özlemciğim,tek oğlan çok oğlan farketmez ,işin için de gelin var ya.Kızları olsa birgün düşünmezler,bizimkinin ailesi de bize zırnık koklatmaz, yazın 10 kg kuru fasülye istedim iş arkadaşlarım için babası vermek istemedi söylenip durdu,ama güvey öğretmen olduğu halde 2 senedir tarla üstüne tarla alıyor öyle 3-5 bin değil ha toplamda 300 bini geçmiştir,50 dönüme yakın aldı, ona hemen yardım ettiler üstelik 40 bin liralık yeri eniştesi telefon açmış kaparo verdik sen alıyorsun demez mi, bizim tarla ekeceğimizden değil ;1-eşimi tüm izinlerinde oraya bağlamak ve işgücü almak (bizim kendi adımıza ekmeyeceğimizi bilir maksat gelsin çalışsın)'-ad bizim tat onun olacak tarlayı o kullanacak 3-parayı bize ödeterek borç yükü azalacak Az daha hemen edirneye gidiyordu,sürekli bahanelerle engel oldum gizlice kredi çekmediyse biz almadık param olsa evimin borcunu öderim ne diye ömrümce satamayacağım,kar edemeyeceğim şeyi alayım ki.DBakırda iyi çevremiz vardı 1-1,5 ton pirinç istedik( fabrika fiyatından) 1hafta önce tarladan sattık dediler 17 senedir tarladan pirinç sattıklarını hiç duymadım,kaza yaptık araba pert oldu,ev borcumuz davardı babsı bana o arabaya binilmez satın arabayı, size araba alacağım dedi,sattık anası aldırtmamış diye duydum,5 sene sonra kendi arabamızı kendimiz aldık.yani tek oğlan diye düşünüp canını sıkma arada sen varsın asla yardım etmezler,tırnağın varsa başını kaşıyacaksın,onlardan geleceğine Allahtan gelsin