- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #3.561
kıyamam öyle bekliyordum ekranda yaaa ..bugün mutsuz bir yıla gireceğiz ,Allah yardımcımız olsun ..BETA HCG 0.61 çok kötüyüm beni NEGATİF olarak geçebilirsiniz kayıtlara
Canim 1 tane bile yeterli çocuk olmasi için neden böyle dusunuyosun artık tip çok gelişti iyi düşün iyi olacak Rabbimin izniyleya varikosel ameliyatıda önermiyorlar eşime.drecesi çok azmış yok denecek kadar az gerek yok diyorlar.değerler düşük.ömür boyu olmayacak çocuk biliyorum ama yinede ya olursa deyip koşturuyoruz
canım sıkma canını bu durumlara boşver gitsin , sen kötü gelin olsan ne olmasan ne, senin şu anki sıkıntın senin sıkıntı emin ol eşin bile senin kadar umusamayacak sende bunları düşünme , valla ben artık hiç takmıyorum en azından takmamaya çalışıyorum, benim yaşadığım sıkıntı bana yetiyor zaten diye düşünüyorum.. sende gerisini boşver gitsin..cnm bende kendimi haklı hissediyorm ama ailem dahi beni sucluyor benm eşimler 6 kardeş hepsi daha yakın mesafedeler hıc bırı babasının fıtık amelıyatına gıtmedı bı benm esım gıttı 1000km yol gıttı 10 gundurde orda asılaama yapılmıs bıraktı gıttı benı ben güle güle gönderdım ama neymiiş yılbası gel demısım hıc gel demesem sorun olmayacak esmın bu kötü gunumde yanımda olmasını ıstemem hata oldu ailesi dün benı sucladı yolda basına bı kaza gelırse sorumlusu sensın dedıler okdar yıkıldım ki eşini hiç göndermeyen eltim bu sorunu yasamadı bi laf varya verimmi kötü olayım vermeyımm mi vermekötu ol derler o misal hıc gıtmeseydı dıerlerı gıbı ben yılbasında esımle sorun yaamayacaktım 10 gundur orda ve geldı dıye bana kızıyolar lanet olsn böyle hayata böyle kadere bu arada betam 0.61 NEGATİF
CANM BENM gecen sene betam 0.49 cıkmıstı bır hafta sonra det olmayınca tekrarmıstm 1200dü ama ozman esım yanımdaydı sımdı esım 10gundur yanımda yoktukı dıyeyımkı gec döllenme deme ıhtımalımde yok malesef hayırlısı olsn cok uzuldm keske yılbasına denk gelmeseydi testım artk bana tüp bebek yolu gorundu ama ondada umduum yok sankı Allah özellikle vermıyo bana gbi hissediyorm malum eşimin ailesiule onca sorun yasıyorm acba allahım özelliklemi vermıyokıyamam öyle bekliyordum ekranda yaaa ..bugün mutsuz bir yıla gireceğiz ,Allah yardımcımız olsun ..
hayırlısı olsun canım ya belkı nasıp degılmıs bıdahakı sefere ınsallah Allahtan umut kesilmez üzüldüm amaBETA HCG 0.61 çok kötüyüm beni NEGATİF olarak geçebilirsiniz kayıtlara
canm eşim benm için dun aksam yola cıktı sabaha karsı geldi o arada eşimin ailesi bana neler dedı neler yolda bı kaza olursa sorumlusu sensin dediler hakaret ettiler bende dedımkı ben cagırdım dıye srumluysam sızde oraya cagırdınız dıye vıjdan azabı cekın ozman dedım hıc gıtmese hıc kaza olmaz ona kalırsa dedım sınırle actım agzımı yumdum gözumu esım suan evde uyuyo ben işteyım sonucumda negatıf hepsı ust uste geldı eşimde ailesiyle aramda kaldı benı cok sevıyo agladm dıye gece yola cıkıp 160 ile geldı ve yollar hep kazaydı esimin sevgısınden cekıyorm herseylerını yoksa cekılıcek kahırları yok malesef suan derdıme yanamıyorm üzüntüme yanamıyorm okdar kötuyumki işte salya sümük aglıyormcanım sıkma canını bu durumlara boşver gitsin , sen kötü gelin olsan ne olmasan ne, senin şu anki sıkıntın senin sıkıntı emin ol eşin bile senin kadar umusamayacak sende bunları düşünme , valla ben artık hiç takmıyorum en azından takmamaya çalışıyorum, benim yaşadığım sıkıntı bana yetiyor zaten diye düşünüyorum.. sende gerisini boşver gitsin..
CNM maddi manevi yıkıldık 1 dahaki aşılamaya ayırıcak butcem suan yok eşimin babası amelıayt olucak dıye gıttı en az 2 ay gerıye gıtık benzın yol masrafı derken bız 3 ay belımızı dogrultamayıs ama ben tüp bebege gecmek ıstıyorm para yok ama bakıcam bıyerlerden kredıye falanhayırlısı olsun canım ya belkı nasıp degılmıs bıdahakı sefere ınsallah Allahtan umut kesilmez üzüldüm ama
cnm hıc devlette muayene olmadm ama baska hastane baska evraktır özel hastande hıc resm falan vermedık bızarkadaşlar bişey sorabilirmiyim sizlere.bana doktor aşılama tutmazsa 2 adet resimle birlikte gel ikinci aşılamanı yapıcaz dedi...ama ben o hastanede ikinci aşılama yaptırmak istemiyorum ....başka bir devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum...bunun için en baştan tekrarmı dosya falan çıkartmam lazım. yoksa o hastaneden dosyamı verirlermi
hım anladım canım. ya işte zora sokarlarmı işi bilmiyorum...sonuçta aşılama yapılan hastanede tüm belgelerim evraklarım dosyam daha doğrusu onu verseler direk diğer hastnaye gidicem ama bilmiyorum yaparlarmı böyle birşeycnm hıc devlette muayene olmadm ama baska hastane baska evraktır özel hastande hıc resm falan vermedık bız
tekrar tekrar aynı şeyleri yazıyorum ama , belki benim evlilik yılım senden fazla diyedir 13 yıllık evmiyim neleri dert ettim bi bilsen lakin tecrübeme dayanarak konuşuyorum hepsi kocaman bir HİÇÇÇÇ düşünüp üzülme bu kadar , kaza olmadı, sağ sağlim geldi , bunlar var elinde , eee daha ne düşünüp kendini kasıyorsun..canm eşim benm için dun aksam yola cıktı sabaha karsı geldi o arada eşimin ailesi bana neler dedı neler yolda bı kaza olursa sorumlusu sensin dediler hakaret ettiler bende dedımkı ben cagırdım dıye srumluysam sızde oraya cagırdınız dıye vıjdan azabı cekın ozman dedım hıc gıtmese hıc kaza olmaz ona kalırsa dedım sınırle actım agzımı yumdum gözumu esım suan evde uyuyo ben işteyım sonucumda negatıf hepsı ust uste geldı eşimde ailesiyle aramda kaldı benı cok sevıyo agladm dıye gece yola cıkıp 160 ile geldı ve yollar hep kazaydı esimin sevgısınden cekıyorm herseylerını yoksa cekılıcek kahırları yok malesef suan derdıme yanamıyorm üzüntüme yanamıyorm okdar kötuyumki işte salya sümük aglıyorm
BETA HCG 0.61 çok kötüyüm beni NEGATİF olarak geçebilirsiniz kayıtlara
CANM BENM gecen sene betam 0.49 cıkmıstı bır hafta sonra det olmayınca tekrarmıstm 1200dü ama ozman esım yanımdaydı sımdı esım 10gundur yanımda yoktukı dıyeyımkı gec döllenme deme ıhtımalımde yok malesef hayırlısı olsn cok uzuldm keske yılbasına denk gelmeseydi testım artk bana tüp bebek yolu gorundu ama ondada umduum yok sankı Allah özellikle vermıyo bana gbi hissediyorm malum eşimin ailesiule onca sorun yasıyorm acba allahım özelliklemi vermıyo
CNM maddi manevi yıkıldık 1 dahaki aşılamaya ayırıcak butcem suan yok eşimin babası amelıayt olucak dıye gıttı en az 2 ay gerıye gıtık benzın yol masrafı derken bız 3 ay belımızı dogrultamayıs ama ben tüp bebege gecmek ıstıyorm para yok ama bakıcam bıyerlerden kredıye falan
cnm bende kendimi haklı hissediyorm ama ailem dahi beni sucluyor benm eşimler 6 kardeş hepsi daha yakın mesafedeler hıc bırı babasının fıtık amelıyatına gıtmedı bı benm esım gıttı 1000km yol gıttı 10 gundurde orda asılaama yapılmıs bıraktı gıttı benı ben güle güle gönderdım ama neymiiş yılbası gel demısım hıc gel demesem sorun olmayacak esmın bu kötü gunumde yanımda olmasını ıstemem hata oldu ailesi dün benı sucladı yolda basına bı kaza gelırse sorumlusu sensın dedıler okdar yıkıldım ki eşini hiç göndermeyen eltim bu sorunu yasamadı bi laf varya verimmi kötü olayım vermeyımm mi vermekötu ol derler o misal hıc gıtmeseydı dıerlerı gıbı ben yılbasında esımle sorun yaamayacaktım 10 gundur orda ve geldı dıye bana kızıyolar lanet olsn böyle hayata böyle kadere bu arada betam 0.61 NEGATİF
kızlar bilgisi olan varmı FINANS bank kredı kartımın bı ara hastanede kullanılmak uzere sadece hastanede kullanılıcak acıl ıhtıyac lımıtı vardı 5bın tl suan varmı bılmıyorm kart üstümde degl eger o kartın lımıdı duruyorsa acıl hastane lımıtı dıye gecıyordu o lımıtle tup bebek merkezlerınde kullanabılırmyıım banka gecen sene sordugumda sadece hastane postu olan yerlerde gecen o lımıt demıstı ınsalah duruyordur ve tüp bebek merkezinde hastane postu vardır asla tğp bebek parasını toparlayamam
Günaydınn happymeal cnm snde bugn hastanedeydin sanırım inş herşey çok güzel gider bnde şuan hastanedeyim 11 gibi aşılamam olucak inş güzel olur herşey
Happy Meal şuan OPU'dasın sanırım... Endişe edilecek hiçbir şey yok canım... İnşallah hayırlı haberlerle döneceksin şöyle bol yumoşlu ve sonrasında bollll embriyolu... Senin hikayenin mutlu sonla bitmesini diliyorum canı gönülden ve seni kocaman öpüyorum... (Benim içinde üzülmeyi bırak dün çok ağladım sızlandım ama bugün daha iyim ve şükürler olsun kızım var bütün gece ona sarılarak uyudum, onun kollarında teselli buldum... Rabbim sizlere de en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah...)
yeni topiğimiz ne zaman açılacak kızlar
bu sefer happy meal açmayacak hadi bu sefer sen aç
inşallahhhh o açmasın
ben açarım da ben çok ilgilenemem ki
Kizlar az once hastaneden aradilar. Yarin transferim gerceklesiyor. Çok sevincliyim bana sans dileyin.
hatuna bak süslü makyajı düşünüyoumarım hayırlı sonuçlar alırsın
Kizlar yumurta toplama islemine giriyorum . Dualarinizda beni de unutmayin.Happy Meal seni merak ediyorum iyi misin dun nasil gecti?
canım bır sorum olacak devlette tüp bebk yaptırmışsın ılaç masrafını devlet mı karşılıyor yoksa sana mı aıt bırde ne kadar para gıdıyor ben devlet karşılıyor ve ucretsız tğp bebek dıye duydum daarkadaşlar bişey sorabilirmiyim sizlere.bana doktor aşılama tutmazsa 2 adet resimle birlikte gel ikinci aşılamanı yapıcaz dedi...ama ben o hastanede ikinci aşılama yaptırmak istemiyorum ....başka bir devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum...bunun için en baştan tekrarmı dosya falan çıkartmam lazım. yoksa o hastaneden dosyamı verirlermi
ARADM CNM AMA ekranlarında sorun varmış cnm gecen sne arayıp sormustm sadece hastanelerde kullanılıyor demıslerdı napim cnm der aya gelsn hepsı asgarılerını öder dururum ytrkı olsundaHiç duymadım onu canım ben finanscıyım ama, taksit yapılıyor muymus sonra hastanede çektirince bir dahaki aya tüm bakiye yansır zor durumda kalma iyi arastır.. müşteri hizmetlerini ara istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?