• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Hem hoş geldin hem tebrşk edşyorum Rabbim kimseyi yermesin herkese nasip etsin inşallah

Tüp bebek yapılması için rahim filmi çektirilmesi zorunlu değil arkadaşım. Ben de çektirmeden yaptırdım. Sorun eşde olunca, gerek duyulmuyor, sorun kadın da ise en son aşamada yapıyorlar.
tüp bebek için rahim çekilmesi evet zorunlu değil ama eğer bayanda sorun varsa o sorun rahim filminde görülür ve tedavi edilir ve belkide tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalabilir demek istemiştim.

canlarım cigerlerim bir kere daha diyorum eger tüp bebek yapılacaksa rahim filmine gerek yokkkkk ama ben normal yolla hamile kalacam diyorsa gerekir

10.gÜn 333,74 çıkmıstı
vovvvvvvvv,ikizmi bekliyorsunuz acaba,tebrikler,Allah tamamına erdirsin inşaallah.:16:

insaallah seninledir canim benim ailem tup bebek denedigimizi bilmiyorlar esimin aileside oyle...yani tek destekcim esim ve bir kac arkadasim...bide bu site...hersey gonlunce olsun.senin ilk denemenmi?

bizimkilerde bilmiyorlar canım,bu benim 2.denemem,ilkinde biliyorlardı ama düşük yapınca herkes duymuş,kimseye demeyin desemde sonra birsürü kişi bana ah vah diye geri döndü,bu insanın canını dahada sıkıyor.eğer bu sefer tutarda devam ederse karnım büyüyünceye kadar kimseye demiycem.

benimde rahim filmi istemişti sebebide ; eğer tüplerde bir sorun varsa o giderilip normal yoldsn gebe kalmayı sağlamak için yaptıklarını söyledi,

yani doktorum önce neden gebe kalamadığımı tespit etti ona göre tedavi uygulayacağız dedi

evet benimde demek istediğim buydu,kadında rahim filmine bakılmadan neden tüp bebeğe karar veriyorlar anlamıyorum,belki halledilecek birşey vardır,kendiliğinden hamile kalınır.

Kızlar
Transerım oldu cok zor gectı
Ikı kez işleme alındım ilkinde katater gecmedı bir turlu
Kas gevsetıcı oldum
İkinci kez denendı o zaman oldu cok şukur
Sonda ile mesanemi şişirdiler falan agladım sinirlerim bozuldu
Umarım sonucum iyi olur

inşaallah pozitif sonuç alırsın canım,canı gönülden yürekten diliyorum.katater ne demek?

kızlar benim opu 27 aralık perşembe belli oldu...muhtemelen 29 veya 31 ocak transfer olur..İnşallah güzel haberler vermek nasip olur...:21::21:

yeniyıl sana mucizenide getirsin inşaallah canım.

al benden de kocaman kocaman 0.100 ben her denemede gördügüm tek sonuc bu ve benimde embrıyolar 2. kalite ve cok kişide tutunmuş ama sende bernde tutmuyo napalım hayat devam ediyo bu aksam esra erol diyor ki cocuk olan ev sıcak mutlu yuvaymış cocuk olmayan ev soguk ve iticiymiş ne güzel konuşuyo demi ölelim mi kardeşim ona veren RABBİM onu benden üstün mü kılmış ağzı olan konuşuyo kimseye kaahle almam yoluma devam ederim imkanım oldukca denerim RABBİM verirse alırım vermezse şükr ederim hayırlısı buymuş derim kadın sinirlerimi gerdi

ağzı olan konuşuyor işte,bu şeye benziyor;aç tokun halinden ne anlara.kendisi zırt diye hamile kaldı doğurdu,konuşur tabii,ne anlar bizim gibi evlat hasreti çekenlerden.

al benden de kocaman kocaman 0.100 ben her denemede gördügüm tek sonuc bu ve benimde embrıyolar 2. kalite ve cok kişide tutunmuş ama sende bernde tutmuyo napalım hayat devam ediyo bu aksam esra erol diyor ki cocuk olan ev sıcak mutlu yuvaymış cocuk olmayan ev soguk ve iticiymiş ne güzel konuşuyo demi ölelim mi kardeşim ona veren RABBİM onu benden üstün mü kılmış ağzı olan konuşuyo kimseye kaahle almam yoluma devam ederim imkanım oldukca denerim RABBİM verirse alırım vermezse şükr ederim hayırlısı buymuş derim kadın sinirlerimi gerdi
aglattin beni valla ,esra erolunda azini yirtasim geldi.allahimbuyuk hazinesi sonsuz muhakkak vericek gonulden inaniyorum.

Hem hoş geldin hem tebrşk edşyorum Rabbim kimseyi yermesin herkese nasip etsin inşallah

Sizi uzun süredir takip ediorum, ama bir türlü fırsat bulamadım yazmak için bende cuma günü transfer oldum. <büyük br bekleyiş içerisindeyim. cok zor geçiyor, sizler neler yapıosunuz bu süreçte

kızlar yarın test günüm ama ben hasteneye gidemicem maesef eşim yok burda.biz şehrin biraz dışında oturuyoruz o yüzden sağlık ocağına gidip vercem kanı. onlar da birgün sonra veriyolarmış sonucu nasıl beklicem bi gün daha bilmiyorum karışık duygular içindeyim.

Sizi uzun süredir takip ediorum, ama bir türlü fırsat bulamadım yazmak için bende cuma günü transfer oldum. <büyük br bekleyiş içerisindeyim. cok zor geçiyor, sizler neler yapıosunuz bu süreçte

kızlar yarın test günüm ama ben hasteneye gidemicem maesef eşim yok burda.biz şehrin biraz dışında oturuyoruz o yüzden sağlık ocağına gidip vercem kanı. onlar da birgün sonra veriyolarmış sonucu nasıl beklicem bi gün daha bilmiyorum karışık duygular içindeyim.

canım hayırlı haberler alırsın ınsallah,keske bende o gune gelebılsem,ben hep olumlu bakıodum ama bugun cok uzuldum ya olmazsa dıe dondurmak ıcın takıp ettıklerı 6 embrıom gelısmemıs ve hıc dondurulmus embrıom yok ya bunlarda tutmazsa dıe kendımı yedım bugun...

transfer sonrası neler yaptınız??? bizimle paylaşırmısınız???

doktorum agir isler yapmadan gunluk yasantina devam edebilirsin dedi ama ben hep yattim. Tv karsisina yaatigimi battaniyemi aldim uzandim. Tabiki evdw yuruyus yaptim. Mutfaga kalktim fln. Saolsun esim is yaptirmadi yillik iznine cikti. Sonrada anneme geldik yemek ye gezin yat:). Bu durumdayim yani simdilik. Bikeseyi gorelim anca ozaman normal hayata doncem. Ee zor bulduk allah kucagimiza almak nasip etsin. İsteeyen herkese versin

Canim insallah sevincten aglican benim gibi;) bekliyoruz haberini

bu sürecte cok şımaracaksın kendini iki canlı hissedeceksin cünkü kendimi tek o zamanlar anne gibi hissediyorum tv izle bizi takip et hergün yaz iyi beslen gez ama hep pozitif düşün inşallah olacak
gec olsun güc olmasın hayırlı haber gelsinde yeter ki gelsin pozitif ol inşallah olacak
canım hayırlı haberler alırsın ınsallah,keske bende o gune gelebılsem,ben hep olumlu bakıodum ama bugun cok uzuldum ya olmazsa dıe dondurmak ıcın takıp ettıklerı 6 embrıom gelısmemıs ve hıc dondurulmus embrıom yok ya bunlarda tutmazsa dıe kendımı yedım bugun...

canımın ici dr en iyi embriyoyu transfer edrler ama 2.kalite embriyo bile cok kişide tutunuyo yeter ki RAB istesin

kızlar cok sagolun hepımız dua edelim birbirimize inşallah..kasıklarımda cok agrı var acaba cok uuldum dıemı yoksa baska birseyın belırtısımı,sizlerde yasadınızmı kasık agrısı

tebrik ederim ne güzel bi haber..
transfer sonrası neler yaptınız bize anlatırmısınız?

tranferdeki sonraki hafta evdeydim çalışmadım.zamanımın büyük bir kısmı yatmakla geçti arada sırada kalktım.bide protein ağırlıklı beslenmeye dikkat ettim doktor öle dedi çünkü.bide hergün 1 dilim ananas yedim.burdaki topiklerde okumuştum tutunmaya yardımcı oluyo diye..

Canım bosuna kızma Esra Erol'a daha o isin basında ve havasında öyle yüksekten yüksekten konuşuyor. O kadar zorki bir evlat buyutmek boyle hava atarakta olmuyor O cocuk büyüsün bakalım böyle havalı havalı konusabilecekmi.
Annem derdi cocuk milleti büyüdükçe derdi büyüyor diye zamanında anlamazdim ama zamanla benim 20 yasına gelen oğlum bana öğretti.Günlerdir cocuk için ALLAHA yalvaran beni bugün öyle delirttiki ben gunün yarısı ah kafam nereden cocuk yaptım diye sızlandim duşun yani bu durumdayım test için gün sayıyorum.

Uzun zamandır bütün heryerde tüp bebekle ilgili araştırma yaptım ve sonuç olarak sizlere yazıcaklarımı lütfen okuyun ve uygulayın

1-tüp bebek yaptırdıktan sonra tutmayan denemelerde bir sonraki aylarda kendiliginizden gebe kalma olasılıgınız yüksek

2-eşinde varikosel olan yada olmayan arkadaşlar eşlerinizle beraber olmadan 1,30 saat önce şekersiz ve sütsüz içereceginiz nescafe spermlerin yavaşda olsa yada birkaçtanede olsa eyer yumurtlama tarihinize yakınsa gebe kalmanıza sizi bir adım yaklaştıracaktır tecrübeyle sabittir.

3- aktardan alıcagınız arısütü bal polen karışımının üstüne ayrıca hakiki polen bir çay kaşısıgı döküp suyla yutun emin olun büyümeyen yumuşlarınız kaliteli ve büyümüş bir şekilde size geri dönöceklerizdir.

4-bal çörek otu tarcın karışımınıda her gün bir yemek kaşıgı yutarak çörek otu çekilmiş olucak yine yumuşlarınıza iyilik kendinizede iyilik etmiş olucaksınız.

5-ada çayınızı her gün mutlaka yatmadan bir saat önce içmelisiniz

6-aslan pencesi demleyip ılıdıktan sonra hergün bir bardak yatarken içmelisiniz

7-ilişkiden sonra sag tarafınıza yatınız rahime giden damarlar dahada genişliycek ve gebe kalmanızı dahada kolaylaştırıcaktır.

8-denemelerde bu ay olmayan arkadaşlarım ocak ve subat aylarını lütfen iyi degerlendirin vücüdunuzda halen hazır olan hormonlara takviye yaparak ümitlerinizi perçinleyin

9-mutlaka hergün okuyamasanızda ruhen kendimden biliyorum meryem suresini içinizden geldikçe okuyun ve sizin adınıza okusunlar

kızlar lütfennnnnnnnnnnnnn ovulasyon testi alarak takiplerinizi birkaç ay kendiniz yapın türkiyenin en iyi doktoru bile bülent tıraş gittigimde fsh 36 oldugu için dogru dürüst ilgilenmedi ilaçlarını al adet olunca gel dedi ama önce rabbim sonra bu kürlerle rabbim muradımı verdi ve inanıyorumki ben bir iki ay kalmadan hepinizden güzel haberler alıcam

Uzun zamandır bütün heryerde tüp bebekle ilgili araştırma yaptım ve sonuç olarak sizlere yazıcaklarımı lütfen okuyun ve uygulayın

1-tüp bebek yaptırdıktan sonra tutmayan denemelerde bir sonraki aylarda kendiliginizden gebe kalma olasılıgınız yüksek

2-eşinde varikosel olan yada olmayan arkadaşlar eşlerinizle beraber olmadan 1,30 saat önce şekersiz ve sütsüz içereceginiz nescafe spermlerin yavaşda olsa yada birkaçtanede olsa eyer yumurtlama tarihinize yakınsa gebe kalmanıza sizi bir adım yaklaştıracaktır tecrübeyle sabittir.

3- aktardan alıcagınız arısütü bal polen karışımının üstüne ayrıca hakiki polen bir çay kaşısıgı döküp suyla yutun emin olun büyümeyen yumuşlarınız kaliteli ve büyümüş bir şekilde size geri dönöceklerizdir.

4-bal çörek otu tarcın karışımınıda her gün bir yemek kaşıgı yutarak çörek otu çekilmiş olucak yine yumuşlarınıza iyilik kendinizede iyilik etmiş olucaksınız.

7-ilişkiden sonra sag tarafınıza yatınız rahime giden damarlar dahada genişliycek ve gebe kalmanızı dahada kolaylaştırıcaktır.

8-denemelerde bu ay olmayan arkadaşlarım ocak ve subat aylarını lütfen iyi degerlendirin vücüdunuzda halen hazır olan hormonlara takviye yaparak ümitlerinizi perçinleyin

9-mutlaka hergün okuyamasanızda ruhen kendimden biliyorum meryem suresini içinizden geldikçe okuyun ve sizin adınıza okusunlar

kızlar lütfennnnnnnnnnnnnn ovulasyon testi alarak takiplerinizi birkaç ay kendiniz yapın türkiyenin en iyi doktoru bile bülent tıraş gittigimde fsh 36 oldugu için dogru dürüst ilgilenmedi ilaçlarını al adet olunca gel dedi ama önce rabbim sonra bu kürlerle rabbim muradımı verdi ve inanıyorumki ben bir iki ay kalmadan hepinizden güzel haberler alıcam

Ne guzel topladin bu bilgileri :-), umarim 2013 bize sansli gelecek ve hepimiz 2013 annesi oluruz.. transferden sonrasi icin ozellikle bir onerin var mi??
Mesela yememeiz gereken seyler var mi? Calisiyor musun? Ise ittin mi bu surecte cok merak ediyorum.

Canım bosuna kızma Esra Erol'a daha o isin basında ve havasında öyle yüksekten yüksekten konuşuyor. O kadar zorki bir evlat buyutmek boyle hava atarakta olmuyor O cocuk büyüsün bakalım böyle havalı havalı konusabilecekmi.
Annem derdi cocuk milleti büyüdükçe derdi büyüyor diye zamanında anlamazdim ama zamanla benim 20 yasına gelen oğlum bana öğretti.Günlerdir cocuk için ALLAHA yalvaran beni bugün öyle delirttiki ben gunün yarısı ah kafam nereden cocuk yaptım diye sızlandim duşun yani bu durumdayım test için gün sayıyorum.
ah canım cok sevindim senin 20 yaşında oglun var RAB den dilerim saglıklı uzun ömrü olsun olsa idi şimdi benimde o kadar olacaktı kısmet eeeee ne derler cocuk ömür törpüsü ama yinede analar babalar cocukları icin ölür bütün anaların evlatlarına uzun uzun saglıklı ömür diliyorum

sen bitanesin eline emegine saglık ama bütün tüp denemelerden sonra hep yalnızdım kendiliğinden gebe kalma şansım olmadı

:46: keşke birbirimize yakın olaydık hepimiz bir arada ne muhabbet olurdu caysız kahvesiz muhabbet :52: herkesin derdi aynı bol bol aslan pencesi ada cayı icerdik ay cok güldüm herkese iyi geceler yarın güzel haberlerle görüşürüz inşallah

eline sağlık cnm çok güzel olmuş ovu testi aldım (20 ovulasyon testi+6 gebelık testi 20 tl ye aldım netten)bbundan sonra da sağ tarafıma yatıcam.o gün ben de nette güzel bi yazı bulmustur dur bulursam tekrar size kopyalayım...

Merhaba kizlar. Ben yeniyim. Bende mikroenjeksiyonla tup bebek yaptirdim 3 ocakta kan tahlilim var bi kac sorum olacak kimse varmiii

Back