• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
cnm 13.gün yaptıgın test zaten idrarda çıkmaz ben 15.günüm bugun yaptım tek çizgi benm tekrar aşılama yaptırıcam ne maddı n manevi gücüm kalmadı eşimlede bir takım sorunlarımız var tüp bebege gıdıcem para ayarlayınca
canım hepimizin Allah yardımcısı olsun buraya üye olmadan sahnke tek benim derdim var gibi düşünüyordum lakin tek olmadığımı anladım , aynı sorunları yaşayan yüzlerce bayan varmış ,. kan testi yaptırdın mı ki ?veya regli oldun mu , ben birdaha test yapmayacağım reglimi bekliyeceğim eğer olmazsam süpriz olursamda olurum . ne diyim Rabbim yardımcımız olsun..

benmde 2.evliliğim cnm hayırlısı inşallşh en kısa zamanda hayırlı haberlerle sevınırsın senin devlette yaptırma sansın var hıc bekleme bence en ksıa zamanda görusmeye gıt düşünme bile benm şuan cebımde haızır oldsn tüp bebek parası sımdı gıderim beklemem ama benm bırkac aylık işim var ama ön görüşmeye gidicem adetolunca
aynen 6 gun gecıktı adetım ama 4 ay oncesıde 3 yıl olmadığını bılıyorum adetımın bebek yoksa ıle adetım olsun ıstıyorum beklemedeyim yanı bebek yoksa ılk adette gıdecegım basvuracagım

benmde 2.evliliğim cnm hayırlısı inşallşh en kısa zamanda hayırlı haberlerle sevınırsın senin devlette yaptırma sansın var hıc bekleme bence en ksıa zamanda görusmeye gıt düşünme bile benm şuan cebımde haızır oldsn tüp bebek parası sımdı gıderim beklemem ama benm bırkac aylık işim var ama ön görüşmeye gidicem adetolunca
inşallah pozitifi görürsün canım bana umut olursun ...

canım hepimizin Allah yardımcısı olsun buraya üye olmadan sahnke tek benim derdim var gibi düşünüyordum lakin tek olmadığımı anladım , aynı sorunları yaşayan yüzlerce bayan varmış ,. kan testi yaptırdın mı ki ?veya regli oldun mu , ben birdaha test yapmayacağım reglimi bekliyeceğim eğer olmazsam süpriz olursamda olurum . ne diyim Rabbim yardımcımız olsun..
inşallah pozitifi görürsün canım bana umut olursun ...

eşim babasının rahatsızlıgından dolayı şehir dışındaydı 10gündür kavga döğüş dün gce geldi hatta bu yağmurda 160 yaparak geldi ara ara faceye video cekıp paylastı yoldakı hzını yüreğim agzıma geldi dün geceye kdar eşimi sucladım kavga ettim adamla 2 gündür yılbasına gelmiyo diye ama dun 160 yaparak bu havada geldiya çok pişmanım nasıl gönlünü alacagımı bımıyorm eşimi cok kırdım hep bu aşılma psikolojisinden ya adama neler dedım neler hatta yılbasına gelemıyorsan hıc gelme dedım :KK43: çok pişmanım ya eşim yolda kaza yapsaydı benm ıcın geldı ama benımde ona ıhtıyacım oldugu en önemlı zamanda babası fıtık amelıyatı olucak dıye gıttı 10gundur yoktu haklımıyım haksızmıyım bılmıyorm eşimin gelmesını istedim diye aileside bana cephe aldı kötü gelin oldum anlayacagınız ama bende dedimki 6 kardeş bunlar hepsi eşiyle cocuguyla bırlıkte bı benm eşim giti ve 10gündür agzımı acmadım düşünüp kendileri yollasa bu durumları yasamazdım eşimle çok moralim bozuk eşimle bu sekılde yılbasına giriceğimemi cnm sıkayım NEGATIF Sonuc alacagımamı not sabah idrar testi NEGATİF di kan testi verdim 1 saate cıkar beklemedyım
inşallah pozitifi qgörürsün ve mutlu bir yılbaşı geçirirsin :)

hayır cnm olma ihtimali SIFIR çünkü bugun aşılamadan sonraki 15.gün olsa mutlaka cıkardı silikte olsa ama hala adet olmadım progestan kullandıgımdan diye düşünüyorm eşimle 10gündür bi takım sorunlarımız vardı daha dün gece geldi 2 gündürde çok stresli geçirdim her gece agladım 2 paket sigara içtim az susuz durdum sabah basım agrıyo bi düşündüm ben 2 gundur tek lokma yememısım :KK43: şimdide kan sonucunu bekllıyorm olumsuz oldugnu bılerek beklemek dıerınden ıyıymıs cunku en azından umut baglıyordum

inşallah güzel sonuç alırsın.

inşallah güzel sonuç alırsın.
cnm 2 gündür eşimin artık gelmesini istedim diye ailesiyle cok büyük ciddi sorunlar yasadım (eşim babası fıtık amliyatı olucak dıye sehır dısındaydı 1ogündür ) bu arada okuumki negatif sonuc almışsın çok üzüldüm allah hepimize vakti zamanı gelince nasip etsin ben artık Allahım bana vermıcek haketmedıgımı düşünüyorm eşimi okdar kırdmkı baskaları için SANKİ ALLAH bana bu yuzden vermıyo ama benim tek istediğim eşimin artık gelmesiydi dier evlatları hıc gelmedi srun yasayan yok benden baska ben asılama olmusum esımı babasının basına yolladm gel dedim diye agzma edildi

5.yılım canım ıkıncı evlılıgım 2 yılda ılk evlılıgımden yanı 7 yıldır olmuyor

sıkma canını her kadın kocasının gonlunu bır sekılde almayı bılır demekkı esınde senı cok sevıyor kı bak canını tehlikeye atarak gelmıs saat kaçta alacaksın sonucu
cnm 1 saat sonra çıkıcaktı bes on dakıkaya cıkar sonuc ama tabi aramaya korkuyorm elim ayagım titriyor allahtan önceen idrar testi yapmıstımda NEGATIFI gördm yoksa daha kötu olurdum eşimin gönlünü nasıl alırım bılmıyorm ama uzuluyorm NEDEN BEN ESIMIN GÖNLÜNÜ ALMAK ZORUNDA KALIYORM benm dustugum duruma dıer eltım neden dusmuyo o esını hıc gondermedı bukdar sorun yasamadı ben esımı asılama olmus sekılde yolladm ona en cok ihtiyacm olan zamanda ama yulbasna gel dedım dıye kötu gelın oldm okdar moralım bozukkı anlatamam neye canımı sıkıcagmı sasırmıs durumdayım

Canım Iskenderun gelişim h'astanesinde kan tahlil sonucumu karıştırdılar. Kan tahliline göre hamileydim.. Çok sevindim ama 3 gün sonra durum anlaşıldı. Yıkıldım resmen o hastanenin önünden bile geçmedim.
Palmiye hastanesinde Ertan beye gittim gitmez olsaydım. Hep yanlış teşhis yanlış tedavi. Rahim filmi çektirdim narkozsuz masada bayıldım. Herşey normal dendi. 4 ay sonra rahim filmin düzgün çekilemediği anlaşıldı ve tekrar başka hastanede narkozlu çektirdim.

Yani kısacası canım doktordan yana hiç şansım yok. Ama palmiyede süleyman beye giden arkadaşlarım var memnunlar..

çok geçmiş olsun canım gelişimi ben de sevmiyrum kan tahlilerine güven olmuyor ve ameliyatlarda ölüm oldu.. ben palmiyeye Ertan Bey'e gidiyorum cnm ama ben de sorun olmadı bnde narkozsuz film çektirdim tek tüpüm kapalı dedi... filmi Adana'da Prof.Cüneyt Bey e götürdük o da aynısı söyledi..
ama Süleyman Bey çok iyi diyorlar, çoğu arkadasım ona gidiyor ve randevu almak baya sıkıntı

ŞU AN BU YAZDIĞIMIZ YER OLUYOR.

cnm 2 gündür eşimin artık gelmesini istedim diye ailesiyle cok büyük ciddi sorunlar yasadım (eşim babası fıtık amliyatı olucak dıye sehır dısındaydı 1ogündür ) bu arada okuumki negatif sonuc almışsın çok üzüldüm allah hepimize vakti zamanı gelince nasip etsin ben artık Allahım bana vermıcek haketmedıgımı düşünüyorm eşimi okdar kırdmkı baskaları için SANKİ ALLAH bana bu yuzden vermıyo ama benim tek istediğim eşimin artık gelmesiydi dier evlatları hıc gelmedi srun yasayan yok benden baska ben asılama olmusum esımı babasının basına yolladm gel dedim diye agzma edildi

OLUYO CANIM YA BÖYLE GİT GELLER. NE YAPACAKSIN. ÖYLE DÜŞÜNME. ÇATIMIZIN ALTINDA Bİ EŞİMİZİ VAR Bİ BİZ VARIZ. BU ARALAR DUYGUSALA BAĞLIYORUZ HER ŞEYİ NORMAL BENCE TEPKİLERİN. BEN DE HİÇ DÜN AKŞAM UMUTLU OLMADIĞIM HALDE OTURDUM AĞLADIM SİNİRİMDEM. EŞİM SORUYO NİYE OLMUYO, ŞİMDİ NE YAPACAĞIZ TÜP BEBEK Mİ OLACAK?
ULAN DOKTORUN VERDİĞİ İLİŞKİ GÜNLERİ ZOR GELİRSE DİĞER GÜNLERDE TAVUK GİBİ UYURSAN BİZİ ANCAK TÜP BEBEK PAKLAR O DA OLURSA. NE SORUYOSUN. CEVAP VERSEM OLAY BÜYÜYECEK SUSTUM SUSTUKÇA BOĞAZIM DÜĞÜMLENDİ DAHA ÇOK AĞLADIM.

eşim babasının rahatsızlıgından dolayı şehir dışındaydı 10gündür kavga döğüş dün gce geldi hatta bu yağmurda 160 yaparak geldi ara ara faceye video cekıp paylastı yoldakı hzını yüreğim agzıma geldi dün geceye kdar eşimi sucladım kavga ettim adamla 2 gündür yılbasına gelmiyo diye ama dun 160 yaparak bu havada geldiya çok pişmanım nasıl gönlünü alacagımı bımıyorm eşimi cok kırdım hep bu aşılma psikolojisinden ya adama neler dedım neler hatta yılbasına gelemıyorsan hıc gelme dedım :KK43: çok pişmanım ya eşim yolda kaza yapsaydı benm ıcın geldı ama benımde ona ıhtıyacım oldugu en önemlı zamanda babası fıtık amelıyatı olucak dıye gıttı 10gundur yoktu haklımıyım haksızmıyım bılmıyorm eşimin gelmesını istedim diye aileside bana cephe aldı kötü gelin oldum anlayacagınız ama bende dedimki 6 kardeş bunlar hepsi eşiyle cocuguyla bırlıkte bı benm eşim giti ve 10gündür agzımı acmadım düşünüp kendileri yollasa bu durumları yasamazdım eşimle çok moralim bozuk eşimle bu sekılde yılbasına giriceğimemi cnm sıkayım NEGATIF Sonuc alacagımamı not sabah idrar testi NEGATİF di kan testi verdim 1 saate cıkar beklemedyım

Bence haklısın canım hiç sıkma canını, eşinin de gönlünü alcak bir durum yokki sadece senin de iyi olmadıgını ona ihtiyacın oldugunu anlat..

ŞU AN BU YAZDIĞIMIZ YER OLUYOR.

OLUYO CANIM YA BÖYLE GİT GELLER. NE YAPACAKSIN. ÖYLE DÜŞÜNME. ÇATIMIZIN ALTINDA Bİ EŞİMİZİ VAR Bİ BİZ VARIZ. BU ARALAR DUYGUSALA BAĞLIYORUZ HER ŞEYİ NORMAL BENCE TEPKİLERİN. BEN DE HİÇ DÜN AKŞAM UMUTLU OLMADIĞIM HALDE OTURDUM AĞLADIM SİNİRİMDEM. EŞİM SORUYO NİYE OLMUYO, ŞİMDİ NE YAPACAĞIZ TÜP BEBEK Mİ OLACAK?
ULAN DOKTORUN VERDİĞİ İLİŞKİ GÜNLERİ ZOR GELİRSE DİĞER GÜNLERDE TAVUK GİBİ UYURSAN BİZİ ANCAK TÜP BEBEK PAKLAR O DA OLURSA. NE SORUYOSUN. CEVAP VERSEM OLAY BÜYÜYECEK SUSTUM SUSTUKÇA BOĞAZIM DÜĞÜMLENDİ DAHA ÇOK AĞLADIM.
inan aynı seyleri bende söyledim eşime dedim ayda yılda bır doktorun dediği günler zorla yapıyoruz sonra neden olmadı dıye derdıne ben dusuyorm dedım benm esım benı asılama yapılmı ilşkiye girmeden bıraktı gıttı cnm 10gundur yoktu gece geldı oda bı ton kavgayla ben sımdı hangısın yanayım bılemıyorm hayırlısı cnm

ya benim neden ağrım yok kızlar :) ağrım sızım olması gerekmiyor mu benim aşılamam oldu 3. günüm .herkesin batma oluyormuş bişeyleri aoluyormuş ben gayet sağlıklıyım niye ya

Bence haklısın canım hiç sıkma canını, eşinin de gönlünü alcak bir durum yokki sadece senin de iyi olmadıgını ona ihtiyacın oldugunu anlat..
cnm bende kendimi haklı hissediyorm ama ailem dahi beni sucluyor benm eşimler 6 kardeş hepsi daha yakın mesafedeler hıc bırı babasının fıtık amelıyatına gıtmedı bı benm esım gıttı 1000km yol gıttı 10 gundurde orda asılaama yapılmıs bıraktı gıttı benı ben güle güle gönderdım ama neymiiş yılbası gel demısım hıc gel demesem sorun olmayacak esmın bu kötü gunumde yanımda olmasını ıstemem hata oldu ailesi dün benı sucladı yolda basına bı kaza gelırse sorumlusu sensın dedıler okdar yıkıldım ki eşini hiç göndermeyen eltim bu sorunu yasamadı bi laf varya verimmi kötü olayım vermeyımm mi vermekötu ol derler o misal hıc gıtmeseydı dıerlerı gıbı ben yılbasında esımle sorun yaamayacaktım 10 gundur orda ve geldı dıye bana kızıyolar lanet olsn böyle hayata böyle kadere bu arada betam 0.61 NEGATİF

Back