• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
benim cumartesi çatlatma iğnesi oldu, pazartesi aşılama yapıldı. 1 hafta geçti bugün yine pazartesi.. İdrar testi doğru sonuç verir mi sizce? iğnelerin etkisiyle sanırım birçok belirti vardı ama hepsi kayboldu artık
cnm aşılamamız aynı gün yapılmış benimde bütün belirtilerim kayboldu yaaa :KK43::KK43::KK43:
offf galiba hissettiklerimiz çatlatma iğnesinin etkisiydi:KK61::KK61:

Hayırlısı olsun,tez zamanda kucağının dolmasını diliyorum

Cok uzuldum ben hep tupe olumlu bakiyodum ama simdi umudum azaldi. Belki de benimkide tutmicak ouff ouffff. Allah kizini sana bagislasin amanda bizlere gore yine sanslisin teselli etmek icin demiyorum ama cok şükür ki bi evladin var.

Sağolun arkadaşlar, hayırlısı biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin takdiri...
derino derino canım zaten kızım olmasa şuan çok daha perişan olurdum... Yüce Mevlama şükürler olsun ki o yanımda ve sağlıklı... Elbette için kan ağlıyor bu negatif sonuçtan dolayı ama elimden gelen birşey yok...

cnm aşılamamız aynı gün yapılmış benimde bütün belirtilerim kayboldu yaaa :KK43::KK43::KK43:
offf galiba hissettiklerimiz çatlatma iğnesinin etkisiydi:KK61::KK61:
evet iğnenin etkisiydi o hissettiklerimiz. zaten ilk hamileliğimde 6 haftayı geçtikten sonra benim belirtiler başlamıştı. Bu kadar erken gebelik belirtisi olması mümkün değil

cnm senin test günün 31 aralıkmıydı?
Canım benm aşılamam 17sinde oldu aşılama Gününü sayarsam bugun 13.gün ama şuan adet olduğumu hissediyorum korkudan lavaboya dahi çıkmadım korkuyorm çünkü n zaman böyle olsa 2güne olurum bugun olmazsam yarın kesin olurum ama devamlı zikir çekiyorum olmamak için devamlı ağlama geliyor psikolojim cok bozuldu

kızlar proluton iğnesi yaptı doktor. eğer gebelik varsa rahim kuvvetlensin diye yapıyoruz dedi ama bu iğne benim bütün ağrılarımı sızılarımı arttırdı. adeti geciktirdiği için adetimi de bekleyemiyorum ne yapıcam ben yaa :KK43:

Canım benm aşılamam 17sinde oldu aşılama Gününü sayarsam bugun 13.gün ama şuan adet olduğumu hissediyorum korkudan lavaboya dahi çıkmadım korkuyorm çünkü n zaman böyle olsa 2güne olurum bugun olmazsam yarın kesin olurum ama devamlı zikir çekiyorum olmamak için devamlı ağlama geliyor psikolojim cok bozuldu
cnm nolur üzülme ya bak burda hep okuyoruz ya adet oldum diye tuvalete koşanları sonradan hamile çıkıyolar Allahım inşallah o ettiğin duaları kabul etmiştirr çok stresli olduğunu tahmin ediyorum bence bugün adet olmassan yarın tahlil yaptır en azından bu arada kalmaktan kurtulursun

kızlar proluton iğnesi yaptı doktor. eğer gebelik varsa rahim kuvvetlensin diye yapıyoruz dedi ama bu iğne benim bütün ağrılarımı sızılarımı arttırdı. adeti geciktirdiği için adetimi de bekleyemiyorum ne yapıcam ben yaa :KK43:
niye gebelik olduğundanmı şüpheleniyo ki acaba doktor cnm

Ilk hamileliğimde kan testi Beklendiği kadar yüksek çıkmamıştı. Biz eşimle sevinsek mi sevinmesek mi arada kaldık. Birkaç gün sonra yine kan testi yaptırdık. Doktor bu kez tamamdır, hamilesin dedi. Haftasına kese görmeye gittik, sonra kalp atışı görmeye gittik. Zaman ilerliyor yavaş yavaş. Bir gün eşimle Yürürken beni eczaneye soktu, gebelik testi aldı. Akşama da onu yaptırdı. Çift çizgiyi görünce o zaman emin oldu. Arkadaş kalp atışını görmüşsün o saatten sonra çift çizgi görsen ne olacak :)) Hatıra diye saklarım o test çubuğunu

cnm nolur üzülme ya bak burda hep okuyoruz ya adet oldum diye tuvalete koşanları sonradan hamile çıkıyolar Allahım inşallah o ettiğin duaları kabul etmiştirr çok stresli olduğunu tahmin ediyorum bence bugün adet olmassan yarın tahlil yaptır en azından bu arada kalmaktan kurtulursun
cnm adet olucam yere neden kan verıp negatıfı görüp psikolojimi bozayımki ben de kan vermek sonucu almak fobi oldu o an çok kötü oluyorm kaç defa hastanenın labaratuarına haber bıraktm sonuc negatıfse aramayın pozıfse arayın dıye sonucumu ahı ogrenmedgm aylar oldu artık kanka olduk tum hastaneyle gıtmeye utanıyorm artık doktorm dahı bıktı elımden tüp bebege yönlendırıyor o yuzden gıdıp kan vermek ıstemıyorm bırde progestın alıyorm oda gecıktırebılır o yuzden adetım gecsede 4 gun falan beklıcem

Kızlar malesef benimde tutmadı dün 1 damla kahve rengi leke gelmişti ama bu sabah devamı gelmiş :KK43: inşallah sizler hamilesinizdir.

cnm bu iğne hamilelere yapılır bildiğim kadarıyla yada düşük tehliksinde olanlara sana neden yapıldı hamilemisin kız yoksa

Kızlar malesef benimde tutmadı dün 1 damla kahve rengi leke gelmişti ama bu sabah devamı gelmiş :KK43: inşallah sizler hamilesinizdir.
CNM BENM üzüntünü aynı paylasıyorm belki inanmazsın ama senın kadar olmasada cok üzülüyorm cunku senle anı gun yaptırmıstk asılama bırbırımıze umut olmustuk ve en önemlısı BENIM ASILAMADAN hıc ümidim yokken benı hep umutlandıran sen olmustun simdi umudum gıttıyse ben nasıl umutlanayım tek basıma nasıl bekleyeyım çok üzgünüm hemde cok

Kızlar hepinize teşekkür ediyorum... Evet Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki kızım var... O olmasa ben şuan nasıl olurdum bilemiyorum...
Evet tedavimden kalan 6 Ad. dondurulmuşum var... Henüz doktorumla görüşmedim... Daha acım çok taze... Öğleden sonra arayacağım... Yarın sabah test günümdü bakalım ne diyecekler...
saricicek saricicek umutsuz olma, bende sonuç hüsran diye sende de böyle olacak değil... Bu yolda umutsuz yürünmüyor bunu asla unutma...
canım çok geçmiş olsun...bende çok umutluydum senden ama demekki hakkında hayırlısı bu imiş! güzel günlerin bir an evvel gelmesi dileği ile...

Merhabalar herkese.Ben de aşılama ile hamile kalmış biri olarak ara ara topiğinize göz atıyorum müjdeli haberler görebilme umuduyla...Vazgeçmeyin,umutsuzluğa kapılmayın kızlar.1. olmazsa,2. aşılama olur o da olmaza 3. o da olmazsa tüp bebekle gelir bebeğiniz kim bilir..Dualarım sizinle .Rabbim hepinizi hayırlı evlatlar sahibi eylesin...

canım çok geçmiş olsun...bende çok umutluydum senden ama demekki hakkında hayırlısı bu imiş! güzel günlerin bir an evvel gelmesi dileği ile...

Teşekkür ederim canım ne yapalım her zaman hayırlısını istedim Rabbimden demek ki benim için böylesi daha hayırlıymış... Allahıma bugünüm için şükürler olsun...

cnm
OFFF KIZLAR BUGÜN MORELİM ÇOK BOZUK AŞILAMANIN 8.GÜNÜ BÜTÜN BELİRTİLERİM YAVAŞ YAVAŞ GİDİYO KASIKLARIMDA ARTIK ESKİSİ KADAR AĞRIMIYO ARADA Bİ BIÇAK SAPLANMASI GİBİ BİŞEY OLUYO GÜNDE 3-4 DEFA ODA PSİKOLOJİKTİR MUHTEMELEN,GÖĞÜSLERİM DESEN HİÇMİ DEĞİŞİKLİK OLMAZ HİÇMİ ACIMAZ YANİ OKADAR ÇATLATMA İĞNESİ OLDUK ODA HAMİLELİK HORMONU SONUÇTA BARİ OZAMAN BİRAZ ACISAYDI YOK ARKADAŞ YOK,BENİM DAHA 8.GÜNDEN UMUTLARIM TÜKENDİ ANLIYCAĞINIZ
ŞİMDİDEN KAYINVALİDEM VE KAYINPEDERİME TUTMADIĞINI NASIL SÖYLERİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM
ÇOK UMUTLANMIŞLARDI ÇÜNKÜ
cnm ille agrı olucak belırtı olucak dıye bır kaıde yok şuan hamıle olsanda zaten belırtı olmaz belırtıler adet gunun gectıktn sonra baslyo ınan psikolojik bunlar hep kayınpederinlere gelince keske hiç duyurmasaydınız biz kimseye söylemedik tutmaz die ben hamileyken sevıncten duyurmustm düşük yapınca yıkıldılar o oldu bısı söylemem

niye gebelik olduğundanmı şüpheleniyo ki acaba doktor cnm

cnm bu iğne hamilelere yapılır bildiğim kadarıyla yada düşük tehliksinde olanlara sana neden yapıldı hamilemisin kız yoksa

Ben de hamileliğin ilk haftalarında yapıldığını biliyorum. Doktorun sanırım her ihtimale karşı bir önlem olarak uygulamış

yumurta takibi yapmıştık ya bu ay. hani gebelik oluşursa riske atmayalım diye yapıtı. yarın kanda baktır dedi çıkmazsa iğneye de gerek yok dedi. ama ben hiç umutlu değilim ki. şimdi bi ton para verip baktıramıycam da. ay sonu zaten. ufff

Back