Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168

Harikasın canım imrendim sana... Sen böyle düşündükten sonra Rabbim sana En Hayırlı Zamanda gönderir yavrunu... Yaza kalmadan hamile haberlerini alırız inşallah...

canım ne mutlu sana böyle olgunlukla karşılıyorsun, dilerim tüpe geçmeden yaza kadar bebeğin sana tutunur

canım seni unutmak ne demek adet tarihini bekliyorum sabırsızca :)

Ayyy bir adet olsam sanki zaman daha çabuk geçecek sanki... Gerçi öyle olmayacağını biliyorum ama insan heyecanlanıyor herşey biran önce başlasın istiyorrrrr...

Kızlar iş yerinde tadilat var bu aralar pek giremiyorum
Aman deyim beni unutmayın adet olacağım bu hafta ve sonrasında tüp bebek tedavisi yolculuğu başlayacak...
Adet olur olmaz size bildiririm :) :) :)
Canım Allah yardımcın olsun inşallah.Senin ve topicteki herkesin.Yeni yılın ilk ayında bebişleriniz sizlerle olsun inşallah :)

canım ben 28 inde aşılama oldum normalde 14 gün sonra kanda çıkıyor fakat doktorum reglin 1-2 gün gecikince test yap dedi
Canim dun dr kontrolum vardi solda 1 sagda 2 yum.gordu ama suanda baya kuçukler.buarada adetin 7.gunu oldu bu kontrol. 8 ve 11 mm imis.bu boyutta olmasi normal mi ki suan? igneye devam et dedi.cuma yine gel dedi. Çat.ignesini kaç mm de yapti senin?

Canım maşallah ne kadar bilinçli yazmışsın.Özlemişim sizleri...Allah hakkında hayırlısını versin.üzülmemene sevindim.Vardır bi vakti zamanı.Hazır olduğunda geçersiniz tüp bebek sürecine.Aşılamanın bi adım ilerisi zaten korkulucak bişey değil..Yeter ki sen hazır hisset kendini

Canim benim de çikolata kistim vardi 4yil önce açik ameliyat oldum.2yildir da tekrarladi.ben de bu ay ilk kez aşilama yaptiracam insaallah.doktorlar sürekli çikolata kisti eşittir tüp bebek diyolar ama ben direniyorum.hayirlisi bakalim.sen ne zaman ameliyat oldun?

kızlar benim tüp bebek tedavimde bugün itibariyle başladı.225 lik puregon vurulacam ilkini bugün vuruldum.cumaya kadar vurulcam cumartesi kontrole çağırdı dr um..hayırlısı bakalım.

Hadi hayirli olsun canim, ve surec baslasiiiin

Bende deli gibi qdetimi bwkliyorum bu yuzden seni cok iyi anliyorum canim ama benim daha 20 gun var :s

Yardimmmm!!! Arkadaslar bilginiz varsa lutfen cevap 24 kasim 2. Asilamam yapildi...ilkindede batma hissi olmustu ama su 2-3 gundur baya siddetli bir batma var bacagima dogru yankilanio sanki acisi namaz kilarkende cok oluyor.. ara ara sagdada oluyor ama hafif..soldaki cok farkli bir batma.. ne yapsam korkuyorum

Tatlim asilama sonrasi beni de kivrandiran batma seklinde gaz sancilarim olmustu oyle olabilir mi?

Tatlim asilama sonrasi beni de kivrandiran batma seklinde gaz sancilarim olmustu oyle olabilir mi?
Sagol canim gazim oluo ama bu gaz degil bariz batma hatta sol bacagima dogru vuran bi sanci bazen surekli hafif bazen egilip dogrulunca siddetli ..

Canım hayırlısı olsun, demekki bizim için zamsn var, bende bikaç bekleyeceğim, tüp araltırmaları yapıyorum bu arada gata yı araştırıyorum, ilgilenirsen bilgikeri seninlede paylaşırım, öpüyorum canım...

Sagol canim gazim oluo ama bu gaz degil bariz batma hatta sol bacagima dogru vuran bi sanci bazen surekli hafif bazen egilip dogrulunca siddetli ..
merhaba öncelikle, aynı şeyi ben de yaşadım paylaşmak istedim, 21 kasımda oldum aşılamamı ilk 7 gün aynı dediğin gibi farklı şiddetlerde batmalar oldu benimde sağ tarafımda ve resmen bacağımı kasıyordu hatta şüphelendim başka birşey mi oldu kasık fıtığım falan mı var acaba diye iyice farklı şeyler düşünmeye başladım, hatta iki gece hiç uyuyamadım çok kasıyordu karnım ve sağ bacağım. 8. gün sabah çok hafif uyandım sanki o ağrılar batmalar hiç olmamış gibiydi. birkaç gündür hiçbişey yoktu bugün 11. günüm hafiften gaz ağrısı başladı zaman zaman adet ağrısı mı acaba diye düşünüyorum daha önceki arkadaşların paylaşımlarına da bakınca bütün bunlar normal gibi yapmamız gereken ağır işlerden olabildiğince kaçınıp dua etmek sanırım... inş hepimizin hakkında hayırlısı olur bir an önce kavuşuruz muradımıza..

Amin canim hepimiz icin hayirlisi 1 . Dede oldu bnm ama bu farkli ve siddetli olunca korkuttu bi terslik olabilir mi diye cvp icin cok tesekurler canim herseyin basi dua dualarimdasiniz..

Bilemiyorumki canim :s umarim bebekle ilgilidir ama kendini cok dinlememelisin, sadece test gunune odaklan
Orasi oyle canim bn zaten belirtilere artik takilmiom midemde bulandi basimda dondu adet oldum.. bu ole farkli ki korkuyorum yani mesela bebisim varsa benimle dusuk fln olur mu diye

Bu arada hergün yeni aşılamalar, yumurta toplamalar, transferler, yeni başlanan tedaviler okuyorum topikte, hepsine ayrı ayrı bazen gözden kaçabiliyor ya da zaman olmayabiliyor. Herkesin tedavileri hayırlı olsun, bebeklerimizi kucağımıza tez zamanda almak umuduyla, güzel haberlerinizi de bekliyorum, herkese iyi geceler

Bizde bugün asilamayi yaptirdik. MEVLAM hayirli olani nasip etsin insallah. Öglen laboratuarda numuneyi hazirlattik, yaklasik 2 saat bekledik orda. Sonra Dr. Muayenehanesine gidip asilama gerceklesti. Normal bir muayene gibi gecti, zaten sürekli diyalog halindeydik pek birsey anlamadim. Islem bittikten sonra yaklasik 20 dak. uzandim. Özel birsey yapmayin, normal hayatiniza devam edin dedi. Asilamadan önce Vajinayi pembe bir sivi ile yikadigi icin ve rahim agzi yaraminda oldugu icin kirmizimsi akinti gelebilir, panik olmaniza gerek yok dedi. Birde yarin iliski olsun yine dedi. Onun disinda normal adet tarihimi bekleyecegiz bakalim.

Hayirli olsun canim asilaman :)

Orasi oyle canim bn zaten belirtilere artik takilmiom midemde bulandi basimda dondu adet oldum.. bu ole farkli ki korkuyorum yani mesela bebisim varsa benimle dusuk fln olur mu diye

Canim aklina guzel seyler getir kotu seyler dusunme lutfen, iyi dusun iyi olsun

Benim vefakar arkadasim sana da mutlu geceler

Tatlim asilaman hayirli olsun
Son adet tarihini verebilir misin listeye alalim seni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…