- 16 Haziran 2014
- 1.191
- 1.294
- 158
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #2.461
normal kuzum ben aşılamadan sonra 3 gün 2 buklum gezdım yuruken bıle zorlanıyordum cısımı yapana kadar canım cıkıyordu:)kzlar benim kasıklarm ağrıyo normalmi nolur cvp verin
bence hamılesındır ve herseyı gec sabrına hayran oldum :)) ben 12. gune gırdım sabah test yapsam cıkar muhtemelen ama bakalım kac gun daha dayanabılecemArkadaşlar,
Yeniyim bende, çok acil bilgilerinize ihtiyacım var şöyleki ;
6 aralıkta ilk aşılamamı yaptırdım, ve hayal kırılığı olmaması için bugune kdr test yaptırmadık. 19. Aralıkta adet olmam gerekiyordu, olmadım ama 1-2 defa koyu kahverengi akıntım oldu ve her adet başlangıcımda olan olağan bir durum. Eşime söyledim adet oluyorum diye ve moral bozukluğu vs.. ancak o iki damla akıntıdan sonra kanamam olmadı üzerinden bugun 4 gün geçmiş oldu ve halen adet olmadım veya olamadım :S Doktorla konustuk hemen test yaptırmamızı istedi, ancak ben yaklaşık 6-7 gündür aşırı hatta çoook aşırı kasık ağrıları ile uyanıyorum geceleri, belim tamamen tutuldu ve her wc gitmemden sonra yaklaşık 10 dakika kramplar giriyor kasığıma. Çok korkuyorum kötü bir şey çıkacak diye.. Test sonucunu yarın alacağım ama bu kdr ağrı çekmemin nedeni nedir kafam çok karışık
normal kuzum ben aşılamadan sonra 3 gün 2 buklum gezdım yuruken bıle zorlanıyordum cısımı yapana kadar canım cıkıyordu:)
bence hamılesındır ve herseyı gec sabrına hayran oldum :)) ben 12. gune gırdım sabah test yapsam cıkar muhtemelen ama bakalım kac gun daha dayanabılecem
Tşk ederim cevabın için arkadaşım, ancak herseyi kabul ederim okay de, bu kasık ağrılarım ve kramplar neden acabayani hiç hamile kalmadığımdan bilmiyorum acaba hamileliğin ilk haftalarında böyle ağrılar oluyormudurki
ya bide burdan bi arkadaşımız bi bilgi veriyordu ada çayı için günde iki fincan yumurtaları büyütür sağlıklı bi şekilde die o adaçayını adetliykenmi başlıycaz içmeye.kızlar bu süreçte ne yiyip ne içmeli herhangi bi püf noktası var mı acaba .aşılama yapılıcak yumurtalar için falan ne yemeliyiz.
Trşekkürler canım.benim bugün yapmam gerekiyordu.illaki sabahmı yapılmalı.bend eyürüyüş yapılacağını bilmiyordum, yatarken yapayım da dışarıya çıkmasın diye düşünmüştüm
Tamam canim suan telden giriyorum ama yarin ilk is guncellerim
Normal kuzum hic panik yapma cok normal, siskinlik olur gaz sancin olur kabizligin olur hatt bi kac damla kanaman bilr olabilir cok normal
normal kuzum ben aşılamadan sonra 3 gün 2 buklum gezdım yuruken bıle zorlanıyordum cısımı yapana kadar canım cıkıyordu:)
bence hamılesındır ve herseyı gec sabrına hayran oldum :)) ben 12. gune gırdım sabah test yapsam cıkar muhtemelen ama bakalım kac gun daha dayanabılecem
canım, benim bi komşum var eski ebeymiş onun bana baya nasihatları oldu uygulamak istersen şöyle:
aşılamadan sonra yoğurt acılı ve turşu yeme sakın bunlar adet söktürür dedi.
adaçayı ve maydonoz düşük yaptırır bunlardanda uzak dur dediydi
ballı çerez ve pekmezi çok ye tatlı iyi gelirmiş
10un ustu yumurtlama oldugunu gosterır. kaç yumurtan vardı
benım bıldıgım kadarıyla progesteron 10un ustunde oldugu ıcın yumurtlama gerceklesmıs hatta 40ın ustu oldugu ıcın hepsı bıle catlamıs olabılır. ınsallah dollenebılmıslerdır
deniscim dereyi görmeden sen paçaları sıvamışsın hemn dur bakalım kötü düşünme sakınHaklısın evet, negatif düşünmemeye çalışıyorum ancak. Ağrılar hep korkuttu beni.. Ve geçen ay en yakın arkadaşım 4.-5. haftasında dusuk yaptı tutunamamış muhtemelen onunda bilinçaltımda etkisi var. Hayırlısı bakalım öğlene doğru sonucum çıkar. Dün gece de ağrıdan ghiç uyuyamadım
İnşallah canm ama hiç umudum yok daha önce defalarca düşükler sonuçlanan gebeliklerim oldu belki o testlerin çoğunu yaptırmışımdır ama hastanelerden bulmaya uğraşmayım peki adetin ikinci günü test yapılınca yumurta rezervi aynı gün çıkarmı yani bir sonraki ayamı kalır malum adetin 2.yada 3.gğnğ test yapılıyormuş ben bi tek kan pıhtılaşması testi yaptırdım oda yeni yaptırdm 10gün flan var sonuca diğerlerinide doktor istediyse yaptırmışımdır ben ön Görüşmeye gidicem zaten ama aşılamam belli olmadan gitmem Lazım adet olduktan sonra aynı gün içinde okşar test yetişmeyebilir dimi YADA tüm herseyi hazırlar Şubat'a giderim Allah izin verirse ama sonra vazgeçmekten korkuyorm daha öncede niyetlendim ama vazgeçtim heyecan sıcakken gidim istiyorum Ve cnm parayı nakit başta mı alıyolar orda yapılan testler çok pahalımı yolsa devletteki yaptirim devlettede ancak sıra alırım olmazsa devletten şimdiden randevu alayım Görüşmeye gidince istenilen testleri muayenede devlette yaptırım
Arkadaşlar sonucum çıktı BETA H. 728 POZİTİFFFFF :) Şuanda iş yerindeyim detay yazamıyorum aksam tüm detaylarımla yazarım. Bu arada 1. aşılamam dı :)
amin canım çok teşekkür ederim, heyecandan ne yapacağımı bilemedim. Şimdlik söylemekte istemiyorum çevreme acele etmeyeyim. Doktorla görüşmeden :)harika habeeeer !!! allah tamamına erdirsin inşallah
amin canım çok teşekkür ederim, heyecandan ne yapacağımı bilemedim. Şimdlik söylemekte istemiyorum çevreme acele etmeyeyim. Doktorla görüşmeden :)
dedik sana cnm darısı bize :) hayırlı olsun allah sağlıkla kuagına almayı nasip etsinArkadaşlar sonucum çıktı BETA H. 728 POZİTİFFFFF :) Şuanda iş yerindeyim detay yazamıyorum aksam tüm detaylarımla yazarım. Bu arada 1. aşılamam dı :)
orlando beni alıtılaşmısn ama yazdığın çıkmamış sanırım bilgine deneyimine ihtiyacm var ümkünse payşalırmısın bilgini
Arkadaşlar sonucum çıktı BETA H. 728 POZİTİFFFFF :) Şuanda iş yerindeyim detay yazamıyorum aksam tüm detaylarımla yazarım. Bu arada 1. aşılamam dı :)
adaçayı yumurtları geliştirirmi peki?yumurtların büyümesi için bi öneriniz varmı)canım, benim bi komşum var eski ebeymiş onun bana baya nasihatları oldu uygulamak istersen şöyle:
aşılamadan sonra yoğurt acılı ve turşu yeme sakın bunlar adet söktürür dedi.
adaçayı ve maydonoz düşük yaptırır bunlardanda uzak dur dediydi
ballı çerez ve pekmezi çok ye tatlı iyi gelirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?