- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
- 448
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #3.021
HAHAHA canm sizinki daha güzelmiş harika anlatıyorsn ya gözlerimde yaş geldi okurken
sonra GÜNLER sonra işimiz varmı demişya ona koptum hahaha benmkide artık sexden sogudu sayemde ama pazartsi günü sehır dısına cıktı aılesnın yanına sımdıden ozlemıs keske yumurtlama zamanına denk gelseydı o ara zorla yaptırıyom normal zamanda he man gibi benmkıdezaten bi hamile kalayım hep diyorm sürekli naz yapıcam delirsin kudursun manuel çalışsın
yok cnm benim araştırdığım kadarıyla koldan da yapılıyomuş heralde ama çoğunlukla göbek diyolar sen hastanedemi yaptırdınBenim koldan yapıldı yanlış mi oldu acaba ?meraklandım şimdi :-((
İnşallahaşılmanın 10.günü ve adet olmadan önce gelen bı akıntm var o akıntım gelmeye basladı bıkac defa korka korka bakmaya gıttm şükür bişi yok çok korkuyorm inşallah gelmez kırmızılar
Evet daha f.dogrusus tüp merkezi özel ama bilemedim :-(yok cnm benim araştırdığım kadarıyla koldan da yapılıyomuş heralde ama çoğunlukla göbek diyolar sen hastanedemi yaptırdın
Tip merkeziEvet daha f.dogrusus tüp merkezi özel ama bilemedim :-(
özel bi tip merkezinde yaptırdımyok cnm benim araştırdığım kadarıyla koldan da yapılıyomuş heralde ama çoğunlukla göbek diyolar sen hastanedemi yaptırdın
Teşekkür ediyorum,darısı başına Zaten dr bana 2 tane olabilir deyince''1 tane tutmuyor 2 tanesi hiç tutmaz''deyince hiç belli olmaz biri bölünüp üçüz de olabilir demesin mi. Allah hayırlısını versin, benim tekler düşüyor çoğulu nasıl tutarım?oy kurban olurum o embriyolara can veren Rabb'ime. hadi hayırlı olsun inşallah. bi de üçüz oluyor mu :)
onlar biliyorlardır sonuçta cnm endişelenme zaten yumurtan çatlamamış olsaydı dr aşılama yapmazdıTip merkezi
özel bi tip merkezinde yaptırdım
36 saati geçmeden Yapılıyorbenim pazartesi 9 da aşılamam tam 36 saat olmuyor 33 saat oluyor bakalım napıcaklar
meraklanma koldan da yapılabiliyorBenim koldan yapıldı yanlış mi oldu acaba ?meraklandım şimdi :-((
Kızlar yoğun 1,5 günden sonra evime geldim.qaraqiz la güzel bir maceradan sonra tanıştım.çok tatlı ve pozitif bir insan,burada birbirimizi öyle benimsemişiz ki(bu herkes için geçerli inanın birbirinizi görseniz aynı şeyi hissedersiniz) bana onu senelerdir tanıyormuşum gibi geldi,bana verdiği destek,moral ve zaman için kendisine çok teşekkür ediyorum. happy meal qaraqız esmer ama ben sportmen(sporcu gibi estetik) değilim ,online oyunlara girerken beni erkek sanmalarını istediğimden bu rumuzu kullanıyordum KK ne kayıt olurken de değiştirmedim.
Dün anestezi ile 10 ve 12 hücreli 2 embriyo transferi yapıldı inşallah tutar da bebeğimi kucağıma alırım. 1 embriyo için 5. günü bekliyorlar,gelişme olursa donduracaklar.
Bu arada embriyonum fotoğrafını da verdiler bakıp bakıpeşime ne tatlı değilmi diyorum orada ben bir şey göremiyorum sadece hücre var diyor
Teşekkür ediyorum,darısı başına Zaten dr bana 2 tane olabilir deyince''1 tane tutmuyor 2 tanesi hiç tutmaz''deyince hiç belli olmaz biri bölünüp üçüz de olabilir demesin mi. Allah hayırlısını versin, benim tekler düşüyor çoğulu nasıl tutarım?
nasıl ya yumurta çatlamadan mı yaptı çatlatma iğnesinden kaç saat sonra yaptı aşılamayı?Çatlamamıştı ama hafta sonuna gelecek diye yaptı :-( bu ay bizimki şans çünkü hiç iğne ve ilaç kullanmadan Yaptık ..
Teşekkür ediyorum,darısı başına Zaten dr bana 2 tane olabilir deyince''1 tane tutmuyor 2 tanesi hiç tutmaz''deyince hiç belli olmaz biri bölünüp üçüz de olabilir demesin mi. Allah hayırlısını versin, benim tekler düşüyor çoğulu nasıl tutarım?
27 saat sonranasıl ya yumurta çatlamadan mı yaptı çatlatma iğnesinden kaç saat sonra yaptı aşılamayı?
çok erken gibi geldi bana ama bi bildiği vardır heralde peki siz sonrasında ilişkiye falan girdinizmi?27 saat sonra
Hayır canım eşim bu tür konularda kendi de rahattır, aklının ucundan bile geçmez .Allah hiç kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş,hepimizin hakkında hayırlısını versinsabah ilk işim arabanıza bakmak oldu ama gitmiştiniz. sıra geldi gün saymaya. hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. senin sayende symirnanın üst katlarını gördüm bana da fikir oldu
sportmenecim eşin de ilgili ve bilgili olduğu için hiç çekinmeden konuştum inşallah ayıp etmedim. çıktıktan sonra dedim napıyon kızım sen yaaa
ayrıca dün bahsettiğim arkadaşı unutma. çift emriyodan 3 bebiş olmuştu. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.
olur neden olmasın her ikimizin dediğinde de bir taraf 24 saat dinleniyorcanım ben napıom bilio musun?
mesela şimdi bu sabah sola cetrotide vurdum akşam sola fostimon vurucam.
yarın sabah sağa cetrotide vurucam akşam sağa fostimon.
böle olmaz mı?
Bir gün sonra bir kere girdik akabinde denen istemediğim için girmedik ama Dr sakıncayok girebilirsiniz Demiştiçok erken gibi geldi bana ama bi bildiği vardır heralde peki siz sonrasında ilişkiye falan girdinizmi?
Hayır canım eşim bu tür konularda kendi de rahattır, aklının ucundan bile geçmez .Allah hiç kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş,hepimizin hakkında hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?