tüp bebek için rahim çekilmesi evet zorunlu değil ama eğer bayanda sorun varsa o sorun rahim filminde görülür ve tedavi edilir ve belkide tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalabilir demek istemiştim.Tüp bebek yapılması için rahim filmi çektirilmesi zorunlu değil arkadaşım. Ben de çektirmeden yaptırdım. Sorun eşde olunca, gerek duyulmuyor, sorun kadın da ise en son aşamada yapıyorlar.
canlarım cigerlerim bir kere daha diyorum eger tüp bebek yapılacaksa rahim filmine gerek yokkkkk ama ben normal yolla hamile kalacam diyorsa gerekir
vovvvvvvvv,ikizmi bekliyorsunuz acaba,tebrikler,Allah tamamına erdirsin inşaallah.10.gÜn 333,74 çıkmıstı
insaallah seninledir canim benim ailem tup bebek denedigimizi bilmiyorlar esimin aileside oyle...yani tek destekcim esim ve bir kac arkadasim...bide bu site...hersey gonlunce olsun.senin ilk denemenmi?
benimde rahim filmi istemişti sebebide ; eğer tüplerde bir sorun varsa o giderilip normal yoldsn gebe kalmayı sağlamak için yaptıklarını söyledi,
yani doktorum önce neden gebe kalamadığımı tespit etti ona göre tedavi uygulayacağız dedi
Kızlar
Transerım oldu cok zor gectı
Ikı kez işleme alındım ilkinde katater gecmedı bir turlu
Kas gevsetıcı oldum
İkinci kez denendı o zaman oldu cok şukur
Sonda ile mesanemi şişirdiler falan agladım sinirlerim bozuldu
Umarım sonucum iyi olur
kızlar benim opu 27 aralık perşembe belli oldu...muhtemelen 29 veya 31 ocak transfer olur..İnşallah güzel haberler vermek nasip olur...
al benden de kocaman kocaman 0.100 ben her denemede gördügüm tek sonuc bu ve benimde embrıyolar 2. kalite ve cok kişide tutunmuş ama sende bernde tutmuyo napalım hayat devam ediyo bu aksam esra erol diyor ki cocuk olan ev sıcak mutlu yuvaymış cocuk olmayan ev soguk ve iticiymiş ne güzel konuşuyo demi ölelim mi kardeşim ona veren RABBİM onu benden üstün mü kılmış ağzı olan konuşuyo kimseye kaahle almam yoluma devam ederim imkanım oldukca denerim RABBİM verirse alırım vermezse şükr ederim hayırlısı buymuş derim kadın sinirlerimi gerdi
aglattin beni valla ,esra erolunda azini yirtasim geldi.allahimbuyuk hazinesi sonsuz muhakkak vericek gonulden inaniyorum.al benden de kocaman kocaman 0.100 ben her denemede gördügüm tek sonuc bu ve benimde embrıyolar 2. kalite ve cok kişide tutunmuş ama sende bernde tutmuyo napalım hayat devam ediyo bu aksam esra erol diyor ki cocuk olan ev sıcak mutlu yuvaymış cocuk olmayan ev soguk ve iticiymiş ne güzel konuşuyo demi ölelim mi kardeşim ona veren RABBİM onu benden üstün mü kılmış ağzı olan konuşuyo kimseye kaahle almam yoluma devam ederim imkanım oldukca denerim RABBİM verirse alırım vermezse şükr ederim hayırlısı buymuş derim kadın sinirlerimi gerdi
Hem hoş geldin hem tebrşk edşyorum Rabbim kimseyi yermesin herkese nasip etsin inşallah
Sizi uzun süredir takip ediorum, ama bir türlü fırsat bulamadım yazmak için bende cuma günü transfer oldum. <büyük br bekleyiş içerisindeyim. cok zor geçiyor, sizler neler yapıosunuz bu süreçte
kızlar yarın test günüm ama ben hasteneye gidemicem maesef eşim yok burda.biz şehrin biraz dışında oturuyoruz o yüzden sağlık ocağına gidip vercem kanı. onlar da birgün sonra veriyolarmış sonucu nasıl beklicem bi gün daha bilmiyorum karışık duygular içindeyim.
transfer sonrası neler yaptınız??? bizimle paylaşırmısınız???
kızlar yarın test günüm ama ben hasteneye gidemicem maesef eşim yok burda.biz şehrin biraz dışında oturuyoruz o yüzden sağlık ocağına gidip vercem kanı. onlar da birgün sonra veriyolarmış sonucu nasıl beklicem bi gün daha bilmiyorum karışık duygular içindeyim.
bu sürecte cok şımaracaksın kendini iki canlı hissedeceksin cünkü kendimi tek o zamanlar anne gibi hissediyorum tv izle bizi takip et hergün yaz iyi beslen gez ama hep pozitif düşün inşallah olacakSizi uzun süredir takip ediorum, ama bir türlü fırsat bulamadım yazmak için bende cuma günü transfer oldum. <büyük br bekleyiş içerisindeyim. cok zor geçiyor, sizler neler yapıosunuz bu süreçte
gec olsun güc olmasın hayırlı haber gelsinde yeter ki gelsin pozitif ol inşallah olacakkızlar yarın test günüm ama ben hasteneye gidemicem maesef eşim yok burda.biz şehrin biraz dışında oturuyoruz o yüzden sağlık ocağına gidip vercem kanı. onlar da birgün sonra veriyolarmış sonucu nasıl beklicem bi gün daha bilmiyorum karışık duygular içindeyim.
canım hayırlı haberler alırsın ınsallah,keske bende o gune gelebılsem,ben hep olumlu bakıodum ama bugun cok uzuldum ya olmazsa dıe dondurmak ıcın takıp ettıklerı 6 embrıom gelısmemıs ve hıc dondurulmus embrıom yok ya bunlarda tutmazsa dıe kendımı yedım bugun...
tebrik ederim ne güzel bi haber..
transfer sonrası neler yaptınız bize anlatırmısınız?
kızlar benim opu 27 aralık perşembe belli oldu...muhtemelen 29 veya 31 ocak transfer olur..İnşallah güzel haberler vermek nasip olur...
al benden de kocaman kocaman 0.100 ben her denemede gördügüm tek sonuc bu ve benimde embrıyolar 2. kalite ve cok kişide tutunmuş ama sende bernde tutmuyo napalım hayat devam ediyo bu aksam esra erol diyor ki cocuk olan ev sıcak mutlu yuvaymış cocuk olmayan ev soguk ve iticiymiş ne güzel konuşuyo demi ölelim mi kardeşim ona veren RABBİM onu benden üstün mü kılmış ağzı olan konuşuyo kimseye kaahle almam yoluma devam ederim imkanım oldukca denerim RABBİM verirse alırım vermezse şükr ederim hayırlısı buymuş derim kadın sinirlerimi gerdi
Uzun zamandır bütün heryerde tüp bebekle ilgili araştırma yaptım ve sonuç olarak sizlere yazıcaklarımı lütfen okuyun ve uygulayın
1-tüp bebek yaptırdıktan sonra tutmayan denemelerde bir sonraki aylarda kendiliginizden gebe kalma olasılıgınız yüksek
2-eşinde varikosel olan yada olmayan arkadaşlar eşlerinizle beraber olmadan 1,30 saat önce şekersiz ve sütsüz içereceginiz nescafe spermlerin yavaşda olsa yada birkaçtanede olsa eyer yumurtlama tarihinize yakınsa gebe kalmanıza sizi bir adım yaklaştıracaktır tecrübeyle sabittir.
3- aktardan alıcagınız arısütü bal polen karışımının üstüne ayrıca hakiki polen bir çay kaşısıgı döküp suyla yutun emin olun büyümeyen yumuşlarınız kaliteli ve büyümüş bir şekilde size geri dönöceklerizdir.
4-bal çörek otu tarcın karışımınıda her gün bir yemek kaşıgı yutarak çörek otu çekilmiş olucak yine yumuşlarınıza iyilik kendinizede iyilik etmiş olucaksınız.
5-ada çayınızı her gün mutlaka yatmadan bir saat önce içmelisiniz
6-aslan pencesi demleyip ılıdıktan sonra hergün bir bardak yatarken içmelisiniz
7-ilişkiden sonra sag tarafınıza yatınız rahime giden damarlar dahada genişliycek ve gebe kalmanızı dahada kolaylaştırıcaktır.
8-denemelerde bu ay olmayan arkadaşlarım ocak ve subat aylarını lütfen iyi degerlendirin vücüdunuzda halen hazır olan hormonlara takviye yaparak ümitlerinizi perçinleyin
9-mutlaka hergün okuyamasanızda ruhen kendimden biliyorum meryem suresini içinizden geldikçe okuyun ve sizin adınıza okusunlar
kızlar lütfennnnnnnnnnnnnn ovulasyon testi alarak takiplerinizi birkaç ay kendiniz yapın türkiyenin en iyi doktoru bile bülent tıraş gittigimde fsh 36 oldugu için dogru dürüst ilgilenmedi ilaçlarını al adet olunca gel dedi ama önce rabbim sonra bu kürlerle rabbim muradımı verdi ve inanıyorumki ben bir iki ay kalmadan hepinizden güzel haberler alıcam
ah canım cok sevindim senin 20 yaşında oglun var RAB den dilerim saglıklı uzun ömrü olsun olsa idi şimdi benimde o kadar olacaktı kısmet eeeee ne derler cocuk ömür törpüsü ama yinede analar babalar cocukları icin ölür bütün anaların evlatlarına uzun uzun saglıklı ömür diliyorumCanım bosuna kızma Esra Erol'a daha o isin basında ve havasında öyle yüksekten yüksekten konuşuyor. O kadar zorki bir evlat buyutmek boyle hava atarakta olmuyor O cocuk büyüsün bakalım böyle havalı havalı konusabilecekmi.
Annem derdi cocuk milleti büyüdükçe derdi büyüyor diye zamanında anlamazdim ama zamanla benim 20 yasına gelen oğlum bana öğretti.Günlerdir cocuk için ALLAHA yalvaran beni bugün öyle delirttiki ben gunün yarısı ah kafam nereden cocuk yaptım diye sızlandim duşun yani bu durumdayım test için gün sayıyorum.
Uzun zamandır bütün heryerde tüp bebekle ilgili araştırma yaptım ve sonuç olarak sizlere yazıcaklarımı lütfen okuyun ve uygulayın
1-tüp bebek yaptırdıktan sonra tutmayan denemelerde bir sonraki aylarda kendiliginizden gebe kalma olasılıgınız yüksek
2-eşinde varikosel olan yada olmayan arkadaşlar eşlerinizle beraber olmadan 1,30 saat önce şekersiz ve sütsüz içereceginiz nescafe spermlerin yavaşda olsa yada birkaçtanede olsa eyer yumurtlama tarihinize yakınsa gebe kalmanıza sizi bir adım yaklaştıracaktır tecrübeyle sabittir.
3- aktardan alıcagınız arısütü bal polen karışımının üstüne ayrıca hakiki polen bir çay kaşısıgı döküp suyla yutun emin olun büyümeyen yumuşlarınız kaliteli ve büyümüş bir şekilde size geri dönöceklerizdir.
4-bal çörek otu tarcın karışımınıda her gün bir yemek kaşıgı yutarak çörek otu çekilmiş olucak yine yumuşlarınıza iyilik kendinizede iyilik etmiş olucaksınız.
7-ilişkiden sonra sag tarafınıza yatınız rahime giden damarlar dahada genişliycek ve gebe kalmanızı dahada kolaylaştırıcaktır.
8-denemelerde bu ay olmayan arkadaşlarım ocak ve subat aylarını lütfen iyi degerlendirin vücüdunuzda halen hazır olan hormonlara takviye yaparak ümitlerinizi perçinleyin
9-mutlaka hergün okuyamasanızda ruhen kendimden biliyorum meryem suresini içinizden geldikçe okuyun ve sizin adınıza okusunlar
kızlar lütfennnnnnnnnnnnnn ovulasyon testi alarak takiplerinizi birkaç ay kendiniz yapın türkiyenin en iyi doktoru bile bülent tıraş gittigimde fsh 36 oldugu için dogru dürüst ilgilenmedi ilaçlarını al adet olunca gel dedi ama önce rabbim sonra bu kürlerle rabbim muradımı verdi ve inanıyorumki ben bir iki ay kalmadan hepinizden güzel haberler alıcam
eline sağlık cnm çok güzel olmuş ovu testi aldım (20 ovulasyon testi+6 gebelık testi 20 tl ye aldım netten)bbundan sonra da sağ tarafıma yatıcam.o gün ben de nette güzel bi yazı bulmustur dur bulursam tekrar size kopyalayım...Uzun zamandır bütün heryerde tüp bebekle ilgili araştırma yaptım ve sonuç olarak sizlere yazıcaklarımı lütfen okuyun ve uygulayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?