• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

canım ne güsel maşaşllh değerlerin.transfer sonrası belirtin oldumu hiç.ilk günden itibaren neler oldu kısaca yazarmısın.

Tesekkurederim canim. Transferden 3-4 gun sonra kasiklarimda agri oldu. Gece uykumdan uyandirdi. Dokktor yumurta toplama isleminden dolayi agrir normaldir demisti. Simdi tek endisem keseleri bve bebisleri gormek. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

acıbademde gördüğüm tedavi sonucum negatif çıktı benimde diğer acıbademde tedavi gören arkadaşlardan da negatif çıktığını okudum kafam biraz karıştı diğer tedavi görenler ne düşünüyor acaba? Birde kimler hangi merkezde tedavi görüyor bilgi verir misiniz?

acıbademde gördüğüm tedavi sonucum negatif çıktı benimde diğer acıbademde tedavi gören arkadaşlardan da negatif çıktığını okudum kafam biraz karıştı diğer tedavi görenler ne düşünüyor acaba? Birde kimler hangi merkezde tedavi görüyor bilgi verir misiniz?

Canım bende maslak acıbademde yaprtırdım yeni sonuç negatif ya benimde kafam karıştı sanki bunların başarı oranı çok düşük öyle düşünüyorum

Kızlar yarın tahlil günüm. Dünden beri öyle çok uykum varki kafamı kaldıramıyorum. İdrar tahliline karşıyım. Yarın ola hayır ola.

Canım bende maslak acıbademde yaprtırdım yeni sonuç negatif ya benimde kafam karıştı sanki bunların başarı oranı çok düşük öyle düşünüyorum

Merhaba kızlar
Yanıltıcı bilgi vermek istemem ama ben tedaviye tüp bebek merkezinde başlamadım benim normal kontrole gittiğim kadın doktorum başladı. Yumurta toplama işlemini kendi hastanesinde yapamadığı için zamanı geldiginde beni başka yere yönlendirdi ve o zaman konuşurken benim yasım ileri fazla zamanım yok sizinde bu konuda bir ticari kaygınız yok , hiçbir kaygıya girmeden beni en güvendiğiniz yere yönlendirin demiştim.
Bana iki yer önerdi atasehir memorial ve Bahceci son zamanlarda bu ikisinin basarı oranı yükselmiş öyle dedi.
Sonuçta bir cikarida yoktu ve bu konuyu iyi takip eden biriydi benona cok güveniyordum bunu bosa cikarmiyacagini biliyordum.
Ama sonuctada cok zor bu tür secimler kimseyide etkilemek istemem.

Kızlar
Transerım oldu cok zor gectı
Ikı kez işleme alındım ilkinde katater gecmedı bir turlu
Kas gevsetıcı oldum
İkinci kez denendı o zaman oldu cok şukur
Sonda ile mesanemi şişirdiler falan agladım sinirlerim bozuldu
Umarım sonucum iyi olur

Voodoo canim bugun test yapicaktin naptin yaptin mi merak ettim sonucunu insallah pozitifi gormussundur.dualarim seninle

Allah razı olsun canım. Ben kan verdim az önce. 2-2.5 saati bulur dediler. Valla benim ümidim hemen hiç kalmadı adet ağrılarına

benzer ağrım oluyor sabahtan beri sağ tarafım ağrıyor:( adet öncesi o pis akıntılar da geliyor kaç gündür. Sadece şu dış gebelik muhabbeti var ya ondan korkuyorum ve negatif

olduğunu ispatlamak için (her zamanki gibi 0 çıkacak) verdim kan. Allah geride kalanlara bol şans versin. Ben kendimi hazırladım

kızlar kötü sonuca. Olmadı işte olmadı biliyorum:( KEsinleşince de yazarım. Aramak bile istemiyorum eşime rica edicem o arasın

hastaneyi. Gidip sigara içesim var o dereceyim yani.:19:

Son düzenleme:

Evet canım bende Maslak Acıbadem'de tedavi gördüm 17 aralıktı test tarihim ve sonuç negatif.Bizim sorunumuz morfoloji ve sayı sonuçta tedaviyi etkileyen bir unsur bu.bizim hersey cok iyiydi 5. Gün 1. Kalite 2 embriyo transfer edildi.Embriyologa göre bizimki talihsizlik çünkü yaşımızda genç ama daha Bülent hocayla görüşmedim bakalım o ne söyleyecek.Birkaç şey dışında ben memnundum ama burda okuyunca insanın içine kurt düşüyor.Sizin tedavinizde aklınıza takılan birşey olmuşmuydu memnunmuydunz

13. Gün 27 çıktı Bhcg progesteron 14 çıktı istirahat etmem gerekiyormuş 2 gün sonra test yapılacak Allahım inşallah tutunur .

Çok güzel canım ya tebrik ederim seni. Allah tamamına erdirsin inşallah. Progesterona baktırmayı sen mi akıl ettin. İyi yapmışsın düşükse takviye alırsın. SEvgiler...

Evet canım bende Maslak Acıbadem'de tedavi gördüm 17 aralıktı test tarihim ve sonuç negatif.Bizim sorunumuz morfoloji ve sayı sonuçta tedaviyi etkileyen bir unsur bu.bizim hersey cok iyiydi 5. Gün 1. Kalite 2 embriyo transfer edildi.Embriyologa göre bizimki talihsizlik çünkü yaşımızda genç ama daha Bülent hocayla görüşmedim bakalım o ne söyleyecek.Birkaç şey dışında ben memnundum ama burda okuyunca insanın içine kurt düşüyor.Sizin tedavinizde aklınıza takılan birşey olmuşmuydu memnunmuydunz

bizimde sayı ve morfoloji sorunumuz var canım benimde cuma günüydü testim negatifi gördüm ama çok umudum vardı yaşımızın genç olması ve transferin 5. gün olup 2 adet embriyo koyulması ayrıca emriyologda çok umudumuz var demesiyle hep pozitif olacağını düşünmüştüm ama olmadı kader mi kısmet mi bilemiyorum ama neden herşey yolundayken iyi giderken tutmaz henüz doktorumla görüşmedim ama çok merak içindeyim.Tekrar tedavi olmayı düşünüyorum hemen olmasa bile ama kafam karıştı açıkçası.Tedavi sürecim boyunca hiç bir sorun yaşamadım merkezden de çok memnundum ama niye böyle oldu bilmiyorum :(

Allah razı olsun canım. Ben kan verdim az önce. 2-2.5 saati bulur dediler. Valla benim ümidim hemen hiç kalmadı adet ağrılarına

benzer ağrım oluyor sabahtan beri sağ tarafım ağrıyor:( adet öncesi o pis akıntılar da geliyor kaç gündür. Sadece şu dış gebelik muhabbeti var ya ondan korkuyorum ve negatif

olduğunu ispatlamak için (her zamanki gibi 0 çıkacak) verdim kan. Allah geride kalanlara bol şans versin. Ben kendimi hazırladım

kızlar kötü sonuca. Olmadı işte olmadı biliyorum:( KEsinleşince de yazarım. Aramak bile istemiyorum eşime rica edicem o arasın

insaallah pozitiftir sonucunu bekliyoruz umitsizlige kapilma ne olur...

bizimde sayı ve morfoloji sorunumuz var canım benimde cuma günüydü testim negatifi gördüm ama çok umudum vardı yaşımızın genç olması ve transferin 5. gün olup 2 adet embriyo koyulması ayrıca emriyologda çok umudumuz var demesiyle hep pozitif olacağını düşünmüştüm ama olmadı kader mi kısmet mi bilemiyorum ama neden herşey yolundayken iyi giderken tutmaz henüz doktorumla görüşmedim ama çok merak içindeyim.Tekrar tedavi olmayı düşünüyorum hemen olmasa bile ama kafam karıştı açıkçası.Tedavi sürecim boyunca hiç bir sorun yaşamadım merkezden de çok memnundum ama niye böyle oldu bilmiyorum :(

Hemen hemen ayni sorunlarla ayni seyleri yasamisiz.Bulent hocayla konusmadan pek bisey dusunemiyorum bende.cihan bey ve ayse hanimla gorustuk cok uzulduler genetik test ve histeroskopiden bahsettiler.bazen kader kismet diyorum bazende neden olmadi diye tutturuyorum benim bi tanecikte dondurulmusum var orda belki onu deneriz once

Kızlar
Transerım oldu cok zor gectı
Ikı kez işleme alındım ilkinde katater gecmedı bir turlu
Kas gevsetıcı oldum
İkinci kez denendı o zaman oldu cok şukur
Sonda ile mesanemi şişirdiler falan agladım sinirlerim bozuldu
Umarım sonucum iyi olur

canım çokmu sıkmıştın kendini neden öyle olduki?daha önce katater denemesi yapılmadımı sana tedavinin başında?

kızlar benim opu 27 aralık perşembe belli oldu...muhtemelen 29 veya 31 ocak transfer olur..İnşallah güzel haberler vermek nasip olur...:21::21:

canım seni şuan okadar iyi anlıyorum ki.ama lütfen sakin ol bebeişin seninleyse üzme onu.saakın sigara falan içmeyesin:47::47:
pozitif çıkacak inşallh:nazar:

Lütfen moralinizi bozmayın olumlu duşunun bunlar kesin sonuc değildir umarım ALLAH yardımcınız olsun

hemen umutsuzluğa kapılma bakalım rabbim hakkında hayırlısı versin cnm umarım pozitif olur

Hakkından hayırlısı olsun canım ben de bu sabah çok heyecanlandım ama sonuc pozitif ama değerlerim çok düşük o yüzden istirahat etmem gerekiyor hep lavabo dışında yatmam gerekiyormuş Allah nasip ederse tutunur zaten olmazsa da takdir onun biz elimizden geleni yaptık senin için de hayırlısı oldun inşallah pozitiftir pozitif düşün olsun : )

Kızlar merhaba,

Az önce eşim aradı doktoru. Maalesef negatif. 9. günde değerim yine koca bir SIFIR. Ne yapalım kısmet değil. 2. olumsuzu da aldık böylece.

Ne yapıcam bilmiyorum. 2. tedaviye hemen başlamak istiyordum Gazi Tıp ta ama eşim yıprandığını söylüyor. Bir kaç ay bekleyelim

diyor. Hayırlısı kızlar. Allah sağlıklı evlatlar versin. Benim bu embriyoların sağlıksız olduğu belliydi zaten ümidim çok azdı, ama

az da olsa vardı:( Bu yolda mücadele eden uğraş verenlerin, hepimizin Allah yardımcısı olsun. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

arkadaşlar...

Son düzenleme:
Back