Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

cuma günü yumurtalarımı aldılar
dünde arayıp bilgi verdiler. 6 tane almışlar 1 tane olgunlaşmış 2. sonradan olgunlaşmış. eğer bölünürlerse transfer yapıcaz.
bölünmezlerse yapamıycaz.
ptesi 8.30 da burda olun dediler

gelmemeniz gerekirse sizi arayacağız dediler. 1,5 litre kadar su iç idrara sıkışık bir şekilde gel dediler.
12 saatim kaldı çok heyecanlıyım. inşallah transfer olur ve inşallah tutunur bana çok gerildim gerçekten :(((

tek olsun senin olsun yeterki olsun inşallah olsun bize yaz

bacmm arkadasım, sen benden daha tecrübelisin daha önce 3 tup bebek denemen olduğunu okudum. Test gününden önce adetin başlamışmıydı hiç, yada kaçıncı günlerinde oldun. Bızıde aydınlatırmısın?

Son düzenleme:
Bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın pozitif kabul edilmesi için sinir nedir

normal hamileliklerde 5 ve üstü kabul ediliyor canım ancak tüp bebeklerde sanırım bu durum geçerli değil,sanırım en az 25 gibi falan olması gerekiyor.

Merhaba arkadaşlar ilk tüp bebek denememiz 16 aralık itibariyle negatif çıktı aklıma takılan rahim filmi.Tüp bebekte rahim filmi gereklimidir sizce?birde ikinci tüp bebek tedavisi için ne kadar ara verilmeli?

öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun canım ama anlamadığım siz hiç rahim filmi çektirmedenmi tüp bebek yaptırdınız yani tüp bebek için mutlaka bir sorununuz olmalı(tüplerin kapalı olması vs..gibi)tabii eşinizde de sorun yoksa.hiç rahim filmi çektirmediyseniz(buna ihtimal veremiyorum)bence çekilmesi lazımdı,ayrıca 2.tüp bebek tedavisi için 2 ay ara vermeniz gerekiyor.bütün bu bilgileri sizin doktorunuz size vermeliydi.

canım, evet buzdolabının ilaç gözünde sakla. özellikle yaz aylarında biryerden bir yere taşırken buzlukla taşımalısın. Kışın çok önemli değil ama yine de oda sıcaklığı fazla olursa zarar görmesin diye dolapta durmasında fayda var. Kolay gelsin sana

sağol canım bende öyle yaptım eczacı dolaba koymayın dedi doktor dolapta sakla dedi iki arada kalmıştım neyse başladık bakalım sonuç iyi olur inşallah bende kısa protokolle tüp bebek yaptırıyorum 1o gün sonra yumurta toplanacak bakalım hayırlısı beklicez dört gözle:16:

bacmm arkadasım, sen benden daha tecrübelisin daha önce 3 tup bebek denemen olduğunu okudum. Test gününden önce adetin başlamışmıydı hiç, yada kaçıncı günlerinde oldun. Bızıde aydınlatırmısın?

ben 3 de aşılama oldum 6 denemedede bende adet sancılarım başlamıştı ama asla negatifi görmeden ilacları bırakmadım ılaclarda zaten adet olmayı engelliyor ilacları bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum kendinizi cok dinlemeyin başka ilgi alanları bulun pozitif düşünün inşallah olacak

normal hamileliklerde 5 ve üstü kabul ediliyor canım ancak tüp bebeklerde sanırım bu durum geçerli değil,sanırım en az 25 gibi falan olması gerekiyor.

öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun canım ama anlamadığım siz hiç rahim filmi çektirmedenmi tüp bebek yaptırdınız yani tüp bebek için mutlaka bir sorununuz olmalı(tüplerin kapalı olması vs..gibi)tabii eşinizde de sorun yoksa.hiç rahim filmi çektirmediyseniz(buna ihtimal veremiyorum)bence çekilmesi lazımdı,ayrıca 2.tüp bebek tedavisi için 2 ay ara vermeniz gerekiyor.bütün bu bilgileri sizin doktorunuz size vermeliydi.

canımın ici hic bir sebeb yokken benim 21 yıl bebegım olmadı işte buna sebebsiz infertilite deniyo bence tüp bebek yapılırken rahim filminede gerek yok varikoselede gerek yok biz normal yollardan cocumuz olsun diye her ikisinide yaptık boşuna gecen yıllardan başka birşey degildi bak şimdi yaş nereye gitti dr larda bazen insan ömründen calıyo

Estağfirullah sorabilirsiniz. Ben pozitifliği değil; negatifliği test edicem. YAni şöyle diyeyim. Eğer hiç değer çıkmazsa, sıfır çıkarsa bu negatif

anlamına gelecek.

Yok değer çıkarsa bu sefer bu da pozitif demek olmayacak çünkü artışa bakma olayı var ya mutlaka bir kaç test daha gerekecek:34:

Düşündükleriniz cok akıllıca umarım sonuc negatif çıkmaz
Benim test gunüm Perşembe o güne kadar beklemeye karar verdim
Hakkımızda hayırlısı

Yaptırmıyor tabii ki ben zaten doktoruma gitmeyeceğim dışarda yaptırıcam. Sonuçta negatifse negatif daha da yükselme ümidi olmayacak benim için; ama pozitifse zaten

kan testi tekrarlanacak canım. Ben bekleyemeyeceğim.

sekerim ozelden mesaj atamiyorum,yeteri kadar mesaj yazmamisim cunku daha 47 olmus.sanki benim agrilar adet agrisina benzemeye basladi sinirlerim bozuluyo ilk gun kadar yok ama ara ara kasik agrilarim var.bide crinone vajinal jel kullaniyorum goguslere acayip hassasiyet veriyo (herhalde jel yapiyo xdiye tahmin ediyorum) kullanan varmi?

Hayır doktorum bülent tıraştı ve bizim sorun bende degil eşimdeydi sperm sayısı düşüktü benden rahim filmi falan istenmedi çektirmedim o yüzden

canımın ici hic bir sebeb yokken benim 21 yıl bebegım olmadı işte buna sebebsiz infertilite deniyo bence tüp bebek yapılırken rahim filminede gerek yok varikoselede gerek yok biz normal yollardan cocumuz olsun diye her ikisinide yaptık boşuna gecen yıllardan başka birşey degildi bak şimdi yaş nereye gitti dr larda bazen insan ömründen calıyo

Bilmiyorum bizde sorun eşimin sperminin düşük olmasıydı ilk tüp bebek denemesi negatifle sonuçlandı fakat doktor benden rahim filmi istemedi şimdi aklıma takıldı tup bebekte rahim filmi gereklimi gereksizse neden??

Olsun güzelim nasılsın? yaptıracak mısın test yarın? Belirtin var mı?

Yarin yaptirmicam canim bu kadar bekledim artik bari tam gununde yaptirayim diyorum. Esim yarin sabah bi daha idrar testi yap bakalim yine silik mi cikacak diyo belki yine bi idrar testi yaparim. Biliyorum canim sen karsisin idrar testine ama merak iste :))
Belirti olarak biseyler var ama inan gebelik belirtisi mi yoksa adet belirtisi mi yoksa ilaclar mi kestiremiyorum.

hayırlı olur inşallah güzel haberler bekliyoruz:46:

sağol canım,hepimizin inşaallah.

öncelikle umudunuzu yitirmeden devam edin,Allahım sizinde kucağınızı birgün bebişle doldursun.
gelelim konuya evet ama siz rahim filmi çektirmişsiniz öğrenmişsiniz,arkadaş çektirmeden nereden bilecek.belki kendisindede sorun vardır ama onlar sadece eşinde var diye ona yükleniyorlardır ondan dedim.mesela bizde hep ben araştırıldım,aslında önce normal yolla hamile kalmıştım 16 haftalık düşük yaptım,sonrada hamile kalamadım,rahim filmi çektirdim rahimde eğrilik var dendi,falan fila neyse yine hamile kalmadım,birsürü doktora gittim sebep yok dendi ama sonra öğrendikki eşimin morfolojisi 0 mış.o kadar yıl hep bana baktılar oysa.ha bu arada bu süre içerisinde benim tüplerde tıkanmış oda ayrı bir olay:44:
Hayır doktorum bülent tıraştı ve bizim sorun bende degil eşimdeydi sperm sayısı düşüktü benden rahim filmi falan istenmedi çektirmedim o yüzden

bence sen yinede bir rahim filmi çektir derim ben,tabii önce doktoruna sor,belki sendede problem vardır(dilerim yoktur)nereden biliyorsunuzki.

Son düzenleme:

Tüp bebek yapılması için rahim filmi çektirilmesi zorunlu değil arkadaşım. Ben de çektirmeden yaptırdım. Sorun eşde olunca, gerek duyulmuyor, sorun kadın da ise en son aşamada yapıyorlar.

sekerim ozelden mesaj atamiyorum,yeteri kadar mesaj yazmamisim cunku daha 47 olmus.sanki benim agrilar adet agrisina benzemeye basladi sinirlerim bozuluyo ilk gun kadar yok ama ara ara kasik agrilarim var.bide crinone vajinal jel kullaniyorum goguslere acayip hassasiyet veriyo (herhalde jel yapiyo xdiye tahmin ediyorum) kullanan varmi?

ewt eylulde kullandım göğüslerim catlayacak gibi olmuştu sakin ol sinir bozmak yok zaten sonuca yaklaştıkca herkeste bir sataşma var gibi halbuki hepimiz aynı şeyin peşindeyiz strese girmeyin relax olun sancı bende oldu diye sende de oluyo diye bu negatif olacaktır sonucunu cıkarmayın herkes bünye olarak farklı yapıda bide bakmışın pozitif cıkmış bebişine yazık degil mi onu strese sokuyonuz sukunet lüüüüttttfffeeeennnnnn

Bilmiyorum bizde sorun eşimin sperminin düşük olmasıydı ilk tüp bebek denemesi negatifle sonuçlandı fakat doktor benden rahim filmi istemedi şimdi aklıma takıldı tup bebekte rahim filmi gereklimi gereksizse neden??

sağol canım,hepimizin inşaallah.

öncelikle umudunuzu yitirmeden devam edin,Allahım sizinde kucağınızı birgün bebişle doldursun.
gelelim konuya evet ama siz rahim filmi çektirmişsiniz öğrenmişsiniz,arkadaş çektirmeden nereden bilecek.belki kendisindede sorun vardır ama onlar sadece eşinde var diye ona yükleniyorlardır ondan dedim.mesela bizde hep ben araştırıldım,aslında önce normal yolla hamile kalmıştım 16 haftalık düşük yaptım,sonrada hamile kalamadım,rahim filmi çektirdim rahimde eğrilik var dendi,falan fila neyse yine hamile kalmadım,birsürü doktora gittim sebep yok dendi ama sonra öğrendikki eşimin morfolojisi 0 mış.o kadar yıl hep bana baktılar oysa.ha bu arada bu süre içerisinde benim tüplerde tıkanmış oda ayrı bir olay:44:

bence sen yinede bir rahim filmi çektir derim ben,tabii önce doktoruna sor,belki sendede problem vardır(dilerim yoktur)nereden biliyorsunuzki.

canlarım cigerlerim bir kere daha diyorum eger tüp bebek yapılacaksa rahim filmine gerek yokkkkk ama ben normal yolla hamile kalacam diyorsa gerekir

inşallah carşamba gibi ignelerim başlar yine menegon yüksek dozla hayırlısı inşallah problemsiz yumoş olur da yolumuza devam ederiz nurancım meryem suresi hem kendine hem bizlere oku lütfen... herkes öpüldü iyi geceler. güzel haberleri cok bekletmeyin catlıyoruz yaniiii

Son düzenleme:
sağol canım bende öyle yaptım eczacı dolaba koymayın dedi doktor dolapta sakla dedi iki arada kalmıştım neyse başladık bakalım sonuç iyi olur inşallah bende kısa protokolle tüp bebek yaptırıyorum 1o gün sonra yumurta toplanacak bakalım hayırlısı beklicez dört gözle:16:

Arkadaslar iğnelerinizi kesınlikle dolapta saklamanız gerekiyor. Hatta yumurtalık rafları tarafında değil, normal gözünde. Recetesınde de yazıyor, doktor da özellikle belirtiyor bunu.

Back