Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

HerhanGi bir belirtiniz varmiydi

yok herhangi bi belirtim olmadı sadece arada kasıklarımda batmalar oluyo.hatta ben burdaki topiği okurken korktum genelde herkes şiddetli kasık ağrılarından bahsedilmiş.benimki tutmadı herhalde diye düşünmüştüm:)

herşeyin hayırlısı canım haklısın.benim doktorum niye öle sölediki ozaman.ben de tekrarlamayayım madem.umudum da yok zaten.

Belli olmaz sen doktorunu dinle derim. Ben de söylesem bugün yaptırdığımı kesin 2 gün sonra yine derler ama ancak adetim gecikirse tekrarlarım...

Son düzenleme:

Canım sen niye içini karartıyorsun. Sonuçta test sonucun yok ki ortada. Bence güzel düşün, kısmetse olur zaten. Ağrın olsa da olmasa da

Arkadaşım yeni gördüm inan senin adına çok üzüldüm yani bu durumda ne desem boş biliyorum.herşeyde vardır bi hayır canım üzülsek de elimizden bişey gelmiyor.o yüzden biran önce dinlen kendini toparla (ki ben senin güçlü bir kadın olduğunu hissediyorum) allahtan ümit kesilmez bu topikte ne mucizeler okuduk biliyosun. rabbine sığın ve bol bol dua et.

bence kimse kendinde belirti aramasın arkadaşlar.bende hiç yoktu mesela bende sürekli okuyup okuyup üzülüyodum.Ama rabbime çok şükürler olsun 9.günümde değerim 53.4 çıktı.katlanarak yükselir inşallah.

Canım sen niye içini karartıyorsun. Sonuçta test sonucun yok ki ortada. Bence güzel düşün, kısmetse olur zaten. Ağrın olsa da olmasa da

voodoo doğru söylüyor.inan artık belirti aramak istemiyorum. voodoo yla aynı belirtileri yaşıyoduk.yani her belirti ne gebelige ne de negatife işaret bunu bir kez daha anladık belirtilere takılmak doğru değil.yarın da benim test günüm bakalım hayırlısı.

demek 9. günde çıkıyormu sonuç hemşireler bana 12 13. gün dediler. bende nasıl gececek bugunler diye düşünüyorum bugün 4. günüm

demek 9. günde çıkıyormu sonuç hemşireler bana 12 13. gün dediler. bende nasıl gececek bugunler diye düşünüyorum bugün 4. günüm

canım bende ege ünv yaptırmıştım tranferimi banada 12. günü baktır dediler.ben kendim doğum hastanesinde çalışıyorum.bugün yaptırdım tahlilimi ve sonucumu önce kendi doktorlarımıza gösterdim.egeyi arayarak haber vereyim dedim hemşireden öle bi tepki geldiki biz size hangi tarih dediysek o tarihde yaptır ilaçlarını düzenli kullan dedi kapattı şok oldm

nekadar heycanlı hevesli olduğumuzu anlamak istemiyor bazı insanlar hatta eşim bile artık bebek lafı duymak istemıyorum test gününe kadar dedi
ben öğretmenim cuma günü transferim yapıldı ve 1 hafta rapor aldım evde oturuyorum sürekli bebekle ilgili şeylere bakıyorum internetten

bende aynı öleyim canımhatta eşim sonuca inanamadı önce yükselsin bakalım dedi.değer düşer diye korkuyo

sen gercekten cok şaslıydın bebişin cok kaliteydi yaşın gencti ama olmayınca olmuyo sana tek bir önerim var dr seni cok iyi tanıyo senin icin en iyi protokolü dr biliyo herşey güzel giderken dr vaz gecme derim

slm arkadaşlar çarşamba günü yumurtalar toplanıcak ve genetik inceleme yapılıcak sonra transfer tarihi beli olucak inşallah rabim kucaklarımızı boş bırakmaz cümlemize nasip eder 2013 e hamile olarak gireriz dualarınızı eksik etmeyin nolur bende sizler için ediyorum dua allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

al benden de kocaman kocaman 0.100 ben her denemede gördügüm tek sonuc bu ve benimde embrıyolar 2. kalite ve cok kişide tutunmuş ama sende bernde tutmuyo napalım hayat devam ediyo bu aksam esra erol diyor ki cocuk olan ev sıcak mutlu yuvaymış cocuk olmayan ev soguk ve iticiymiş ne güzel konuşuyo demi ölelim mi kardeşim ona veren RABBİM onu benden üstün mü kılmış ağzı olan konuşuyo kimseye kaahle almam yoluma devam ederim imkanım oldukca denerim RABBİM verirse alırım vermezse şükr ederim hayırlısı buymuş derim kadın sinirlerimi gerdi

tebrik ederim ne güzel bi haber..
transfer sonrası neler yaptınız bize anlatırmısınız?

gönülden kutlarım yat ve düzenli beslen ki bebişin sana sımsıkı sarılsın inşallah daim olur gebeligin kucana almak nasip olsun inşallah

Canım burda en çok ihtiyacımız olan şey umut ve bunu bizimle paylaştığın için sağol. Allah sana ailenle uzun omur versin :)

Canım üzüldüm senin için, ama yıpratma kendini. Ben de aynı şeyi söylüycem ama işin aslı da bu galiba: doğru zamanı Allah biliyor. Bi sonrakinde olucak inşallah. Senden kıymetli değil unutma.

Eşle paylaşmak zor, yıpratıcı oluyor biyerden sonra. Dışardan kimselerle de paylaşmak zor. Bi garip durum işte. En iyisi bizbize burda takılmak kızlar :) Allah yüzünü güldürsün inşallah

Ne boşbogaz insanlar var ya, o kadın bi de otobustekileri gorunce aglıyorum mu ne demişti. Allah vermiş herşeyin güzelini, maşallah gözümüz yok da, e be düşün be kadın konuşmadan önce.. Ben de sinir oldum :S

bacmm biz bu kadınla aynı hamilelik dönemini yaşadık.o tv de ben evde sayıyodum günlerimi.annem izliyo diye ben de izliyodum yoksa sevdiğimden değil.günahım kadar sevmem o kadını zaten. neyse hamileliğin 6.ayındaydık benim bebeğimi aldılar benden rabbim öyle istedi. o ise yoluna devam etti hem de doğum yapana kadar programını da yaptı. oysa ben aman bebeğime bişey olmasın diye nerdeyse 3 ay boyunca yatmıştım. şimdi ise o kadını görmeye dayanamıyorum sürekli yaşadığım o kötü günler aklıma geliyo.bence de tv bu tür konuşmalara dikkat etmeleri gerekiyo çünkü bazen bu şekilde kırıcı olabiliyorlar.sürekli oğlundan bahsetmesi sinir bozucu bi hal alıyo benim için. neyse aslında hepsi boş bakma bana sen o günleri tekrar yaşadım ne dediğimi bilimiyorum şu anda. aslında allah isterse olur istemezse olmaz.biz ise bahane arar dururuz canım benim sıkma canını her şey olacağına varır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…