• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Kızlar opu işlemine gıttıgınde konuşmak doğru mu drla 2 embrıyo ıcın. Çunku transfer ıcın cagırma olayını telefonla yapacaklar. Bı de benım drumla ben cok kez yalnız kalırken tup tedavısıne baslayalı odada ılla bı hemsıre bulunduruyor. Sanırım ıkı embrıyoyu telaffuz etmek ıcın ozel konusabılır muyız dıye musade ıstıcek esım, o ben konusurum dedı. Dr belkı hemsırenın yanında kabul edemez ama yalnız olunca belkı oyle uygun gordugune daır gorusur ekıple transfer oncesı. Bunu konusmak ıcın opu uygun gun mu? Sızler ne zaman konustunuz?

canım benim dondurulmuştu ama dondurulmuşlar için kontrole gittiğimde sormuştum doktoruma normalde yasal olarak bir embriyo hakkımız olduğunu belirtmişti.Kaç embriyo transfer edilecek diye sorduğumda ise bunu transfer günü belli olacağını belirtimşti.Transfer günü odadayken doktorum gelmişti ve konu hakkında bilgi verip karara varmıştık.

KIZLAR BELKİ DEFALARca yazdım yine yazayım ben geçen sene 29 aralık 2013 çatlatma iğnesi vurp 31. 01. 02 de ilişkiyle hamile kalmıştım 12.gün merak edip dayanamayıp kan testi yaptırmış ve sonucum 0.49 olunca moralim bozulmustu hatta doktorm 1 haftaya kadar adet olursn demıstı aradan 1 hafta gecınce hala adet olamayınca doktorm söktürücü iğne yazdı ve tekrar kan tsti istedi tam hatırlamıyorm ama sonucum 1200 civarındaydı hamile oldugumu öğrendikten 1 hafta sonra dgum gunumde adet olmustum kan testleri dahi bana cok guvenılır gelmıy yanı HANİ KAN TESTİ YAPTIR kes sonuc alırsn dıyolarya kan testının negatıfıne dahı ben guvenmıyorm

canım benim dondurulmuştu ama dondurulmuşlar için kontrole gittiğimde sormuştum doktoruma normalde yasal olarak bir embriyo hakkımız olduğunu belirtmişti.Kaç embriyo transfer edilecek diye sorduğumda ise bunu transfer günü belli olacağını belirtimşti.Transfer günü odadayken doktorum gelmişti ve konu hakkında bilgi verip karara varmıştık.

Normalde bır demıs ama transfer gunu bellı olacak demıs cok da uzak degıller belkı de ıkıncı embrıyo olayına? Senın tek transfer olmustu hatırlıyorum.

yok cnm yapamicem sanırım cok korkuyorm negatifi görmekten o an ben tahmn edemicegnz kadar kötü oluyorm bikaç defa sonucu almak için arkdaslarm aradı o dereceyim yani:) beklicem adet olmamı zaten olurum gibi progeston kullanırken zaten adet olamayabılırım beklıyorm ınsallah bebegım benmledır sabah sabah yıne dualrımı okudum allahımdan istedim inşallah dua kapısının açık oldugu bşr ana denk gelirim dualarımı kabul eder
Arkadaşım direkt kanda baktır,idrarda baktırıp canını sıkma varsa idrarda çıkmayabilir

Normalde bır demıs ama transfer gunu bellı olacak demıs cok da uzak degıller belkı de ıkıncı embrıyo olayına? Senın tek transfer olmustu hatırlıyorum.
Evet canım yani çoğu özel yer iki embriyo transfer ediyor.Benim doktorumda iki tane embriyo transferi demişti ancak eşim bir tane olsun dedi.Bende arada kaldım o sebeple doktorla ortak olarak tek embriyo transferine karar verdik.

Evettttt kızlar birçoğunuz biliyorsunuz yarın test günümdü ama maalesef bu sabah adet oldum...
Beni negatif olarak yazabilirsiniz :KK43:
Cok uzuldum ben hep tupe olumlu bakiyodum ama simdi umudum azaldi. Belki de benimkide tutmicak ouff ouffff. Allah kizini sana bagislasin amanda bizlere gore yine sanslisin teselli etmek icin demiyorum ama cok şükür ki bi evladin var.

Evet canım yani çoğu özel yer iki embriyo transfer ediyor.Benim doktorumda iki tane embriyo transferi demişti ancak eşim bir tane olsun dedi.Bende arada kaldım o sebeple doktorla ortak olarak tek embriyo transferine karar verdik.

Hayırlısı canım bakalım bızımkı ne dıcek ınsallah yanasır ıkı embrıyoya.

Merhaba hanımlar ben de bu başlığı görünce yazmak istedim çok önceden üyeydim ama girip takılmıyordum.
Ben de 2014 mart ayında klomen tedavisi görüp nisan ayında hamile kaldım çatlatılmadan ve 5 aylık hamileyken bebeğimin gelişmediğini öğrendim kalbi durdu ve kaybettim normal doğumla Ağustos 14 te alındı. Şimdi 3ay sonra tekrardan başladık klomenle ama işe yaramayınca bu gün Aşılama için iğnelere başlayacağım çok yeni ve tecrübesizim Allahım inşallah hepimizin yüzünü güldürür bebeğimizi kucağımıza alırız. bende Pcoyum yumurtam çok zor büyüyor kilo veremiyorum çok uğraşıyorum kilo ve beraberinde pco olmak baya bir zorluyor hamile kalmamı. Hakkımızda hayırlısı olsun :(

Arkadaşlar ,merak edenler için;
taze embriyo transferinde kanunen 35 yaş altına 1 embriyo kullanılıyor,ancak dondurulmuş embriyo transferi için kanunda belirtilen bir sayı olmadığından kanundaki boşluktan faydalanıp 35 yaş altına birden fazla embriyo transfer edebiliyormuş
.

Arkadaşlar ,merak edenler için;
taze embriyo transferinde kanunen 35 yaş altına 1 embriyo kullanılıyor,ancak dondurulmuş embriyo transferi için kanunda belirtilen bir sayı olmadığından kanundaki boşluktan faydalanıp 35 yaş altına birden fazla embriyo transfer edebiliyormuş
.

Hımmm ben taze oldugu için kanuna takılabılırım bu durumda :( ınşallah kabul eder :(

İDRAR TAHİL
Arkadaşım direkt kanda baktır,idrarda baktırıp canını sıkma varsa idrarda çıkmayabilir
idra tahlilide yaptırmadım çünkü adet olucagm hisse beynime komut verd hissediyorm gerek yok boş yere yapmaya ben ne zaman adet olucagmı hissetsem oluyorm malesef benm eli kulagında malesef en geç yarın yüzde 99 olurum

OFFF KIZLAR BUGÜN MORELİM ÇOK BOZUK AŞILAMANIN 8.GÜNÜ BÜTÜN BELİRTİLERİM YAVAŞ YAVAŞ GİDİYO KASIKLARIMDA ARTIK ESKİSİ KADAR AĞRIMIYO ARADA Bİ BIÇAK SAPLANMASI GİBİ BİŞEY OLUYO GÜNDE 3-4 DEFA ODA PSİKOLOJİKTİR MUHTEMELEN,GÖĞÜSLERİM DESEN HİÇMİ DEĞİŞİKLİK OLMAZ HİÇMİ ACIMAZ YANİ OKADAR ÇATLATMA İĞNESİ OLDUK ODA HAMİLELİK HORMONU SONUÇTA BARİ OZAMAN BİRAZ ACISAYDI YOK ARKADAŞ YOK,BENİM DAHA 8.GÜNDEN UMUTLARIM TÜKENDİ ANLIYCAĞINIZ
ŞİMDİDEN KAYINVALİDEM VE KAYINPEDERİME TUTMADIĞINI NASIL SÖYLERİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM
ÇOK UMUTLANMIŞLARDI ÇÜNKÜ

İDRAR TAHİL

idra tahlilide yaptırmadım çünkü adet olucagm hisse beynime komut verd hissediyorm gerek yok boş yere yapmaya ben ne zaman adet olucagmı hissetsem oluyorm malesef benm eli kulagında malesef en geç yarın yüzde 99 olurum

cnm senin test günün 31 aralıkmıydı?

benim cumartesi çatlatma iğnesi oldu, pazartesi aşılama yapıldı. 1 hafta geçti bugün yine pazartesi.. İdrar testi doğru sonuç verir mi sizce? iğnelerin etkisiyle sanırım birçok belirti vardı ama hepsi kayboldu artık

OFFF KIZLAR BUGÜN MORELİM ÇOK BOZUK AŞILAMANIN 8.GÜNÜ BÜTÜN BELİRTİLERİM YAVAŞ YAVAŞ GİDİYO KASIKLARIMDA ARTIK ESKİSİ KADAR AĞRIMIYO ARADA Bİ BIÇAK SAPLANMASI GİBİ BİŞEY OLUYO GÜNDE 3-4 DEFA ODA PSİKOLOJİKTİR MUHTEMELEN,GÖĞÜSLERİM DESEN HİÇMİ DEĞİŞİKLİK OLMAZ HİÇMİ ACIMAZ YANİ OKADAR ÇATLATMA İĞNESİ OLDUK ODA HAMİLELİK HORMONU SONUÇTA BARİ OZAMAN BİRAZ ACISAYDI YOK ARKADAŞ YOK,BENİM DAHA 8.GÜNDEN UMUTLARIM TÜKENDİ ANLIYCAĞINIZ
ŞİMDİDEN KAYINVALİDEM VE KAYINPEDERİME TUTMADIĞINI NASIL SÖYLERİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM
ÇOK UMUTLANMIŞLARDI ÇÜNKÜ
benim ilaçların etkisiyle bir çok belirtim vardı. ama şimdi hepsi kayboldu. sadece vücudumun farklı bir koku salgıladığını hissediyorum. Aşılamamın 8. günü (22 aralıkta yapıldı.) sonucu kesin görmeden umudunu yitirme bence..

Back