Uzun zamandır bütün heryerde tüp bebekle ilgili araştırma yaptım ve sonuç olarak sizlere yazıcaklarımı lütfen okuyun ve uygulayın
1-
tüp bebek yaptırdıktan sonra tutmayan denemelerde bir sonraki aylarda kendiliginizden gebe kalma olasılıgınız yüksek
2-eşinde varikosel olan yada olmayan arkadaşlar eşlerinizle beraber olmadan 1,30 saat önce şekersiz ve sütsüz içereceginiz nescafe spermlerin yavaşda olsa yada birkaçtanede olsa eyer yumurtlama tarihinize yakınsa gebe kalmanıza sizi bir adım yaklaştıracaktır tecrübeyle sabittir.
3- aktardan alıcagınız arısütü bal polen karışımının üstüne ayrıca hakiki polen bir çay kaşısıgı döküp suyla yutun emin olun büyümeyen yumuşlarınız kaliteli ve büyümüş bir şekilde size geri dönöceklerizdir.
4-bal çörek otu tarcın karışımınıda her gün bir yemek kaşıgı yutarak çörek otu çekilmiş olucak yine yumuşlarınıza iyilik kendinizede iyilik etmiş olucaksınız.
5-ada çayınızı her gün mutlaka yatmadan bir saat önce içmelisiniz
6-aslan pencesi demleyip ılıdıktan sonra hergün bir bardak yatarken içmelisiniz
7-ilişkiden sonra sag tarafınıza yatınız rahime giden damarlar dahada genişliycek ve gebe kalmanızı dahada kolaylaştırıcaktır.
8-denemelerde bu ay olmayan arkadaşlarım ocak ve subat aylarını lütfen iyi degerlendirin vücüdunuzda halen hazır olan hormonlara takviye yaparak ümitlerinizi perçinleyin
9-mutlaka hergün okuyamasanızda ruhen kendimden biliyorum meryem suresini içinizden geldikçe okuyun ve sizin adınıza okusunlar
kızlar lütfennnnnnnnnnnnnn ovulasyon testi alarak takiplerinizi birkaç ay kendiniz yapın türkiyenin en iyi doktoru bile bülent tıraş gittigimde fsh 36 oldugu için dogru dürüst ilgilenmedi ilaçlarını al adet olunca gel dedi ama önce rabbim sonra bu kürlerle rabbim muradımı verdi ve inanıyorumki ben bir iki ay kalmadan hepinizden güzel haberler alıcam