- 13 Haziran 2012
- 240
- 96
- 73
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #3.481
bu sefer happy meal açmayacak hadi bu sefer sen açyeni topiğimiz ne zaman açılacak kızlar
Ben bir yil her ay klomen kullandım aynen benimkinide iyi buyutuyormus,zaten klomenle hamile kalabilmiştir,bende yapmadı rahim incelmesiKızlar bu arada klomenin rahim incelmesine yol açtığını okudum birkaç kez bu sitede.
Ben 4 kz klomen kullandım. Bu ayki aşılamada da klomen kullandıracak doktorum. İğnelere geçmemize gerek yok klomen gayet güzel etki ediyor sen de dedi ve zaten iğneler pahalı ve çok daha fazla hormon yükleniyor ben gerek görmüyorum sende dedi.
Ben de ona klomenin rahim inceltmesi yaptığını duyduğumu ve bundan korktuğumu söyledim. Öyle birşey yok dedi ki kadın doçent. Güvendim ben de:)
kızlar bu aşağıda yazan yazıyı az önce bir derdim var bölümünde okudum ve çok etkilendim
biz hamile kalamıyoruz diye kendimizi parçalıyoruz çok üzülüyoruz,Allah herşeyin hayırlısını versin kızlar,nolur artık kafamıza bu kadar takmıyalım tabi başarabilirsek.
"Annemi kanserden kaybettiğimden beri benim en büyük korkumdu kanser olmak
Hatta konularıma bakarken de gördüm ki zamanında kanser olmaktan korkuyorum diye konu açmışım. 17,5 yaşındayım dün lösemi olduğumu öğrendim. Bundan sonra beni nelerin beklediğini az çok biliyorum .. Çoğu ablam beni bilir en zor zamanlarımda hep burada yazdım. Sizlerin yardımlarınızı çok almıştım. Teyzem , kuzenim hayatımda sadece onlar var ama onlarla tek kelime etmek istemiyorum cok önceden burda tanıstıgım bi ablam var bi tek onunla konuştuğumda rahatlıyorum ..
Ölümden korkmuyorum kendime kendim cok rahat zarar verebilirim ama bi kanserin beni öldürmesini istemiyorum ve en önemlisi saclarım .. Tedaviye başlanilcak benim saclarim hayatimda en cok Önem verdiğim şey ve onlari kaybetmek istemiyorum.."
İçim gitti okurken yakızlar bu aşağıda yazan yazıyı az önce bir derdim var bölümünde okudum ve çok etkilendim
biz hamile kalamıyoruz diye kendimizi parçalıyoruz çok üzülüyoruz,Allah herşeyin hayırlısını versin kızlar,nolur artık kafamıza bu kadar takmıyalım tabi başarabilirsek.
"Annemi kanserden kaybettiğimden beri benim en büyük korkumdu kanser olmak
Hatta konularıma bakarken de gördüm ki zamanında kanser olmaktan korkuyorum diye konu açmışım. 17,5 yaşındayım dün lösemi olduğumu öğrendim. Bundan sonra beni nelerin beklediğini az çok biliyorum .. Çoğu ablam beni bilir en zor zamanlarımda hep burada yazdım. Sizlerin yardımlarınızı çok almıştım. Teyzem , kuzenim hayatımda sadece onlar var ama onlarla tek kelime etmek istemiyorum cok önceden burda tanıstıgım bi ablam var bi tek onunla konuştuğumda rahatlıyorum ..
Ölümden korkmuyorum kendime kendim cok rahat zarar verebilirim ama bi kanserin beni öldürmesini istemiyorum ve en önemlisi saclarım .. Tedaviye başlanilcak benim saclarim hayatimda en cok Önem verdiğim şey ve onlari kaybetmek istemiyorum.."
inşallahhhh o açmasınbu sefer happy meal açmayacak hadi bu sefer sen aç
sana kesinlikle katılıyorum herkesin yok şurda şu doktor varmış yok şurda şu hoca varmışİçim gitti okurken ya
Tek derdimiz çocuk, olsun Allahım onu da nasip edecektir.
Dün akşam yine dalıp gitmiştim, eşim hayırdır ne düşünüyorsun dedi. Ona içimden geçenleri anlattım sizlere de anlatayım..
Ben çocuğum olmuyor diye gerçekten üzülüyorum ve olmasını çokk istiyorum.
Ama beni bundan daha fazla üzen çevre baskısı.. İnsanlar'' bu ay da olmadı mı? bak falanca hamile, falanca doğum yaptı, ee sen ne zaman doğuracaksın?'' bu sorular ve bunların sorulma söylenme düşüncesi bile beni strese sokuyor. Ya da çocuğu olanların acıyan gözlerle bakması beni mahvediyor.
Çevremde kimse bana bu konuyu açmasa kimse sormasa eminimki ben de çok rahat olacaktım, Allahın takdiri derdim, yine üzülürdüm ama bu kadar yıpranmazdım.
Mesela yarın kaynanama gidecez. Ertesi gün görümcesinin torunu olmuş onlara bebek görmeye.. Ve benim onlara gidebileceğim zamanı ayarladı özellikle.. Kötü niyetle yapmamıştır ama insan bir düşünür bu kızcağız üzülür mü diye..
Canim tam bilmiyorum ama bilen arkadaslar yardimci olsun incir buyutuyomus yumurtalarimerhabalar hepınıze bısey sormak ıstıyorum ben pcos hastasıyım ve yumurtam buyumuyor gecen ay gonel f le bırlıkte asılama oldum ama olmadı bu ay acaba gonel f etkısı devam eder mı yumurta olusumuna yardım eder mı kı
İnşallah canım benim ..kızlar benim aşırı derecede belim ağrıyo bugün,aşılamanın 9.günü hadi hayırlısı inşallah bebiş vardırrr
Yaa sizlerde olmasaniz naapardim coktesekkur ederimmmm hepinize.buarada ovulasyon testi yaptim ikinci cizgi silik ciktiK karamel1985 eğer rahim duvarı kalınlığın uygunsa doktor gals
yaK karamel1985 eğer rahim duvarı kalınlığın uygunsa doktor gerekli görmemiş olabilir tatlım. bana da ilk gun duş filan alma ilişki olmasın demişti. çok fazla araştırıp irdeleyip kafanı yorma. bundan sonra kendini rahat bırakman gereken dönemler. belindeki ağrı şişkinliğin kasıklarındaki o patlayacakmış hissi gaz vs hepsi çatlatma iğnesinin etkisi. sen şimdi bunları hiç düşünme, önümüzdeki gunlerde mide bulanması mide yanması kasıklarında batma adet agrıları göğüslerinde hassasiyet hep bunları hissediceksin. bunu ne regl e yor ne de hamileliğe, erken test yapma sakın dr un ne zaman dediyse o zaman. gel sen beni dinle sonra erken yapılan testler yorumlanan belirtiler yoruyor ve uzebiliyor insanı. sen artık dinlenmene bak, gerisini koşarak prensesine yetişmeye çalışan sipoşlarla kalesinde randevusuna çoktan hazır halde kavalyesini bekleyen yumoşun halletsinsen kendini mutlu etmeye ve pozitif olmaya gayret et. ve bol bol dua et canım. hakkında hayırlısı olsun inşallah :)
görmemiş olabilir tatlım. bana da ilk gun duş filan alma ilişki olmasın demişti. çok fazla araştırıp irdeleyip kafanı yorma. bundan sonra kendini rahat bırakman gereken dönemler. belindeki ağrı şişkinliğin kasıklarındaki o patlayacakmış hissi gaz vs hepsi çatlatma iğnesinin etkisi. sen şimdi bunları hiç düşünme, önümüzdeki gunlerde mide bulanması mide yanması kasıklarında batma adet agrıları göğüslerinde hassasiyet hep bunları hissediceksin. bunu ne regl e yor ne de hamileliğe, erken test yapma sakın dr un ne zaman dediyse o zaman. gel sen beni dinle sonra erken yapılan testler yorumlanan belirtiler yoruyor ve uzebiliyor insanı. sen artık dinlenmene bak, gerisini koşarak prensesine yetişmeye çalışan sipoşlarla kalesinde randevusuna çoktan hazır halde kavalyesini bekleyen yumoşun halletsinsen kendini mutlu etmeye ve pozitif olmaya gayret et. ve bol bol dua et canım. hakkında hayırlısı olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?