Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
kzlar benim kasıklarm ağrıyo normalmi nolur cvp verin
normal kuzum ben aşılamadan sonra 3 gün 2 buklum gezdım yuruken bıle zorlanıyordum cısımı yapana kadar canım cıkıyordu:)

bence hamılesındır ve herseyı gec sabrına hayran oldum :)) ben 12. gune gırdım sabah test yapsam cıkar muhtemelen ama bakalım kac gun daha dayanabılecem

Tesekkur ederim, bunlari okuyunca daha bir heyecan basti simdi beni, gecenin bu saatinde artik sabriminde sonuna geldim sanirim :) kismet artik dilerim allahtan hamileyimdir, ancak cuma gunu zaten o adet oldugumu sandigimda zaten hayal kirikligini yasadigim icin, artik yarin negatiff gorsemde asiri bir uzuntum olmayacak diye dusunuyorum.. Ama insalla sizlerinde dedigi gibi hamileyimdir. Bu arada okuduklarima dayanarak sanirim 12. gununde belli olur. Insallah sende kavusursun minik yavruna.

Test sonucunu sabirsizlikla bekliyoruz:)) ama surekli negatif dusunme. Bilincalti diye birsey var ve surekli bilincaltina olumsuz mesaj gonderiyorsun. Pozitif ve umutlu olmaya calis canim. Guzel dusun guzel sonuc al insallah. Bunu gercekten akil vermek icin soylemiyorum ama bir yasam kocunu dinlemistim . Agzimizdan cikan her negatif sey bilincaltimiza yerlesip kotu sonuclar dogruyormus.

canım, benim bi komşum var eski ebeymiş onun bana baya nasihatları oldu uygulamak istersen şöyle:
aşılamadan sonra yoğurt acılı ve turşu yeme sakın bunlar adet söktürür dedi.
adaçayı ve maydonoz düşük yaptırır bunlardanda uzak dur dediydi
ballı çerez ve pekmezi çok ye tatlı iyi gelirmiş

doktorların uygulamaları çok farklı
ilk aşılamada bana sıkı sıkı tembihlemişti yatmadan her işini bitir jeli kullandıktan sonra sakın kalma.
2. aşılamayı başka doktor yaptı oda sabah kalkmana yarım saat kala kullan öyle kalk dedi bende sabah namazında kullanıp 1 saat sonra kızımı okula yollamak için kalkıyordum.
3. aşılamada doktorumun acil ameliyatı çıkınca yerine aşılamayı yapan doktorda yatmadan kullan hemen kalkma akmasın geri dedi.
eczaneye sordum alırken ben nasıl kullanayım öneriniz nedir dedim bizde gece kullanılmasını tavsiye ediyoruz dedi bilmiyorum artık hangisi doğru

Tamam canim suan telden giriyorum ama yarin ilk is guncellerim

Normal kuzum hic panik yapma cok normal, siskinlik olur gaz sancin olur kabizligin olur hatt bi kac damla kanaman bilr olabilir cok normal

çok tşk ederim kızlar dün bi an çok strese girdim psikolojikmi bilmiyorum bayağ bi ağrm oldu sızı şeklinde bugün daha iyiyim ayyy çok heycanlıyım şimdi aşılamamın 2.günü dr herşey çok iyi dedi spermler yumurtalar çok iyi dedi Allahım inşallah dualarımızı geri çevirmez

Haklısın evet, negatif düşünmemeye çalışıyorum ancak. Ağrılar hep korkuttu beni.. Ve geçen ay en yakın arkadaşım 4.-5. haftasında dusuk yaptı tutunamamış muhtemelen onunda bilinçaltımda etkisi var. Hayırlısı bakalım öğlene doğru sonucum çıkar. Dün gece de ağrıdan ghiç uyuyamadım

Happy Meal ben cumartesi adet olduğumu yazmıştım görmedin herhalde maalesef negatif yani.
dün doktordaydım tüpbebek için mayısa kadar bekliycem şimdi yanlızım bana bakacak kimse yok annemler yurt dışından gelsin inş. ozaman tekrar start vericez

10un ustu yumurtlama oldugunu gosterır. kaç yumurtan vardı

benım bıldıgım kadarıyla progesteron 10un ustunde oldugu ıcın yumurtlama gerceklesmıs hatta 40ın ustu oldugu ıcın hepsı bıle catlamıs olabılır. ınsallah dollenebılmıslerdır

ben de bugün progesteron baktırıcam. 10 üzeri mi olması gerekiyo? 10 altındaysa yumurtalar çatlamamış boşa mı gitmiş olucak yani. ona göre inceliyim sonucu

deniscim dereyi görmeden sen paçaları sıvamışsın hemn dur bakalım kötü düşünme sakın
stres tedavi sürecinde bizim düşmanımız inş. güzel haberler vericeksin bize öyle doğdu içime bir an hadi inşaallah.
normalde 1 saate çıkıyor bhc öğleye kadar beklemene gerek yok.
arada bir kontrol et sonucunu merakta koma bizi burda

Arkadaşlar sonucum çıktı BETA H. 728 POZİTİFFFFF :) Şuanda iş yerindeyim detay yazamıyorum aksam tüm detaylarımla yazarım. Bu arada 1. aşılamam dı :)

harika habeeeer !!! allah tamamına erdirsin inşallah

Arkadaşlar sonucum çıktı BETA H. 728 POZİTİFFFFF :) Şuanda iş yerindeyim detay yazamıyorum aksam tüm detaylarımla yazarım. Bu arada 1. aşılamam dı :)
dedik sana cnm darısı bize :) hayırlı olsun allah sağlıkla kuagına almayı nasip etsin

orlando beni alıtılaşmısn ama yazdığın çıkmamış sanırım bilgine deneyimine ihtiyacm var ümkünse payşalırmısın bilgini

orlando beni alıtılaşmısn ama yazdığın çıkmamış sanırım bilgine deneyimine ihtiyacm var ümkünse payşalırmısın bilgini

en son yazdığım mesajı copy paste yapıyorum canım. Aşağıdaki mesajım sana gelmedi mi?
Yumurta rezervlerini vs gosteren hormon testlerini istediler ayrica esimin sperm sonuclarini istediler. Biz bu testleri daha onceden yaptirmistik . Ama doktor ayrica aclik kan sekeri , hemogram, hiv1,2, tsh , hcv gibi tahlilleri de istedi. Eger hic tetkik yaptirmadiysan yani mesela yumirta rezervlerine baktirmadiysan reglinin 2. Gunu yapilan hormon testlerini dr kesin isteyecek. Bence regl olmadan dr ile gorus tetkiklerini yaptir. Eger elinde tetkiklerin varsa reglinin 2. Gununden once bir on gorusme yap derim. Bazi testleri eksik bulabilir veya tekrarini isteyebilir. Bence on gorusmede fayda var. tup bebek tedavisinin baslangic gunu reglinin 2. Veya 3. Gunu ve dr tedaviye uygun gorurse hemen ignelerine baslayabilir. Umarim yrdimci olabilmisimdir canim. Insallah bebisin seninledir ve tup bebege gerek kalmaz:)))
Ayrıca smear testi de yaptırmıştım.

adaçayı yumurtları geliştirirmi peki?yumurtların büyümesi için bi öneriniz varmı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…