Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168

2. veya 3. günü yapılıyo zaten. yarın da yaptırabilirsin.

bende 2.günü yaptırmştım. Hiç sorun olmaz.

Kızlar İstanbul anadolu yakasında Rahim filmi çekilebileceğim bir yer araştırıyorum. Çok korkuyorum. Bazılarının makinası dijital değilmiş ve ağrıdan bayılanlar oluyormuş

Bildiğiniz güvenilir bir yer var mı?

istanbulu bilmiyorum ama ben izmirde üniversite hastanesinde çekildim. hiç ağrım olmadı

Canim makinayla alakası yokki korkma bende çektirdim ama korkulcak bişey degil

merhabalar hepınıze bısey sormak ıstıyorum ben pcos hastasıyım ve yumurtam buyumuyor gecen ay gonel f le bırlıkte asılama oldum ama olmadı bu ay acaba gonel f etkısı devam eder mı yumurta olusumuna yardım eder mı kı

Arkadaşlar hepiniz çok sağolun... Bu dönemde olunabilecek tek şey olan destek olmayı en güzel şekilde başardığınız ve yürekten hissettirdiğiniz için... Özellikle de sen Happy Meal ...
Hepinize teşekkür ediyorum kader arkadaşlarım...
Dün hastaneye gittim ve kan testi yaptırdım... Sonuç tabiki de negatif...
Sonrasında Semra Hoca ile görüştüm... Tutmamasının herhangi bir sebebi yok maalesef dedi... Herşey yolunda gitse de sonuçta uyguladığımız herşey yapay, dolayısı ile vücut bunu bazen kabul ediyor bazen etmiyor dedi... Aslında kısmet değilmişe geliyor sonuç...
Doldurulmuş embriyolarımla hemen tedaviye başlamak istediğimi söyledim ama Semra hanım bence bir ay dinlen adet olsan da vücudunda hala hormon yüklü bir sonra ki adetinle başlayalım dedi...
Bakalım hayırlısı artık Ocak 28-29 gibi adet olurum sanırım...

Happy Meal şuan OPU'dasın sanırım... Endişe edilecek hiçbir şey yok canım... İnşallah hayırlı haberlerle döneceksin şöyle bol yumoşlu ve sonrasında bollll embriyolu... Senin hikayenin mutlu sonla bitmesini diliyorum canı gönülden ve seni kocaman öpüyorum... (Benim içinde üzülmeyi bırak dün çok ağladım sızlandım ama bugün daha iyim ve şükürler olsun kızım var bütün gece ona sarılarak uyudum, onun kollarında teselli buldum... Rabbim sizlere de en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah...)

ben de hataydayım(iskenderun) hatay da doktra gittiniz mi ?

arkadaşlar aşılamdan sonra izin kullanmıştımbugünxişebaşladım , geçmişi yeni okudum negatif gören arkadaşlar umudumuzu bitirmek yok .. acınız acımdır, muhtemelen bende aranıza geleceğim lakin işe başlamam iyi oldu , evde düşünüp düşünüp , kurup kurup mahvoluyordum, bu arada bugün yarın 13 günüm ..

Aşılamam 11 de yapıldı eşimin sonuçları çok iyi çıktı doktorum çok umut verici konuştu inş bu ay bebeğime kavuşurum şimdi sadece sabredip günü beklemek kaldı :)aşılama sırasında burdaki hrkes aklımdaydı hepimiz için dua ettm umutluyum hrşey çok gzel olucak

Bendede var pcos,bende gonel f kullandım gelişmedi,sonraki ay hiç ilaç kullanmadım,ama sanırım buyumemişti

Arkadaşlar bişi takıldı aklıma aşılama yapılırken spekulu takmak için doktor jel sürdü bazı sitelerde jel spermi öldürür fln yazıyo e doktor bunu bilmiyor mu ndn kullandı o zmn aklıma takıldı biraz fikri olan varmı

canım 2-3-4. günler yapılıyor hormon testleri.. ben en son 2. günde yaptırmıştım.

canım jel spermleri öldürmüyor sadece gecişini engelliyor veya yavaşlatıyor. tabı bu normal yolla olan ilişkide. aşılamada spermler zaten rahim ağzını geçmiş oluyor sıkıntı olacagını sanmıyorum. benım dr muayenede jel sürüyor ama aşılama günü sürmedi. her doktorun yontemı farklı cok takılma bence stresten baska bıseye yaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…