Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Canim aklina guzel seyler getir kotu seyler dusunme lutfen, iyi dusun iyi olsun

Benim vefakar arkadasim sana da mutlu geceler

Tatlim asilaman hayirli olsun
Son adet tarihini verebilir misin listeye alalim seni de

Tesekkür ederim, hepimiz icin Hayirlisi olsun insallah. Benim son adetimin ilk günü 15. Kasim.

Çok teşekkür ederim canım. Çok üzüldüm bende. Ama ne yapalım kısmet değilmiş bu sefer. İnan paylaşırsan çok sevinirim. Gata çok iyi bir hastane. Koşulları çok iyi. Ben bebek ile ilgili tetkiklerimi orda yaptırmıştım ve Orada Doç. Murat Dede'nin özel muaneyesine gitmiştim. Ama aşılamam oraya kısmet değilmiş. Diyarbakır nasıl ki canım bu konuda ben döneceğim biliyorsun. Diyarbakırı düşünmedin mi?

Günaydın canım, diyarbakırda memorial ve bahçeci tüp merkezi var... Ben memorialda aşılamamı yaptırdum, dr. Umda gayet başarılı ve iyi bir ekibesahipti. Ama ben tüpü ankarda, ailemin yanında yaptırayım diyorum, burda onlardan uzakta olmak da moral açısından beni geriyor. Üstelik gatanın tüp bebek fiyatları daha uygun... Bakalım bir araştıralım, ne sonuç alacağız, hakkımızda hayırlısı, bende bir koca gün ağladım nerdeyse ama ne çare? Hiç sıkma canını, o bebeler bu evlere girecek arkadaş, öyle yada böyke:)

Canim ben mart ayinda oldum bu sene sekiz ay once.ama laparoskopi benimkisi valla benim bile degerim yukselmis tekrarlamis yani ne olacak bilmiyorum. Asilamadan baslayayim dedim dahs sonra rapor çıkarır tüp bebege gecerim inşaallah gerek kalmaz tutmus olur allahim hepimize yardım etsin zor süreç

Tatlim asilama sonrasi beni de kivrandiran batma seklinde gaz sancilarim olmustu oyle olabilir mi?
Aynen valla surekli gaz sancisi baski vardi kasiklarimda ama ilk gun ve ikinci gün öyleydi. Bugun üçüncü günüm hiç agrim kalmadi benim çok rahatim.zorlanma oluyor sonucta agri kisiden kisiye degisiyor sanirim

Aynen valla surekli gaz sancisi baski vardi kasiklarimda ama ilk gun ve ikinci gün öyleydi. Bugun üçüncü günüm hiç agrim kalmadi benim çok rahatim.zorlanma oluyor sonucta agri kisiden kisiye degisiyor sanirim

ben aşılamamda öyle bir gaz sancısı yasamıştım ki ne yatabiliodum ne doğrulabiliodum öyle kalakalmıştım. eşim rahatlayayım diye sıcak su torbası getirmişti onu koymuştum karnıma kasıklarıma filan ama hiç doğru değilmiş sakın aynı hataya düşme canım bol bol sıcak bişeyler iç iyi geliyor :)

kızlar listemiz negatif - pozitif - negatif - pozitif - negatif diye gidiyor, ilk testi yaptıracak olan pozitif gelicek gibi geliyor bana :)

liste konumuzun 1. sayfasında var canım benim herkes oradan takip ediyor sen ara ara kopyala mı demek istedin ben anlamadım :)

heyy millettt test için 12.günü beklemeyen var mı? benim pazar günü 12.gün,daha önce baktırsammı diye sabırsızlık ediyorum.yada predictor alıp evde baksam çıkarmı ki? offf yaaaaaaa,biri bişeyyyy söylesinnnn

bide tutmamışsa illaki test günü mü orataya çıkıyor tutup tutmadığı?daha öncesinde bir işsaret,emare bişey olmuyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…