- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #2.141
Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin...Rabbim sana da tez zaman da versin bi bebekGünaydın kızlar,
sevgili E emos1976 çook sevindim hamile olduğunu okuyunca. Allah tamamına erdirsin, inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini.
Bu arada @hellokitty27 ve E Essev darısı bugün size olsun inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Arkadaşlar topiğimizin maşallahı var yetişemiyorum bazen, gözümden kaçan varsa lütfen affedin. Birazcık takip edemiyim hemen sayfalar dolusu mesajlar, Allah muhabbetimizi artırsın, inşallah hep güzel haberler almayı nasip etsin. Herkese iyi haftasonları... :)
Kizlar testi mi verdim geldim saat 2 de alacağım sizinle fr paylaşacağım ayrıca dünden beri idrar yaparken acayip bir yanma yaşıyorum sizde oluyor mu
Rabbim size de nasip etsin insallah canim..tek yumurtam vardi ve ilk asilamam...
Umut oldun bana benmde tek yumurtam ve ilk aşılamamdı tekrar hayırlı olsun tebrik ederim Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
canımm inşallah hayırlısı olur sağda yapabiliyolarsa çok daha iyi olurEvt canim bende bikere hamile kaldım gelismedi ve kürtaj oldum kisttendir diyemediler belkide kist engelledi.ama sürekli ameliyat olmak benim sansimi azaltacak cok etkileniyor yumurtalar ameliyatta oyüzden tüp bebek denemek istiyorum şimdiki dusuncem buu benim bakalım neye karar verebilcem sagda sikintim yok sadece solda kistim var belki tüp bebekte sag yumurtaya calisilir diye düşünüyorum tabii öyle bisey varmi bilmiyorum nasil yöntemleri inan hic bilmiyorum arastiracagim bol bol
inşallahh canımm benim hayırlısıyla Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinnKarin sisligi, erken uyanma , goguslerde hassasiyet bir de arada sicak basmasi canim...Allah sana da nasip etsin insallah...
Kızlar normalde hiç umudum yoktu ilk aşılamada başarı ORANI çok as OLDUĞUNU okuyordum ama bu torpikte okşar çok pozitif sonuç alana denk geldim ki hemde ilk aşılamada içim umutla doldu darısı bizlere hamile arkadaşlar neler yaşadığımızı en iyi sizler anlarsınız nolur bizlerde dua edin hem maddi hem manevi bir çok sıkıntıya girdik çoğumuz özellikle birkaç düşük yaşayan benm gibi Arkadaşlarım var düşükten sonra insan daha fazla istiyo inanın ben düşük yapana kadar bukadar çok istemezdim ama artık bende bu hastalık oldu kıskançlık deseniz anlatamicem kadar çok eşim bazen diyo bu kıskançlığından olmuyo diyo kıskançlık derken etrafımdaki hamile arkadaşlarımı kıskanıyorum elimde olmadan
Aminnn hep beraber inşallahHayırlı haberlerle gel insallah
Ayyy hadi bakalım canım,müjdeyi bekliyorum senden.yanma olabilir,benim ilk gebeliğimde çok yanmam vardı.olabiliyo yaniKizlar testi mi verdim geldim saat 2 de alacağım sizinle fr paylaşacağım ayrıca dünden beri idrar yaparken acayip bir yanma yaşıyorum sizde oluyor mu
nşallah canımmm inşallah :)Bugun yedinci gün kızlar sabahtan beri göğüslerimde cok fena sizlama var arada batma oluyo solda galiba iyiye işaret bunlar :)
Heycanlandırıyosun beni :) inşallah bebiştendir bu yanma :)Ayyy hadi bakalım canım,müjdeyi bekliyorum senden.yanma olabilir,benim ilk gebeliğimde çok yanmam vardı.olabiliyo yani
Ben de senin kadar heyecanlıyım desemHeycanlandırıyosun beni :) inşallah bebiştendir bu yanma :)
Allah'ıma şükür ediyorum tabiki ama düşükte Allah'ım kimseye yaşatmasın çok kötü bir duygu ve bukadar isterken canından can gitmesi anlatamam nasıl bir duygu OLDUĞUNU Allah'ım kimseye yaşatmasınDüşük yapmış olmana sevin dersem kızar mısın? İnşallah yeri biran önce dolar ama bak en azından hamile kalabiliyorsun, o duyguyu yaşayamamış olanları düşün.
1saat 10 dk kaldıBen de senin kadar heyecanlıyım desembence oldu bu iş Allah kerim,hadi bakalım heyecanla bekliyorum
Allahım bir daha o acıyı yaşatmasın canım inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırızAllah'ıma şükür ediyorum tabiki ama düşükte Allah'ım kimseye yaşatmasın çok kötü bir duygu ve bukadar isterken canından can gitmesi anlatamam nasıl bir duygu OLDUĞUNU Allah'ım kimseye yaşatmasın
İnşallah canım inşallahtest yaptıran arkadaşlar müjdeli haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruzzz
ne zaman çıkıyo sonuççİnşallah canım inşallah
canımmm tebrik ederimmm57,23 çıkmış betahcg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?