Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
karamelcim naptın merak ettim yapabildin mi iğneni
evet kendim yaptım iğnemi canım herhangi bi acı ve yanma hissetmedim .çok kolaymışş.... ama hala adet kanamam devam ediyor kafayı yemek üzereyim ben içim bi tuhaf oldu umutlarımı yitirdim bile ben.stajyer doktorlar yaparsa aşılama ve muayeneyi böyle olur işte.... çok canım sıkkın şuan

arkadaşlar acil bi durumum var lütfen yardımcı olurmusunuz .yarın sabah 9 da aşılamam yapılacak ama hala adet kanamam devam ediyor.dün gece 12 de çatlatma iğnemi vuruldum ...belki kesilir dedim o bile kesmedi yoğun olmasa bi pet kirlenecek kadar devam ediyor. yaaa nolucak böyle doktor nasıl aşılama yapıcak bu şekilde bana neden okadar ilaç kuıllandırttı ozaman madem yapılmıycaksa.kafam allak bullak oldu.devlet hastanesine gidiorum ne doktora ne hastaneye ulaşabiliyoruz.bana lütfen bi akıl verin

Takma canım kafana, vardır bi bildikleri.olmadı daha sonra siz esinle denersiniz.ben aşılama tedavisinden zaten birşey anlamadım,bir ihtimal evdeki ilişkilerden kaldiysam diye umut ediyorum

Takma canım kafana, vardır bi bildikleri.olmadı daha sonra siz esinle denersiniz.ben aşılama tedavisinden zaten birşey anlamadım,bir ihtimal evdeki ilişkilerden kaldiysam diye umut ediyorum
ya ama çok üzgünüm şuan hemde çok kızgınım doktora bu ne ihmalsizlik böyle bunu bilmeliydi doktor boşuna vücuduma ilaçlar aldım ekstra iğneler vuruldum.deneme tahtası gibi kullanıyorlar sadece stajyer doktorların ihmali bu.mantığıma hiç uymuyor şuanki duurm adetim devam ediyor ve sabah aşılama yapıcak.nasıl mut edeyimki ben ya tutarsa diye bariz belli tutmayacağı boşuna beni yorucaklar manevi yönden

Senin durumun gerçekten çok ilginç. Yazacak şey bulamıyorum. Bu şekilde olanı ne gördüm ne de duydum. Doktorun seni ayrıntılı bir şekilde bilgilendirmesi lazım.

Senin durumun gerçekten çok ilginç. Yazacak şey bulamıyorum. Bu şekilde olanı ne gördüm ne de duydum. Doktorun seni ayrıntılı bir şekilde bilgilendirmesi lazım.
yarın zaten hastaneyi yerinden oynatabilirim çok sinirliyim şuan ihmal kurbanı olucam resmen ya....ne soru soruluyor doktorlara ne cevap veriliyor.kendilerini bişey sanıyorlar....stajyer öğrencinin eline kaldık yani resmen insanı kandırıyorlar ya aşılama yapıcak evet ama kendisi bu işlemi öğrenmek için yapıcak demekki ...off şuann sinirden ağlıyorum inanın ya....bu ne sorumsuzluk bu ne ihmal o hastaneyi yarın mahfedicem ama .....

Ama şöyle birşey var bazıların aşılamaya kanama oluyor ve 3gun devam eden bile oldu,demekki kan tutmasını engellemez,icin sıkıntı döllenmede değil dollenirse nereye tutunacak,allah korusun düşük olur.ama onun içinde ilaç vereceklerdir

Canım öncelikle sakin ol. Hangi hastane bu. Bence yarın direk başhekime çık. durumunu anlat. Hasta hakları denilen bir şey var. Mesela bunlardan en önemlisi "bilgi alma hakkı"
Devlet hastanesi diye iyice canımıza okuyorlar.

Rahim yeterli kalınlığa ulaşırsa olunabilir. Ben de zaten rahim incelmesi oldugu için ilaç bitene kadar ancak yeterli kalınlıga ulaşıyordu.
Hiiim Dr asilamayi yaparken rahim çok iyi durumda demişti, belki bitince olurum .teşekkürler canim

evet yoğunluk yok ama kanama var yok diyemem yani leke şeklindede olsa geliyor yani....sabaha kadar durmasını ümit ediyorum ama sanmıyorum da tabi

evet kesinlikle eğerki araştırcam doktor gerçekten bunu bilinçsiz bi şekilde mantıklıb açıklaması yoksa dava bile açabilirim hakkında.yarınnnn ilk işim doktorun yanına gidip hesap sorcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…