valla canım sana şöyle söyleyim şimdi kendini sorun olmustur diye şartlandırma kimi doktorlar yatmayı öneriyor kimisi transferden sonra kalkıp yürüyüp gidiyor.veren Allah her türlü veriyor canım benim sen şimdi onu düşünme bişe olmamıştır inşallah olucak olsa doktorun seni yatırırdı.ama sana çok güldüm kızz hala da gülüom 5 lt su mu içtinArkadaslar iyi geceler. Ben embryo transferi yaptiktan snra hic yatmadan tuvalete gittim. 45 dk hastanede dinlenip sonra 2.30 saatlik yol geldik arabayla. Bu sirada hastanede 3 arabada yolda da 5 kez falan tuvalete gittim cunku transfere girmeden once sikisik olmak icin 5 lt su icmistim. Bi sorun olmusmudur sizce hic dinnlenemedim o gun eve gelene kadar
Arkadaslar iyi geceler. Ben embryo transferi yaptiktan snra hic yatmadan tuvalete gittim. 45 dk hastanede dinlenip sonra 2.30 saatlik yol geldik arabayla. Bu sirada hastanede 3 arabada yolda da 5 kez falan tuvalete gittim cunku transfere girmeden once sikisik olmak icin 5 lt su icmistim. Bi sorun olmusmudur sizce hic dinnlenemedim o gun eve gelene kadar
Uzun zamandır bütün heryerde tüp bebekle ilgili araştırma yaptım ve sonuç olarak sizlere yazıcaklarımı lütfen okuyun ve uygulayın
1-tüp bebek yaptırdıktan sonra tutmayan denemelerde bir sonraki aylarda kendiliginizden gebe kalma olasılıgınız yüksek
2-eşinde varikosel olan yada olmayan arkadaşlar eşlerinizle beraber olmadan 1,30 saat önce şekersiz ve sütsüz içereceginiz nescafe spermlerin yavaşda olsa yada birkaçtanede olsa eyer yumurtlama tarihinize yakınsa gebe kalmanıza sizi bir adım yaklaştıracaktır tecrübeyle sabittir.
3- aktardan alıcagınız arısütü bal polen karışımının üstüne ayrıca hakiki polen bir çay kaşısıgı döküp suyla yutun emin olun büyümeyen yumuşlarınız kaliteli ve büyümüş bir şekilde size geri dönöceklerizdir.
4-bal çörek otu tarcın karışımınıda her gün bir yemek kaşıgı yutarak çörek otu çekilmiş olucak yine yumuşlarınıza iyilik kendinizede iyilik etmiş olucaksınız.
5-ada çayınızı her gün mutlaka yatmadan bir saat önce içmelisiniz
6-aslan pencesi demleyip ılıdıktan sonra hergün bir bardak yatarken içmelisiniz
7-ilişkiden sonra sag tarafınıza yatınız rahime giden damarlar dahada genişliycek ve gebe kalmanızı dahada kolaylaştırıcaktır.
8-denemelerde bu ay olmayan arkadaşlarım ocak ve subat aylarını lütfen iyi degerlendirin vücüdunuzda halen hazır olan hormonlara takviye yaparak ümitlerinizi perçinleyin
9-mutlaka hergün okuyamasanızda ruhen kendimden biliyorum meryem suresini içinizden geldikçe okuyun ve sizin adınıza okusunlar
kızlar lütfennnnnnnnnnnnnn ovulasyon testi alarak takiplerinizi birkaç ay kendiniz yapın türkiyenin en iyi doktoru bile bülent tıraş gittigimde fsh 36 oldugu için dogru dürüst ilgilenmedi ilaçlarını al adet olunca gel dedi ama önce rabbim sonra bu kürlerle rabbim muradımı verdi ve inanıyorumki ben bir iki ay kalmadan hepinizden güzel haberler alıcam
al benden de kocaman kocaman 0.100 ben her denemede gördügüm tek sonuc bu ve benimde embrıyolar 2. kalite ve cok kişide tutunmuş ama sende bernde tutmuyo napalım hayat devam ediyo bu aksam esra erol diyor ki cocuk olan ev sıcak mutlu yuvaymış cocuk olmayan ev soguk ve iticiymiş ne güzel konuşuyo demi ölelim mi kardeşim ona veren RABBİM onu benden üstün mü kılmış ağzı olan konuşuyo kimseye kaahle almam yoluma devam ederim imkanım oldukca denerim RABBİM verirse alırım vermezse şükr ederim hayırlısı buymuş derim kadın sinirlerimi gerdi
Merhaba kizlar. Ben yeniyim. Bende mikroenjeksiyonla tup bebek yaptirdim 3 ocakta kan tahlilim var bi kac sorum olacak kimse varmiii
Yasım 44
2.denemem
Ataşehir memorial
Bugün ilaçlara başladım
Herkese iyi şanslar diliyorum
Canım benim ya çok tatlısın. Üşenmeyip neler yazmışsın. Allah razı olsun senden. İyi bir insan olduğun o kadar belli ki Rabbim sana mucizelerin en büyüğünü vermiş ya ne demek tedavi olucakken hamile kalmak
Bana da bugün test yapan doktor söyledi. 5 deneme yapıp kendiliğinden hamile kalan o kadar çok tanıdığım var ki dedi. Ya işte Allahın mucizeleri...
Bu arada kızlar ben bu ay ilaçsız kontrollere gittim ya, soğuk kış günü boğazlarım da tahriş olduğundan (malum öğretmeniz) hep adaçayı, tarçın, karanfil zencefil zerdeçal ıhlamur arı sütü polen karışımı mutlaka çayın içine kullandım. Ve gerçekten hızlı bir yumurta büyüme gözlemledim. Rahmin kalınlaşması için nar suyu veya narı öneriyorlar. Haberiniz olsun ben ondan da yemiştim. Kalınlık da süperdi. Ama olmadı. NE yapalım.
Hepiniz çok güzel insanlarsınız. Hepimiz bir gün burdan bebişlerimizi çekiştiririz inşallah. Birbirimizi hep ekleyelim arkadaş olarak
TEBRİKLER KIZLAR coooooookkkkkkkkkkkkk sevindim RABBİM kimsenin emeklerini boş cıkarmasın inşallah RABBİM kucanıza almayı nasip etsin inşallah sonuc bekleyen herkes mutlu sona ulaşır RABBİM güldürsün herkesi kocaman öpüyorum[/QUOT
kızlarrrrrrrr tebriklerrrrrrrrrrr, hepinizin 2 embryomu kondu, ve kaçıncı gün embriyosu idi, lütfen yazabilirmisiniz.
TEBRİKLER KIZLAR coooooookkkkkkkkkkkkk sevindim RABBİM kimsenin emeklerini boş cıkarmasın inşallah RABBİM kucanıza almayı nasip etsin inşallah sonuc bekleyen herkes mutlu sona ulaşır RABBİM güldürsün herkesi kocaman öpüyorum
yeni yıla az kaldı bende sizlerin güzel haberlerinizi bekliyorum hamiş listemizi yapmak için ve dua ediyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün muratlarını nasip etsin olmazları olduran allahım
Sorunum yas ve rezerv azlığı ilk denemem
Rahim ici cok temiz kalınlık iyi kist yok yani hiç bir sorun yok aslında
Benim tedavim 2 aşamalı yumurta tedavisini her zaman gittiğim doktorum yaptı
Yumurta toplama ve transfer atasehir memorialde Furkan Bey tarafından yapıldı
4 yumurta toplandı hepsi doluydu 2 sağlıklı kaliteli embryo 2. Gun transfer edildi
Transferimin bugün 7. Gunü
Birbirimizi takip edelim
benimde 4 donmuş embriyom var, rahimiçi kalınlaşınca tranfer olacak, yazarım sana. Senin yumurta toplama öncesi neler yapıldı yazarmısın, ne ilaçlar ve kaç gün kullandın.
bütün keyfim kactı koştur koştur uğraş umutlan yıkılan hayaller üüüüüffffff üüüüffff kadeeerrrrr sizler o kadar gencsiniz ki sizlerin kesin olur diyordum nerdeyse vazgecmeyi düşündün olmayınca olmuyor sizlerin gene önünde enaz 15 yıl var sizler tekrar tekrar deneyin ama ben son cırpınışlar sabır diliyorum sabredin ki RABBİM mükafatımızı verecek inşallah kendimden vaz gectim sizler birgün en güzel anneler olacaksınız öpüyorum sizi
Kızlar merhaba,
Az önce eşim aradı doktoru. Maalesef negatif. 9. günde değerim yine koca bir SIFIR. Ne yapalım kısmet değil. 2. olumsuzu da aldık böylece.
Ne yapıcam bilmiyorum. 2. tedaviye hemen başlamak istiyordum Gazi Tıp ta ama eşim yıprandığını söylüyor. Bir kaç ay bekleyelim
diyor. Hayırlısı kızlar. Allah sağlıklı evlatlar versin. Benim bu embriyoların sağlıksız olduğu belliydi zaten ümidim çok azdı, ama
az da olsa vardıBu yolda mücadele eden uğraş verenlerin, hepimizin Allah yardımcısı olsun. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
arkadaşlar...
benimde 4 donmuş embriyom var, rahimiçi kalınlaşınca tranfer olacak, yazarım sana. Senin yumurta toplama öncesi neler yapıldı yazarmısın, ne ilaçlar ve kaç gün kullandın.
Tedavinin basında protein ağırlıklı gıdaları azaltti ve bitki adacayi gibi içecekleri kesinlikle yasakladı doktor.
Yine tedavinin basında folik asit ve b12 vitamini verdi hala kullanıyorum
İlk 5 gün puregon 150cc / femara gunde2 kez / zıtromax antibiyotik 1kez ( mutlaka her gün aynı saatte)
Sonraki 2 gün sabah Puregon 150cc / aksam merionelle 75cc
Sonraki 1 gün sabah puregon 150 cc / aksam merionelle 150cc
Sonraki 3 gün orgalutran sabah / puregon 150 sabah / aksam merionelle 150cc
Sonraki 2 gün orgalutran sabah / aksam merionelle 150cc / endol 3 kez
Final ovritella ve kaliteli 4 yumos
İlk 5 günden sonra her sabah hastaneye gittik ulturosonla kontrol yaparak bu dozları ayarladı
Bu arada bugün 10. Gunumdeyin teste 2 gün kaldı , bana durumunu mutlaka yaz
acıbademde gördüğüm tedavi sonucum negatif çıktı benimde diğer acıbademde tedavi gören arkadaşlardan da negatif çıktığını okudum kafam biraz karıştı diğer tedavi görenler ne düşünüyor acaba? Birde kimler hangi merkezde tedavi görüyor bilgi verir misiniz?
arkadaşlar 5. gün embriyosu için transferden sonra kaçıncı günde test yapmalıyım ?????
canım benimkide 5. gün emriyosuydu transferden sonra 8. günde evde test yaptım silik ikinci cizgi çıktı ama ikiz olduğu için.. sonra 10. gün kanda hcg 500 çıktı.. evde yapma derim hayal krıklığı olabiliyor belki pozitif ama negatif çıkabiliyor
ayy canım senin ikiz mi?nekadar güzelll
çok şanslısın maşallh bende beklemedeyim.bügün transferin 3. günü ama hiçbir belirti hissetmıorum.sen neler yaşamıştın hamiş olarak yazarmısısn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?