- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
- 448
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #3.461
Kızlar günaydın. Benim bir sorunum var.
Bugün adet oldum ve adetimin 3. günü hormon testi yaptırmam lazımdı ama perşembe gününe yani yılbaşı tatiline denk geliyor. Ne yapmalıyım sizce. Adetin 2. günü yani yarın çektirsem acaba bir sorun olur mu?
Kızlar günaydın. Benim bir sorunum var.
Bugün adet oldum ve adetimin 3. günü hormon testi yaptırmam lazımdı ama perşembe gününe yani yılbaşı tatiline denk geliyor. Ne yapmalıyım sizce. Adetin 2. günü yani yarın çektirsem acaba bir sorun olur mu?
Hayirlisi canım pes etmek üzülmek yok herzaman herseye pozitifbeni negatif olarak listeye yazabilirsiniz
Allah herşeyin hayırlısını versin,bir dahaki sefere müjdeli haberlerini alırız inşallahbeni negatif olarak listeye yazabilirsiniz
beni negatif olarak listeye yazabilirsiniz
Hayrlısı olsun canım üzülme.benimde yarin test günüm gidip yaptırabilirsem tabi.beklemek çok zor.beni negatif olarak listeye yazabilirsiniz
Kızlar İstanbul anadolu yakasında Rahim filmi çekilebileceğim bir yer araştırıyorum. Çok korkuyorum. Bazılarının makinası dijital değilmiş ve ağrıdan bayılanlar oluyormuş
Bildiğiniz güvenilir bir yer var mı?
Canim makinayla alakası yokki korkma bende çektirdim ama korkulcak bişey degilKızlar İstanbul anadolu yakasında Rahim filmi çekilebileceğim bir yer araştırıyorum. Çok korkuyorum. Bazılarının makinası dijital değilmiş ve ağrıdan bayılanlar oluyormuş
Bildiğiniz güvenilir bir yer var mı?
Üzüldüm ..
inşallah canım negatifleri gördükçe kötü oluyorum. kimseye yazmak istemiyorum negatif diye. hele heleamanda29 dan çok ümitliydim o da böyle geldi ya daha kimseye negatif yazmak istemiyorum. sanırım ocak ayınca çeteleyi ben tutamıcam çok üzülüyorum çunku herkese ayrı ayrı çok üzülüyorum
kızlar;
yarın kısmetse OPUm var. dualarınızı benden eksik etmeyin. HSG nin ne melem bişey olduğunu bile bile saırf 3 kuruş hesaplı olsun diye anestezisiz çektirmeye göğüslenen ben bu kez OPU dan acayip tırsıyorum. bu neden böyle oldu bilmiyorum. garip bi gerginlik var üzerimde. dualarınızı benden esirgemeyin.
bu arada ocak 2015 topiğini artık açalım diye mesaj atılıyor yavas yavas özelden ama yarın açarım listeyi ocak topiğine taşırım diyordum ama sanırım ben yapamıcam kızlar
belki çok belli etmiyorum güçlü durmaya çalışıyorum ama listeye negatif yazarken o kadar zorlanıyorum kiher birinizden ayrı ayrı ümitleniyorum. pozitiflerde dunyalar benim oluyor ama negatiflerde birer damla da olsa sizinle gözyaşı döküyorum. belki şu an hormonlarım altüst olduğu için bu duygusallık bilmiyorum ama bugun bi de amanda29 nın negatifi görmesiyle en kuvvetli kalelerimden biri yıkıldı. aynı guçte sevgili orlando , sevgili kim06 ve güzel arkadaşım @hkom un tüp bebek serüvernine umut bağlamış durumdayım. negatif duymaktan ödüm patlıyor. bi de onu listeye ilan etmek bana artık çok zor gelmeye başladı.
dolayısıyla ocak topiğinde malesef çeteleyi ben tutamayacağım. ama yine aranızda olurum yazarım foruma takip ederim sizi. sadece çetele tutmak yordu beni duygusal anlamda.
beni anlayacağınızı biliyorum. hepinizle burada ortak çatımızda buluşmak hiç tanışmasak da dostça paylaşmak çok güzel. hepinizi kucaklıyor ve öpüyorum.
mutlu sohbetler :)
Canım ben adanada yaşamıyorum. Adanalıda değilim.. Görev nedeniyle hatayda yaşıyorum. Yakın diye gittim..
Başkent kışlayı, merkez olarak beğendim ama doktor Erhan Şimşeği beğenmedim.
Kist oluştuğu için aşılama yapamayız öteki ay gel dedi gönderdi ama tavırları hoşuma gitmedi..
Bi süre ara vericem tedaviye işim de çok yoğun..
Soğan kürü yapıcam yine..
Bahara inşallah yeniden..
merhabalar hepınıze bısey sormak ıstıyorum ben pcos hastasıyım ve yumurtam buyumuyor gecen ay gonel f le bırlıkte asılama oldum ama olmadı bu ay acaba gonel f etkısı devam eder mı yumurta olusumuna yardım eder mı kı
canım 2-3-4. günler yapılıyor hormon testleri.. ben en son 2. günde yaptırmıştım.Kızlar günaydın. Benim bir sorunum var.
canım jel spermleri öldürmüyor sadece gecişini engelliyor veya yavaşlatıyor. tabı bu normal yolla olan ilişkide. aşılamada spermler zaten rahim ağzını geçmiş oluyor sıkıntı olacagını sanmıyorum. benım dr muayenede jel sürüyor ama aşılama günü sürmedi. her doktorun yontemı farklı cok takılma bence stresten baska bıseye yaramaz.Arkadaşlar bişi takıldı aklıma aşılama yapılırken spekulu takmak için doktor jel sürdü bazı sitelerde jel spermi öldürür fln yazıyo e doktor bunu bilmiyor mu ndn kullandı o zmn aklıma takıldı biraz fikri olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?