- 8 Mart 2014
- 953
- 586
- 133
- 34
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #2.981
ya kızlar yardım edin kafam karıştı içime kurt düştü .pazartesi aşılamam olucak.son kez iğnemi bu akşam vurucam cumartesi gecede çatlatmayı vurcakmışım.ama adetliyim ben adetliyken nasıl aşılama yapıcak doktor?bugünde adetliydim mesela muayene etti yumurtların 13 mm iyi dedi
cnm mantıga vurursanda 2ml daha mantıklı gelıyo bana cunku ortalama 14 .15.güne yumurtamız gelişise gelişiyo gelişmezse zaten o ay iptal oluyo benm cok ıptal oldu her gun 1 ml buyuseydı 14.15.güne 18.20ml olamazdı bence 20.güne 20ml olurdu :)
Bende gonal f ve Cetrotide (çatlamasını önleyici) iğnelere bugun başladım fakat bana ikisini aynı saatte vurabilirsin dedi. Biri sağdan biri soldan olur dedi. Heralde kişiye göre değişiyor. İğnelere ben baya alıştım kendim çat çat yapıyorum artık:)
Canım benim ne demeksen sağol, sayende burada bütün kızlar toplandık . Perşembe ve cuma günleri bilgisayar başında oluyorum. Onun için sürekli online olabiliyorum. Diğer günler ancak akşam girebiliyorum. Allahım senden de razı ollsun, bende seni, hepinizi seviyoreeee
tatlım ben de buyutucuyu çok rahat yapıyorum ama bu cetrotide ne melem bişeymiş bölebana birini sabah birini akşam yap birini bi tarafa diğerini diğer tarafa dedi ama bu sefer çatlamama hep aynı tarafa buyutme hep aynı taraflara denk geliyor die ben ikisini aynı tarafa yapıom nasıl olsa arada 12 saat var die.
ama bende bişey döküntü şeklinde sivilce yaptı folbiol mu incir mi yoksa cetrotide mi bilemedim
yaşasın perşembe ve cuma günleri o zaman :)
Ya aşılama hakkında çok bilgim yok inanın,aşılamadan kaç gün sonra döllenme oluyor kaçıncı gün tutunmuş oluyor bebek bilmiyorum.bu muayene de eğer gebelik oluşmuşsa ve bebek rahme tutunmuşsa tutunmanın gerçekleştiği an rahim dışardan gelebilecek enfeksiyon ve yeni sperm girişine karşın alt kısımdaki rahim ağzını kapatır ve bu kısım giderek kalınlaşır.aynı zamanda tutunsn bebekle birlikte rahim gün gün yavaş yavaş öne doğru kavisle ilerlemeye başlar.rahmi tutan kaslar ve bağlarda buna paralel uzayıp sertleşir.velhasıl döllenme ve tutunmanın ardından henüz test yapılmadan önce yada sonrasındaki her defa da parmak uçlarınızla normalde yumuşak olan alt karın boşluğunuza hafif baskı uyguladığınızda rahim tepesini algılayabilirsiniz.karnınızın altıyla kutunuzun üstü arasındaki bölgeden bahsediyorum.bu sertlik bazen sağa yakın bazen sola yakın olabilir yada tam ortada yakalayabilirsiniz.cnm şu muayneyi net bi şekilde anlatırmısın bana rica etsem ya ,benim aşılamamın 5.günü bugünden belli olurmu?
SEN catlatma iğnesinimi 1 gün önce yaptın o iğne yumurtayı büyütüp catlatıyo zaten oldugu boyda catlatmıoki belki iğneyi vurdurdun 2 gn sonra 3 gun sonra catlad sen asılma yaptırmadınmı ilişkimi denediniz ben 16ay boyunca yasadım o catlatma ıgnesı sonrası ılıskıyı kocam artık benden kacıyrdu aynı basım agrıyo dıyen bahane arayan kadnlar gıbı bennmki burnunu cekıp cekıp grıp olucam sanırm az demedıniye sevindim biliyo musun. doktor bana iğne yaptırdı göbekten.
muayene ettiği gün 11mm di
ayın 11, 12, 13, 14 15 i iğnemi yaptım. 17 sinde de çatlatma yapılacaktı. ben yanlışlıkla 1 gün erken yapmıştım. 1 mm büyüyo ise sıkıntı ama 2 mm büyüyo ise sorun yok. gerçi bi işe yaramdı regl olcam ama içimi rahatlatıyorum işte
canım çatlatma iğnesi sonrası bana ilişki demedi doktorum.pazartesi aşılama olacak.olması lazım mı acabaSEN catlatma iğnesinimi 1 gün önce yaptın o iğne yumurtayı büyütüp catlatıyo zaten oldugu boyda catlatmıoki belki iğneyi vurdurdun 2 gn sonra 3 gun sonra catlad sen asılma yaptırmadınmı ilişkimi denediniz ben 16ay boyunca yasadım o catlatma ıgnesı sonrası ılıskıyı kocam artık benden kacıyrdu aynı basım agrıyo dıyen bahane arayan kadnlar gıbı bennmki burnunu cekıp cekıp grıp olucam sanırm az demedı
bende 16 sınra çatlatmayı vurdum 17 si aşılama oldu beklenmeyen adet tarihimiz aynı ozaman daha erken adet olman ıcın olucaksan dahı daha 4 gun var inşallah bırlıkte alırız guzel haberlrı sende 2015 ilk anneleri arasında olursun bızde :)niye sevindim biliyo musun. doktor bana iğne yaptırdı göbekten.
muayene ettiği gün 11mm di
ayın 11, 12, 13, 14 15 i iğnemi yaptım. 17 sinde de çatlatma yapılacaktı. ben yanlışlıkla 1 gün erken yapmıştım. 1 mm büyüyo ise sıkıntı ama 2 mm büyüyo ise sorun yok. gerçi bi işe yaramdı regl olcam ama içimi rahatlatıyorum işte
aşılamadan sonra söyler doktorn büyük ihtimalleilişki önerir bir çoğumuza önerdi zararı olsa önermezlerdi herhalde sen önermsede gir ilişkiye:)canım çatlatma iğnesi sonrası bana ilişki demedi doktorum.pazartesi aşılama olacak.olması lazım mı acaba
hımmm ben daha bugun cetrotideye başlayacağım.aynı etki olursa yazarım. Yan etki yapmış olabilir. Ama dediğin gibi incire falan alerjin varsa. Yarın kontrolde sor istersen.
aşılama ve tüp bebekte yapılcağı gün yumurtanın gelişimine göre değişir benimde tüp bebeği adetin 11 günü transfer ettiler onu kafana çok takma derimya okadar kalabalıkki muayene olurken içerisi soru sordurtmuyolar desem yeridiradetim aslında normalde 7 -8 gün sürer benim sorun zaten bende değil eşimden kaynaklıydı ama bi kaç aydır adetlerim düzensizleşmişti evet ya çok geç oluyordum yada olmuyordum.bu ay oldum işte bugün 7. günüm .doktor muayane esnasında 13mm diye birşeyler söyledi.pazartesi aşılamasını yapalım dedi.yani pazartesi günü adetimin 10. günü olmuş olcak.adetin 14. günü aşılama yapılır diye okumuştum ben ama
hadi inşallah hamilelik belirtisiYA KIZLAR BENİM İNANILMAZ DERECEDE SIRTIM AĞRIYO ÜŞÜTTÜM MÜ ACABA
SEN catlatma iğnesinimi 1 gün önce yaptın o iğne yumurtayı büyütüp catlatıyo zaten oldugu boyda catlatmıoki belki iğneyi vurdurdun 2 gn sonra 3 gun sonra catlad sen asılma yaptırmadınmı ilişkimi denediniz ben 16ay boyunca yasadım o catlatma ıgnesı sonrası ılıskıyı kocam artık benden kacıyrdu aynı basım agrıyo dıyen bahane arayan kadnlar gıbı bennmki burnunu cekıp cekıp grıp olucam sanırm az demedı
canım çatlatma iğnesi sonrası bana ilişki demedi doktorum.pazartesi aşılama olacak.olması lazım mı acaba
hadi inşallah hamilelik belirtisi
Ben de burda okuyorum canım, hiç yaşamadığım için bilmiyorum ama neden olmasın, bu arada idrar yolu enfeksiyonunda bir defa benim böbreklerimin olduğu yer ve sırtım çok ağrımıştı, olabilir ama benim tanıdığım 2 arkadaşım idrar yolu enfeksiyonu şikayetiyle gidip hamile olduğunu öğrenmişti. Hatta ben de bundan önceki aylarda her olduğumda hemen hastaneye gidiyordum test yaptırmak için ama şimdiye kadar hep negatif çıktı. Bilmiyorum bir ilişkisi var mı? Ama gönlümüzden geçen tabi ki hamile olman :)AAAAAA CİDDİMİSİNNN AYYY HADİİ İNŞALLAHHHH AĞZINDAN BAL DAMLIYO HİÇ AKLIMA GELMEMİŞTİ İDRAR YOLU ENFEKSİYONUMU OLDUM ACABA DEDİM ODA SIRT AĞRISI YAPARMIŞ YAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?