Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
HAHAHA canm sizinki daha güzelmiş harika anlatıyorsn ya gözlerimde yaş geldi okurken
sonra GÜNLER sonra işimiz varmı demişya ona koptum hahaha benmkide artık sexden sogudu sayemde ama pazartsi günü sehır dısına cıktı aılesnın yanına sımdıden ozlemıs keske yumurtlama zamanına denk gelseydı o ara zorla yaptırıyom normal zamanda he man gibi benmkıde zaten bi hamile kalayım hep diyorm sürekli naz yapıcam delirsin kudursun manuel çalışsın

cnm ben normalde çok sık idrar yolu enfeksiyonu olurum hatta kronikleşti artık bende ama hiç idrarımda falan yanma yok bide 2 kat çorapla geziyorum üşütüp enfeksiyon olmıyım diye ama bugün böyle çok şiddetti sırtım ağrıyınca aha dedim enfeksiyon oldum heralde ama bu arada hiç bi idrar yolu enfeksiyonumda gerçekten sortım ağrımaz hep böbreklerim ağrır hadi bakalımmm inşallahhh

ayyyy sen beni güldürdünn Allahta seni güldürsün cnm yaa demek manuel çalışsın he

iğneleri sabah bir tarafa akşam bir tarafa,ertesi gün tersini vurabilirsin

Senin vesilenle paylaşmış olayım canım, ben de senin gibi kronikleşti diyordum, çünkü her ay adetime 1 hafta kala idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordum, hatta acile gidiyorduk gece falan o kadar sancım oluyordu. Sonra düşündüm her seferinde antibiyotik kullanamam dedim.Zaten her ay acaba gebelik oldu mu bilimyorum tabi test yaptır, ilacı ona göre al falan çok uğraştım belki bir yıl falan böyle geçti. Birgün araştırırken bir sitede okudum, 2tane bitki adı yazmışlar çayını içince hemen geçiriyormuş diye, hemen gidip aldım. Ama sonra araştırdım içmeden önce baktım birinin yan etkileri var. Zaten hamile kalamıyorum yumurtalıkları falan etkiler diye korktum, öbür bitkinin aradım, taradım hiç yan etkisini ya da zararını bulamadım. Bu arada bu bitki altın otu, demleyip içiyorsun. Doktora sordum üroloğa, kullanabilirsin tabi ama dedi, ben bilimsel olarak kanıtlanmış olan yaban mersininin çayını tavsiye ederim dedi. Bu tıpta da kanıtlandı bunu kullanabilirsin dedi.
Neyse uzattım iyice, velhasıl ogünden sonra birazcık hissettiğimde hemen 12 saat arayla günde 2 bardak içtim demleyip. Ama sadece bir gün yani devamlı değil. İlaçtan daha çabul kesiyor sızlamayı 1 saat içinde geçiriyor. Bir süre böyle devam etttim. birkaç ay sonra hiç olmamaya başladı.Şuan 8aydır falan hiç olmadı çok şükür. SEN ŞUAN İÇME YAN ETKİSİ YOK YAZIYOR AMA NE OLU NE OLMAZ HAMİLE OLMA İHTİMALİN VAR. Ama hamile olmadığınızdan emin olduğunuz her aman herkese tavsiye ederim. Mutlaka evde bulundurun arkadaşlar, aktarda satılıyor, sapsarı çiçekler şeklinde. 2kupalık suyu kaynatıp içine o çiçeklerden 2-4 tane atıp 3dk bekleyip içiyorsunuz. İçine limon sıkıp şeker atabilirsiniz. Tadı çok hoş değil çünkü.

cnm eğer hamile değilsem muhakkak kullanıcam çünkü gerçekten o sistiti Allah kimseye yaşatmasın resmen tuvaletten çıkamıyorum sızlamadan yanmadan çok kötü

kızlar yuzumdeki bu pütür pütür sivilcemsi yapıyı yapan folbiol mu cetrotide mi? fostimon daha önce de kullandım yapmıodu?
yoksa o çörek otlu karışım mı yaptııııııı?
tatlı tatlı kaşınıo yanaklarım alnım. küçücük beyaz noktacıklar belirdi bir kısmında. noluo bana yaaa

Benimde 8 . Günüm , beklemek zorrr inşallah busefer hepimiz mutlu oluruz

bana doktor vermedi ama bugün aldım kullanmaya başladım gerçi inşallah geç olmamıştırr
ben 3 aydır kullanıyorum folbiolü günde 1 tane.kullanılması gerek hatta gebeliğin ilk 2-3 ayında da kullandırıyorlar.doktorlar hep söylemeyi ınıtıyorlar.ben de sorunca evet kullan demişti.

Kızlar yoğun 1,5 günden sonra evime geldim.qaraqiz la güzel bir maceradan sonra tanıştım.çok tatlı ve pozitif bir insan,burada birbirimizi öyle benimsemişiz ki(bu herkes için geçerli inanın birbirinizi görseniz aynı şeyi hissedersiniz) bana onu senelerdir tanıyormuşum gibi geldi,bana verdiği destek,moral ve zaman için kendisine çok teşekkür ediyorum. happy meal qaraqız esmer ama ben sportmen(sporcu gibi estetik) değilim ,online oyunlara girerken beni erkek sanmalarını istediğimden bu rumuzu kullanıyordum KK ne kayıt olurken de değiştirmedim.
Dün anestezi ile 10 ve 12 hücreli 2 embriyo transferi yapıldı inşallah tutar da bebeğimi kucağıma alırım. 1 embriyo için 5. günü bekliyorlar,gelişme olursa donduracaklar.
Bu arada embriyonum fotoğrafını da verdiler bakıp bakıpeşime ne tatlı değilmi diyorum orada ben bir şey göremiyorum sadece hücre var diyor

Kızlar merhaba,
Biliyorsunuz ilk kan testim 158,3 tü. Bugün ikinci kan testim 377 çıktı... Bir korkum kalmadı artık, bundan sonrası hayırlısı inşallaahhhh. Dualarım sizinle.
Canım şimdi okuma fırsatım oldu tebrik ederim Rabbim Analı babalı büyütsün çok sevindim ...dualarını esirgeme bizlerden

oy kurban olurum o embriyolara can veren Rabb'ime. hadi hayırlı olsun inşallah. bi de üçüz oluyor mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…