- 7 Ekim 2014
- 363
- 350
- 133
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #3.501
Ben esime denedim ama bizde yukselmedi. Havuc suyu. Keciboynuzu pekmezi.. keciboynuzunun suyu ahhh daha neler neler. Masallah diyim siz faydasini gormussunuzAşılama yaptırcak ve eşinin spermi düşük olan arkadaşlar eşinize havuç suyu icirin biz sperm tahlili yaptirdiktan snra havuç suyuna baslattim 10 gün falan içti içmedi aşılama günü alınan ornegin sonucu çok iyi çıktı doktor bile şaşırdı
Bizdede ne proxeed plus,ne havuc, ne keci boynuzu hic bisey yukseltmedi degerleri malesfBen esime denedim ama bidegerlmedi. Havuc suyu. Keciboynuzu pekmezi.. keciboynuzunun suyu ahhh daha neler neler. Masallah diyim siz faydasini gormussunuz
Arkadaşlar benim bugün 12 günüm ayin birinde tahlil yaptıracaktım tatil diye cumaya bırakacaktım şimdi aldığım bilgiye göre cumada tatil , ne yapsam Yarin idrar testi yapsam mi ? Yoksa adetimi mi beklesem ? Bi fikir verirmisiniz?
Bize en son acibadem hastanesi artis olmaz diyip microenjeksiyona yonlendirdi canim. Stresle felanda alakasi yokmus. Neden dusuyosa buda bilinmiyoBizdede ne proxeed plus,ne havuc, ne keci boynuzu hic bisey yukseltmedi degerleri malesfbi umut belki artar dedik ama olmadi
cnm şimdi başka bi topikte okudum 9.gün idrarda silik görmüş bi arkadaş bi yap istersenyarın sabahArkadaşlar benim bugün 12 günüm ayin birinde tahlil yaptıracaktım tatil diye cumaya bırakacaktım şimdi aldığım bilgiye göre cumada tatil , ne yapsam Yarin idrar testi yapsam mi ? Yoksa adetimi mi beklesem ? Bi fikir verirmisiniz?
İnşallah canimmkızlar benim aşırı derecede belim ağrıyo bugün,aşılamanın 9.günü hadi hayırlısı inşallah bebiş vardırrr
Eder canim ignenin etkisi 2-3 ay surermisSPAWNS post: 38594930 .!.:merhabalar hepınıze bısey sormak ıstıyorum ben pcos hastasıyım ve yumurtam buyumuyor gecen ay gonel f le bırlıkte asılama oldum ama olmadı bu ay acaba gonel f etkısı devam eder mı yumurta olusumuna yardım eder mı kı
İçim gitti okurken ya
Tek derdimiz çocuk, olsun Allahım onu da nasip edecektir.
Dün akşam yine dalıp gitmiştim, eşim hayırdır ne düşünüyorsun dedi. Ona içimden geçenleri anlattım sizlere de anlatayım..
Ben çocuğum olmuyor diye gerçekten üzülüyorum ve olmasını çokk istiyorum.
Ama beni bundan daha fazla üzen çevre baskısı.. İnsanlar'' bu ay da olmadı mı? bak falanca hamile, falanca doğum yaptı, ee sen ne zaman doğuracaksın?'' bu sorular ve bunların sorulma söylenme düşüncesi bile beni strese sokuyor. Ya da çocuğu olanların acıyan gözlerle bakması beni mahvediyor.
Çevremde kimse bana bu konuyu açmasa kimse sormasa eminimki ben de çok rahat olacaktım, Allahın takdiri derdim, yine üzülürdüm ama bu kadar yıpranmazdım.
Mesela yarın kaynanama gidecez. Ertesi gün görümcesinin torunu olmuş onlara bebek görmeye.. Ve benim onlara gidebileceğim zamanı ayarladı özellikle.. Kötü niyetle yapmamıştır ama insan bir düşünür bu kızcağız üzülür mü diye..
Canım Iskenderun gelişim hastanesinde kan tahlil sonucumu karıştırdılar. Kan tahliline göre hamileydim.. Çok sevindim ama 3 gün sonra durum anlaşıldı. Yıkıldım resmen o hastanenin önünden bile geçmedim.ben de hataydayım(iskenderun) hatay da doktra gittiniz mi ?
Bizim burda 50 tlözel hastanelerde nöbetçi oluyor ve acillerde yapıyorlar canım ben 20tl ye yaptırıyorum akşam da olsa imkanın varsa öle yaptır
Dur eşime söyleyim aldın o zaman muccckkkcnm şimdi başka bi topikte okudum 9.gün idrarda silik görmüş bi arkadaş bi yap istersenyarın sabah
hatuna bak süslü makyajı düşünüyoKızlar opuda tamamen soyuyolar mı ya nefır durum amelıyat elbısesı gıydırmıolardır herhalde dı mı? Bı de makyaj sıldırıolar mı?
Kaçıncı gün oluyor yarinTest âlimdi Yarin sabah işe gitmeden yapacağım aslında negatif görmeye hazır Değilim yapmasam mu ? Allah'ım yardım et ne zormuş(
13 günKaçıncı gün oluyor yarin
Canim ağlamak üzülmek yok hiç yılmadan usanmadan tedaviye devam bu tedaviyi goremiyenlerde var unutmaki biz çok şanslıyiz demekki bebisinin zamanı varYaptım sonuç tek çizgi :'( imkanım olsada kendimi bir odaya kapatsam ve ağlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?