Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
CNM sağlık ocaklarında ücretsiz sabah saat 10 a kadar yaptırabılırsen aynı gun sonuc alırsn 10dan sonra almıyolar dıye bılıyorm inşallh tutmustur cnm oktorun bişi biliyoki iğne vurdu ben okdar zamandır yumurta takıbı yaptırım hıc ıgne vurulmadı bı düşük tehlikemde vuruldu oda kurtarmadı

Canımmm sen üzülme demekki böylesi hayırlıymış vakti zamanı gelmemiş, belki tüp bebekle olacak, tamam sabah üzüldüm görünce ağladım ama elden bisey gelmiyo Allahım vermeyince bişey yapamıyoruz, bende çok ümitliydim ama demekki tüp bebek masasına yatmakta varmış kaderimde, yaza kadar olmazsa tüp bebek yaptıracam ümidimi kaybetmeden devam daha yolun çok başındayım ilk aşılamamdı... İnşallah sen hamilesindir canım ümidimizi kaybetmek yok

tüylerim ürperdi okurken inşalah tüp bebge gerek kalmadan allahım kucagını doldurur benm umutlarm senle bırlıkte kayboldu benm zaten ümidim yoktuki bana tek teseli olan sendin şimdi ben kimden alayım o enerjiyi

tüylerim ürperdi okurken inşalah tüp bebge gerek kalmadan allahım kucagını doldurur benm umutlarm senle bırlıkte kayboldu benm zaten ümidim yoktuki bana tek teseli olan sendin şimdi ben kimden alayım o enerjiyi
İnşallah tüp bebege gerek kalmaz ama sanmıyorum, sen ümidini kaybetme Allah ol derse olur, kaderimize yazılanı cekiyoruz tatlım Allahım daha büyük acı vermesin

İnşallah tüp bebege gerek kalmaz ama sanmıyorum, sen ümidini kaybetme Allah ol derse olur, kaderimize yazılanı cekiyoruz tatlım Allahım daha büyük acı vermesin
AMİN CNM Buna şükür rabbimin verdikleri vereceklerine işarettir çok şükür bin şükür her halimize sene sakın üzülme olurmu 1 gün rötarlıda olsa arkandan geliyorm

AMİN CNM Buna şükür rabbimin verdikleri vereceklerine işarettir çok şükür bin şükür her halimize sene sakın üzülme olurmu 1 gün rötarlıda olsa arkandan geliyorm
Öyle tabiki canım hayırlısı,sende olursan üzülme sakın belki tüp bebekle ikiz üçüzlerimiz olur

2 gün daha sabret.herkes adet olmayayım diye bakar sen biran önce olsun diye.rahat ol Allahın taktiri belki bebek vardır umutsuzluğa kapılma hemen...

2 gün daha sabret.herkes adet olmayayım diye bakar sen biran önce olsun diye.rahat ol Allahın taktiri belki bebek vardır umutsuzluğa kapılma hemen...

reyhan kendimi biliyorum bu ay da ondan : ) bi de çatlatma iğnesini de yanlış gün yaptırmıştım ya. ondan umutlu değilim.
bir an evvel gelsin de işlemlere başlıyım ege de diyorum

kanı aile hekimine ver para ödemezsin

kanı aile hekimine ver para ödemezsin

tamam işe gelmeden oraya gideyim o zaman. vermesem doktor kızacak niye vermedin diye

bizde söylemiycektik ama benim tam aşılama olucağıum gün görümcemin fıtığı patladı ve acil ameliyata aldılar ve biz çok yakın oturuyoruz görümcem kaynanam falan,haliyle gidemedik o gün ameliyatta yanına aşılama olduğunu söylemeseydik darılırlardı bize

cnm devlet hastanesi acile git kasıklarım ağrıyo hamile olma ihitmailim var ilaçta içemiyoım de hemen yaparlar,ufacık beyaz yalandan hiç bişey olmaz

cnm hastalandınmı?????

Merhaba kızlar
öncelkle inşallah hepimiz bir an önce kavusuruz meleklerimize..
ben 3 yıllık evliyim, 1.5 yıldır istiyoruz ilk 6 ay ilaç kullanmadım(yumurta takibi yaptırmadım)ama son 1 yıldır doktor kontrolünde deniyoruz yine olmadı.. 5 aydır serophene + çatlatma iğnesi kullanıyordum yine olmayınca hsg çekelim dedi doktorum bir tüpüm kapalı çıktı ancak doktorum hsg nin tedavi edici yönünün olduğunu buyüzden 1-2 ay bekleyelim kendi kendine dedi, onun üstünden de 2 ay geçti yine kavusamadık ( bu ay aşılamaya geçtik cumartesi günü(27.12) doktora gittim menogon iğne verdi 8 gün günde 1 kez bunu kullanıcam, 9. gün doktora gidicem.. bundan sonraki süreç nasıl yardımcı olurmusunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…