Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin...Rabbim sana da tez zaman da versin bi bebek

Rabbim size de nasip etsin insallah canim..tek yumurtam vardi ve ilk asilamam...

Umut oldun bana benmde tek yumurtam ve ilk aşılamamdı tekrar hayırlı olsun tebrik ederim Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

kızlar benim bi arkadaşım var. pcolu. tek yumurta ile ve ilk denemede hamile kaldı Allah nasip etsin yeter ki

canımm inşallah hayırlısı olur sağda yapabiliyolarsa çok daha iyi olur

Düşük yapmış olmana sevin dersem kızar mısın? İnşallah yeri biran önce dolar ama bak en azından hamile kalabiliyorsun, o duyguyu yaşayamamış olanları düşün.

Kizlar testi mi verdim geldim saat 2 de alacağım sizinle fr paylaşacağım ayrıca dünden beri idrar yaparken acayip bir yanma yaşıyorum sizde oluyor mu
Ayyy hadi bakalım canım,müjdeyi bekliyorum senden.yanma olabilir,benim ilk gebeliğimde çok yanmam vardı.olabiliyo yani

Düşük yapmış olmana sevin dersem kızar mısın? İnşallah yeri biran önce dolar ama bak en azından hamile kalabiliyorsun, o duyguyu yaşayamamış olanları düşün.
Allah'ıma şükür ediyorum tabiki ama düşükte Allah'ım kimseye yaşatmasın çok kötü bir duygu ve bukadar isterken canından can gitmesi anlatamam nasıl bir duygu OLDUĞUNU Allah'ım kimseye yaşatmasın

Allahım bir daha o acıyı yaşatmasın canım inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…