Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

mrb arkadaşlar nasılsınız.. bir kaç gündür giremiyordum yazılanları okudum da bir çok kişi coraspin mi kullanıyor? bence doktorunuz demeden kullanmayın kanı aşırı derece de sulandırırsınız yararından çok zararını görebilirsiniz.. bu ilacı genellikle kan pıhtılaşması olan insanlar kullanır.. ama eğer doktor tahlillerinizi yapıp ona göre verdiyse o zaman mutlaka kullanmanız gerekir.. ben ohss oldum yani gonodotropin ilaçlarına aşırı tepki verdim karnım şişti ağrılarım vardı ve öksürüyordum.. doktorum akciğerlerimde pıhtılaşma olmasın diye kan sulandırıcı iğne yazdı şu anda öksürüğüm geçti bugün doktorumla görüşüp hemen bırakmayı dğşğnüyorum....

arkadaşlar gebelik testinde kan değerleriniz kaçıncı günde ne çıktı yazabilirmisiniz..

Merhaba arkadaşlar ilk tüp bebek denememiz 16 aralık itibariyle negatif çıktı aklıma takılan rahim filmi.Tüp bebekte rahim filmi gereklimidir sizce?birde ikinci tüp bebek tedavisi için ne kadar ara verilmeli?

Benimde doktorum Bülent tıras ve bende 17 sinde negatifimi aldım malesef rahim filmini bildigim kadarıyla ilk denemede hiç bir doktor istemiyor.bendende istemedi ve iki deneme arası 2 ay ben Şubat'ta ikinciye başlicam çarşambada Bülent hocaya tekrardan konuşucaz neler yapabiliriz diye.bizdede sorun morfoloji ve sayı 17 milyon %1yada%2 değişen morfoloji.umarım ikincide yüzümüz güler sen konustunmu Bülent hocaya negatifden sonra

Ya canım derya hanım aradı beni negatif dedim hafta içi hocayla konuşuyumda döneriz sana dediler bu arada burada okuduklarım kadarıyla bülent beyin başarı oranı çok düşük şimdi kararsızım ikinciyi orada yapıp yaptırmamakta

Bende çok emin değilim memoriala randevu aldım Ocak bası birde orayla görüşücem.tedavi boyunca cok memnundum ben Bülent hocadan sonucada hepsi cok üzüldü ama dediğin gibi buradaki yorumları okuyuncada acaba başka yermi olmalı diyorum cok zor işimiz Allah yardımcımız olsun bizim embriyolar 1. Kaliteydi acaba neden olmadı diye düşünüp duruyorum eşimde zamanı gelmemiş diyor(

Aynen benim eşimde vardır bir hayır diyor orası tartışılmaz fakat iyi bir merkez tartışılır banada iki tane koydular bir tanesi 1.kalite fakat digeri bu kadar iyi degildi ama konulmayacak kadarda degildi evet canım bu süreç çok zorlu bende umut tüp bebekte yaptırayımmı diye düşünüyorum inşallah ikincide yüzümüz güler.

Bende önce genetik testleri yaptırıp ona göre karar vericem merkeze histeroskopide istiyorum belkide tutunmasını engelleyen sorun bende.ben biraz fazla inanmıştım olacağına olmayınca toparlanmam uzun sürdü.umarım canım 2013 uğurlu gelsin bize

kızlar ya ben çok kötüyümtransferimin 2. günü fakat hiçbirşey hissetmiyorum.ne bel ağrısı ne şişkinlik,nede herhangi bir belirti.buda beni çook üzüyorrrallahım sen yardım et sabır ver bizlere.en zoru buymuş kızlar beklemek:18:

arkadaşlar gebelik testinde kan değerleriniz kaçıncı günde ne çıktı yazabilirmisiniz..

13. Gün 27 çıktı Bhcg progesteron 14 çıktı istirahat etmem gerekiyormuş 2 gün sonra test yapılacak Allahım inşallah tutunur .

tatlim tup bebekte rahim filmine gerek yok normal yolla yada asilamada istiyolar cunku yumurtalar tuplarden gecip rahime iniyo normal yolla ama tup bebekte yumurtalar tuplerden gecmeden toplama islemi oluyo tikalimi degilmi onemli degil bildigim kadaariyla boyle.youtube den opu islemini seyredersen tupler yukarida kaliyo onlara ihtiyac yok yani tupte..

Evet canım benim de 8. günüm hepsi bende de oldu. Hala da devam ediyor. Ama bilemiyoruz işte beklemek lazım. Ben yarın test sonucumu yazarım kızlar.

Zamanı geldi diyorsa rabbim, hayırlısıysa olsun inşallah

insallah pozitif sonucunu almissindir...Rabbim ne diyorsa o olacak elbetteki ben sadece saglikli sihhatli hayirli evlatlar diliyorum kendime ve butun isteyenlere

Teşekkür ederim fakat kimi doktorlar bu rahim filmini istiyormuş tüp bebekte aklıma takıldı ondan artık doktorumuza soracagız

SeLam arkadaslar benimde 17aralikta yumurta takibim başladı yarında yüksek ihtimal çatlatma iğnesi olacağım. Hemşire Perşembe gunu toplarız dedi iyice heyecan sardı beni geceleri uyku uyuyamaz hale geldim. Sizleri burada okudukça biraz daha heyecanım yatisiyor yalnız olmadığımı bilmek güzel. Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.

herkesde bir belirti olacak diye birsey yok diye yaziyorlar canim ama seni anlayabiliyorum hissetmek isteyisini bugun benimde transferimin 6. gunu ve yalniz belim agriyor ve goguslerim sismeye basladi sanki adet olacakmisim gibi....he birde dun kasiklarima ara sira sizi yada bicak batmasi gibi bir sey giriyor...

Teşekkür ederim fakat kimi doktorlar bu rahim filmini istiyormuş tüp bebekte aklıma takıldı ondan artık doktorumuza soracagız

aklina takildiysa sor tabi ama tupte istediklerini hic duymamistim,ilk asilamami olurken istemisti benden ama tup yapmaya karar verince bakilmadi bile filme cunku tuplere gerek kalmadan toplaniyo yumoslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…