Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Inşallah canım iyi haberler verirsin Yarin

Canim benim cok tsk ederim detayli aydinlatman icin, bu igne olan antibiyotik transfedeb sonra degildir insallah. Transferden sonra ee gelebilecek igneci yok cunku

İyi akşamlar kızlar. benim cuma günü yumurtalıklarım toplandı. 18 taneden 16 tanesi olgundu. dün arayıp 15 tane kaldığıı sölediler, bugünde arayıp 13 tane dediler. Normal mi bu rakam? Ancak birde bugün altıma doğru iğne batması gibi sancılar giriyo. bu durumu yaşıyanlar oldumu?.

kanama basladı hadı bana gecmıs olsun bekleyenler ınsallah pozıtıf sonuc alırsınız

Canım gecmıs olsun bılıyorum buyuk hayal kırıklığı ama lutfen uzuntun uzun surmesın bebıs huzurlu ortamda gelırmıs hemen toparlanmak lazım.

Tatlım hayırlısı olsun benım de opu salı olacak bakalım neler olacak.

Kizlar bir cenaze sebebiyle geldigim kayseride mevlana hazretlerinin ilk hocasi seyyid burhanettin turbesini ziyaret ettim ve sizler icinde ozel dua ettim. Rabbim sevgili kullari hurmetine dualarimizi kabul etsin.

Allah sabırlar versın canım duaların kabul olsun ınsallah mubaregın yuzu suyu hurmetıne.

Arkadaşlar ilk ilaçlar nekadar tutuyor doktorumuzun anlaşması varmış 615 tl dediler sigorta ödemiyor sanırım
Menegon dubb
Cetrotite
Ourtrelle
Sanırım bunlar Fax çekilmiş doğru dürüst okuyamadım

Cetrotıde 64 dıye bılıyorum canım dıgerı hakkında malesef bılgım yok bılen arkadaslar yardımcı olurlar.

Ben ben bennnn içtim şu an hemileyim ve hala bırakamadım... (

Yapma be guzelım ya bak burda hepımız bebış ıcın yanıp tutusuyoruz. Sen ona sahıpken lutfen sahıp çıksın ona zarar gelsın ıstemezsın degıl mı.

Hayırlı ve ugurlu olsun canım bebısın. Bu arada blast ve blastokıst cok duyuyorum ne demek bu terımler?

Inşallah güzel haberlerini alırız canım. Sivilceler için üzülme prednolle geçer sisligin de iner

Prednol ne ıse yarıyor tatlım? Sıslıgı ındıren de o mu?

Bıtanem sormussun ama ben yazmayı unutmusum sanırım 12 yumurta var. Doktor sayı soylemedı ama baktıkça hemsıreye yazdırdı bende ıcımden saydım. En buyugu 19 en kucugu 13mm dıye baktı ekranda. Bırazdan catlatma ıgnemı yapıcam kısmetse. Hayırlısı ınsallah.

Gecmıs olsun canım hakkında hayırlısı. Yılmaz yok e mı? Rabb'ımın ıznıyle o bıbesler bu evlere gelıcek ınsallah.

Pre

Prednol ne ıse yarıyor canım? Transferden sonra mı opudan sonra mı kullanılıyor?
canım prednol iltihap kurutuyor, ödem varsa attırıyor bir de alerjik reaksiyonlarda kullanılıyor..

Canım öncelikle sakin ol.. Doktordan bilgi almadan aşılama da olma bence.. Bilgi verilmezse şikayet et bişeyler yap..

Pes etmicez elbette.. Bir kere çıktık bu yola..
Yarın doktora gidecem yeni ay yeni umut diyorum.. Umarım kist falan kalmamıştır..
Çok ümitli değilim artık ne çıkarsa bahtıma..
Aşılamayı yaptıracam tekrar, tutmayacağını bilerek:) Amacım 3 aşılama sonrası tüp bebeği devlet karşılasın diye alınan raporu almak. Yoksa inan ipin ucunu bırakırdım.

Ayyy canım cok sevındım bunu duyduguma, cok ama cok tsk ederım. Transferden sonra opudan sonra mı kullanılıyor?

Canm ayın kaçında aşılama olmuştun senle aynı zamanlardayız diye Hatırlıyorum ben adanalıuım Adana'da yaptırdm ama ilçesindeyim ben tüp bebege gecmek istiyorum Turan Çetin'e gidicem çok araştırdım bu arada bendede adet Sancısı başladı genellikle karnıma agrı giderdi aynı agrı geldi maalesef bugun yarn bekliyorm maalesef

Yarın 13.gün n adet olmadan önceki karın ağrısı bi ara geldi gitti. Daha önce defalarca hamile kalabildiğim için az cok kendimden biliyorm bu adet Sancısı maalesef benmkide eli kulağında yarın gelmezse dier güne gelir yeni yıla ilk deda eşimsiz giricem hemde adet olmuş çökmüş giricem

Ayyy canım cok sevındım bunu duyduguma, cok ama cok tsk ederım. Transferden sonra opudan sonra mı kullanılıyor?
canım hiç bilmiyorum.. tüp bebek tedavisi ile ilgili hiç bir bilgim yok.. prednolu de hastanede staj yaptıgımda amelıyathanede cok kullanıyorduk ondan bılıyorum

hersey kısmet napalım kuzum.. gonul ısterkı hemen olsun ama Allahın takdırı.. Ben de tup bebege kadar yol alırsam adanayı dusunuyorum.. mersındeyım acaba zor mu olur gıt gel falan.. ınsallah gerek kalmaz hıcbırımız ıcın

Gunaydın guzel anne adayları bugun haftaya guzel haberlerle baslayalım ınsallah. Ben dun gece catlatma ıgnemı vurdum, yarın opu var. Esım keyfımı kaçırdı zaten hassas donemdeyım yok embrıyolar karısır mı yok senı uyutucaklat bu sana zarar verır mı. Aman dedım sus benım dsuncelerım bana yetıo zaten bı de aklıma kurt dusurme. Ama dusmedı de sayılmaz hanı anestezı degıl de karışma konusunda

doktor gebelik olabilir diye test gününe kadar olacaksın iğneni dedi ama adet geciktiriyomuş ona canım sıkıldı.

bende adanadayım cnm bence zor olmaz bende ilçesindeyim adanayla aramız 70km yani hemen hemen mersinle aynı bende adanada turan çetin tüp bebek merkezini araştırdm akrabalarımdan tavsiye eden oldu çok başarılı olduklarını dalında 1 numara olduklarını söylediler birde ankada varmış adanada onlarla görüşmdim ama görüşüp bilgi alırım

şimdiden hayrlı olsn cnm yeni yıl hepimize bol hamilelik haberlei getirsin benmde bugun aşılamada 13.günüm dün karın agrısı basladı sadece adette olan adet belirtisi değildibu resmen adet öncesi agrıydı ama daha gelen giden olmadı inşallah gelmezlerde hiç

Günaydın canım aklına oyle şeyler getirme Karışma tabikide olmaz rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…