daha keseyi görmeye haftaya gidicez ama kan değerlerim çok yüksek tek bebek de bu kadar yüksek olmuyormuş... canım ben tüp bebeğe başlarken sonunun mutlaka olumlu olmayacağını hayal kırıklığına da uğrayabileceğimi kafama yerleştirmiştim sonuçta bunu verecek allah.. o yüzden mümkün olduğunda düşünmemeye çalıştım ve ilginçtir tüp bebek yaptırırken o kdar rahattım ki.. önceden ben 4 kez klomen kullanmıştım, sürekli kafama takıyordum yok yumurta gelişecek yok çatlayacak yok pregnly vurulcak, herşeyi kafama takıyordum...ama tüp bebek de tranfer günü falan çok rahattım transferden 45 dk sonra tuvalete gittim yanımda yatan herkes bana sen niye ayaga kalktın biraz yatsana bence seninkinin tutunması imkansız diyen bile oldu.. ben allah isterse verir dedim.. ve bir saat sonra eve geldim kendimi de hiç kasmadım 3 gün biraz dikkat ettim yemek yapmadım ev işi yapmadım kitap okudum tv izledim, mümkün oldğunca aklıma getirmemeye çalıştım..
ve transferden sonra 8. gün dayanamadım test yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm , 10. gün ise kanda test yaptırdım değerim 500 çıktı 12. gün 1000 çıktı ve 14. gün 2286 çıktı doktorlarım ikiz dedi ama allah bilir tabi daha keseyi haftaya görücez... allahım isteyen herkese versin hep hamile insanlara özenti ile bakardım çok zor gelirdi.. ama herşeyin bir zamanı varmış bunu anlamak biraz geç oluyor...
telebek canım peki belirtin oldumu hiç?
ım benim ya ne güzel böyle haberleri almak...darısı başımıza..inşallah bizide peşinden sürüklesin
transferden sonra ki 4 gün sadece karnımda gerginlik vardı onun haricinde bi şey hissetmedim ama 4 gün sonra bende aşırı uyarılma oldu yani ilaçlara aşırı tepki verdim (ohss) o yüzden ağrılarım oldu doktorum sıvı aldı karnımdan... şimdi yavaş yavaş düzeliyorum ama pko değilsen bunları yaşamıyorsun tabi..allahım kimseye de öyle ağrılar vermesin artık çocuk falan umrumda değildi o derece ağrım ve nefes darlığım vardı..
cok teşekkür ederim donmuş şansım olmadı 4 yumurta toplandı 3 döllendi 3.de 2. kalite embriyoydu 3.de transfer edildi 4.denemem iptal oldu biliyosun şimdi yeniden başlıyorum hepimiz icin hayırlısıCanım ya çok geçmiş olsun ikimize de. Senin de dondurulmuştu değil mi? Olsun ne yapalım sağlık olsun. Hayat tüm güzelliğiyle, telaşıyla, kederiyle, sevinciyle devam ediyorrr...
benimde endimetrıum ince ama transfer yapılmasına engel degıl bende yine buralarda okudum nar suyunu araştırdım evet nar suyu rahim duvarını kalınlaştırıyor ama nar suyu tansiyon düşürüyor onun icin ben hergun bir nar yiyorum zarıyla birlikte tavsiye ederim inşallah hepimize faydası olurcanım, selam, benimde endimetrium ince olduğundan transferim bekliyor. nar suyunun etkisini nasıl anladın, ya da nerden öğrendin. kalınlık ne kadar dı sende, ve ne kadara ulaştı.
maşallah maşallahben ankara anatolia tüp bebek merkezinde tedavi gördüm pko olduğum için çok araştırmıştım her yerde prof. hakan yaralı ismine rastladım çok da memnundum doktorundan hemşiresine test gününe kadar her gün aradılar transferimi de hakan bey yaptı inş. ikizlerim olacak o kadar hayal kırıklığından sonra hakan bey bize çok yardımcı oldu herkese de tavsiye ederim...
selam,caınnım, ne kadar olumlusun bayıldım yazdıklarına, inşallah en kısa zamanda bebeğin kucağnda olur.
geçmiş olsun canım.doktorum banada dedi.3 gün sonra şişkinliğin olursa korkma bebişinin tutunma beilirtisidir aynı zamnda dedi ama yok şişkinlik olsa ona bile sevineceğim.gerçi bugün daha yeni 3. günüm.kısmet artık napimm..sende inşallh hayırlısınla kucağınada alırsın bebişlerinirabbim korusun...
inşallah canım seninki ne zaman belli olacak
ayyy canım benim ya sende bayağı çekmişsin...nasıl karnından sıvı aldılar...uyuşturmadılarmı seni...transferden sonra olumsuz etkilemedi demek...buarada benimki perşembe daha opu olcak büyük bir ihtimal pazartesi transfer daha var yani...
vajinal aldılar doktorum embriyolara hiç bi şey olmayacak dedi .. tabi iğne ile alıyorlar iğnenin acısı oluyor.. uyuşturmadılar 5 dk falan sürdü ama sıvı alındıktan sonra müthiş bir rahatlama oldu..bütün ağrılarım gitti sendede mi pikos var
vajinal aldılar doktorum embriyolara hiç bi şey olmayacak dedi .. tabi iğne ile alıyorlar iğnenin acısı oluyor.. uyuşturmadılar 5 dk falan sürdü ama sıvı alındıktan sonra müthiş bir rahatlama oldu..bütün ağrılarım gitti sendede mi pikos var
günaydın kızlar,
dün transferim yapıldı. 1,5 -2 litreye kadar su içip gelin. transfer yapılırken idrara sıkışık olmanız gerekiyor demişlerdi.
normalde 1 su bardağı su içeyim 15 dk sonra tuvaletteyimdir. dün 3 litre içtim karnım futbol topu gibi oldu bir türlü idrara sıkışmadım :)))
1 saat beklediler beni :)))
sonra 5 dakika bile sürmeyen bir işlemle 2 adet embriyomu transfer ettiler. önce benden izin aldılar sonra transfer ettiler.
hayırlısı bakalım inşallah tutarlar. transfer olan bütün herkesin inşallah tutar
Günaydın arkadaslar doktordan geliyorum bu aksam çatlatma iğnesi Cumartesi de yumurtalar toplanacak. Heyecan dorukta :))
Kızlar merhaba,
Az önce eşim aradı doktoru. Maalesef negatif. 9. günde değerim yine koca bir SIFIR. Ne yapalım kısmet değil. 2. olumsuzu da aldık böylece.
Ne yapıcam bilmiyorum. 2. tedaviye hemen başlamak istiyordum Gazi Tıp ta ama eşim yıprandığını söylüyor. Bir kaç ay bekleyelim
diyor. Hayırlısı kızlar. Allah sağlıklı evlatlar versin. Benim bu embriyoların sağlıksız olduğu belliydi zaten ümidim çok azdı, ama
az da olsa vardıBu yolda mücadele eden uğraş verenlerin, hepimizin Allah yardımcısı olsun. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
arkadaşlar...
transferimin 4. günü ama hiç bir belirtim yok ne lekelenme ne batma hiçbişey yok tutmadımı yoksabi belirti olması gerekmiyormuydu tecrübeli arkadaşlar cevap beklıyorum....
benim de 8.günümde 0 çıktı.doktor testi tekrarla diyor ama benim umudum yok
Ne guzel topladin bu bilgileri, umarim 2013 bize sansli gelecek ve hepimiz 2013 annesi oluruz.. transferden sonrasi icin ozellikle bir onerin var mi??
Mesela yememeiz gereken seyler var mi? Calisiyor musun? Ise ittin mi bu surecte cok merak ediyorum.
nurancım, kaç tane hamilemiz oldu valla sayamıyorum, kan testinden sonra mı liste yapacaksın canım. okudukça heyecanım artıyor , hadi hayırlısı bakalım., lütfen kendinize ve bebeklerinize iyi bakın, hiç şüphem yok zaten , ama yine de çok mutlu ve huzurlu olun ,lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?