Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Ben esime denedim ama bizde yukselmedi. Havuc suyu. Keciboynuzu pekmezi.. keciboynuzunun suyu ahhh daha neler neler. Masallah diyim siz faydasini gormussunuz

Ben esime denedim ama bidegerlmedi. Havuc suyu. Keciboynuzu pekmezi.. keciboynuzunun suyu ahhh daha neler neler. Masallah diyim siz faydasini gormussunuz
Bizdede ne proxeed plus,ne havuc, ne keci boynuzu hic bisey yukseltmedi degerleri malesf bi umut belki artar dedik ama olmadi

özel hastanelerde nöbetçi oluyor ve acillerde yapıyorlar canım ben 20tl ye yaptırıyorum akşam da olsa imkanın varsa öle yaptır

cnm şimdi başka bi topikte okudum 9.gün idrarda silik görmüş bi arkadaş bi yap istersenyarın sabah

Eder canim ignenin etkisi 2-3 ay surermis

Canım benim evet belki tedavilerimizin en zor kısmı bu çevremizdeki insanların olur olmaz konuşmaları ama şükür ben bu süreci atlattım. Sende yapabilirsin..
Birincisi bu sözleri sana söyleyen kişi çok yakının ya da yaşça büyüğün değilse konuyu kestirip at ve bu benim özelim yatak odam de bu konuda konuşma.
Ama çok yakının ya da büyüğünse ben elimden geleni yapıyorum tedavi oluyorum gerisi Allaha kalmış O ol derse olur ben beklemekten başka ne yapabilirim de..
Ya kişisel gelişim ya da dini kitaplar oku bol bol.. Çok iyi geliyor. .
Ben yeni doğum yapmış arkadaşlarımı o masum bebekleri koşa koşa ziyarete gidiyorum.. Onları görmek hikayelerini dinlemek sabrımı çoğaltıyor..
Kendine hedefler belirle hayatınla ilgili onlara odaklan..
Hobiler edin.. Puzzle yap, kursa yazıl..
Bekar hayatın gibi yaşamaya çalış..
Ne yazık ki hayat çocuk sahibi olmaktan ibaret değil.. Benimde merkezim çocuktu ama şükür şimdi bu düşüncelerden sıyrıldım...

ben de hataydayım(iskenderun) hatay da doktra gittiniz mi ?
Canım Iskenderun gelişim hastanesinde kan tahlil sonucumu karıştırdılar. Kan tahliline göre hamileydim.. Çok sevindim ama 3 gün sonra durum anlaşıldı. Yıkıldım resmen o hastanenin önünden bile geçmedim.
Palmiye hastanesinde Ertan beye gittim gitmez olsaydım. Hep yanlış teşhis yanlış tedavi. Rahim filmi çektirdim narkozsuz masada bayıldım. Herşey normal dendi. 4 ay sonra rahim filmin düzgün çekilemediği anlaşıldı ve tekrar başka hastanede narkozlu çektirdim.

Yani kısacası canım doktordan yana hiç şansım yok. Ama palmiyede süleyman beye giden arkadaşlarım var memnunlar..

Test âlimdi Yarin sabah işe gitmeden yapacağım aslında negatif görmeye hazır Değilim yapmasam mu ? Allah'ım yardım et ne zormuş (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…