daha keseyi görmeye haftaya gidicez ama kan değerlerim çok yüksek tek bebek de bu kadar yüksek olmuyormuş... canım ben tüp bebeğe başlarken sonunun mutlaka olumlu olmayacağını hayal kırıklığına da uğrayabileceğimi kafama yerleştirmiştim sonuçta bunu verecek allah.. o yüzden mümkün olduğunda düşünmemeye çalıştım ve ilginçtir tüp bebek yaptırırken o kdar rahattım ki.. önceden ben 4 kez klomen kullanmıştım, sürekli kafama takıyordum yok yumurta gelişecek yok çatlayacak yok pregnly vurulcak, herşeyi kafama takıyordum...ama tüp bebek de tranfer günü falan çok rahattım transferden 45 dk sonra tuvalete gittim yanımda yatan herkes bana sen niye ayaga kalktın biraz yatsana bence seninkinin tutunması imkansız diyen bile oldu.. ben allah isterse verir dedim.. ve bir saat sonra eve geldim kendimi de hiç kasmadım 3 gün biraz dikkat ettim yemek yapmadım ev işi yapmadım kitap okudum tv izledim, mümkün oldğunca aklıma getirmemeye çalıştım..
ve transferden sonra 8. gün dayanamadım test yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm , 10. gün ise kanda test yaptırdım değerim 500 çıktı 12. gün 1000 çıktı ve 14. gün 2286 çıktı doktorlarım ikiz dedi ama allah bilir tabi daha keseyi haftaya görücez... allahım isteyen herkese versin hep hamile insanlara özenti ile bakardım çok zor gelirdi.. ama herşeyin bir zamanı varmış bunu anlamak biraz geç oluyor...
ım benim ya ne güzel böyle haberleri almak...darısı başımıza..
![KK4 :4: :4:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk4.gif)
![KK4 :4: :4:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk4.gif)