Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Kızlar bu arada klomenin rahim incelmesine yol açtığını okudum birkaç kez bu sitede.
Ben 4 kz klomen kullandım. Bu ayki aşılamada da klomen kullandıracak doktorum. İğnelere geçmemize gerek yok klomen gayet güzel etki ediyor sen de dedi ve zaten iğneler pahalı ve çok daha fazla hormon yükleniyor ben gerek görmüyorum sende dedi.
Ben de ona klomenin rahim inceltmesi yaptığını duyduğumu ve bundan korktuğumu söyledim. Öyle birşey yok dedi ki kadın doçent. Güvendim ben de:)

kızlar bu aşağıda yazan yazıyı az önce bir derdim var bölümünde okudum ve çok etkilendim
biz hamile kalamıyoruz diye kendimizi parçalıyoruz çok üzülüyoruz,Allah herşeyin hayırlısını versin kızlar,nolur artık kafamıza bu kadar takmıyalım tabi başarabilirsek.

"Annemi kanserden kaybettiğimden beri benim en büyük korkumdu kanser olmak
Hatta konularıma bakarken de gördüm ki zamanında kanser olmaktan korkuyorum diye konu açmışım. 17,5 yaşındayım dün lösemi olduğumu öğrendim. Bundan sonra beni nelerin beklediğini az çok biliyorum .. Çoğu ablam beni bilir en zor zamanlarımda hep burada yazdım. Sizlerin yardımlarınızı çok almıştım. Teyzem , kuzenim hayatımda sadece onlar var ama onlarla tek kelime etmek istemiyorum cok önceden burda tanıstıgım bi ablam var bi tek onunla konuştuğumda rahatlıyorum ..
Ölümden korkmuyorum kendime kendim cok rahat zarar verebilirim ama bi kanserin beni öldürmesini istemiyorum ve en önemlisi saclarım .. Tedaviye başlanilcak benim saclarim hayatimda en cok Önem verdiğim şey ve onlari kaybetmek istemiyorum.."

Ben bir yil her ay klomen kullandım aynen benimkinide iyi buyutuyormus,zaten klomenle hamile kalabilmiştir,bende yapmadı rahim incelmesi

Offf gurbet de olmak ne kotu.temizlik yaptım mecburen misafirlerin gelecek,yardim edecek kimsem olmadığı için,eşim evi süpürdü ben sildim ama belim çok agriyor,yarin da 14gunum ama test yapamiyacam.ancak cuma yaptirabilecegim

İçim gitti okurken ya
Tek derdimiz çocuk, olsun Allahım onu da nasip edecektir.
Dün akşam yine dalıp gitmiştim, eşim hayırdır ne düşünüyorsun dedi. Ona içimden geçenleri anlattım sizlere de anlatayım..
Ben çocuğum olmuyor diye gerçekten üzülüyorum ve olmasını çokk istiyorum.
Ama beni bundan daha fazla üzen çevre baskısı.. İnsanlar'' bu ay da olmadı mı? bak falanca hamile, falanca doğum yaptı, ee sen ne zaman doğuracaksın?'' bu sorular ve bunların sorulma söylenme düşüncesi bile beni strese sokuyor. Ya da çocuğu olanların acıyan gözlerle bakması beni mahvediyor.
Çevremde kimse bana bu konuyu açmasa kimse sormasa eminimki ben de çok rahat olacaktım, Allahın takdiri derdim, yine üzülürdüm ama bu kadar yıpranmazdım.
Mesela yarın kaynanama gidecez. Ertesi gün görümcesinin torunu olmuş onlara bebek görmeye.. Ve benim onlara gidebileceğim zamanı ayarladı özellikle.. Kötü niyetle yapmamıştır ama insan bir düşünür bu kızcağız üzülür mü diye..

sana kesinlikle katılıyorum herkesin yok şurda şu doktor varmış yok şurda şu hoca varmış
bıktım artık bu cümlelerden bakışlardan

Canim tam bilmiyorum ama bilen arkadaslar yardimci olsun incir buyutuyomus yumurtalari

Aşılama yaptırcak ve eşinin spermi düşük olan arkadaşlar eşinize havuç suyu icirin biz sperm tahlili yaptirdiktan snra havuç suyuna baslattim 10 gün falan içti içmedi aşılama günü alınan ornegin sonucu çok iyi çıktı doktor bile şaşırdı

Arkadaşlar benim bugün 12 günüm ayin birinde tahlil yaptıracaktım tatil diye cumaya bırakacaktım şimdi aldığım bilgiye göre cumada tatil , ne yapsam Yarin idrar testi yapsam mi ? Yoksa adetimi mi beklesem ? Bi fikir verirmisiniz?

Yaa sizlerde olmasaniz naapardim coktesekkur ederimmmm hepinize.buarada ovulasyon testi yaptim ikinci cizgi silik cikti ben bu aksami degerlendireyimm bari

Kizlar tüp bebek icin igne oluyorum biliyosunuz.7 igne yaptm 3ü 225 4ü 300 doz.bugün adetin 9.gunu.muayeneye gttim ve 3tane cok minik yum.var sadece!! Daha önce bir asilama birde klomen tdavisi oldum.klomenle ve 75lik puregonla 4er yum.olmustu.bu ne simdi cok uzuldum.ama dr e2 ye bakti bugun. 272 cikmis.cevap almaya basladik anlamina gelir uzulme sen gec yumurtluyosun diyor.asilamamda da 16.gun yapilmisti mesela.smdi ben anlamadim.niye boyle oldum.boyle geç yumurtlayan varmi bana bi akil verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…