- 7 Temmuz 2008
- 1.531
- 104
- 163
- Konu Sahibi Happy Meal
-
Canim aklina guzel seyler getir kotu seyler dusunme lutfen, iyi dusun iyi olsun
Benim vefakar arkadasim sana da mutlu geceler
Tatlim asilaman hayirli olsun
Son adet tarihini verebilir misin listeye alalim seni de
Çok teşekkür ederim canım. Çok üzüldüm bende. Ama ne yapalım kısmet değilmiş bu sefer. İnan paylaşırsan çok sevinirim. Gata çok iyi bir hastane. Koşulları çok iyi. Ben bebek ile ilgili tetkiklerimi orda yaptırmıştım ve Orada Doç. Murat Dede'nin özel muaneyesine gitmiştim. Ama aşılamam oraya kısmet değilmiş. Diyarbakır nasıl ki canım bu konuda ben döneceğim biliyorsun. Diyarbakırı düşünmedin mi?Canım hayırlısı olsun, demekki bizim için zamsn var, bende bikaç bekleyeceğim, tüp araltırmaları yapıyorum bu arada gata yı araştırıyorum, ilgilenirsen bilgikeri seninlede paylaşırım, öpüyorum canım...
Tamamdir bugun ilk firsatta ekliyorumTesekkür ederim, hepimiz icin Hayirlisi olsun insallah. Benim son adetimin ilk günü 15. Kasim.
Günaydın canım, diyarbakırda memorial ve bahçeci tüp merkezi var... Ben memorialda aşılamamı yaptırdum, dr. Umda gayet başarılı ve iyi bir ekibesahipti. Ama ben tüpü ankarda, ailemin yanında yaptırayım diyorum, burda onlardan uzakta olmak da moral açısından beni geriyor. Üstelik gatanın tüp bebek fiyatları daha uygun... Bakalım bir araştıralım, ne sonuç alacağız, hakkımızda hayırlısı, bende bir koca gün ağladım nerdeyse ama ne çare? Hiç sıkma canını, o bebeler bu evlere girecek arkadaş, öyle yada böyke:)Çok teşekkür ederim canım. Çok üzüldüm bende. Ama ne yapalım kısmet değilmiş bu sefer. İnan paylaşırsan çok sevinirim. Gata çok iyi bir hastane. Koşulları çok iyi. Ben bebek ile ilgili tetkiklerimi orda yaptırmıştım ve Orada Doç. Murat Dede'nin özel muaneyesine gitmiştim. Ama aşılamam oraya kısmet değilmiş. Diyarbakır nasıl ki canım bu konuda ben döneceğim biliyorsun. Diyarbakırı düşünmedin mi?
hani bennnnnn niye koymadınız beniiii
tüp bebek yapacaklarmış bana. bu hafta adet olucam. bat 3 aralık
Canim ben mart ayinda oldum bu sene sekiz ay once.ama laparoskopi benimkisi valla benim bile degerim yukselmis tekrarlamis yani ne olacak bilmiyorum. Asilamadan baslayayim dedim dahs sonra rapor çıkarır tüp bebege gecerim inşaallah gerek kalmaz tutmus olur allahim hepimize yardım etsin zor süreçCanim benim de çikolata kistim vardi 4yil önce açik ameliyat oldum.2yildir da tekrarladi.ben de bu ay ilk kez aşilama yaptiracam insaallah.doktorlar sürekli çikolata kisti eşittir tüp bebek diyolar ama ben direniyorum.hayirlisi bakalim.sen ne zaman ameliyat oldun?
Aynen valla surekli gaz sancisi baski vardi kasiklarimda ama ilk gun ve ikinci gün öyleydi. Bugun üçüncü günüm hiç agrim kalmadi benim çok rahatim.zorlanma oluyor sonucta agri kisiden kisiye degisiyor sanirimTatlim asilama sonrasi beni de kivrandiran batma seklinde gaz sancilarim olmustu oyle olabilir mi?
Aynen valla surekli gaz sancisi baski vardi kasiklarimda ama ilk gun ve ikinci gün öyleydi. Bugun üçüncü günüm hiç agrim kalmadi benim çok rahatim.zorlanma oluyor sonucta agri kisiden kisiye degisiyor sanirim
sağolasın canım.amin.Hadi hayirli olsun canim, ve surec baslasiiiin
Bende deli gibi qdetimi bwkliyorum bu yuzden seni cok iyi anliyorum canim ama benim daha 20 gun var :s
Ahahahhahahahkızlar listemiz negatif - pozitif - negatif - pozitif - negatif diye gidiyor, ilk testi yaptıracak olan pozitif gelicek gibi geliyor bana :)
Ahahahhahahahsiraya gore pozitif geliyo o zaman bana. Allahimm ne hallere dustuk ver artik bize bebis ...
hoşgeldin canımmmmm :) hadi gözümüz aydın, valla hepimiz hacı bekler gibi bekliyoruz regl olmayı :) hadi darısı bizim başımıza :) bugünden itibaren güzel besleniosunnnn :)
Tatlim listeyi arada paylasirmisinkızlar listemiz negatif - pozitif - negatif - pozitif - negatif diye gidiyor, ilk testi yaptıracak olan pozitif gelicek gibi geliyor bana :)
Aynenliste konumuzun 1. sayfasında var canım benim herkes oradan takip ediyor sen ara ara kopyala mı demek istedin ben anlamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?