eşim babasının rahatsızlıgından dolayı şehir dışındaydı 10gündür kavga döğüş dün gce geldi hatta bu yağmurda 160 yaparak geldi ara ara faceye video cekıp paylastı yoldakı hzını yüreğim agzıma geldi dün geceye kdar eşimi sucladım kavga ettim adamla 2 gündür yılbasına gelmiyo diye ama dun 160 yaparak bu havada geldiya çok pişmanım nasıl gönlünü alacagımı bımıyorm eşimi cok kırdım hep bu aşılma psikolojisinden ya adama neler dedım neler hatta yılbasına gelemıyorsan hıc gelme dedım
çok pişmanım ya eşim yolda kaza yapsaydı benm ıcın geldı ama benımde ona ıhtıyacım oldugu en önemlı zamanda babası fıtık amelıyatı olucak dıye gıttı 10gundur yoktu haklımıyım haksızmıyım bılmıyorm eşimin gelmesını istedim diye aileside bana cephe aldı kötü gelin oldum anlayacagınız ama bende dedimki 6 kardeş bunlar hepsi eşiyle cocuguyla bırlıkte bı benm eşim giti ve 10gündür agzımı acmadım düşünüp kendileri yollasa bu durumları yasamazdım eşimle çok moralim bozuk eşimle bu sekılde yılbasına giriceğimemi cnm sıkayım NEGATIF Sonuc alacagımamı not sabah idrar testi NEGATİF di kan testi verdim 1 saate cıkar beklemedyım