kg kuru fasülye istedim iş arkadaşlarım için babası vermek istemedi söylenip durdu,ama güvey öğretmen olduğu halde 2 senedir tarla üstüne tarla alıyor öyle 3-5 bin değil ha toplamda 300 bini geçmiştir,50 dönüme yakın aldı, ona hemen yardım ettiler üstelik 40 bin liralık yeri eniştesi telefon açmış kaparo verdik sen alıyorsun demez mi, bizim tarla ekeceğimizden değil ;1-eşimi tüm izinlerinde oraya bağlamak ve işgücü almak (bizim kendi adımıza ekmeyeceğimizi bilir maksat gelsin çalışsın)'-ad bizim tat onun olacak tarlayı o kullanacak 3-parayı bize ödeterek borç yükü azalacak Az daha hemen edirneye gidiyordu,sürekli bahanelerle engel oldum gizlice kredi çekmediyse biz almadık param olsa evimin borcunu öderim ne diye ömrümce satamayacağım,kar edemeyeceğim şeyi alayım ki.DBakırda iyi çevremiz vardı 1-1,5 ton pirinç istedik( fabrika fiyatından) 1hafta önce tarladan sattık dediler 17 senedir tarladan pirinç sattıklarını hiç duymadım,kaza yaptık araba pert oldu,ev borcumuz davardı babsı bana o arabaya binilmez satın arabayı, size araba alacağım dedi,sattık anası aldırtmamış diye duydum,5 sene sonra kendi arabamızı kendimiz aldık.yani tek oğlan diye düşünüp canını sıkma arada sen varsın asla yardım etmezler,tırnağın varsa başını kaşıyacaksın,onlardan geleceğine Allahtan gelsin

tek oğlan derken yanlış dedim. çook haklısın. gelin oldu mu iş değişiyo ki kaynanam kızına bile yardım etmemiş. kızcağız 37 yaşında beyin kanamasından öldü sıkıntıdan. o da eşinin ..ok yemesinden ama ona bile yardımcı olmadı. paşa gönlü bilir. eşim Allahtan arkamda. Hürremlik yaparsam onu da kaybeder ama yapmak istemiyorum. Anne olmaya uğraşıyoruz neticede. İnşallah bebeğim olursa o zaman çekecekleri var işte benden.

Arkadaslar 17 aralık 2.asilamamı yaptırdım. Geçirdiğim 14 gün benim için çok zordu. Kasık bel ağrıları, ağız kuruluğu herşey yaşadım çok çok agrılarım oldu ne yazikki bu gün adet oldum. Aşılama yaptıran arkadaşlar Allah kolaylik versin . Zor bir süreç maddi manevi yipraniyorsun. Inşallah diğer arkadaşların aşılama lari tutar Allah yardımcınız olsun

Canım Iskenderun gelişim hastanesinde kan tahlil sonucumu karıştırdılar. Kan tahliline göre hamileydim.. Çok sevindim ama 3 gün sonra durum anlaşıldı. Yıkıldım resmen o hastanenin önünden bile geçmedim.
Palmiye hastanesinde Ertan beye gittim gitmez olsaydım. Hep yanlış teşhis yanlış tedavi. Rahim filmi çektirdim narkozsuz masada bayıldım. Herşey normal dendi. 4 ay sonra rahim filmin düzgün çekilemediği anlaşıldı ve tekrar başka hastanede narkozlu çektirdim.

Yani kısacası canım doktordan yana hiç şansım yok. Ama palmiyede süleyman beye giden arkadaşlarım var memnunlar..

Ben de rahim filmi çektiricem. Sen neden bayıldın :KK17::KK17:

Arkadaslar 17 aralık 2.asilamamı yaptırdım. Geçirdiğim 14 gün benim için çok zordu. Kasık bel ağrıları, ağız kuruluğu herşey yaşadım çok çok agrılarım oldu ne yazikki bu gün adet oldum. Aşılama yaptıran arkadaşlar Allah kolaylik versin . Zor bir süreç maddi manevi yipraniyorsun. Inşallah diğer arkadaşların aşılama lari tutar Allah yardımcınız olsun
Canım vajinal jel kullamıyormuydun.ben meden olmadım ya 14.günün .kist filan mı oldu acaba

Ben de rahim filmi çektiricem. Sen neden bayıldın :KK17::KK17:

dün de doktor bana gebelik var görünüyor 7,79 değeriniz dedi. Bi garip oldum bikaç saniye. sonra kağıda baktım 0,779 doktor 5in altı negatiftir ne gebeliği dedim. ayy çok özür dilerim yanlış okumuşum demez mi.

dün de doktor bana gebelik var görünüyor 7,79 değeriniz dedi. Bi garip oldum bikaç saniye. sonra kağıda baktım 0,779 doktor 5in altı negatiftir ne gebeliği dedim. ayy çok özür dilerim yanlış okumuşum demez mi.

Ya inanmıyorummm. Böyle yanlış okumamı olur. Ne kadar özensiz, düşüncesiz insan bunlar yaa.

ayyyy şimdi bişe dicem ama böyle karıstırma olmaz, duyarsız insanmış.. bi tane vurup ay pardon yanlıs oldu deseydin :)

@miyankizu

İyi geçmesine çok sevindim... Birde 20 yumurta toplanmış ki bu harika bir haber...
Opu günü bilgi verilmiyor canım sadece sayı söyleniyor. Opudan sonra ki gün dönlenme ile ilgili bilgi veriliyor. Sonraki gün inceleme yapmayacağız dinlendireceğiz embriyoları demişlerdi bana ve 3.gün yine bilgi verip 5.güne gidileceğini söylemişlerdi...
Canım inşallah herşey çok güzel ilerler ve sen bu tedavi vesilesi ile bebeğine/bebeklerine kavuşursun... Sayın gayet güzel inşallah dondurulacak embriyonda kalır... Allah yar ve yardımcın olsun...

canım ertesi gün bilgi vermeye başlıyorlar.eğer 2.günde bölünmeleri güzel bir şekilde devam ediyorsa ve ellerinde yeteri sayıda döllenmiş yumurta varsa risk alıp 5.güne kadar bekletiyolar.ama bölünmeleri yavaş oluyorsa anne karnında canlanmaları daha mümkün olduğu için 3.gün transferi yapıyolar.benim 28 yumurtaydı 18 i olgundu 14 tanesi döllendi 5.güne 5 tane embriyo ulaştı.1 tanesini transfer ettiler.kalanlar donduruldu.şansın bol olsun canım.

hakkınızda hayırlısı olur inş

Maaşallah iyi sonuçlar alırsın inşallah

İyi geçmesine çok sevindim... Birde 20 yumurta toplanmış ki bu harika bir haber...
Opu günü bilgi verilmiyor canım sadece sayı söyleniyor. Opudan sonra ki gün dönlenme ile ilgili bilgi veriliyor. Sonraki gün inceleme yapmayacağız dinlendireceğiz embriyoları demişlerdi bana ve 3.gün yine bilgi verip 5.güne gidileceğini söylemişlerdi...
Canım inşallah herşey çok güzel ilerler ve sen bu tedavi vesilesi ile bebeğine/bebeklerine kavuşursun... Sayın gayet güzel inşallah dondurulacak embriyonda kalır... Allah yar ve yardımcın olsun...

aminnn kızlar inşallah. bugun bu saat oldu daha ses yok hastaneden, endişelenmeli miyim?
dun opu 12de oldu 2 de daha yeni başlıyoruz demişti dr a embriyolog. yani sizce beklemeli miyim? yoksa bi süre daha bekleyip aramalı mıyım hastaneyi?

aminnn kızlar inşallah. bugun bu saat oldu daha ses yok hastaneden, endişelenmeli miyim?
dun opu 12de oldu 2 de daha yeni başlıyoruz demişti dr a embriyolog. yani sizce beklemeli miyim? yoksa bi süre daha bekleyip aramalı mıyım hastaneyi?
canım bence onlar seni arıcaklardır ama için rahat etmesi için en azından 4e kadar bekle dilersen öyle ara

kaçıncı günden itibaren belirtileriniz oldu?benimde 3. günüm ama hiç bi belirtim yok.zaten aşılama yaparken hepsi geri aktı ondanmı olmadı belkide :(

Back