- 21 Aralık 2014
- 68
- 34
- 23
- 34
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #3.521
aynen ağlama ve inadına gul belkı doğru zaman degıldır bebısın halımıze şükretmemiz lazım aslında bızim birazda olsa gec de olsa bır umudumuz var hıc umudu olmayanları dusununce şükür rabbimYaptım sonuç tek çizgi :'( imkanım olsada kendimi bir odaya kapatsam ve ağlasam
Canım üzüldüm herkesin pozitif olmasını istiyoruz ama olmuyor işte,sabret inşallah bebeğini kucaklayacağın günler pek yakındır,mutlu haberlerini hep beraber alırız.Test yapıldı ve tek çizgi :'(((
hayırlısıyla gir çık mutlu sonun başlangıcıdır inşallahKizlar yumurta toplama islemine giriyorum . Dualarinizda beni de unutmayin.Happy Meal seni merak ediyorum iyi misin dun nasil gecti?
inşallah canım ama çok zormuş bu benim ilk aşılamamdı ve o kadar umutlanmışım ki , hayal kırıklığım çok oldu..dualarım hepimizle .. inanın yazmaya bile keyfim yok .. :'(Canım üzüldüm herkesin pozitif olmasını istiyoruz ama olmuyor işte,sabret inşallah bebeğini kucaklayacağın günler pek yakındır,mutlu haberlerini hep beraber alırız.
ya varikosel ameliyatıda önermiyorlar eşime.drecesi çok azmış yok denecek kadar az gerek yok diyorlar.değerler düşük.ömür boyu olmayacak çocuk biliyorum ama yinede ya olursa deyip koşturuyoruzBize en son acibadem hastanesi artis olmaz diyip microenjeksiyona yonlendirdi canim. Stresle felanda alakasi yokmus. Neden dusuyosa buda bilinmiyo
cnm çok iyi düşünmüşsün Adana çok güzel tüp bebek merkezleri var ben arastırıyorm TURAN ÇETİN ve ANKADA tavsiye ettiler daha adet olmadım ama Negatif adet olunca gidicemCanım ben adanada yaşamıyorum. Adanalıda değilim.. Görev nedeniyle hatayda yaşıyorum. Yakın diye gittim..
Başkent kışlayı, merkez olarak beğendim ama doktor Erhan Şimşeği beğenmedim.
Kist oluştuğu için aşılama yapamayız öteki ay gel dedi gönderdi ama tavırları hoşuma gitmedi..
Bi süre ara vericem tedaviye işim de çok yoğun..
Soğan kürü yapıcam yine..
Bahara inşallah yeniden..
benmde durumum senden farksız dün akşamda sabahta idrar testi yaptım tek çizgi ama her ihtimale karşı sabah gelirken kan verdim umudum sıfır ama yınede gelmedık adetten umut kesilmez dedim kan verdim ben progeston kullanıyordm ondan dolayı adetm gecıkebılır bırakmalımıım acaba progestenuinşallah canım ama çok zormuş bu benim ilk aşılamamdı ve o kadar umutlanmışım ki , hayal kırıklığım çok oldu..dualarım hepimizle .. inanın yazmaya bile keyfim yok .. :'(
inşallah vardır canım bebek sıkma canını hayırlı haberlrini bekliyoruz inşkızlar bende dün akşam idrar testi yaptım NEGATİf Sabahta ilk idrarımla yine yaptım yine NEGATİF eğer olsaydı silikte olsa cıkardı sabah gelirken kan verdim sonuc 1 saat sonra çıkar hiç umudum yok ama kanı yinede verdim hayırlısı 1 saate kadar umudumu yinede kaybetmicem SIFIR ı görene kdar . . . zaten son 2 gundur okadar ağladım okdar sigara içtim ki eşim yüzünden olsada durmazmış o bebek bu strese . .
cnm 13.gün yaptıgın test zaten idrarda çıkmaz ben 15.günüm bugun yaptım tek çizgi benm tekrar aşılama yaptırıcam ne maddı n manevi gücüm kalmadı eşimlede bir takım sorunlarımız var tüp bebege gıdıcem para ayarlayıncaTest yapıldı ve tek çizgi :'(((
hayır cnm olma ihtimali SIFIR çünkü bugun aşılamadan sonraki 15.gün olsa mutlaka cıkardı silikte olsa ama hala adet olmadım progestan kullandıgımdan diye düşünüyorm eşimle 10gündür bi takım sorunlarımız vardı daha dün gece geldi 2 gündürde çok stresli geçirdim her gece agladım 2 paket sigara içtim az susuz durdum sabah basım agrıyo bi düşündüm ben 2 gundur tek lokma yememısıminşallah vardır canım bebek sıkma canını hayırlı haberlrini bekliyoruz inş
canım ben tüp bebeği devlet karşılıyormuş para harcamadan oluyormuş 3 kezde hak tanımış dıye bılıyorumcnm 13.gün yaptıgın test zaten idrarda çıkmaz ben 15.günüm bugun yaptım tek çizgi benm tekrar aşılama yaptırıcam ne maddı n manevi gücüm kalmadı eşimlede bir takım sorunlarımız var tüp bebege gıdıcem para ayarlayınca
hayırlı olsun cnm inşallah tedavin başarılı geçer ve bebklerini kucagına alırsın bebeklerını dedım bak coğul konustum şimdiden hayırlı olsnKizlar yumurta toplama islemine giriyorum . Dualarinizda beni de unutmayin.Happy Meal seni merak ediyorum iyi misin dun nasil gecti?
cnm senın evlılıgınde kacıncı yılın? 3 yıl gecmeden tüp bebek yapmıyo devlet dıye bılıyorm benm 16.ayım yanı suan bna tutmuyo devlet aşılaması zatende devlete yaptırmam ben bi defa mecburiyetten devlet hastanesinde yogun bkımda kalmak zorundakaldm delik deşik ettiler töbe ettim asla gitmem büyük konusmayımcanım ben tüp bebeği devlet karşılıyormuş para harcamadan oluyormuş 3 kezde hak tanımış dıye bılıyorum
benımde reglim 6 gun geçti beklemedeyımhais değilsem ile denizli devlet hastanesinde infertilite merkezi varmış oraya gıdıp tüp bebek için başvuracam hayırlısı
5.yılım canım ıkıncı evlılıgım 2 yılda ılk evlılıgımden yanı 7 yıldır olmuyorcnm senın evlılıgınde kacıncı yılın? 3 yıl gecmeden tüp bebek yapmıyo devlet dıye bılıyorm benm 16.ayım yanı suan bna tutmuyo devlet aşılaması zatende devlete yaptırmam ben bi defa mecburiyetten devlet hastanesinde yogun bkımda kalmak zorundakaldm delik deşik ettiler töbe ettim asla gitmem büyük konusmayım
benmde 2.evliliğim cnm hayırlısı inşallşh en kısa zamanda hayırlı haberlerle sevınırsın senin devlette yaptırma sansın var hıc bekleme bence en ksıa zamanda görusmeye gıt düşünme bile benm şuan cebımde haızır oldsn tüp bebek parası sımdı gıderim beklemem ama benm bırkac aylık işim var ama ön görüşmeye gidicem adetolunca5.yılım canım ıkıncı evlılıgım 2 yılda ılk evlılıgımden yanı 7 yıldır olmuyor
5.yılım canım ıkıncı evlılıgım 2 yılda ılk evlılıgımden yanı 7 yıldır olmuyorcnm senın evlılıgınde kacıncı yılın? 3 yıl gecmeden tüp bebek yapmıyo devlet dıye bılıyorm benm 16.ayım yanı suan bna tutmuyo devlet aşılaması zatende devlete yaptırmam ben bi defa mecburiyetten devlet hastanesinde yogun bkımda kalmak zorundakaldm delik deşik ettiler töbe ettim asla gitmem büyük konusmayım
sıkma canını her kadın kocasının gonlunu bır sekılde almayı bılır demekkı esınde senı cok sevıyor kı bak canını tehlikeye atarak gelmıs saat kaçta alacaksın sonucueşim babasının rahatsızlıgından dolayı şehir dışındaydı 10gündür kavga döğüş dün gce geldi hatta bu yağmurda 160 yaparak geldi ara ara faceye video cekıp paylastı yoldakı hzını yüreğim agzıma geldi dün geceye kdar eşimi sucladım kavga ettim adamla 2 gündür yılbasına gelmiyo diye ama dun 160 yaparak bu havada geldiya çok pişmanım nasıl gönlünü alacagımı bımıyorm eşimi cok kırdım hep bu aşılma psikolojisinden ya adama neler dedım neler hatta yılbasına gelemıyorsan hıc gelme dedımçok pişmanım ya eşim yolda kaza yapsaydı benm ıcın geldı ama benımde ona ıhtıyacım oldugu en önemlı zamanda babası fıtık amelıyatı olucak dıye gıttı 10gundur yoktu haklımıyım haksızmıyım bılmıyorm eşimin gelmesını istedim diye aileside bana cephe aldı kötü gelin oldum anlayacagınız ama bende dedimki 6 kardeş bunlar hepsi eşiyle cocuguyla bırlıkte bı benm eşim giti ve 10gündür agzımı acmadım düşünüp kendileri yollasa bu durumları yasamazdım eşimle çok moralim bozuk eşimle bu sekılde yılbasına giriceğimemi cnm sıkayım NEGATIF Sonuc alacagımamı not sabah idrar testi NEGATİF di kan testi verdim 1 saate cıkar beklemedyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?