merhaba kızlar benim tranferinin 9.günü dayanamayıp bthcg değerine baktırdım 53.4 çıktı .yaşadığım yerdeki doğum doktoru tebrik etti 2 gün sonra tekrarlayalım dedi.hala inanamadım ilaçlara bağlı deildir dimi???
herşeyin hayırlısı canım haklısın.benim doktorum niye öle sölediki ozaman.ben de tekrarlamayayım madem.umudum da yok zaten.
Yürekten üzüldüm sonuca bu durumlarda yazılacak bir seyde bulamıyor insan en kısa zamanda kafanızı toplar moralinizi kazanırsınız umarım.
Benimde bu gün 9. Gunüm adet sancısına benzer sancılarım başladı doktorumu aradım olumsuz belirti değil dedi ama sizi okuyunca öyle bir ağırlık coktuki yüreğime
Kızlar merhaba,
Az önce eşim aradı doktoru. Maalesef negatif. 9. günde değerim yine koca bir SIFIR. Ne yapalım kısmet değil. 2. olumsuzu da aldık böylece.
Ne yapıcam bilmiyorum. 2. tedaviye hemen başlamak istiyordum Gazi Tıp ta ama eşim yıprandığını söylüyor. Bir kaç ay bekleyelim
diyor. Hayırlısı kızlar. Allah sağlıklı evlatlar versin. Benim bu embriyoların sağlıksız olduğu belliydi zaten ümidim çok azdı, ama
az da olsa vardıBu yolda mücadele eden uğraş verenlerin, hepimizin Allah yardımcısı olsun. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
arkadaşlar...
Canım sen niye içini karartıyorsun. Sonuçta test sonucun yok ki ortada. Bence güzel düşün, kısmetse olur zaten. Ağrın olsa da olmasa da
10.gün canım yaptırırsan çıkar...kaç gün oldu?
bence kimse kendinde belirti aramasın arkadaşlar.bende hiç yoktu mesela bende sürekli okuyup okuyup üzülüyodum.Ama rabbime çok şükürler olsun 9.günümde değerim 53.4 çıktı.katlanarak yükselir inşallah.
demek 9. günde çıkıyormu sonuç hemşireler bana 12 13. gün dediler. bende nasıl gececek bugunler diye düşünüyorumbugün 4. günüm
canım bende ege ünv yaptırmıştım tranferimi banada 12. günü baktır dediler.ben kendim doğum hastanesinde çalışıyorum.bugün yaptırdım tahlilimi ve sonucumu önce kendi doktorlarımıza gösterdim.egeyi arayarak haber vereyim dedim hemşireden öle bi tepki geldiki biz size hangi tarih dediysek o tarihde yaptır ilaçlarını düzenli kullan dedi kapattı şok oldm
nekadar heycanlı hevesli olduğumuzu anlamak istemiyor bazı insanlar hatta eşim bile artık bebek lafı duymak istemıyorum test gününe kadar dedi
ben öğretmenim cuma günü transferim yapıldı ve 1 hafta rapor aldım evde oturuyorumsürekli bebekle ilgili şeylere bakıyorum internetten
bizimde sayı ve morfoloji sorunumuz var canım benimde cuma günüydü testim negatifi gördüm ama çok umudum vardı yaşımızın genç olması ve transferin 5. gün olup 2 adet embriyo koyulması ayrıca emriyologda çok umudumuz var demesiyle hep pozitif olacağını düşünmüştüm ama olmadı kader mi kısmet mi bilemiyorum ama neden herşey yolundayken iyi giderken tutmaz henüz doktorumla görüşmedim ama çok merak içindeyim.Tekrar tedavi olmayı düşünüyorum hemen olmasa bile ama kafam karıştı açıkçası.Tedavi sürecim boyunca hiç bir sorun yaşamadım merkezden de çok memnundum ama niye böyle oldu bilmiyorum
Kızlar merhaba,
Az önce eşim aradı doktoru. Maalesef negatif. 9. günde değerim yine koca bir SIFIR. Ne yapalım kısmet değil. 2. olumsuzu da aldık böylece.
Ne yapıcam bilmiyorum. 2. tedaviye hemen başlamak istiyordum Gazi Tıp ta ama eşim yıprandığını söylüyor. Bir kaç ay bekleyelim
diyor. Hayırlısı kızlar. Allah sağlıklı evlatlar versin. Benim bu embriyoların sağlıksız olduğu belliydi zaten ümidim çok azdı, ama
az da olsa vardıBu yolda mücadele eden uğraş verenlerin, hepimizin Allah yardımcısı olsun. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
arkadaşlar...
9. gun 189, bugun 14. gun ve degerim 748 cikti. Persembe gunu ultrason var. İnsallah goruruz
merhaba kızlar benim tranferinin 9.günü dayanamayıp bthcg değerine baktırdım 53.4 çıktı .yaşadığım yerdeki doğum doktoru tebrik etti 2 gün sonra tekrarlayalım dedi.hala inanamadım ilaçlara bağlı deildir dimi???
Kızlar merhaba size umut moral olmak için bi uğradım öylesine sakın umutsuzluğa kapılmayın 2 defa tüp bebek tedavisi oldum ilkinde bebeğim 8 haftalık dı kalbi durdu ikincisinde sadece 5 tane yumurtam vardı 3 tanesi kaliteliydi alındı ve 1 tane emriyom oluştu dr transfer edip etmemek arasında kaldı emriyo da kaliteli değildi ve işte bir umut transver oldu vee 10gün sonra test için gittim umut namına hiçbirşey yok hoplaya zıplaya gittim hastaneye normalde sigara içiyordum tedaviye başladığımda bırakmıştım o gün tekrar sigara içtim 1 adet sonra kan verdim sonuç bi geldi beta hcg 90 larda ben şok eşim şok dr şok sonrasında aylar günler derken bebeğimi kucağıma aldım dünyalar tatlısı bir oğluşum oldu ve ben hala anne olduğuma inanamıyorum eşimin morfolojı değeri sıfır benim rahmimde perde vs ameliyatlar ilaçlar derken allahım bana nasip etti sizlerde o güzel yüreklerinizi temiz tutun sabredin ve allahdan dileyin eğer olmasaydı diyorum bizim olmazdı çok zor stresli bir süreç rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun....
Kızlar merhaba,
arkadaşlar...
nekadar heycanlı hevesli olduğumuzu anlamak istemiyor bazı insanlar hatta eşim bile artık bebek lafı duymak istemıyorum test gününe kadar dedi
ben öğretmenim cuma günü transferim yapıldı ve 1 hafta rapor aldım evde oturuyorumsürekli bebekle ilgili şeylere bakıyorum internetten
al benden de kocaman kocaman 0.100 ben her denemede gördügüm tek sonuc bu ve benimde embrıyolar 2. kalite ve cok kişide tutunmuş ama sende bernde tutmuyo napalım hayat devam ediyo bu aksam esra erol diyor ki cocuk olan ev sıcak mutlu yuvaymış cocuk olmayan ev soguk ve iticiymiş ne güzel konuşuyo demi ölelim mi kardeşim ona veren RABBİM onu benden üstün mü kılmış ağzı olan konuşuyo kimseye kaahle almam yoluma devam ederim imkanım oldukca denerim RABBİM verirse alırım vermezse şükr ederim hayırlısı buymuş derim kadın sinirlerimi gerdi
al benden de kocaman kocaman 0.100 ben her denemede gördügüm tek sonuc bu ve benimde embrıyolar 2. kalite ve cok kişide tutunmuş ama sende bernde tutmuyo napalım hayat devam ediyo bu aksam esra erol diyor ki cocuk olan ev sıcak mutlu yuvaymış cocuk olmayan ev soguk ve iticiymiş ne güzel konuşuyo demi ölelim mi kardeşim ona veren RABBİM onu benden üstün mü kılmış ağzı olan konuşuyo kimseye kaahle almam yoluma devam ederim imkanım oldukca denerim RABBİM verirse alırım vermezse şükr ederim hayırlısı buymuş derim kadın sinirlerimi gerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?