Ben sizin üst yas sınırını sorduğunuzu düşünmüştüm pardon....
Benim 1 cocuğum var bu uğraşı 2. Cocuk için
Cok gencsiniz zamaniniz var endişe etmeyin sakin
arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım bu yıl tedavi olmaya başladık doktorum aşılama vaya tüpbebek yapmamız gerektiğini söyledi ama hiçbir bilgim yok yaşım 20 tüp bebek için yaş önemlimi cevap verirseniz çok sevinirim
hııı demek öle...kısa protokol gerçekten kısa sürüyormuş ne güzel...bende 17 aralıkta başladım (adetimin 3.günü) ozaman 27 si gibi yumurtalar toplanır...nerde yaptırdın...kaç emriyo koydular
Benimle yumurta toplama ve transfer gunünüz aynı hepimiz için hayırlısı
Tedaviniz nerede yapiliyor
kızlar aranızda merıonal kullanan varmı dolapta mı saklanıyor
Arkadaşlar benim bu akşam açık pembe akıntım daha sonra rengi kahverengi akıntıya dönüştü yarım saat sürmedi bitti yarın 11. Gün transferimin ,hastanedeki randevum Pazartesi yarın idrar testi yapsam belli olur mu bide yarın kanamam başlar mı tekrar diye de panik oluyorum öneriniz nedir ? Teşekkürler.
Ben 44 yaşındayım tedavim ve transferim yapıldı ama doktorum şansımın düşük olduğunu ve 45 ten sonra daha da düşeceğini söyledi o yüzden kısa protokolla tedavi oldum ( menapoza kadar şans var ama cok düşük diyorlar)[/QUOTE
canım sen hangi merkez ve doktordasın, tranfer ne zaman oldu, yumurta ve embriyo durumun nasıl, benim yaşda 43, ve mini tüp uyguyanıyor, endimetrium kalınlaşma tedavisinden sonra transfer olacak , ince imiş çünkü. gelişmeleri yazacağım ve seni takip edeceğim aynı sorunları yaşıyoruz sanırım, yaş ve rezerv azlığı değilmi.
puffycim RABBİM evladına uzun saglıklı ömür versin ben 21 yılı devirdim bir kere bile hamileyim diyemedim en azından bir evladın var ne mutlu sana inşallah kardeşide olur ilki tedaviylemi olmuştu
öylemi inşallah gebelik haberlerimizide aynı anda alırız.izmirde yaptırdım memnun kaldım inşallah sonucu pozitif olur.siz nerde yaptırdınız.hayırlısı olsun.
Ben 44 yaşındayım tedavim ve transferim yapıldı ama doktorum şansımın düşük olduğunu ve 45 ten sonra daha da düşeceğini söyledi o yüzden kısa protokolla tedavi oldum ( menapoza kadar şans var ama cok düşük diyorlar)[/QUOTE
canım sen hangi merkez ve doktordasın, tranfer ne zaman oldu, yumurta ve embriyo durumun nasıl, benim yaşda 43, ve mini tüp uyguyanıyor, endimetrium kalınlaşma tedavisinden sonra transfer olacak , ince imiş çünkü. gelişmeleri yazacağım ve seni takip edeceğim aynı sorunları yaşıyoruz sanırım, yaş ve rezerv azlığı değilmi.
Sorunum yas ve rezerv azlığı ilk denemem
Rahim ici cok temiz kalınlık iyi kist yok yani hiç bir sorun yok aslında
Benim tedavim 2 aşamalı yumurta tedavisini her zaman gittiğim doktorum yaptı
Yumurta toplama ve transfer atasehir memorialde Furkan Bey tarafından yapıldı
4 yumurta toplandı hepsi doluydu 2 sağlıklı kaliteli embryo 2. Gun transfer edildi
Transferimin bugün 7. Gunü
Birbirimizi takip edelim
Arkadaslar aranıza yenı katıldım bende 14 aralıkta ılk tup bebek transferımı yaptırdım. 26 aralık test gunum ama benım suan adet sancılarına benzer sancılarım var adet sıvılcem cıktı ve her adetten once böyle cınsellık gıbı rüyalar gorurdum yıne oldu yanı uykuda oluyor.... dun gece oldu ve esım yatıyordu kalktım gece yarısı 1 saat ağladım olmadığını kabullendim.. adet sancılarına cok takılmamıştım cunku hamılelık sancılarıda aynı olabılıyormus dıye. ama sıvılcem ve bu olay moralımı sıfıra ındırdı . pazartesı gunu 10.gunum test yaptırmayı düşünüyorum olmadıysada bılıyım artık.. allah hepımızın yardımcısı olsun .....
Ben 44 yaşındayım tedavim ve transferim yapıldı ama doktorum şansımın düşük olduğunu ve 45 ten sonra daha da düşeceğini söyledi o yüzden kısa protokolla tedavi oldum ( menapoza kadar şans var ama cok düşük diyorlar)
Ben 27 yaşındayım 8senedir evliyim esimde vorikosel vardı 4yil önce ameliyat oldu ortada hic bir sorun kalmadi doktorlar şansimin yuksek oldugunu hic bir problem olmadığını hatta normal yolla bile hamile kalabilecegimi soylediler 2asilama ve2 tupbebek denemesi bugün transferimin 10gunu sabah ise gelirken kan verdim ve gram icimde mutluluk yok cunku sonuc belli yine negatif hayirlisini allah bilir oyuzden hic kendini uzme allah ol derse olucak doktorlarin dediğinde pek takili kalma bana 8senedir olucak dediler ama olmadi rabbim en dogrusunu bilendir gonlunu ferah tut
hemen umutsuzluga kapilma adet belirtilerinin aynisini yasayabilirsin bence bazenhafif adet olanlar bile olabiliyo .test tarihini bekle bakalim ayni sorunlari bende yasiyorum benim transfeede15de oldu hakimizda hayirlisi
ne desek bos canım cekılcek cılemız varmış cekıyoruz.. sen yınede duanı bırakma sabretmeyı bırakma allah sabredenlerle beraberdir.
sende ne gıbı belırtıler var canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?