- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #3.281
şimdiden hayrlı olsn cnm yeni yıl hepimize bol hamilelik haberlei getirsin benmde bugun aşılamada 13.günüm dün karın agrısı basladı sadece adette olan adet belirtisi değildibu resmen adet öncesi agrıydı ama daha gelen giden olmadı inşallah gelmezlerde hiç
Günaydın canım aklına oyle şeyler getirme Karışma tabikide olmaz rahat ol
benmde bugun 13.günüm sizin aşılama 16sındamı yapıldı? benim 17sinde pzoitif haber alırsanız mutlaka yazın ve belirtileri süreci herkes kendinde birsey buluyo ve progestan kullandınızmı? ben 14gün kulanıp bırakıyordm bırakınca bırakıyordm doktorm bırak demedı daha bırakmadanda adet olurmuyum hamıle değilsemkızlar 13.günümdeyim. yarın test günüm kısmet olursa. bu sabah idrar testi yapmadım dün yapmıştım negatifti. ara ara giren adet sancıları hala devam ediyo 8.günümden beri. çok şükür daha olmadım. kasık ağrım yok sadece adet sancısı oluyo bende. bide göğüslerime bastırınca acıyo ve yeşil damarlar var. 11-12. günlerinde olan arkadaşlar sizin göğüslerinizde de yeşil damarlar var mı ? Allah sonumuzu hayır etsin inşallah. pozitif sonuçları görmeyi nasip etsin rabbim
Etkıleyebılır canım ama progestan kullanırken de adet olunabılorgünaydın kızlar aşılamanın 13.gününden adet sancısı cektiğim bir geceden sonra korkulu haftaya merhaba dedim . ..aranızda progestan vajinal yoldan alan olmuştur benmki jel değil hap ama ben hapı vajiandan alıyorm hem kilo hem uyku yapmaması için . .ben normalde progestanı 14gün kullanır bırakınca adet olurdm bu sefer doktorm aşılamadan 4gun sonra baslattı dolayısıyla 14 günde 4gün sonra oluyo acaba progstan etkilermi adet tarihini bazen kullanırken oluyordm bazen bırakınca
yok cnm yapamicem sanırım cok korkuyorm negatifi görmekten o an ben tahmn edemicegnz kadar kötü oluyorm bikaç defa sonucu almak için arkdaslarm aradı o dereceyim yani:) beklicem adet olmamı zaten olurum gibi progeston kullanırken zaten adet olamayabılırım beklıyorm ınsallah bebegım benmledır sabah sabah yıne dualrımı okudum allahımdan istedim inşallah dua kapısının açık oldugu bşr ana denk gelirim dualarımı kabul ederInşallah bebısın bu ay senınledır canım, yarın testını yaparsın artık
Bence de oyle bı rıskı goze alamazlar oyle bı lukslerı yok ama ıste esegın aklına karpuz kapugu dusuruo benım esım de
Cıddı mısın canım ya ınanamıyorumEvettttt kızlar birçoğunuz biliyorsunuz yarın test günümdü ama maalesef bu sabah adet oldum...
Beni negatif olarak yazabilirsiniz
Cıddı mısın canım ya ınanamıyorumınan su an sok halındeyım hayırlısı olsun demekten baska ne dıyebılırım bılmıyorum Allah sağlık versın. Napıcaksın pekı tekrar deneyecek mısın? Dr unla gorustun mu bugun?
Kızına sımsıkı sarıl canım ne mutlu sana kı kucaklayacak bır evladın var.
canım prednol iltihap kurutuyor, ödem varsa attırıyor bir de alerjik reaksiyonlarda kullanılıyor..
Canım öncelikle sakin ol.. Doktordan bilgi almadan aşılama da olma bence.. Bilgi verilmezse şikayet et bişeyler yap..
Pes etmicez elbette.. Bir kere çıktık bu yola..
Yarın doktora gidecem yeni ay yeni umut diyorum.. Umarım kist falan kalmamıştır..
Çok ümitli değilim artık ne çıkarsa bahtıma..
Aşılamayı yaptıracam tekrar, tutmayacağını bilerek:) Amacım 3 aşılama sonrası tüp bebeği devlet karşılasın diye alınan raporu almak. Yoksa inan ipin ucunu bırakırdım.
Bıtanem bılıyorum nasıl umutlu oldugunu ben de cok umutluydum senın içinAslında bende şok oldum... Şuan ne yapacağımı inan bilmiyorum... İşyerindeyim yeni adet oldum ve henüz şoku atlatmış değilim... Biraz kendime gelince arayacağım hastaneyi... Evet canım hayırısı... Rabbime şükürler olsun ki kızım var...
Ama bu tedaviden de çok umutluydum biliyorsun, üzülüyorum elimde değil
Evettttt kızlar birçoğunuz biliyorsunuz yarın test günümdü ama maalesef bu sabah adet oldum...
canm senin 1.tüp değilmiydi hemde önceden bi kızın var ve tüp bebek tutmadı bu beni çok korkuttu bende tüp bbekten çok umutluydum senin bile tutmadıysa benm hiç tutmaz geçmiş olsun rabim hayılısını versin çok üzüdü burda pozitif haberleri okudukça ümit baglıyodum ama negatifleri gördükçe sinlerlerm bozuldu benmde bugun 13.günüm 1.aşılamada ama sancım vrdı dün gece eli kulağında beklıyorm inşallah gelmez ama senin adınada gercekten cok üzüldüm umarım biran önce toparlanırsnEvettttt kızlar birçoğunuz biliyorsunuz yarın test günümdü ama maalesef bu sabah adet oldum...
canm senin 1.tüp değilmiydi hemde önceden bi kızın var ve tüp bebek tutmadı bu beni çok korkuttu bende tüp bbekten çok umutluydum senin bile tutmadıysa benm hiç tutmaz geçmiş olsun rabim hayılısını versin çok üzüdü burda pozitif haberleri okudukça ümit baglıyodum ama negatifleri gördükçe sinlerlerm bozuldu benmde bugun 13.günüm 1.aşılamada ama sancım vrdı dün gece eli kulağında beklıyorm inşallah gelmez ama senin adınada gercekten cok üzüldüm umarım biran önce toparlanırsn
Evettttt kızlar birçoğunuz biliyorsunuz yarın test günümdü ama maalesef bu sabah adet oldum...
Bıtanem bılıyorum nasıl umutlu oldugunu ben de cok umutluydum senın içinnasip bu ay degılmış demekkı drunu arayınca bılgı vermeyı unutma bıze de.
Canım inan çok üzüldüm. Senin adına ben de çok umutluıydum. Oldu bu iş diyordum. Kısmet değilmiş demek ki. Her şeyin hayırlısı. Dondurulmuşların var mıydı senin ? Bakarsın onlar yüzünü güldürür.
canm senin 1.tüp değilmiydi hemde önceden bi kızın var ve tüp bebek tutmadı bu beni çok korkuttu bende tüp bbekten çok umutluydum senin bile tutmadıysa benm hiç tutmaz geçmiş olsun rabim hayılısını versin çok üzüdü burda pozitif haberleri okudukça ümit baglıyodum ama negatifleri gördükçe sinlerlerm bozuldu benmde bugun 13.günüm 1.aşılamada ama sancım vrdı dün gece eli kulağında beklıyorm inşallah gelmez ama senin adınada gercekten cok üzüldüm umarım biran önce toparlanırsn
İNŞALLAH DONDURULMUŞLARDAN fayda görürsün cnm haklısın umutsuz yürünmüyor ama bi yere kadar umut sonra ne umut kalıyo ne cesaret bende önümüzdeki aylarda tüp bebek merkezine gidicem hepimiz için hayırlısı olsun allahım isteyen herkese versinKızlar hepinize teşekkür ediyorum... Evet Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki kızım var... O olmasa ben şuan nasıl olurdum bilemiyorum...
Evet tedavimden kalan 6 Ad. dondurulmuşum var... Henüz doktorumla görüşmedim... Daha acım çok taze... Öğleden sonra arayacağım... Yarın sabah test günümdü bakalım ne diyecekler...
saricicek umutsuz olma, bende sonuç hüsran diye sende de böyle olacak değil... Bu yolda umutsuz yürünmüyor bunu asla unutma...
cnm ben jel kullanmıyorm progestanın yuvarlak hap şeklinde olanı vajinadan alıyorm doktor agızdan alırsam uyku ve kilo yaptıgı için vajinal almamı önerdi jel değil yani kapsül gece yatarken kullanıyorm abaha tabiki beyaz beyaz akıntım oluyo ıslaklık bende gecen hafta vardı bu gunlerde kalmadı ıslaklık hissi güzeldir daha önce hamile kalabildiğimde ıslaklık olurdu ve sürekli lavaboya giderdim adet olmuş gibi ama şuan hiç bi belirti yasamıyormCanım gumaydın.13.gununmüş,bemimde 12.günün sende vajinal jrl kullanıyormuşun seninde camaşırı devamlı ıslak oluyormu.bir de otururken vajinam ağrıyor sert bişey değiyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?