- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #3.261
Inşallah canım iyi haberler verirsin Yarinkızlar 13.günümdeyim. yarın test günüm kısmet olursa. bu sabah idrar testi yapmadım dün yapmıştım negatifti. ara ara giren adet sancıları hala devam ediyo 8.günümden beri. çok şükür daha olmadım. kasık ağrım yok sadece adet sancısı oluyo bende. bide göğüslerime bastırınca acıyo ve yeşil damarlar var. 11-12. günlerinde olan arkadaşlar sizin göğüslerinizde de yeşil damarlar var mı ? Allah sonumuzu hayır etsin inşallah. pozitif sonuçları görmeyi nasip etsin rabbim
Canim benim cok tsk ederim detayli aydinlatman icin, bu igne olan antibiyotik transfedeb sonra degildir insallah. Transferden sonra ee gelebilecek igneci yok cunkuhadi hayırlısı kaç folikül var,büyüklükleri nasıl?
ilaçları toplamaişlemi akşamı başlıyorsun,transferden sonra da devam ediyorsun.sana detaylı anlatırlar.
estrofem,coraspin,prednol'ü kullanıyorum.
estrofem:östrajen hormonu,rahmi gebeliğe hazırlıyor
coraspin:aspirin,pıhtılaşmayı engellemek için
prednol:4 gün kullandım,kortizon içeriyor ,kullanım amacını bilmiyorum,kortizon olduğundan kullanırken 0'a yakın tuz(hatta tuzsuz) ve çok az şeker kullanmaya dikkat et
cronon progesteron hormonu,ben progestan kapsüllerini vajinal kullanıyorum
largopen:antibiyotik
novosef:bu da bir tür antibiyotik
ben ilaçları kullanacağım saati kutusunun üzerine yazarım,günde 2 kere olanlar sabah akşam,3 kere olanlar sabah öğle akşam diye geçer ama 2 kere olan 12 saatte bir 3 kere olan 8 saatte bir demektir,telefonu da içeceğim zamana alarm olarak ayarladım yoksa kafam iyice karışıyor
InşallahTopikte simdilik 12kisi pozitif görmüş.yakında 13 olacak benimki yle
Kız valla çevredeki herkes çok umutsuz kotumsersin diyor,bende artik hamileymisim gibi davranayim dedim.ama boyle iyi oluyormuş.Inşallah
Bismillahirrahmanirrahim hayırlı olsunYeni topik hayırlı uğurlu olsun canım. Aralık ayı kalabalık ayı. Biz de bu ay ailemizi kalabalık yapalım :)
İnşallah amin hayirlisiInşallah
bak bak bak hemen sat yazmış dur kız ne diodum ben gelmedik adetten ümit kesilmez :)
kanama basladı hadı bana gecmıs olsun bekleyenler ınsallah pozıtıf sonuc alırsınız
Günaydın arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı klomen kullanmıştım 2 tane biri 18 biri 19 mm yumurtam oluşmuş yrn akşam ovitrelle vurulcam salı günü sabahta hayırlısıyla aşılama yapılıcak çok heyecanlıyımm :)
Kizlar bir cenaze sebebiyle geldigim kayseride mevlana hazretlerinin ilk hocasi seyyid burhanettin turbesini ziyaret ettim ve sizler icinde ozel dua ettim. Rabbim sevgili kullari hurmetine dualarimizi kabul etsin.
Arkadaşlar ilk ilaçlar nekadar tutuyor doktorumuzun anlaşması varmış 615 tl dediler sigorta ödemiyor sanırım
Menegon dubb
Cetrotite
Ourtrelle
Sanırım bunlar Fax çekilmiş doğru dürüst okuyamadım
Ben ben bennnniçtim şu an hemileyim ve hala bırakamadım... (
Kizlar bende tüp bebekle hamile kalanlardanim rabbim herkeze yasatsin bu duyguyu 5. Senemde sonunda bu duyguyu tatmayi basardim dün transferimin 9. Gunu blast embriyodu yanliz hamile olduğumu ögrendim hep adet olcakmisim gibi agrilar yasadim basindan beri son zamanlar ağrilarim hafifledi pek takılmayin ağri olayina Alahim dualarinizi kabul etsin sizde güzel sonuçlar alin inşallah
Inşallah güzel haberlerini alırız canım. Sivilceler için üzülme prednolle geçer sisligin de iner
hadi hayırlısı kaç folikül var,büyüklükleri nasıl?
ilaçları toplamaişlemi akşamı başlıyorsun,transferden sonra da devam ediyorsun.sana detaylı anlatırlar.
estrofem,coraspin,prednol'ü kullanıyorum.
estrofem:östrajen hormonu,rahmi gebeliğe hazırlıyor
coraspin:aspirin,pıhtılaşmayı engellemek için
prednol:4 gün kullandım,kortizon içeriyor ,kullanım amacını bilmiyorum,kortizon olduğundan kullanırken 0'a yakın tuz(hatta tuzsuz) ve çok az şeker kullanmaya dikkat et
cronon progesteron hormonu,ben progestan kapsüllerini vajinal kullanıyorum
largopen:antibiyotik
novosef:bu da bir tür antibiyotik
ben ilaçları kullanacağım saati kutusunun üzerine yazarım,günde 2 kere olanlar sabah akşam,3 kere olanlar sabah öğle akşam diye geçer ama 2 kere olan 12 saatte bir 3 kere olan 8 saatte bir demektir,telefonu da içeceğim zamana alarm olarak ayarladım yoksa kafam iyice karışıyor
Bugün itibariyle kanamam çoğaldı canım.
Yani adet oldum..
Nasip değilmiş.. Ama umudu kaybetmek yok..
Tekrardan hemen başlıycam..
Bu arada Adana da aşılama yaptırmak istiyorum. .
Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim. .
canım prednol iltihap kurutuyor, ödem varsa attırıyor bir de alerjik reaksiyonlarda kullanılıyor..Pre
Prednol ne ıse yarıyor canım? Transferden sonra mı opudan sonra mı kullanılıyor?
Canım öncelikle sakin ol.. Doktordan bilgi almadan aşılama da olma bence.. Bilgi verilmezse şikayet et bişeyler yap..arkadaşlar acil bi durumum var lütfen yardımcı olurmusunuz .yarın sabah 9 da aşılamam yapılacak ama hala adet kanamam devam ediyor.dün gece 12 de çatlatma iğnemi vuruldum ...belki kesilir dedim o bile kesmedi yoğun olmasa bi pet kirlenecek kadar devam ediyor. yaaa nolucak böyle doktor nasıl aşılama yapıcak bu şekilde bana neden okadar ilaç kuıllandırttı ozaman madem yapılmıycaksa.kafam allak bullak oldu.devlet hastanesine gidiorum ne doktora ne hastaneye ulaşabiliyoruz.bana lütfen bi akıl verin
Pes etmicez elbette.. Bir kere çıktık bu yola..persa33 canım moralini bozma dicem ama maşallah toparlamışsın kendini hemen :) Sana da bu yakışır canım. Pes etmek umutsuzluğa düşmek yok.
Benim de günüm 30 aralık. Hormon testi ve rahim filmi için adet olmayı bekliyorum. Doktor alttan baktı. Birkaç güne adet olacaksın dedi. Nasıl anladıysa. Gerçi idrar testinde de negatif çıktı. Beklemedeyim.
canım prednol iltihap kurutuyor, ödem varsa attırıyor bir de alerjik reaksiyonlarda kullanılıyor..
Canım öncelikle sakin ol.. Doktordan bilgi almadan aşılama da olma bence.. Bilgi verilmezse şikayet et bişeyler yap..
Pes etmicez elbette.. Bir kere çıktık bu yola..
Yarın doktora gidecem yeni ay yeni umut diyorum.. Umarım kist falan kalmamıştır..
Çok ümitli değilim artık ne çıkarsa bahtıma..
Aşılamayı yaptıracam tekrar, tutmayacağını bilerek:) Amacım 3 aşılama sonrası tüp bebeği devlet karşılasın diye alınan raporu almak. Yoksa inan ipin ucunu bırakırdım.
Canm ayın kaçında aşılama olmuştun senle aynı zamanlardayız diye Hatırlıyorum ben adanalıuım Adana'da yaptırdm ama ilçesindeyim ben tüp bebege gecmek istiyorum Turan Çetin'e gidicem çok araştırdım bu arada bendede adet Sancısı başladı genellikle karnıma agrı giderdi aynı agrı geldi maalesef bugun yarn bekliyorm maalesefBugün itibariyle kanamam çoğaldı canım.
Yani adet oldum..
Nasip değilmiş.. Ama umudu kaybetmek yok..
Tekrardan hemen başlıycam..
Bu arada Adana da aşılama yaptırmak istiyorum. .
Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim. .
canım hiç bilmiyorum.. tüp bebek tedavisi ile ilgili hiç bir bilgim yok.. prednolu de hastanede staj yaptıgımda amelıyathanede cok kullanıyorduk ondan bılıyorumAyyy canım cok sevındım bunu duyduguma, cok ama cok tsk ederım. Transferden sonra opudan sonra mı kullanılıyor?
hersey kısmet napalım kuzum.. gonul ısterkı hemen olsun ama Allahın takdırı.. Ben de tup bebege kadar yol alırsam adanayı dusunuyorum.. mersındeyım acaba zor mu olur gıt gel falan.. ınsallah gerek kalmaz hıcbırımız ıcınYarın 13.gün n adet olmadan önceki karın ağrısı bi ara geldi gitti. Daha önce defalarca hamile kalabildiğim için az cok kendimden biliyorm bu adet Sancısı maalesef benmkide eli kulağında yarın gelmezse dier güne gelir yeni yıla ilk deda eşimsiz giricem hemde adet olmuş çökmüş giricem
doktor gebelik olabilir diye test gününe kadar olacaksın iğneni dedi ama adet geciktiriyomuş ona canım sıkıldı.
bende adanadayım cnm bence zor olmaz bende ilçesindeyim adanayla aramız 70km yani hemen hemen mersinle aynı bende adanada turan çetin tüp bebek merkezini araştırdm akrabalarımdan tavsiye eden oldu çok başarılı olduklarını dalında 1 numara olduklarını söylediler birde ankada varmış adanada onlarla görüşmdim ama görüşüp bilgi alırımhersey kısmet napalım kuzum.. gonul ısterkı hemen olsun ama Allahın takdırı.. Ben de tup bebege kadar yol alırsam adanayı dusunuyorum.. mersındeyım acaba zor mu olur gıt gel falan.. ınsallah gerek kalmaz hıcbırımız ıcın
şimdiden hayrlı olsn cnm yeni yıl hepimize bol hamilelik haberlei getirsin benmde bugun aşılamada 13.günüm dün karın agrısı basladı sadece adette olan adet belirtisi değildibu resmen adet öncesi agrıydı ama daha gelen giden olmadı inşallah gelmezlerde hiçGunaydın guzel anne adaylarıbugun haftaya guzel haberlerle baslayalım ınsallah. Ben dun gece catlatma ıgnemı vurdum, yarın opu var. Esım keyfımı kaçırdı zaten hassas donemdeyım yok embrıyolar karısır mı yok senı uyutucaklat bu sana zarar verır mı. Aman dedım sus benım dsuncelerım bana yetıo zaten bı de aklıma kurt dusurme. Ama dusmedı de sayılmaz hanı anestezı degıl de karışma konusunda
Günaydın canım aklına oyle şeyler getirme Karışma tabikide olmaz rahat olGunaydın guzel anne adaylarıbugun haftaya guzel haberlerle baslayalım ınsallah. Ben dun gece catlatma ıgnemı vurdum, yarın opu var. Esım keyfımı kaçırdı zaten hassas donemdeyım yok embrıyolar karısır mı yok senı uyutucaklat bu sana zarar verır mı. Aman dedım sus benım dsuncelerım bana yetıo zaten bı de aklıma kurt dusurme. Ama dusmedı de sayılmaz hanı anestezı degıl de karışma konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?