Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
ya varikosel ameliyatıda önermiyorlar eşime.drecesi çok azmış yok denecek kadar az gerek yok diyorlar.değerler düşük.ömür boyu olmayacak çocuk biliyorum ama yinede ya olursa deyip koşturuyoruz
Canim 1 tane bile yeterli çocuk olmasi için neden böyle dusunuyosun artık tip çok gelişti iyi düşün iyi olacak Rabbimin izniyle

canım sıkma canını bu durumlara boşver gitsin , sen kötü gelin olsan ne olmasan ne, senin şu anki sıkıntın senin sıkıntı emin ol eşin bile senin kadar umusamayacak sende bunları düşünme , valla ben artık hiç takmıyorum en azından takmamaya çalışıyorum, benim yaşadığım sıkıntı bana yetiyor zaten diye düşünüyorum.. sende gerisini boşver gitsin..

kıyamam öyle bekliyordum ekranda yaaa ..bugün mutsuz bir yıla gireceğiz ,Allah yardımcımız olsun ..
CANM BENM gecen sene betam 0.49 cıkmıstı bır hafta sonra det olmayınca tekrarmıstm 1200dü ama ozman esım yanımdaydı sımdı esım 10gundur yanımda yoktukı dıyeyımkı gec döllenme deme ıhtımalımde yok malesef hayırlısı olsn cok uzuldm keske yılbasına denk gelmeseydi testım artk bana tüp bebek yolu gorundu ama ondada umduum yok sankı Allah özellikle vermıyo bana gbi hissediyorm malum eşimin ailesiule onca sorun yasıyorm acba allahım özelliklemi vermıyo

arkadaşlar bişey sorabilirmiyim sizlere.bana doktor aşılama tutmazsa 2 adet resimle birlikte gel ikinci aşılamanı yapıcaz dedi...ama ben o hastanede ikinci aşılama yaptırmak istemiyorum ....başka bir devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum...bunun için en baştan tekrarmı dosya falan çıkartmam lazım. yoksa o hastaneden dosyamı verirlermi

canm eşim benm için dun aksam yola cıktı sabaha karsı geldi o arada eşimin ailesi bana neler dedı neler yolda bı kaza olursa sorumlusu sensin dediler hakaret ettiler bende dedımkı ben cagırdım dıye srumluysam sızde oraya cagırdınız dıye vıjdan azabı cekın ozman dedım hıc gıtmese hıc kaza olmaz ona kalırsa dedım sınırle actım agzımı yumdum gözumu esım suan evde uyuyo ben işteyım sonucumda negatıf hepsı ust uste geldı eşimde ailesiyle aramda kaldı benı cok sevıyo agladm dıye gece yola cıkıp 160 ile geldı ve yollar hep kazaydı esimin sevgısınden cekıyorm herseylerını yoksa cekılıcek kahırları yok malesef suan derdıme yanamıyorm üzüntüme yanamıyorm okdar kötuyumki işte salya sümük aglıyorm

hayırlısı olsun canım ya belkı nasıp degılmıs bıdahakı sefere ınsallah Allahtan umut kesilmez üzüldüm ama
CNM maddi manevi yıkıldık 1 dahaki aşılamaya ayırıcak butcem suan yok eşimin babası amelıayt olucak dıye gıttı en az 2 ay gerıye gıtık benzın yol masrafı derken bız 3 ay belımızı dogrultamayıs ama ben tüp bebege gecmek ıstıyorm para yok ama bakıcam bıyerlerden kredıye falan

kızlar bilgisi olan varmı FINANS bank kredı kartımın bı ara hastanede kullanılmak uzere sadece hastanede kullanılıcak acıl ıhtıyac lımıtı vardı 5bın tl suan varmı bılmıyorm kart üstümde degl eger o kartın lımıdı duruyorsa acıl hastane lımıtı dıye gecıyordu o lımıtle tup bebek merkezlerınde kullanabılırmyıım banka gecen sene sordugumda sadece hastane postu olan yerlerde gecen o lımıt demıstı ınsalah duruyordur ve tüp bebek merkezinde hastane postu vardır asla tğp bebek parasını toparlayamam

cnm hıc devlette muayene olmadm ama baska hastane baska evraktır özel hastande hıc resm falan vermedık bız

cnm hıc devlette muayene olmadm ama baska hastane baska evraktır özel hastande hıc resm falan vermedık bız
hım anladım canım. ya işte zora sokarlarmı işi bilmiyorum...sonuçta aşılama yapılan hastanede tüm belgelerim evraklarım dosyam daha doğrusu onu verseler direk diğer hastnaye gidicem ama bilmiyorum yaparlarmı böyle birşey

tekrar tekrar aynı şeyleri yazıyorum ama , belki benim evlilik yılım senden fazla diyedir 13 yıllık evmiyim neleri dert ettim bi bilsen lakin tecrübeme dayanarak konuşuyorum hepsi kocaman bir HİÇÇÇÇ düşünüp üzülme bu kadar , kaza olmadı, sağ sağlim geldi , bunlar var elinde , eee daha ne düşünüp kendini kasıyorsun..

BETA HCG 0.61 çok kötüyüm beni NEGATİF olarak geçebilirsiniz kayıtlara

önümüzde koca bi yıl var. birbirimize yaslanalım

biliyomusun ben kredi bile çekemiyorum. eniştesi ve ablası 7-8 yıl önce eşimin üzerine bi dükkan açmışlar. borçlarından dolayı kendi üzerilerine açamıyolarmış. enişte ne vergi ne sigorta hiç bir şey ödememiş. üzerine muhasebecileri de ilgilenmemiş ve toplamda 30 bine yakın borç ve cezalar çıktı eşimin üzerine bu borç bitmedikçe ne ben ne o kredi çekemiyoruz. kafayı yemek üzereyim. kayınvalidemin 1-2 akrabası var zengin. benim tüp bebek param onlar için hani derler ya 1 gecelik restoranda yemek yeme parası aynen öyle. kadına konuşalım ben sonra taksit taksit ödeyim diyorum olmaz diyo. kolunda bi bileziği var onunla 3 tüp yapılır param yok diyo. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

ayy lütfen lanet olsun demee, peki eşin ne diyor ? o kızgın mı sana ?
eğer eşin senin yanındaysa boşver hiç takma sen sonuna kadar haklısın..tamam babasıda önemli olabilir ama zaten 10 gündür orda diyorsun.. ayrıca senin en ihtiyacın olan dönem tabiki yanında isticeksin eşini...

Hiç duymadım onu canım ben finanscıyım ama, taksit yapılıyor muymus sonra hastanede çektirince bir dahaki aya tüm bakiye yansır zor durumda kalma iyi arastır.. müşteri hizmetlerini ara istersen

saricicek kuzum senle ayni seyleri yasadigim için cok iyi anliyorum. Eşimin babasi rahatsiz ve zirt pirt gider. Ki ben daha 1yillik evliken basladi bu seruven, hala da devam ediyor. Sesimi çıkarmadığım surece sorun yoktu, anahtarimi kaybedip onu cagirinca dusman beklediler beni. Ne hakla cagirirmisim.. neler neler yasadim sirf 1gun erken gel dediğim için.
Sen esinle otur konus kirma hatta gonlunu al.. negatif sonuca cok uzuldun biliyorum ama esine gelişi uzuntumu baskiladi de.. ona saril sevdigini hissettir.. sen ona yakinlaski o da sana yakinlassin.. eminim onlarla da tartışmıştir. Ve bu senin icin firsat bence..
Esinle gez dolas eglen bak seni ne kadar seviyorki çıkıp geldi. Ailesi icinde sana tek tavsiyem cok afedersiniz ama s*ktir et..

Günaydınn happymeal cnm snde bugn hastanedeydin sanırım inş herşey çok güzel gider bnde şuan hastanedeyim 11 gibi aşılamam olucak inş güzel olur herşey

Bıtanem ınsallah guzel gecmıştır asılaman.

Canım dualarım senınle ınşallah onumuzde ay her sey gonlunce olur

yeni topiğimiz ne zaman açılacak kızlar

bu sefer happy meal açmayacak hadi bu sefer sen aç

inşallahhhh o açmasın
ben açarım da ben çok ilgilenemem ki

Kızlar bugun kısmetse ocak 2015 topiğini açacağım burada lınkını paylaşırım ama bu sefer tablo oluşturmayacağım.

Kizlar az once hastaneden aradilar. Yarin transferim gerceklesiyor. Çok sevincliyim bana sans dileyin.

Canımmm hadı gozun aydın kaç tane kaçıncı gun embrıyosu transfer edılecek?

hatuna bak süslü makyajı düşünüyo umarım hayırlı sonuçlar alırsın

Amın canım insallah, hastaneden gelıcek guzel haber beklıyoruz ınşallah.

Kizlar yumurta toplama islemine giriyorum . Dualarinizda beni de unutmayin. Happy Meal seni merak ediyorum iyi misin dun nasil gecti?

Canım benım guzel gectı dun cok agrım oldu ama bu sabah elhamdulıllah cok ıyı uyandım ınsallah senın bol yumoşlu bı opu olsun :)

canım bır sorum olacak devlette tüp bebk yaptırmışsın ılaç masrafını devlet mı karşılıyor yoksa sana mı aıt bırde ne kadar para gıdıyor ben devlet karşılıyor ve ucretsız tğp bebek dıye duydum da

Kızlar dun opu oldu. Elhamdulıllah ıyı gectı. Dun ordan cıkınca kayınvalıdemdeydık ve byatmaya eve geldik sıze yazamadım. Opu sonrası baya agrım oldu ama bugun ıyıyım dus alıcam bırazdan. Artık hastaneden gelecek embrıyo sayısını beklıyoruz kısmetse. Ertesı gun mu arıyorlar 2 gun sonra mı? Bu arada kızlar destek oldugunuz yakından ılgılendıgınız için çok tşk ediyorum. 2015 topiğini açıyorum. Dilerseniz oradan devam edebilirsiniz, dilerseniz burada devam edebilirsiniz. Topiği acar acmaz linkini paylaşıyorum. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun ınşallah topiğe gelenler lütfen beğenirse çok sevinirim. en azından kimlere ulaşmışız görürüz :)
buyrun

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-asilama-ve-tup-bebek-yaptiracak-arkadaslar.783271/

Son düzenleme:
Hiç duymadım onu canım ben finanscıyım ama, taksit yapılıyor muymus sonra hastanede çektirince bir dahaki aya tüm bakiye yansır zor durumda kalma iyi arastır.. müşteri hizmetlerini ara istersen
ARADM CNM AMA ekranlarında sorun varmış cnm gecen sne arayıp sormustm sadece hastanelerde kullanılıyor demıslerdı napim cnm der aya gelsn hepsı asgarılerını öder dururum ytrkı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…