- 21 Mart 2014
- 1.039
- 200
- 63
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #3.581
ben tüp bebek yaptırmadım canım aşılama yaptırdım ...ama onada para vermedim bi tek ilaçlara verdim para okadar .200 lira kadar.tüp bebek nasıl oluyor hiç bi bilgim yok aşılama tutmazsa tüp bebek olucak artık bakalım.siz hangi devlet hastanesini düşünüyorsunuzcanım bır sorum olacak devlette tüp bebk yaptırmışsın ılaç masrafını devlet mı karşılıyor yoksa sana mı aıt bırde ne kadar para gıdıyor ben devlet karşılıyor ve ucretsız tğp bebek dıye duydum da
Canım üzulme bende adet olursam tüpe geçmek istyrum.ihtiyaç kredisi çek canm finansda kredi kartın varsa o daha uygun olur .çalışyorsan verirler.ben araba için çekmiştim asgari ücret gornyrdu maaşım sskdakızlar bilgisi olan varmı FINANS bank kredı kartımın bı ara hastanede kullanılmak uzere sadece hastanede kullanılıcak acıl ıhtıyac lımıtı vardı 5bın tl suan varmı bılmıyorm kart üstümde degl eger o kartın lımıdı duruyorsa acıl hastane lımıtı dıye gecıyordu o lımıtle tup bebek merkezlerınde kullanabılırmyıım banka gecen sene sordugumda sadece hastane postu olan yerlerde gecen o lımıt demıstı ınsalah duruyordur ve tüp bebek merkezinde hastane postu vardır asla tğp bebek parasını toparlayamam
devletde sadece ilaçları ödüyorsn cnm çok cüzzi bir rakam oda ben sormustm 2bın tl falan dıye bılıyorm ama sende tabı bulundugun hastanye sorcanım bır sorum olacak devlette tüp bebk yaptırmışsın ılaç masrafını devlet mı karşılıyor yoksa sana mı aıt bırde ne kadar para gıdıyor ben devlet karşılıyor ve ucretsız tğp bebek dıye duydum da
canm okurken agladım yazdıklarını çok haklısın eşime whatap tan yazdım senın mesajından sonra negatif sonuc ama tek tesellim yanımda olman yanımda oldugun için tşkr ederim seni seviyorm yazdım uyanınca okur eşim arada kaldı garibim dun faceye vıdeo eklemıs 160 ile gelıyor yolla hep kar buzsaricicek kuzum senle ayni seyleri yasadigim için cok iyi anliyorum. Eşimin babasi rahatsiz ve zirt pirt gider. Ki ben daha 1yillik evliken basladi bu seruven, hala da devam ediyor. Sesimi çıkarmadığım surece sorun yoktu, anahtarimi kaybedip onu cagirinca dusman beklediler beni. Ne hakla cagirirmisim.. neler neler yasadim sirf 1gun erken gel dediğim için.
Sen esinle otur konus kirma hatta gonlunu al.. negatif sonuca cok uzuldun biliyorum ama esine gelişi uzuntumu baskiladi de.. ona saril sevdigini hissettir.. sen ona yakinlaski o da sana yakinlassin.. eminim onlarla da tartışmıştir. Ve bu senin icin firsat bence..
Esinle gez dolas eglen bak seni ne kadar seviyorki çıkıp geldi. Ailesi icinde sana tek tavsiyem cok afedersiniz ama s*ktir et..
geçmiş olsun korkulacak gibi değilmiş değil mi?kaç yumurta toplandığını söylediler mi?yarın kaç tanesinin döllendiğini ,bir sonraki gün de yumurta gelişimi için arayacaklar.Kızlar dun opu oldu. Elhamdulıllah ıyı gectı. Dun ordan cıkınca kayınvalıdemdeydık ve byatmaya eve geldik sıze yazamadım. Opu sonrası baya agrım oldu ama bugun ıyıyım dus alıcam bırazdan. Artık hastaneden gelecek embrıyo sayısını beklıyoruz kısmetse. Ertesı gun mu arıyorlar 2 gun sonra mı? Bu arada kızlar destek oldugunuz yakından ılgılendıgınız için çok tşk ediyorum. 2015 topiğini açıyorum. Dilerseniz oradan devam edebilirsiniz, dilerseniz burada devam edebilirsiniz. Topiği acar acmaz linkini paylaşıyorum. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun ınşallahtopiğe gelenler lütfen beğenirse çok sevinirim. en azından kimlere ulaşmışız görürüz :)
buyrun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-asilama-ve-tup-bebek-yaptiracak-arkadaslar.783271/
CNM BENM ya herkesn sorunu daha farklı farklı senide çok iyi anlıyorm zaten banada kredı cıkmadı bıkac bankaya sms attım benmde tek umudum maasım cnm maasımdan ceker karta yatırırm karttan cekerım dıye umut edıyorm ama tabı bugun yarın baslayamam hemnen uzun bı süre lazım kaynananınmı bılezıgı var cnm klunda akrabasınınmı? allah yardmcın olsn ben bazen allah bana ozellıkle vermıyor dıye dusunuyormönümüzde koca bi yıl var. birbirimize yaslanalım
biliyomusun ben kredi bile çekemiyorum. eniştesi ve ablası 7-8 yıl önce eşimin üzerine bi dükkan açmışlar. borçlarından dolayı kendi üzerilerine açamıyolarmış. enişte ne vergi ne sigorta hiç bir şey ödememiş. üzerine muhasebecileri de ilgilenmemiş ve toplamda 30 bine yakın borç ve cezalar çıktı eşimin üzerine bu borç bitmedikçe ne ben ne o kredi çekemiyoruz. kafayı yemek üzereyim. kayınvalidemin 1-2 akrabası var zengin. benim tüp bebek param onlar için hani derler ya 1 gecelik restoranda yemek yeme parası aynen öyle. kadına konuşalım ben sonra taksit taksit ödeyim diyorum olmaz diyo. kolunda bi bileziği var onunla 3 tüp yapılır param yok diyo. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
cnm bşrkaç bankaya az önce sms krdye basvurdun olumsuz sonuc verdı ustumede krdı var esımın ustnede birkaç kredi var aynen bızımde arc kredımız var ayrıca yanı ckmıyo kredı ama kredı kartımın acıl ıhtıyac lımıtınden faydalanabılıyorm sanırmCanım üzulme bende adet olursam tüpe geçmek istyrum.ihtiyaç kredisi çek canm finansda kredi kartın varsa o daha uygun olur .çalışyorsan verirler.ben araba için çekmiştim asgari ücret gornyrdu maaşım sskda
CNM BENM ya herkesn sorunu daha farklı farklı senide çok iyi anlıyorm zaten banada kredı cıkmadı bıkac bankaya sms attım benmde tek umudum maasım cnm maasımdan ceker karta yatırırm karttan cekerım dıye umut edıyorm ama tabı bugun yarın baslayamam hemnen uzun bı süre lazım kaynananınmı bılezıgı var cnm klunda akrabasınınmı? allah yardmcın olsn ben bazen allah bana ozellıkle vermıyor dıye dusunuyorm
ay cnm ben birde tek çocuk yazık ! ne dıyım benmkiler zaten vermez de 6 cocukları var torunlarıda var zaten ben beklememde tırnagın varsa başını kaşı bu devirde allah inşalah hiç bi tedaviye gerek kalmadan verir cnmyok be anam kendi bileziği. tek oğlu var demiyo ki alın şunu ihtiyacınızı görün. sözde herkes destek olacak kimsenin bi halt ettiği yok
bende senin gibi randevu alıp gitmiştim görüşmeye tahlilleri devlet hastanesinde yaptırmıştım.Adetli olmaya gerek yok tahlilleri yaptırmak için.Tahlilleri yaptırdıktan sonra bir sonraki randevuyu adetin 2.yada 3.günü veriyor doktor.Tüp bebek tedavisi gören arkdaslar size önmli bir sorum var ben henüz adet olmadım progestanı bugun kesince bırkac gune olurum. .cuma gunünede tüp bebek merkezinden randevu aldm ön görüşme yani istedikleri tahlileri vs öğrenip gidip devlet hastanesinde yaptırıp vermek için .. tahlileri için adetli olmak gerekiyomu arkadaslar adet tarıhımde tatıle denk gelebilir yada o tarıhte hastaneden randevu alamayabılırım yanı adetlı olmam sartmı tester yapılırken
ay cnm ben birde tek çocuk yazık ! ne dıyım benmkiler zaten vermez de 6 cocukları var torunlarıda var zaten ben beklememde tırnagın varsa başını kaşı bu devirde allah inşalah hiç bi tedaviye gerek kalmadan verir cnm
tahliller adetin 2.veya3. günü yapılıyor,hastane ile öngörüşme yapmanda fayda var aklına takılan herşeyi sor,akşama kadar vaktin var 4 gün tatil.negatif çıkmasına üzüldüm ,herşeyin zamanı geldiğinde olduğunu unutma,şükredelim ki asla çocuğu olmayacak ve ya hiç evlenemeyecek,yuva kuramayacak kadar hasta insanlar var,bizim çok şükür umudumuz var.Allah isteyen herkese o duyguyu yaşatsın.eşinle arandaki mevzuya çok üzüldüm inan ben çok daha fazlasını yaşadım,biz d.bakırda oturduğumuz yıllarda komşusu hastalandı eşim istanbulda eğitimdeydi,eğitimi bırakıp edirnede hastaneye hasta bakmaya gitti(4 oğlu2 kızı var biri hemşire),anneannesi hastalandı görümcem de hemşire hastaneye becerip de yatıramadılar,eşim d.bakırdan kalktı gitti istanbulda (dayısı ve teyze oğlu istanbulda,teyzesi tekirdağda,annesi ve diğer teyzesi edirnede) hastaneye yatırdı,günlerce bekledi,geldikten birkaç saat sonra ölüm haberini aldık geri gitti,tuhaf olan bir şey de o an için kızları ve oğlu istanbulda olduğu halde rahmetlinin ölüm haberini kadının oğluna ve kızlarına DBakırdan eşim verdi,.,küçük oğlum 10 günlükken annesi bir kavga etti eşimle(akşam televizyon kumandası bendeymiş elimden alamamış yazıklar olsunmuş,anne bizçok mutluyuz huzurumuzu bozmadediği halde çenesini kapatmadı defoldu gitti)ertesi gün komşusu vefat ettiğinden beni bebeği ve 8 yaşındaki oğlumu bırakıp cenazeyegitti,birşey olsa yeni taşınmıştık kimseyi tanımıyordumHadi bunlar hastalık diyelim,uzaktan bir akrabası çocuğunun sünnetine istanbula gitmemiş diye(d.bakırdaydık,benim oğlumun sünnetine de kimse gelmedi)darılmış seneler sonra kızının düğününe denizliden gitti bu sefer de darılmasın diye,düğünlere katılmak gerekirmiş diye defalarca Zonguldak veya denizliden Edirne ve istanbula gitti.haftaya babası ve annesi geliyormuş,ben onlara nasıl hizmet edeyim bu halde(tabi inşallah hamileyimdir) boşver eşler ne dersen de bildiklerini okuyor.Tüp bebek tedavisi gören arkdaslar size önmli bir sorum var ben henüz adet olmadım progestanı bugun kesince bırkac gune olurum. .cuma gunünede tüp bebek merkezinden randevu aldm ön görüşme yani istedikleri tahlileri vs öğrenip gidip devlet hastanesinde yaptırıp vermek için .. tahlileri için adetli olmak gerekiyomu arkadaslar adet tarıhımde tatıle denk gelebilir yada o tarıhte hastaneden randevu alamayabılırım yanı adetlı olmam sartmı tester yapılırken
canım hadi geçmiş olsun zor virajı geçmişsin.kç yumurtan toplandı ?Kızlar dun opu oldu. Elhamdulıllah ıyı gectı. Dun ordan cıkınca kayınvalıdemdeydık ve byatmaya eve geldik sıze yazamadım. Opu sonrası baya agrım oldu ama bugun ıyıyım dus alıcam bırazdan. Artık hastaneden gelecek embrıyo sayısını beklıyoruz kısmetse. Ertesı gun mu arıyorlar 2 gun sonra mı? Bu arada kızlar destek oldugunuz yakından ılgılendıgınız için çok tşk ediyorum. 2015 topiğini açıyorum. Dilerseniz oradan devam edebilirsiniz, dilerseniz burada devam edebilirsiniz. Topiği acar acmaz linkini paylaşıyorum. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun ınşallahtopiğe gelenler lütfen beğenirse çok sevinirim. en azından kimlere ulaşmışız görürüz :)
buyrun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-asilama-ve-tup-bebek-yaptiracak-arkadaslar.783271/
M miyankizugeçmiş olsun korkulacak gibi değilmiş değil mi?kaç yumurta toplandığını söylediler mi?yarın kaç tanesinin döllendiğini ,bir sonraki gün de yumurta gelişimi için arayacaklar.
canım ertesi gün bilgi vermeye başlıyorlar.eğer 2.günde bölünmeleri güzel bir şekilde devam ediyorsa ve ellerinde yeteri sayıda döllenmiş yumurta varsa risk alıp 5.güne kadar bekletiyolar.ama bölünmeleri yavaş oluyorsa anne karnında canlanmaları daha mümkün olduğu için 3.gün transferi yapıyolar.benim 28 yumurtaydı 18 i olgundu 14 tanesi döllendi 5.güne 5 tane embriyo ulaştı.1 tanesini transfer ettiler.kalanlar donduruldu.şansın bol olsun canım.M miyankizu
haklısın canım korkulacak bir şey değilmiş, odaya geldiğimde yarı uyanıktım. 20 yum toplandı dedi dr son çatlatmadan 2 gun önce ultrasonda 12 görmüştü en kucugu 13mm idi en buyugu 19mm idi. şimdi bu toplananların boyutları neydi olgun muydu bilmiyorum. dr dun odaya geldi 20 tane toplandı dedi. bunların kaçı dollenmeye musait henuz bilmioyrum çunku embriyolog işleme henuz başlamamış dedi operasyondan 2 saat sonra. bu durumda canım opunun ertesi gunu mu bilgi veriyorlar hastaneden döllenmeyle ilgili yoksa opudan 2 gun sonra mı bilgi veriyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?