Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Arkadaşlar.. Dün benim transferimin 9. Günüydü ve dün sabah kalktığımda hafif kahverengi lekelenme gelmişti, Evdede idrar testim vardı yaptım, dayanamadım ve sonuç negatifti. İlerleyen saatlerde kırmızıları gördüm, ama öyle yoğun bir şekilde değil. Doktorumu aradık, ulaşamadık dün, bugün. Merkez'den hemşire ile görüştüğümüzde bazen bu şekilde olabileceğini hemen ilacı(fitil) bırakmamamı söylemişti. Ama ben kırmızıları da görünce ve şiddetli bir şekilde bel, kasık ağrılarım olunca ümidimi kesmiştim dün ve çok üzüldüm, ağladım, ağladım.. Sonra eşimle dışarı çıktık havamız değişsin diye saatlerce dolaştık, gezdik. .sıcak banyolar falan..rahatlamaya çalıştım. (Ama istisnai böyle durumlar olabilirmiş ve dinlenmek gerekli diye daha sonra internetten okuduk ) Bu gece hiçbir şekilde ne leke nede akıntım gelmedi. Ama tekrar bugün yine kahveli, kırmızılı ama kesinlikle yoğun olmayan lekelenme şeklinde devam ediyor. Benim ilk tüp bebek tedavim bu ve sormak isterim ki sizlere daha önce tüp deneyipte regl olan arkadaşlar bu şekildemi regl yaşadınız, yoksa daha önceki aylarınız gibimiydi?? Buradan okuduklarımıza istinaden, çok arkadaş yazmış normal regl gibi olupta pozitif sonuç alanlar olmuş. Bu yüzden hala ümitliyim ve Perşembe günü olacak kan testimi bekliyoruz. Hayırlısıyla ya tuttu yada tutmadı, göreceğiz..

Canim insallah gonlunce olur her sey.kacinci gun embriyosuydu merak ettim.bu soruyu herkese soruyorum cunku zaman hesaplamasi yaparken 3 gunle 5 gun cok fark ediyor bence...

Arkadaşlar.. Dün benim transferimin 9. Günüydü ve dün sabah kalktığımda hafif kahverengi lekelenme gelmişti, Evdede idrar testim vardı yaptım, dayanamadım ve sonuç negatifti. İlerleyen saatlerde kırmızıları gördüm, ama öyle yoğun bir şekilde değil. Doktorumu aradık, ulaşamadık dün, bugün. Merkez'den hemşire ile görüştüğümüzde bazen bu şekilde olabileceğini hemen ilacı(fitil) bırakmamamı söylemişti. Ama ben kırmızıları da görünce ve şiddetli bir şekilde bel, kasık ağrılarım olunca ümidimi kesmiştim dün ve çok üzüldüm, ağladım, ağladım.. Sonra eşimle dışarı çıktık havamız değişsin diye saatlerce dolaştık, gezdik. .sıcak banyolar falan..rahatlamaya çalıştım. (Ama istisnai böyle durumlar olabilirmiş ve dinlenmek gerekli diye daha sonra internetten okuduk ) Bu gece hiçbir şekilde ne leke nede akıntım gelmedi. Ama tekrar bugün yine kahveli, kırmızılı ama kesinlikle yoğun olmayan lekelenme şeklinde devam ediyor. Benim ilk tüp bebek tedavim bu ve sormak isterim ki sizlere daha önce tüp deneyipte regl olan arkadaşlar bu şekildemi regl yaşadınız, yoksa daha önceki aylarınız gibimiydi?? Buradan okuduklarımıza istinaden, çok arkadaş yazmış normal regl gibi olupta pozitif sonuç alanlar olmuş. Bu yüzden hala ümitliyim ve Perşembe günü olacak kan testimi bekliyoruz. Hayırlısıyla ya tuttu yada tutmadı, göreceğiz..

arkadaşım inşallah allah gönlüne göre verir umarım pozitifi görürsün

Merhaba canım seninle adetimizin ilk günü aynı ama sen baya erken koydurmuşsun embriyonu sanırım. Benim adetimin 17. günü 15 Aralıkta konuldu. Şu anda daha 7. günüm;)

Adetinin ilk günü baz alınıyor gebelikte. Sorunu tam da anlayamadım aslında. Bol şans inşallah arka arkaya güzel haberler veririz:46:

3.gün embriyosuydu .benim yumurtalar hızlı gelişti ondan olabilir :)inşallah sonuç iyi olur .hepimiz için hayırlısı olsun.

güzel haberleri duydukca mutlu oluyor üzücü haberleri duydukcada içim sizlerle acıyor rabbim hayırlara vesile olucak güzelliklerle karşılaşmayı müjdelenmeyi üzüntülerimiz sevince dönüştürcek müjdelerle hayat bulmayı nasip etsin inşallah cümlemize bu topikte inanıyorumki aylar ve yıllar gectikce hergün güzel haberler alıcak ve mutlu olucaz rabbim bütün topikteki arkadaşlarımı ve isteyen herkeze cennet kokulu evlatlarını kucaklamayı nasip etsin rabbime zor yoktur her işimizi kolaylaştırsın inşallah

:19:

aynı gun transferım olmuş canım bugun 8.gun ama bende korkuyorum ıdrar testı yaptırmaya. evde yapılanlar pek sağlıklı çıkmıyormuş oyle okudum yanı evde negatıf kanda pozıtıf çıkan cok olmuş hemen umudunu kesme ayrıca belırtılerın neler?

haklısın canım ben 20 tl verip erken gebelik testi aldıgım halde cıkmamıştı gebelik halbuki hamişmişim o yüzden bekleyin ve direkt kan testi

Dün malesef beni çok üzen negatif sonucunu aldım meğer ne zormuş :( Allah herkese yardım etsin çok zor süreç yaşıyoruz olumsuz haberi almak insanın canını çok acıtıyor... Idrar tahliline hiç inanamayın bence insanın kafasını daha çok karıştırıyor bekleyin ve kanda görün derim çünkü ben incede olsa 2.çizgiyi görüp büyük bir umuda kapılmıştım ama kısmet değilmiş Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olur....inşallah sizlerden çok güzel haberler alıcaz umutlarımızı yitirmeyelim.

Şimdi sonucu aldı eşim malasef negatif

bütün keyfim kactı koştur koştur uğraş umutlan yıkılan hayaller üüüüüffffff üüüüffff kadeeerrrrr sizler o kadar gencsiniz ki sizlerin kesin olur diyordum nerdeyse vazgecmeyi düşündün olmayınca olmuyor sizlerin gene önünde enaz 15 yıl var sizler tekrar tekrar deneyin ama ben son cırpınışlar sabır diliyorum sabredin ki RABBİM mükafatımızı verecek inşallah kendimden vaz gectim sizler birgün en güzel anneler olacaksınız öpüyorum sizi

Selam arkadaslar transferim oldu cok sukur;)5.gunu embriyosu;))) yatakta yatiyorum hareket etmeye korkuyorum resmen.yatis pozisyonu onemlimi yan yatsam olurmu??gulmeye bile cekiniyirum karin kaslarim kasilio diye;))rabbim hayirlisini versin cumlemize insallah.siz nasil davrandiniz transfer sonrasi?

inşalllaaahhh olacak hayırlı bir evladın olacak ama cok yatma arada gez kan dolaşım yapmazsa bebegin gelişemez ama benim yatagım hep hazır dururdu yorulunca yatardım cünkü insan yataga bir alışırsa vucut hemen yorgun düşüyo ama gez asla banyo duş yapma sıcak yada ılık su vucudun kasılmasına neden oluyo ve bebegı atabiliyo haydi hayırlı haberlerini bekliyoruz gün gün yaşadıklarını yaz

lütfen dr nuzun verdiği ilaclardan başkasını kullanmayın sonra bir terslik olur vicdan azabı cekersiniz bizim icin en ıyıyı dr daha iyi bilir herkesden hayırlı haberler duymak istiyorum inşallah herşey hayır olur

kızlar transferden sonra adet gününün hesabını yapmayın kullandıgınız ılaclar adet olmanızı geciktiriyor cok nadır test gününden önce adet olanlar var ben 3 aşı 3 tüp test gününe kadar sancı cektim negatif görünce ilacları bırakıyoruz 3 gün sonra adet oldum ve benim adetlerim bu yaşıma kadar hep düzenlidir

Kızlar transfer gunün hariç 8. Gunumdeyim dayanamadım bu sabah test yaptım sonuc tek çizgi , silik bile olsa 2. Çizgi yok.
Moralim dibe vurdu biliyorum yanıltıcı olabilir ama elde değil cok üzgünüm.

Benim bugun 13. Gunum. .
10. Gun 24 hcg
11. Gun 38 hcg
12. Gun 48 hcg
Degerler cok yuksek degil ama uygun gidiyo. . Ama kahverengi nadiren de kizil akintim 2 gundur devam ediyo doktor sadece tuvalete gidicen dedi 5 gunluk rapor verdi. .. tutunma kanamasi diye umuyorum....

Back