- 7 Şubat 2014
- 1.708
- 1.024
- 78
- 43
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #3.341
CNM sağlık ocaklarında ücretsiz sabah saat 10 a kadar yaptırabılırsen aynı gun sonuc alırsn 10dan sonra almıyolar dıye bılıyorm inşallh tutmustur cnm oktorun bişi biliyoki iğne vurdu ben okdar zamandır yumurta takıbı yaptırım hıc ıgne vurulmadı bı düşük tehlikemde vuruldu oda kurtarmadıyumurta takibi yapmıştık ya bu ay. hani gebelik oluşursa riske atmayalım diye yapıtı. yarın kanda baktır dedi çıkmazsa iğneye de gerek yok dedi. ama ben hiç umutlu değilim ki. şimdi bi ton para verip baktıramıycam da. ay sonu zaten. ufff
Canımmm sen üzülme demekki böylesi hayırlıymış vakti zamanı gelmemiş, belki tüp bebekle olacak, tamam sabah üzüldüm görünce ağladım ama elden bisey gelmiyo Allahım vermeyince bişey yapamıyoruz, bende çok ümitliydim ama demekki tüp bebek masasına yatmakta varmış kaderimde, yaza kadar olmazsa tüp bebek yaptıracam ümidimi kaybetmeden devam daha yolun çok başındayım ilk aşılamamdı... İnşallah sen hamilesindir canım ümidimizi kaybetmek yokCNM BENM üzüntünü aynı paylasıyorm belki inanmazsın ama senın kadar olmasada cok üzülüyorm cunku senle anı gun yaptırmıstk asılama bırbırımıze umut olmustuk ve en önemlısı BENIM ASILAMADAN hıc ümidim yokken benı hep umutlandıran sen olmustun simdi umudum gıttıyse ben nasıl umutlanayım tek basıma nasıl bekleyeyım çok üzgünüm hemde cok
tüylerim ürperdi okurken inşalah tüp bebge gerek kalmadan allahım kucagını doldurur benm umutlarm senle bırlıkte kayboldu benm zaten ümidim yoktuki bana tek teseli olan sendin şimdi ben kimden alayım o enerjiyiCanımmm sen üzülme demekki böylesi hayırlıymış vakti zamanı gelmemiş, belki tüp bebekle olacak, tamam sabah üzüldüm görünce ağladım ama elden bisey gelmiyo Allahım vermeyince bişey yapamıyoruz, bende çok ümitliydim ama demekki tüp bebek masasına yatmakta varmış kaderimde, yaza kadar olmazsa tüp bebek yaptıracam ümidimi kaybetmeden devam daha yolun çok başındayım ilk aşılamamdı... İnşallah sen hamilesindir canım ümidimizi kaybetmek yok
aşılamadan sonra 14.gün yaptırmalısın cnm hayırlı olsn ilk aşılamanmıydıkızlar bende bugün aşılama yaptırdın kaçgün sonra test yaptırmalıyım bat 14 ocak
İnşallah tüp bebege gerek kalmaz ama sanmıyorum, sen ümidini kaybetme Allah ol derse olur, kaderimize yazılanı cekiyoruz tatlım Allahım daha büyük acı vermesintüylerim ürperdi okurken inşalah tüp bebge gerek kalmadan allahım kucagını doldurur benm umutlarm senle bırlıkte kayboldu benm zaten ümidim yoktuki bana tek teseli olan sendin şimdi ben kimden alayım o enerjiyi
AMİN CNM Buna şükür rabbimin verdikleri vereceklerine işarettir çok şükür bin şükür her halimize sene sakın üzülme olurmu 1 gün rötarlıda olsa arkandan geliyormİnşallah tüp bebege gerek kalmaz ama sanmıyorum, sen ümidini kaybetme Allah ol derse olur, kaderimize yazılanı cekiyoruz tatlım Allahım daha büyük acı vermesin
Öyle tabiki canım hayırlısı,sende olursan üzülme sakın belki tüp bebekle ikiz üçüzlerimiz olurAMİN CNM Buna şükür rabbimin verdikleri vereceklerine işarettir çok şükür bin şükür her halimize sene sakın üzülme olurmu 1 gün rötarlıda olsa arkandan geliyorm
2 gün daha sabret.herkes adet olmayayım diye bakar sen biran önce olsun diye.rahat ol Allahın taktiri belki bebek vardır umutsuzluğa kapılma hemen...kızlar proluton iğnesi yaptı doktor. eğer gebelik varsa rahim kuvvetlensin diye yapıyoruz dedi ama bu iğne benim bütün ağrılarımı sızılarımı arttırdı. adeti geciktirdiği için adetimi de bekleyemiyorum ne yapıcam ben yaa
2 gün daha sabret.herkes adet olmayayım diye bakar sen biran önce olsun diye.rahat ol Allahın taktiri belki bebek vardır umutsuzluğa kapılma hemen...
kanı aile hekimine ver para ödemezsinyumurta takibi yapmıştık ya bu ay. hani gebelik oluşursa riske atmayalım diye yapıtı. yarın kanda baktır dedi çıkmazsa iğneye de gerek yok dedi. ama ben hiç umutlu değilim ki. şimdi bi ton para verip baktıramıycam da. ay sonu zaten. ufff
CNM sağlık ocaklarında ücretsiz sabah saat 10 a kadar yaptırabılırsen aynı gun sonuc alırsn 10dan sonra almıyolar dıye bılıyorm inşallh tutmustur cnm oktorun bişi biliyoki iğne vurdu ben okdar zamandır yumurta takıbı yaptırım hıc ıgne vurulmadı bı düşük tehlikemde vuruldu oda kurtarmadı
kanı aile hekimine ver para ödemezsin
bizde söylemiycektik ama benim tam aşılama olucağıum gün görümcemin fıtığı patladı ve acil ameliyata aldılar ve biz çok yakın oturuyoruz görümcem kaynanam falan,haliyle gidemedik o gün ameliyatta yanına aşılama olduğunu söylemeseydik darılırlardı bizecnm
cnm ille agrı olucak belırtı olucak dıye bır kaıde yok şuan hamıle olsanda zaten belırtı olmaz belırtıler adet gunun gectıktn sonra baslyo ınan psikolojik bunlar hep kayınpederinlere gelince keske hiç duyurmasaydınız biz kimseye söylemedik tutmaz die ben hamileyken sevıncten duyurmustm düşük yapınca yıkıldılar o oldu bısı söylemem
cnm devlet hastanesi acile git kasıklarım ağrıyo hamile olma ihitmailim var ilaçta içemiyoım de hemen yaparlar,ufacık beyaz yalandan hiç bişey olmazyumurta takibi yapmıştık ya bu ay. hani gebelik oluşursa riske atmayalım diye yapıtı. yarın kanda baktır dedi çıkmazsa iğneye de gerek yok dedi. ama ben hiç umutlu değilim ki. şimdi bi ton para verip baktıramıycam da. ay sonu zaten. ufff
cnm hastalandınmı?????Canımmm sen üzülme demekki böylesi hayırlıymış vakti zamanı gelmemiş, belki tüp bebekle olacak, tamam sabah üzüldüm görünce ağladım ama elden bisey gelmiyo Allahım vermeyince bişey yapamıyoruz, bende çok ümitliydim ama demekki tüp bebek masasına yatmakta varmış kaderimde, yaza kadar olmazsa tüp bebek yaptıracam ümidimi kaybetmeden devam daha yolun çok başındayım ilk aşılamamdı... İnşallah sen hamilesindir canım ümidimizi kaybetmek yok
cnm devlet hastanesi acile git kasıklarım ağrıyo hamile olma ihitmailim var ilaçta içemiyoım de hemen yaparlar,ufacık beyaz yalandan hiç bişey olmaz
kız belli mi olur bir bakmışsın ki; sürpriiiizztamam işe gelmeden oraya gideyim o zaman. vermesem doktor kızacak niye vermedin diye
kız belli mi olur bir bakmışsın ki; sürpriiiizz
cnm aşılama günü dahil genelde 14, gün yaptırıyo doktorlar seninki bişey demedimi?kızlar bende bugün aşılama yaptırdın kaçgün sonra test yaptırmalıyım bat 14 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?