Hayır doktorum bülent tıraştı ve bizim sorun bende degil eşimdeydi sperm sayısı düşüktü benden rahim filmi falan istenmedi çektirmedim o yüzden
arkadaşlar gebelik testinde kan değerleriniz kaçıncı günde ne çıktı yazabilirmisiniz..
canım benim benimde doktorum bülent tıraştı eşinde varikoselmi vardı
Merhaba arkadaşlar ilk tüp bebek denememiz 16 aralık itibariyle negatif çıktı aklıma takılan rahim filmi.Tüp bebekte rahim filmi gereklimidir sizce?birde ikinci tüp bebek tedavisi için ne kadar ara verilmeli?
Ya canım derya hanım aradı beni negatif dedim hafta içi hocayla konuşuyumda döneriz sana dediler bu arada burada okuduklarım kadarıyla bülent beyin başarı oranı çok düşük şimdi kararsızım ikinciyi orada yapıp yaptırmamaktaBenimde doktorum Bülent tıras ve bende 17 sinde negatifimi aldım malesefrahim filmini bildigim kadarıyla ilk denemede hiç bir doktor istemiyor.bendende istemedi ve iki deneme arası 2 ay ben Şubat'ta ikinciye başlicam çarşambada Bülent hocaya tekrardan konuşucaz neler yapabiliriz diye.bizdede sorun morfoloji ve sayı 17 milyon %1yada%2 değişen morfoloji.umarım ikincide yüzümüz güler sen konustunmu Bülent hocaya negatifden sonra
Ya canım derya hanım aradı beni negatif dedim hafta içi hocayla konuşuyumda döneriz sana dediler bu arada burada okuduklarım kadarıyla bülent beyin başarı oranı çok düşük şimdi kararsızım ikinciyi orada yapıp yaptırmamakta
Bende çok emin değilim memoriala randevu aldım Ocak bası birde orayla görüşücem.tedavi boyunca cok memnundum ben Bülent hocadan sonucada hepsi cok üzüldü ama dediğin gibi buradaki yorumları okuyuncada acaba başka yermi olmalı diyorum cok zor işimiz Allah yardımcımız olsun bizim embriyolar 1. Kaliteydi acaba neden olmadı diye düşünüp duruyorum eşimde zamanı gelmemiş diyor(
Aynen benim eşimde vardır bir hayır diyor orası tartışılmaz fakat iyi bir merkez tartışılır banada iki tane koydular bir tanesi 1.kalite fakat digeri bu kadar iyi degildi ama konulmayacak kadarda degildi evet canım bu süreç çok zorlu bende umut tüp bebekte yaptırayımmı diye düşünüyorum inşallah ikincide yüzümüz güler.
arkadaşlar gebelik testinde kan değerleriniz kaçıncı günde ne çıktı yazabilirmisiniz..
Bilmiyorum bizde sorun eşimin sperminin düşük olmasıydı ilk tüp bebek denemesi negatifle sonuçlandı fakat doktor benden rahim filmi istemedi şimdi aklıma takıldı tup bebekte rahim filmi gereklimi gereksizse neden??
Evet canım benim de 8. günüm hepsi bende de oldu. Hala da devam ediyor. Ama bilemiyoruz işte beklemek lazım. Ben yarın test sonucumu yazarım kızlar.
Zamanı geldi diyorsa rabbim, hayırlısıysa olsun inşallah
tatlim tup bebekte rahim filmine gerek yok normal yolla yada asilamada istiyolar cunku yumurtalar tuplarden gecip rahime iniyo normal yolla ama tup bebekte yumurtalar tuplerden gecmeden toplama islemi oluyo tikalimi degilmi onemli degil bildigim kadaariyla boyle.youtube den opu islemini seyredersen tupler yukarida kaliyo onlara ihtiyac yok yani tupte..
9. gun 189, bugun 14. gun ve degerim 748 cikti. Persembe gunu ultrason var. İnsallah goruruz
kızlar ya ben çok kötüyümtransferimin 2. günü fakat hiçbirşey hissetmiyorum.ne bel ağrısı ne şişkinlik,nede herhangi bir belirti.buda beni çook üzüyorrr allahım sen yardım et sabır ver bizlere.en zoru buymuş kızlar beklemek:18:
Teşekkür ederim fakat kimi doktorlar bu rahim filmini istiyormuş tüp bebekte aklıma takıldı ondan artık doktorumuza soracagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?