Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Benim surekli Kan testi yapildi ama dr boyle bi seyden bahsetmedi benim de rezervim a z 6 yumurta cikmisti .. insallah senin de tutar canim :)

cuma günü yumurtalarımı aldılar
dünde arayıp bilgi verdiler. 6 tane almışlar 1 tane olgunlaşmış 2. sonradan olgunlaşmış. eğer bölünürlerse transfer yapıcaz.
bölünmezlerse yapamıycaz.
ptesi 8.30 da burda olun dediler

gelmemeniz gerekirse sizi arayacağız dediler. 1,5 litre kadar su iç idrara sıkışık bir şekilde gel dediler.
12 saatim kaldı çok heyecanlıyım. inşallah transfer olur ve inşallah tutunur bana çok gerildim gerçekten :(((

Yarın sabah test günüm transferden 13 gün sonra sonucu öğrenmiş olacağım inşallah yaşadığım bu stresler geçici olur. Ben ve benim gibi tüp bebek tedavisi olan herkese sabır ve bol şans dilerim.

Yarın sabah test günüm transferden 13 gün sonra sonucu öğrenmiş olacağım inşallah yaşadığım bu stresler geçici olur. Ben ve benim gibi tüp bebek tedavisi olan herkese sabır ve bol şans dilerim.

İnşallaaahh bir sürü pozitif olsun yarın inşallah. Benim sonucum akşama çıkar en erken çünkü sabahtan veremiycem kan öğleden sonra gideceğim.:34:

Sende belirti yok mu?

Son düzenleme:
dünde arayıp bilgi verdiler. 6 tane almışlar 1 tane olgunlaşmış 2. sonradan olgunlaşmış. eğer bölünürlerse transfer yapıcaz.

gelmemeniz gerekirse sizi arayacağız dediler. 1,5 litre kadar su iç idrara sıkışık bir şekilde gel dediler.
12 saatim kaldı çok heyecanlıyım. inşallah transfer olur ve inşallah tutunur bana çok gerildim gerçekten :(((

seninle beraberiz arkadasım yarın benımde transferim var..

Seni anlıyorum canım. İnşallah bölünürler çok sağlıklı olurlar. Senin de 3. gün transferi olacak. Hayırlısı olsun arkadaşım. Allahtan ümit kesilmez...

kızlar benimde yarın yani pazartesi transferim var 5.gün oldu.. dualarınızı esirgemeyin.. Allah herkesın gönlündekini hayırlısı ise versin...

slm canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama 5 yıllık evli olduğunu söylemişsin genç olduğunu düşünüyorum ve buna rağmen çok olgun düşündüğünü söylemeyim ve haddim olmadan seni takdir ediyorum. allahım hakkınızda hayırlısını versin inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunmuştur. rabbim bu iyi niyetli düşüncelerinin mükafakıtını verir inşallah sen kalbini ferah tut.

Saol canım yaşım25 allahım isteyen herkese evlat versin çok zormuş beklemek.

Transfer gününü saymıyorum canım bu şekilde 9. günüm yarın inşallah. Tabii ki de kan testi yapıcam, idrar testine karşı biriyim.

Yorum yapmaya değer görmüyorum idrar testini. Sen yapmıştın dün değil mi? Boşver kan testi yaptır yarın.

Başka var mı yarın kan testi yaptıracak:34:

Canim ben de senin gibi dusunuyorum idrar testi konusunda sali aksam da ben yaptiricam testi insallah hepimiz icin hayirlisi olur...

Transfer gününü saymıyorum canım bu şekilde 9. günüm yarın inşallah. Tabii ki de kan testi yapıcam, idrar testine karşı biriyim.

Yorum yapmaya değer görmüyorum idrar testini. Sen yapmıştın dün değil mi? Boşver kan testi yaptır yarın.

Başka var mı yarın kan testi yaptıracak:34:

Benimde transfer hariç yarın 9. Gunüm ama doktor 27 aralikta test yapılacak yani 12 gun sonra dedi ve arada yapılan testleri kabul etmiyor doktorunuz onceden test yaptırıyormu

Benimde transfer hariç yarın 9. Gunüm ama doktor 27 aralikta test yapılacak yani 12 gun sonra dedi ve arada yapılan testleri kabul etmiyor doktorunuz onceden test yaptırıyormu[/QUOT

Benimde transfer tarihim sizinle aynı yanılmıyorsam.Çünkü aynı tarihde test yapacağız . inşallah hakkınızda hayırlısı olur.:9:

Benimde transfer hariç yarın 9. Gunüm ama doktor 27 aralikta test yapılacak yani 12 gun sonra dedi ve arada yapılan testleri kabul etmiyor doktorunuz onceden test yaptırıyormu

Yaptırmıyor tabii ki ben zaten doktoruma gitmeyeceğim dışarda yaptırıcam. Sonuçta negatifse negatif daha da yükselme ümidi olmayacak benim için; ama pozitifse zaten

kan testi tekrarlanacak canım. Ben bekleyemeyeceğim.

Benimde transfer hariç yarın 9. Gunüm ama doktor 27 aralikta test yapılacak yani 12 gun sonra dedi ve arada yapılan testleri kabul etmiyor doktorunuz onceden test yaptırıyormu[/QUOT

Benimde transfer tarihim sizinle aynı yanılmıyorsam.Çünkü aynı tarihde test yapacağız . inşallah hakkınızda hayırlısı olur.:9:

Temenniniz için teşekkür ederim sizinde hakkınızda hayırlısı olsun
Bu hafta sonuc alacak cok anne adayı var burada ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

Yaptırmıyor tabii ki ben zaten doktoruma gitmeyeceğim dışarda yaptırıcam. Sonuçta negatifse negatif daha da yükselme ümidi olmayacak benim için; ama pozitifse zaten

kan testi tekrarlanacak canım. Ben bekleyemeyeceğim.

Bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın pozitif kabul edilmesi için sinir nedir

Merhaba arkadaşlar ilk tüp bebek denememiz 16 aralık itibariyle negatif çıktı aklıma takılan rahim filmi.Tüp bebekte rahim filmi gereklimidir sizce?birde ikinci tüp bebek tedavisi için ne kadar ara verilmeli?

hayır gerekli degil diye düşünüyorum cünkü rahim filminde tüpler ackmı diye bakılıyo tüp bebekte acık olmasa da önemi yok bide rahim filmi benim icin cok zor olmuştu cok sancı yapmıştı normal yolla gebelik olmuyorsa tek cıkar yol tüp bebekse kesinlikle rahim filmi cektirme hem negatif diye sebeb arama en iyi embriyo olsa herşey dört dörtlük olsa dahi olmayacaksa olmuyor sen RAB den dile O dilerse hepimize verir

Slm kızlar. Şürekli takip ediyorum sizleri. Hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Bu denemesinde hamile kalamayan arkadaşlar için üzülüyorum. Ama elden bişey gelmiyor kısmeti ne zamansa bebişler o zaman geliyor. Ben 5 yıllık evliyim. İşlerimiz yoluna girsin dedik bekledik hep. Bende endometriozisi öğrenene kadar. Ameliyat oldum. 3 ay normal yolla hamile kalamayınca eşimin azospermi olduğunu öğrendik. Tüp bebeğe karar verdik. Doktor şansınız az dedi. 15 sperm bulundu tese de. 13 yumurtamız döllendi. 10 tanesi ilj güne kadar yaşadı. Emriyolog beni aradı ve mucize bu dedi. 5. Gün transferimiz oldu. Sona kalan 2 bebişimiz inşallah bizimledir. 2 gün sonra kan tahlilim var. Bende belirti falan yok.. idrar tahlilide yapamadım. Şimdi korkuyorum ksn tshliline gitmeye. Doktorum tek şansınız olabilir eşinde bir daha sperm bulunmayabilir. Avantajımız yaşın genç dedi. Eğer olmazsa eşimle karar verdik. Dünyanın bütün çocukları bizim diye. Yinede inanıyorum bebeklerim benimle. Hepinize iyi şanslar allah yardımcımız olsunn

senin adına inanki cok sevindim öyle emekler harcanıyor öyle umutlara bel bağlanıyor ki RABBİM kimsenin boynunu bükmesin bükersede sabrını versin inşallah inşallah ikizlerin olur biri kız biri erkek olur sıhhatli ve uzun ömürlü olur sizlerinde yüzü güler inşalaah

Bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın pozitif kabul edilmesi için sinir nedir

Estağfirullah sorabilirsiniz. Ben pozitifliği değil; negatifliği test edicem. YAni şöyle diyeyim. Eğer hiç değer çıkmazsa, sıfır çıkarsa bu negatif

anlamına gelecek.

Yok değer çıkarsa bu sefer bu da pozitif demek olmayacak çünkü artışa bakma olayı var ya mutlaka bir kaç test daha gerekecek:34:

Son düzenleme:
Back