Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Kizlar dun yaptigim idrar testiden sonra kan testi yapmaya korkuyorum.
Cunku ikinci cizgisi silik ciksa bile negatif sonucunu alan arkadaslar
Olmus offf allahim sen sabir ver eninde sonunda o test yapilacak kacis yok.

Arkadaşlar yumoslarim tutundularmi bilmiyorum sadece bel agrim var ve goguslerim sismeye başladı sizdede boyle oldumu ikinci denemem geçen defa boyle olmadı.bugün transferim in 5.günü...

bol bol ananas yiyorsun arkadasım dikkat et güzel olucak hersey:)

Cok Sagol canim insallah hayirlisi ananasa devam :)

canım ici gerekirse 9 ay yat yeter ki bebiş saglıklı olsun inşallah kucana alıcan sonra resmini cekip burda bizlere gösterecen bacmm teyzesi onu yiyecek ALLAHIM saglıkla hayırlı versin inşallah

Insallah canim cok Sagol Bana daha burasi moral oluyo iyi Ki varsiniz canim....

Sagol canim aslinda 2 gunde 1 2 Kat artmasi lazim normal yani sadec e ilk deger biraz dusuk 12. Gun 100 fln olsa daha Rahat olacaktim.. kanama bitse Sali gunu de iyi ciksa dunyalar benim olacak.

Hepimize cici bebeler versin Allah, dualarimiz Kabul olsun hayirlisiyla. ...

Ne desen haklısın ama insan ister istemez üzülüyor iste ALLAH yanimizdakilere uzun ömür versin gerisi kolay
Dediğin gibi durmak yok umitsizlik yok uğraşacağız son ana kadar

Dun yaptim arkadasim trasfer gunum dahil 10.gunumdeydim.
Dayamayip yaptim ikinci cizgi silik cikti.once sevindim acaba gebelik
Olabilir mi diye sonra okuduklarim beni tedirgin etti biraz cunku
Herzaman gebelik oldugu anlamina gelmiyormus

Bekle canım cünki ctesi regli olmam gerekirken çarşamba yaptım silik cizgi varla yok arasıydı hatta sonra baktım biraz belirgenlişmişti iki gün sonra yaptıgımda çizgi cıktı sonuçta tüp bebekte adet tarihine göre degil yumurtaların toplandıktan birkaç gün sonra transfer oluyor yani vucudun kendi saatine göre degil o yüzden bekle ve bu arada ananas yeeeee kesinlikle tavsiyem inş güzel sonuç alıcaksın inanıyorum

Kızlar hepinizi seviyorum, Allah yardımcınız olsun, yüzünüz gülsün inşallah, gönlüm sizinle. Bu işin içine girdikçe nasıl bir stres olduğunu daha iyi görüyorum ve en iyi de burda içimi döküyorum. Hamile olan arkadaşları çok tebrik ederim :)) Diğer arkadaşların da haberlerini bekliyorum umutla.
Doktorum laparoskopi dedi. Çok uyuz bişiy bu çikolata kisti. Tüpe bile başlamaya korkuyor doktor. ((

Arkadaşlar yumoslarim tutundularmi bilmiyorum sadece bel agrim var ve goguslerim sismeye başladı sizdede boyle oldumu ikinci denemem geçen defa boyle olmadı.bugün transferim in 5.günü...

Evet canım benim de 8. günüm hepsi bende de oldu. Hala da devam ediyor. Ama bilemiyoruz işte beklemek lazım. Ben yarın test sonucumu yazarım kızlar.

Zamanı geldi diyorsa rabbim, hayırlısıysa olsun inşallah

Evet canım benim de 8. günüm hepsi bende de oldu. Hala da devam ediyor. Ama bilemiyoruz işte beklemek lazım. Ben yarın test sonucumu yazarım kızlar.

Zamanı geldi diyorsa rabbim, hayırlısıysa olsun inşallah

voodoo yarın kan testi mi yapıcaksın idrar testi mi canım? bide bisey sorcam transfer gunun de dahil mi 8. gunune?

voodoo yarın kan testi mi yapıcaksın idrar testi mi canım? bide bisey sorcam transfer gunun de dahil mi 8. gunune?

Transfer gününü saymıyorum canım bu şekilde 9. günüm yarın inşallah. Tabii ki de kan testi yapıcam, idrar testine karşı biriyim.

Yorum yapmaya değer görmüyorum idrar testini. Sen yapmıştın dün değil mi? Boşver kan testi yaptır yarın.

Başka var mı yarın kan testi yaptıracak

Son düzenleme:

bende yarin yada sali gunu yaptirmayi dusunuyorum uykularim kaciyooo...inslh pozitif sonuclarimizi yazariz..

idrar testi sonucum kafamı karıştırdı zaten o yüzden salı günü kan testi günümü bekliyorum. inşallah yarın senin de güzel haberlerini alırız. tabi bekleyen herkesin de...

idrar testi sonucum kafamı karıştırdı zaten o yüzden salı günü kan testi günümü bekliyorum. inşallah yarın senin de güzel haberlerini alırız. tabi bekleyen herkesin de...

Canıımmm sen de yarın yaptır bir gün önce bir gün sonra bu heyecana yürek dayanmaz:18:

İnşallah hepimiz pozitiffff görürürz

Slm kızlar. Şürekli takip ediyorum sizleri. Hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Bu denemesinde hamile kalamayan arkadaşlar için üzülüyorum. Ama elden bişey gelmiyor kısmeti ne zamansa bebişler o zaman geliyor. Ben 5 yıllık evliyim. İşlerimiz yoluna girsin dedik bekledik hep. Bende endometriozisi öğrenene kadar. Ameliyat oldum. 3 ay normal yolla hamile kalamayınca eşimin azospermi olduğunu öğrendik. Tüp bebeğe karar verdik. Doktor şansınız az dedi. 15 sperm bulundu tese de. 13 yumurtamız döllendi. 10 tanesi ilj güne kadar yaşadı. Emriyolog beni aradı ve mucize bu dedi. 5. Gün transferimiz oldu. Sona kalan 2 bebişimiz inşallah bizimledir. 2 gün sonra kan tahlilim var. Bende belirti falan yok.. idrar tahlilide yapamadım. Şimdi korkuyorum ksn tshliline gitmeye. Doktorum tek şansınız olabilir eşinde bir daha sperm bulunmayabilir. Avantajımız yaşın genç dedi. Eğer olmazsa eşimle karar verdik. Dünyanın bütün çocukları bizim diye. Yinede inanıyorum bebeklerim benimle. Hepinize iyi şanslar allah yardımcımız olsunn

Merhaba arkadaşlar ilk tüp bebek denememiz 16 aralık itibariyle negatif çıktı aklıma takılan rahim filmi.Tüp bebekte rahim filmi gereklimidir sizce?birde ikinci tüp bebek tedavisi için ne kadar ara verilmeli?

slm canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama 5 yıllık evli olduğunu söylemişsin genç olduğunu düşünüyorum ve buna rağmen çok olgun düşündüğünü söylemeyim ve haddim olmadan seni takdir ediyorum. allahım hakkınızda hayırlısını versin inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunmuştur. rabbim bu iyi niyetli düşüncelerinin mükafakıtını verir inşallah sen kalbini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…